Romanttinen kosinta

1234654

Olen haaveillut romanttisesta kosinnasta (olen siis nainen) ja olisi kiva kuulla miten teitä on kosittu tai miten haluaisitte kosittavan?

Romanttinen kosinta mun mielestä olisi sellainen että mies veisi minut illalla vaikka rannalle tai metsään. Jonnekkin missä ei ole muita ihmisiä... Sitten hän katsoisi minua silmiin ja kertoisi vaikka miten tärkeä olen ja että tahtoo olla kanssani ikuisesti. Sitten mies polvistuu ja vetää taskustaan sormuksen ja kysyy "tuletko vaimokseni?".

En toki pety vaikka minua ei tuolla tavalla kosittaisi, kunhan vaan haaveilen 8) Kertokaa ihmeessä omia kokemuksia/haaveita, olisi kiva kuulla :)

10

5141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Morsian080809

      Auringon säteet kimalsivat valkoisilla helmikuun hangilla. Jännitys sai käteni hikoamaan, vaikka pakkasta oli kivat 20 astetta. Odotin täydellistä hetkeä. Laskimme rinnettä alas, minä hieman taempana miehestäni. Hän pysähtyi rinteen reunalla olevan kiven viereen ja minä huomasin tilaisuuteni tulleen. Laskin mieheni eteen niin vauhdilla, että pysähtyessäni lumi pölisi ympärillämme. Polvistuin, otin taskusta sormuksen, ojensin sen miestäni kohti ja pyysin miestäni menemään kanssani naimisiin. Vastaus oli hieman hämmästyneen ilmeen jälkeen kyllä. Pujotin sormuksen hänen sormeen ja suutelin häntä. Täydellistä. Kunnes irrottauduin miehestäni, en muistanu seisovani sukset jalassa, selkä menosuuntaan ja niin sitä sitten taas mentiin.. Loppuen lopuksi olin solmussa kuusessa ja kanssa laskettelijat nauroivat makeasti kustannuksellani.

      En tiedä osasinko kertoa asian niin hauskasti, mitä se oli. Näin jälkeenpäin muisteltuna se oli jopa romanttista.. Joskus kuitenkin käy niin, että aika kultaa muistot. Meillä oli kyllä hauskaa ja sehän se on pää asia.

    • onnellinen!!!!

      Tulin myöhään illalla töistä kotiin.

      Kotipihalle oli laitettu soihtukuja, alkoi tosi paljon siinä vaiheessa hymyilyttämään. Alitajuisesti siinä vaiheessa arvasin että mistä on kyse...

      Pääsin ulko-ovelle, sieltä löytyi lappu joka kehotti seuraamaan ohjeita. Lappuja oli matkan varrella yhteensä 7 kappaletta. Sisältäen tällasia kuten:, mene suikuun, pistä parasta päälles, ota skumppaa, tule yläkertaan jne jne.

      Yläkerrassa mies oli pistänyt kynttilöitä koko paikan täyteen, levitellyt vielä ruusunlehtiä lattialle ja odotti arvokkaasti puku päällä ruusukimppu kädessä. Hän polvistui, piti pienen puheen. En kyllä muista pätkääkään mitä hän sanoi, koska siinä vaiheessa itkeä tillitin ja koitin vaan saada henkeä. No, myöntävästihän minä vastasin.

      Hän oli varannut myös juustolautaset ja punaviinit.

      Ja voin kyllä sanoa että koskaan en tule sitä unohtamaan! Toisille tällanen on liian lässyä. Mutta minä olen romanttinen ihminen ja tallanen oli enemmän mitä olisin koskaan edes voinut kuvitella. Kosinta tuli kyllä ihan puun takaa, vaikka oltiinhan me puhuttu että joskus tulevaisuudessa mennään naimisiin.

      tollaset 4 kuukautta myöhemmin tanssittiin häitä, ja melkein viisi vuotta avioiittoa takana. Itse olen todella onnellinen ja tyytyväinen että mies näki tämän vaivan. Muistelen kosintaa todella usein ja aina se saa sydämmeni lämpenemään ja kaiholla muistelemaan.

      Mutta niinhän se on, jokainen tyylillään!

    • Rakastunut_Mies31

      Näin itse olen suunnitellut sen tekeväni, ja vielä ihan tässä lähiaikoina, joten kertakaas naiset mitä mieltä olette?

      Olen siis yli 31v ja tyttöystäväni 28v, meille tulee 6kk seurustelua parin viikon päästä ja silloin ajattelin sen tehdä, siis kosia! Ehkä hieman erikoisella tavalla.

      Suunnitelmissa olisi tehdä ns. aamiaiskosinta rakkaalle aamupala sänkyyn. Kaffe tarjoiltaisiin tätä varten tilatusta mukista, jossa on iso Sydän ja lukee "Kulta, tuletko vaimokseni?" ja tarjottimella olisi myös sormusrasia, mutta sen sisältä paljastuukin NominatioN:n koottavaan rannekoruun "Wedding Ring" -pala, jossa siis kaksi kihlasormusta yhdistetty yhteen.

      http://www.italiansign.com/shop/articoli.aspx?idArt=1795

      Oikeet sormukset mentäis siis ostamaan kunhan se "kyllä" tulee vastaukseksi, ja toivottavasti tulee :)

      • ja ainakin

        mun makuun ei liian ällöromanttiselta vaan sopivan kivalta. varmaan joku sellainen aamu, ettei heti tartte lähteä töihin kiiruhtamaan?


      • Rakastunut_Mies31
        ja ainakin kirjoitti:

        mun makuun ei liian ällöromanttiselta vaan sopivan kivalta. varmaan joku sellainen aamu, ettei heti tartte lähteä töihin kiiruhtamaan?

        Tosiaan ajattelin tehdä tämän joku lauantai tai sunnuntai aamu, kun meillä ei ole mitään muuta ohjelmassa. ;)


      • pahan ilman lintuko?
        Rakastunut_Mies31 kirjoitti:

        Tosiaan ajattelin tehdä tämän joku lauantai tai sunnuntai aamu, kun meillä ei ole mitään muuta ohjelmassa. ;)

        mä juoksisin karkuun, jos mua kosittaisiin 6 kk seurustelun jälkeen! ei siinä ajassa ehdi tutustua ja kun on alku huuma menossa ei edes näe toista objektiivisesti, eikä oikein voi vielä tietää miten toinen käyttäytyy arjessa tai kriisitilanteissa (niitä sattuu jokaisen kohdalle joskus).

        mutta, tapana tuo kuullostaa kivalle, ehkä hän arvaa jotain, jos tuot aamiaisen sänkyyn ekaa kertaa, mutta haitanneeko tuo?


    • odottaa kosintaa

      Tämä on ihan toiveajattelua, mutta minusta olisi ihanaa jos mieheni veisi minut esimerkiki johonkin konserttiin, mielellään jonkin rakkausballaadeja laulavan miehen ja kosisi minua siellä ja olisi esim saannut järjestettyä niin, että järjestää lavalla kosinnan tai se artisti omistaisi jonkin kappaleen meille;)

      • Hölmöliini´´

        Me tykätään tehdä yhdessä palapelejä. Ja olen ajatellut et olis ihaninta jos kosinta tulis pienen palapelin muodossa. Niitähän voi teettää valokuvaliikkeissä ja muissa. Poikakaveri olis kirjottanu siihen jonkun ihanan tekstin ja siinä se. Yhdessä katsomaan sormuksia.


      • valinnan vaikeus
        Hölmöliini´´ kirjoitti:

        Me tykätään tehdä yhdessä palapelejä. Ja olen ajatellut et olis ihaninta jos kosinta tulis pienen palapelin muodossa. Niitähän voi teettää valokuvaliikkeissä ja muissa. Poikakaveri olis kirjottanu siihen jonkun ihanan tekstin ja siinä se. Yhdessä katsomaan sormuksia.

        Joo pikkasen hyviä vinkkejä vois tarvita... oon ajatellu kosia tyttöystävääni joka ei silleen anna itsestään irti että olis romanttisesta pitävää tyyppiä mutta tiedän kuitenkin että sellainen säväyttäis oikeen kunnolla.
        sinänsä vastauksesta olen varma. mutta haluan tehdä sen jotenkin että hän muistaa sen aina.

        tekiskö sen ulkona tähtitaivaan alla vai... vaihtoehtojakin on niin paljon... vai pitäiskö lähteä jonnekin etelän lämpöön ja siellä, tekis lomasta kyllä ainakin ikimuistoisen.


    • 31.1.2005

      "Tuulinen ja luminen maisema.
      Yksinäinen kumpu,
      perhosia mahassa.

      Muistelet siinä kesää ja
      minä jännitän.
      Jännitän niin
      perkeleesti.

      Katselen silmiäsi,
      huuliasi. Muistelen
      vajaata vuotta.

      Niin paljon on ehtinyt
      siihen mahtua.
      Iloa ja surua.
      Hautajaisia.
      Eroprosessia.

      Auringonnousuja
      ja -laskuja.
      Kylmää vettä ja
      korkeuksia.

      Sanon:
      - Muuten tuli mieleen...
      Ja samalla polvistun.
      - Haluaisitko viettää
      loppuelämäsi kanssani,
      tanssia häissä The Riveriä?

      Häkellyt ja sanot - Joo, haluan.
      Sitten putoat polvillesi.

      Eikä muuta maailmaa ole.
      Ilon kyyneleet jäätyvät lumelle "

      Tuohon liittyi tosin sellainen historia, että olimme siis mun luona viikonloppua ja päätimme lähteä sellaiselle päivän patikkaretkelle. Reitti kulki erään hyvin meille merkittävän paikan ohi ja päätin siinä kosia. Alussa meillä tulikin kinaa ja päätin jo mielessäni, että kosin vastata kesällä...prrrrkele.... Kun sitten saavuimme räntäsateessa tuon paikan kohdalle, vaimoni (silloinen tyttöystävä) olisi mennyt ohi, mutta suostuttelin hänet tulemaan sille pienellä mäellä mäntyjen keskelle. Hän tietenkin ihmetteli, että mitä nyt ja jutteli niitä näitä. Sitten vain yhtäkkiä runossakerrotulla tavalla polvistuin hangelle ja sanoin noi sanat.

      Loppureissu patikoitiin aika jännissä fiiliksissä. Sormukset käytiin laittamassa sormiin samassa paikassa, hieman myöhemmin. Nyt ollaan oltu reilut neljä vuotta naimisissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2896
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2450
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2049
    5. 171
      1862
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1856
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      134
      1546
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe