Azumanga Daiho oliko noin?

Sailor Pluto

En sit ollu varma tosta Daihosta,mutta kumminkin. Kuka pitää siitä sarjasta? Musta se on hyvä!!! Kuka on teidän mielest siinä paras? Musta pikkunen jolla on oranssin ruskeet hiukset ja sit se jolla on pitkät tumman lilat hikuset. Oliko joku Sakaki? Ta Sakako? En oo sit noista nimistä varma...

6

418

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyoshiro

      ...jota muuten lähes poikkeuksetta ihmiset joko rakastaa tai vihaa sydämensä pohjasta.

      Sakaki-san on se hiljainen, mustahiuksinen tyttö. Ehdoton lemppari ja symppis....Chiyo-chan on tietysti ilman muuta aivan ihanan söötti; varsinkin eräässä tietyssä jaksossa.

      Huh, sarja onkin nyt tullut katsottua kahteen kertaan; viimeksi pari viikkoa sitten animeillassa, jolloin katsoimme koko sarjan alusta loppuun. Yhteen putkeen. Sen jälkeen tuntui kyllä siltä, että pääsi osittain vilkaisemaan, mitä Osakan päässä liikkuu enimmän aikaa...^_^

    • Poku89

      Monessa paikassa tätä Azumanga Daiohia on kehuttu... Voisitteko kertoa hiukan tarinaa? Pitäis taas alottaa kerää jotain uutta mangasarjaa.. Kiitos!

      • Kyoshiro

        ...mangasta en valitettavasti tiedä paljoakaan, kun kiinnostus suuntautuu yksinomaan animen puolelle, joten en valitettavasti itse ainakaan osaa kertoa mangasta mitään.

        Sinänsä olisi kyllä mukavaa tietää, seuraako anime tarkkaan mangan 'juonta' tms. vai onko improvisoitu reilusti?


      • Himura_Kenshin

        Azumanga Daiohin tapauksessa on turha puhua juuri minkäänlaisesta tarinasta. Se seuraa muutaman oppilaan jokapäiväistä elämää ilman sen kummempia kiemuroita tai kiekuroita. Sarja perustuu alunperin neliruutuisiin sanomalehtistrippeihin, ja koostuu pariaatteessa viiden minuutin pituisista pätkistä.

        Sarjan kantavana voimana toimivat sen hahmot ja huumori. Jokainen hahmo on yksilöllinen ja uniikki. Kaikki hahmot saavat tasaisesti ruutuaikaa sarjan aikana eikä kukaan jää häiritsevän kaksiulotteiseksi tai etäiseksi. Persoonallisuuksia löytyy aina ylisöpöstä lapsinerosta painonsa kanssa kamppailevaan oppilaaseen.

        Huumori se kuitenkin on AD:n kannattava voima, ja se on aivan omaa luokkaansa. AD taitaa olla ainut sarja mikä on oikeasti onnistunut pudottamaan minut tuolilta ja purskauttamaan juomat suusta näppiksen päälle. Huumori ei ole mitään aliarvoista tai perverssiä ála Green Green, vaan älykkäitä ja paikoitellen jopa kieroja vitsejä ja vihjailuja. Taso ei laske missään vaiheessa sarjaa, vaan pysyy nautittavana kautta linjan.

        Jos AD:stä jotain huonoa pitää löytää, niin se kuuluu sarjaan "love-it-or-hate-it". Kaikkiin sarjan päämäärättömyys ja erikoinen huumori ei pure. Lisäksi sarja vaatii jonkin verran animen ja japanin kulttuurin tuntemista tai osa vitseistä jää hämärän peittoon. Mutta jos AD:stä pitää, niin se takuulla onnistuu tiputtamaan tuolilta ja viihdyttämään.


    • Kilpe

      Elikkä miun kestosuosikki, ehkä olen ylistänyt tuota sarjaa jo tarpeeksi muuteski, mutta tulipahan (taas) kerran mainittua. Lemppari/suosikki hahmo sarjasta on tietysti Osaka (Kasuga Ayumu). Tuolle hahmolle ei voi olla nauramatta/välillä olla säälimättä hänen "hitauttaan". Nelisen kertaa sarjan nähneenä ne muutamat ykkösjaksot miljoonanteen kertaan nähtynä jaksavat yhä edelleen naurattaa, koneeni "here to stay" sarja. H_K mainitsikin jo tarkemmat speksit paketista joten en niitä enemmän enää selittele.

    • chihiro

      Se on ihan hyvä. Kertoo koululaisista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2635
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2233
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1957
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1685
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1636
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1616
    8. 91
      1563
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      125
      1432
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe