Miten pääsen eroon katkeruudestani?

Nöpsötin

Päätimme pari kuukautta sitten pitää poikaystäväni kanssa kuukauden tauon, jolloin emme katselisi muita mutta saisimme rauhassa miettiä asioita erillään toisistamme, sillä suhteemme oli retuperällä. Itse en edes harkinnut tekeväni mitään kenenkään muun kanssa, vaikka pari ihastusta olikin tämän jakson aikana. =)

Noh, tuli tämä perinteikäs ryyppyjuhlamme, juhannus. Itse vietin jussin muutaman oluen merkeissä ystäväni mökillä ja otin ihan rennosti. Tiesin, että poikaystäväni viettäisi juhannuksensa erään yhteisen naispuolisen ystävämme luona. Olin hieman mustasukkainen, mutta ajattelin ettei minulla ole syytä olla ja sivuutin tunteen.

Juhannuspäivän aamuna sain viestin poikaystävältäni, joka oli vielä hieman laskuhumalassa. Siinä hän kertoi (ylpeänä) harrastaneensa seksiä meidän yhteisen ystävämme kanssa. Menin shokkiin ja itkin monta tuntia tämän jälkeen. Otin yhteyttä tähän yhteiseen ystäväämme ja kysyin ovatko poikaystäväni puheet totta. Ystäväni oli pahoillaan, sillä hän tiesi sopimuksestamme olla katselematta muita, mutta kuittasi kaiken lauseella "Oltiin kännissä". Myös poikaystäväni oli pahoillaan, tosin vain siitä että kertoi minulle. N. viikkoa myöhemmin kun vihani oli laantunut, annoin ystävälleni anteeksi ja palasin poikaystäväni kanssa yhteen taas.

Silti, vaikka tapahtuneesta on melkein kuukausi, kurkkuuni nousee inhottava karvas pala, alkaa itkettää ja tulee voimaton ja vihainen olo kun ajattelen asiaa. Olen onnistunut pitämään itseni kurissa sikäli, etten muistuta ystävääni ja miestäni tapahtuneesta, mutta en voi mitään tälle tunteelle joka minut valtaa kun ajattelen ystävääni ja poikaystävääni yhdessä :( Miten pääsisin katkeruudestani eroon?

9

2358

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pitäis..

      päästä eroon tuollaisesta "ystvästä". Sulla on täysi oikeus olla hänelle vihainen ja katkera. Pahaltahan se tuntuu, jos antaa itselleen tehdä mitä vaan ja tukahduttaa oman vihansa. Ei kaikkea tarvitse hyväksyä.

    • oikeen

      pääse eroon kuin joko ajan kanssa tai sit yksinkertasesti eroomalla...ite kun sattumalta kokenu saman..jatkettiin muutama kuukausi siitä ja erottiin..ja nyt olen tuhat kertaa onnellisempi, kun ei tartte kokoajan miettiä ja epäillä....( en ole myöskään sen koommin siit kaveristanikaan kuullu)
      mut jokainen tyylillään..

      vihaan sulla on oikeus, mutta älä anna sen ottaa ylivaltaa susta, muuten häviät kaiken. tsemppiä

    • rotan lailla..

      Edellinen kirjoittaja on oikealla linjalla. Katkeruus syö ja nakertaa niin kauan, että se joku päivä purkautuu hirmuisella voimalla. Itse koin puolen vuoden pettämisen kauan aikaa sitten, enkä vieläkään ole voinut antaa anteeksi, tai ymmärtää tekoa.

      Ehkä minun pitäisi antaa asian jo olla, mutta näen siitä yhä silloin tällöin painajaisia. Parempi erota, sillä se on edessä lähitulevaisuudessa kuitenkin.

    • yykaakoonee

      Nämä ovat ainoastaan omia pohdintojani, joten suhtaudu kriittisyydellä. Mutta mielestäni poikaystäväsi teki tuon tahallaan, koska halusi näyttää sinulle, että "katso, saan minä muitakin naisia". Tästä eteenpäin poikaystäväsi on ns. vallassa suhteessa, koska jos ajaudutte riitoihin, niin saat aina pelätä, että tällainen "oltiin kännissä" toistuu.

      Tällaisia ajatuksia heräsi itselläni. Olen 23v mies itse.

    • ja unohda se mies

      Naiset ovat just niin "hyviä" että he miettivät miten päästä eroon katkeruudesta kun heitä on kohdeltu paskasti! ja jatkavat suhdetta sen kanssa joka teki pahaa! miksi ihhmeessä?

      ei ole sun vika että sun miehes on ääliö! vaihda ja pian, on hyviä miehiäkin...
      ota sellainen joka on sinut itsensä kanssa, tai osaa puhua tunteistaan sen sijaan että samantien satuttaa jos tulee ongelmia..

    • Impi Umpilampi

      ja tollasella "kaverilla" pyyhkisin persettä. Kumpaankaan et voi luottaa enää koskaan. Jos suhteenne oli ennen taukoa retuperällä niin miten ihmeessä se pettäminen sen muka paransi?

    • Saman kokenut.

      Sry, en jaksanut lukea muita viestejä kuin tuon ensimmäisen. Itselleni kävi melkein samoin. Poikaystäväni ihastui n. puolen vuoden seurustelumme jälkeen erääseen yhteiseen ystäväämme. Hän halusi taukoa seurustelulle - sanoi haluavansa selvittää päänsä, mutta totta kai se tauko oli vain sitä varten, että hän saisi miettiä kumman haluaisi - minut vai ystävämme? Sillä tuo ystävä oli myös kusessa jätkääni.
      No, viikon tauon jälkeen jatkoimme seurustelua ja olin ikionnellinen että hän valitsi minut. Myöhemmin sitten kuulin että tuo oli saanut pakit ystävältämme, ja siksi palasi luokseni. Että ihanaa. Mutta ei siinä vielä kaikki. Pari kuukautta tuon taukosähläyksen jälkeen ystävä tunnusti että tuon ja jätkäni välillä oli tapahtunut asioita ja.. No, se sattui.
      Mä ja poikaystäväni silti jatkettiin seurustelua. En tajua miksen jättänyt sitä siihen paikkaan. En vain osannut. Silti olin tosi, tosi katkera ja vihainen mutta yritin tukahduttaa ne ja olla vain.. Yrittää olla onnellinen jätkän kanssa. Se ei vaan enää onnistunut. Aina kun näin poikaystäväni, teki mieli lyödä sitä. Sen nauru ei saanut enää minua iloiseksi, vaan sai vihan kuplimaan sisälläni. Siinä se rakkaus sitten kuoli ja päätettiin erota.
      Eron jälkeen kaikki parani! Tuntui että ensi kertaa pitkiin aikoihin pystyi hengittämään. Sai vihata kaikessa rauhassa, ja sitten siitä pääsi yli. Ero ei sattunut lainkaan itseäni, kun olin jo niin katkera ja kaikki rakkaus kuollut.

      Siinä oma kokemukseni. :)

      • näin se varmaan on

        maailmasta löytyy miehiä ja naisia
        jos joku menettää luottamuksen,
        on ehkä helpompaa aloittaa jonkun toisen kanssa


    • tanja9

      Miksi haluat päästä katkeruudesta eroon? Tuo että on katkera on ihan aiheellista, niin kuin viha ja vitutus, suru ja itku.Pyyhi persettä tuollaisilla kavereilla ja löytyy maailmasta niitäkin miehiä mitkä ei petä.Vaikka sinkkuna oleminen tai ero tuntuu nyt vaikealta ajatella niin älä jatka suhdetta,itse olen käynyt saman läpi ja rankemman kautta.Nyt kannattaa että en jäänyt suhteeseen.On asiat miljoona kertaa paremmin uudessa suhteessa.Kannattaa lukea kirja revitty sydän.Kertoo pettäjän ja petetyn roolista ja miten päästä yli.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1863
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1426
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe