Kysymyksiä

Balista

Kertokaa millainen paikka Bali on? Tarkoitus olisi lähteä Balille 2-3 viikoksi maaliskuun tienoilla. Aikaisemmin olemme käyneet vain Thaimaassa valmismatkoilla mutta nyt olisi tarkoitus "repäistä" ja lähteä omatoimisesti :)

Lomalta odotamme upeaa luontoa, paikallista meininkiä ja joitakin nähtävyyksiä. Snorklaaminen ja rannalla löhöily ovat myös mieleemme :) Luin aiemmista keskusteluista, että Kuta niminen paikka kannattaa skipata..Mitkä ovat "hyviä" paikkoja, turvallisia ja muutenkin asiallisia?

Mitä kautta olette buukanneet lennot? Helsingistä kenties Lontooseen tai Amsterdamiin, josta jatkolento Bangkokiin ja sieltä Balille? Edullisia vaihtoehtoja lentoyhtiöiden nimiä.. Olen katsellut hieman hintoja ja yhdeltä ihmiseltä lennot edestakaisin n.1000 euroa.

Mitä hotelleja suosittelet? Ilmastointi ja lukko ovessa ainoita vaatimuksia, muuta ei tarvita :) Bungalowi käy myös. Mitä yö hotellissa suurinpiirtein kustantaa? Kannattaako hotelli varata etukäteen vai vasta paikanpäällä, jolloin mahdollisuus tinkiä?

Entäpä liikkuminen? Onko skoottereita vuokralla? Thaimaassa vuokrattiin skootteri ja hyvin pärjättiin, ei kaaduttu tms. :) Luin, että Balilla liikenne on hidasta toisin kuin Thaimaassa, joten skootteri voisi olla kätevä. Vuokraus tuskin kallista..

Minkä verran meni rahaa 2 tai 3 viikon aikana? Matkat, majoitus ja huvittelu? Kiitos kaikille vastanneille :)

13

1361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Balilla ollu

      Moro. Toukokuussa tuli käytyä Balin/ Lombokin saarilla. Bali on todella vihreä trooppinen saari. Viidakkoa on aika paljon. Ja lämpöä riittää takuu varmasti ympäri vuoden yötäpäivää, no vuoristossa on kylmenpää. Upeaa luontoa kyllä riittää joka puolella. Kannattaa ehdottomasti käydä vuoristossa, tulivuorilla, vesiputouksilla, ja lukuisilla riisiterasseilla. Ei Balille pelkkien rantojen takia edes kannata lähteä. Thaimaassa on sitten huomattavasti paremmat rannat kuin Balilla. Balin hienous mun mielestä on just upea luonto, erikoiset temppelit ja kulttuuri. Ja todella ystävälliset ihmiset. Jotenkin uskomattoman näköistä kun isot vuoret näkyy viidakon ja riisipeltojen keskellä. Balilla on just huippua patikoida jokilaaksoissa, vuorilla, riisipelloilla. Pyöräillä, kokeilla kosken laskua viidakon keskellä. Luonto paikkana Bali on kyllä makea.

      Se Kuta on aika turistipaikka. Mä vertaisin sitä Phuketin Patong beachiin. Paljon hotelleja ja kuppiloita. Bali ei varmaan muuten ihan ykkös snorklaus kohde ole. Jos haluaa snorklata ja olla huippu rannoilla niin suosittelen Gilisaaria. Sinne pääsee pikaveneellä Balilta. Myös Lombokilla kannattaa käydä jos on aikaa. Siellä on paljon paremmat rannat kuin Balilla. Sinne pääsee veneellä tai lentäen. Lombok on paljon rauhallisempi versio Balista. Mä tykkäsin. Vähän kuivemman oloinen saari kuin Bali, mut muutan samanlainen luonto.

      Ubud on kiva boheemi vuoristokylä. Loistava majapaikka ja keskeisellä paikalla jos haluaa kiertää saarta.Ubudin ympärillä on riisipellot, vuoret ja upea luonto Mun mielestä koko Bali on turvallisen tuntuinen saari. Ainakaan itse en pelännyt missään.Sit rantapaikoista. Sanur on ihan kiva ja rauhallinen rantapaikka. Riippuu vähän mistä tykkää. Nusa Dua, siellä on hyviä hotelleja. Kutan lähellä Seminyak, idässä Candidasa. Ja pohjoisessa on Lovinan Musta laavahiekkaranta. Rannat ei sitten oikeasti ole mitään Thaimaan puuterihiekkaa. Mut ihan hyviä kuitenkin. Turistit on kaikki melkein Balin etelä-osassa. Mitä pohjoisempaan mennään niin sen rauhallisempaa on. Varsinkin maaliskuussa saari on varmaan mukavan rauhallinen.

      Me otettiin Mr-Travelin kautta koko paketti lentoineen, hoteilleineen ja kuljetuksineen Balille/Lombokille.Ite räätälöitiin, mut ne hoiti kaiken. Meidän matka maksoi reilu 2000 euroa henkilö. Olis varmaan halvemmallakin saanu. Meillä oli kyllä hyvät hotellit. Kyllä lentoja voi saada Balille 500 euroonkin. Ainakin Bangokiin on välillä saanu 400 lennot. Sieltä air asialla Balille 100 Eurolla. On tuurista kiinni. Kyllä ne lennot tonni luokkaa normaalisti on. Meidän lentoyhtiöt oli Finnair ja Cathay pacific joka oli huippu. Me mentiin Helsinki- Frankfurt-Hong Kong- Bali.

      Hotelleja löytyy muutamasta eurosta aina 1000 eken luksus hotskuihin. Ihan miten ite haluaa. Täs muutama linkki hotelleihin:

      http://balihotels.com/index.php

      http://www.asiarooms.com/indonesia/bali.html?gclid=CMuvn5GM3ZsCFYEI3godclvbAA

      Ja arvosteluja:

      http://www.tripadvisor.com/Hotels-g294226-Bali-Hotels.html

      Kyllä hotelleja paikapäälläkin pystyy varaamaan ja varmaan tinkimään.

      Saarta on helpoin kiertää Taxilla tai ottaa vaan kadulta kyyti koko päiväksi. Tai sit vuokrata auto kuljettajan kera. Vuokra-auto kuljettajan kera päiväksi on noin 40 euroa. Kadulta voi saada kyydin 30 eurolla. Lyhyet matkat on taxilla halpoja. kilometri maksaa ehkä noin 30 senttiä. Skootterilla ja autolla ite ajamista en kyllä suosittele. Liikenne on ihan karmivaa. Balin liikeenteessä on varmaan miljoona skootteria, ja autot päälle. Liikenne on sellaista että 4 skootteria menee rinnakkain samaan suuntaan ja autot siinä seassa. Sama molempiin suuntiin. Tunnissa ehkä pääsee noin 10-20 Km. Liikenne on oikeasti karmiva. Ite en ainakaan uskaltaisi ajaa siellä. Lombokin saarella kyllä uskaltaa ajaa, paitsi sen pääkaupungin alueella. Balilla asuu Ubudista alaspäin varmaan 2 miljoonaa ihmistä. Liikenne on sen mukainen. Jossain phuketissa ei ole mitään liikennettä verrattuna Baliin. Päivässä Balilla pääsee max 200 km. Jos vielä pysähtelee. Koko saarta ei kierrä millään päivässä. tiet hitaita, mukaisia ja ruuhkaisia.

      Meillä meni käyttörahaa 800 euroa yhteensä 2 hengeltä ja oltiin siellä 2 viikkoa. Siihen kuulu ruuat, ostokset, retket, taxit. Halpaa siellä kyllä on. Ei mene konkurssiin kun siellä elää. Me tykättiin molemmista saarista tosi paljon. Makeita paikkoja.

      Tässähän tätä.

      Mut, kysy lisää jos haluat vielä tietää jotain tarkemmin. Yritän vastata jos vain osaan.

      • ap.

        Kiitos kovasti hyvistä neuvoista! Mikä olisi paras paikka majoittua 2-3 viikon ajaksi, niin, että lähistöllä olisi rantaa, ruokapaikkoja ym.? Ollaan oltu Patongilla Thaimaassa ja voin sanoa, että kaksi viikkoa riitti mulle :) Eli mikä on parasta aluetta majoittua? Minkä hintanen se speedboat niille kolmelle pikku saarelle on (gilisaaret) ? Kattelin, et yheksään sataan sais asialliset lennot vertaa.fi sivuilta. Majotukseen riittänee n. 350 egee per naama, eli 700 e/kolme viikkoo kun yhteensä kaks henkee on lähössä? Ei tarvita mitään luksushotellia :) Kävitkö snorklailemassa Gilisaarella? Oliks vedenalla elämää? Thaimaassa tuppas olemaan paikkapaikoin aika kuollutta. Onko ruoka samanhintasta kun thaimaassa? Odottelen vastauksia :)


      • Balilla ollu
        ap. kirjoitti:

        Kiitos kovasti hyvistä neuvoista! Mikä olisi paras paikka majoittua 2-3 viikon ajaksi, niin, että lähistöllä olisi rantaa, ruokapaikkoja ym.? Ollaan oltu Patongilla Thaimaassa ja voin sanoa, että kaksi viikkoa riitti mulle :) Eli mikä on parasta aluetta majoittua? Minkä hintanen se speedboat niille kolmelle pikku saarelle on (gilisaaret) ? Kattelin, et yheksään sataan sais asialliset lennot vertaa.fi sivuilta. Majotukseen riittänee n. 350 egee per naama, eli 700 e/kolme viikkoo kun yhteensä kaks henkee on lähössä? Ei tarvita mitään luksushotellia :) Kävitkö snorklailemassa Gilisaarella? Oliks vedenalla elämää? Thaimaassa tuppas olemaan paikkapaikoin aika kuollutta. Onko ruoka samanhintasta kun thaimaassa? Odottelen vastauksia :)

        No mä ite suosittelen jos luonnosta tykkäätte niin sitä Ubudin vuoristokylää. Kyllä sielä viikon saa komeesti kulumaan. On koskenlaskua, vuoristoa, riisipeltoa, aivan loistavia ravintoloita joka puolella ja kivoja rauhallisia hotelleja. Kannattaa ottaa Ubudissa hierontoja ja kylpylähoitoja. Tosi kiva paikka. Ubud on ihan keskellä Balia. Se Sanurin ranta oli ihan ok. Siellä oli rantakadulla tosi paljon hyviä ravintoloita. Muistakaa käydä myös Jimbaranissa, jossa loistavia kalaravintoloita ihan rannalla. Kyllä Kutallakin kannattaa katsomassa käydä vaikka surffareita. Kyllä niitä ravintoloita riittää joka rantapaikka. Sanur on sellainen rauhallinen, sieltä puuttuu yökerhot. Mut ruokapaikkoja on joka lähtöön. Kyllä parissa paikassa kannattaa ainakin majoittua niin näkee vähän eri tavalla. Nusa Dua on taas Sanuriakin rauhallisempi. Seminyakissa taas on Kutan kaikki palvelut lähellä ja omiakin. Kyllä pohjoisen rannoillakin on ravintoloita, mut paljon pienemmässä mittakaavassa.

        Oli Gilisaaret kiva paikka. Kirkkaat vedet, paljon korallikaloja, joskus isoja kilpikonnia. Kyllä mun mielestä Thaimaan pikkusaarilla ja Malesiassa paremmat korallit on, mut kyllä Gilit käymisen arvoisia on ilman muuta. Niillä saarilla ei ole yhtäkään moottoriajoneuvoa. Hevos kyyti on ainoa jalkojen lisäksi.Huippu lepolomaa, mut kuitenkin ravintoloita. Merivirrat on vaan aika voimakkaat, niin kuin Balillakin. Pikavene maksaa noin miljoona rupiaa meno paluu. Voi saada tingattua 600000 rupiaan. Sinne meni ainakin 3 pikavene Firmaa. Kyllä Gileillä kannattaa muutama yö olla. Käy paikallis veneillä samalla kaikilla 3 saarella. On halpaa. Pikavene menee noin 1½-2 tuntia Gileille Lombokin kautta. Tosin Thaimaan koralleista vielä et en ole siellä 8 vuoteen kyllä snorklannu. Voi olla nykyään tuhoutunu. noin 15000 rupiaa on 1 Euro.

        Lombokilta sai paikallisveneen käyttöön koko päiväksi 30 eurolla. Vei mihin vaan. Vaikka just Gileille.

        Sanurin rannasta vielä. Se syvenee tosi loivasti. Siellä on noin 300 metrin päässä koralliriutta johon aallot kaatuvat. Sinne pystyy kahlaamaan laskuveden aikana. Kyllä Sanurinkin lähellä jossain pysty snorklaamaan. Ainakin ne teki reissuja rannasta. Sanurin hiekka on vähän karkeampaa, mut muuten vaaleaa. Kaikilla rannoilla on aika paljon teräviä korallin paloja. Sanuria vois ehkä vähän verrata Phuketin Karon tai Katan alueisiin. Tyttö kauppa vaan puuttuu. Ja tietysti Ranta on Sanurilla huonompi. Kyl mä Balista paljon enemmän tykkäsin mitä Phuketista

        En muista enään Thaimaan hintoja mut ruoka oli tuolla halpaa. Täs jotain:

        Kanavartaat 2 Euroa
        Paikallinen riisi ruoka Nasi Goreng 2 ekee
        200 G Tonnikala pihvi 4 Euroa.
        Tota luokkaa hinnat oli

        varmaan noin suunnilleen Thaimaa hinnoissa

        Iso 0,66 olut ravintolassa 1,5 Ekee

        Ihan kivat hinnat. Taxit on kyllä halpoja

        Ai niin, tätä hotellia monet on kehunu Sanurilla: Puri Santrian. Vissiin noin 60 yö


        Täs jotain taas

        Yritän jotain vielä kertoa jos vaan tiedän.


      • Niissä kysymiäsi asioita
        ap. kirjoitti:

        Kiitos kovasti hyvistä neuvoista! Mikä olisi paras paikka majoittua 2-3 viikon ajaksi, niin, että lähistöllä olisi rantaa, ruokapaikkoja ym.? Ollaan oltu Patongilla Thaimaassa ja voin sanoa, että kaksi viikkoa riitti mulle :) Eli mikä on parasta aluetta majoittua? Minkä hintanen se speedboat niille kolmelle pikku saarelle on (gilisaaret) ? Kattelin, et yheksään sataan sais asialliset lennot vertaa.fi sivuilta. Majotukseen riittänee n. 350 egee per naama, eli 700 e/kolme viikkoo kun yhteensä kaks henkee on lähössä? Ei tarvita mitään luksushotellia :) Kävitkö snorklailemassa Gilisaarella? Oliks vedenalla elämää? Thaimaassa tuppas olemaan paikkapaikoin aika kuollutta. Onko ruoka samanhintasta kun thaimaassa? Odottelen vastauksia :)

        Täällä on paljon hyviä kokemuksia eri matkaajilta, ja itsekin olen tänne tietoni tuonut, on samalla kiva muistella ihania aikoja siellä kaukana...

        Olen vastaillut mm. -Budjetti indonesiaan
        kirj."Viisi viikkoa Indonesiassa"
        18.11.08 klo 9.22

        - Perheen kanssa Sanuriin 23.1
        kirj. "Balilla ollut "
        9.1.09 klo0.2.10

        - Balille huhtikuussa
        kirj. "Viimeisen kuukauden...olen vast."
        11.3.09 klo.10.55

        - Halvimmat lennot Indonesiaan
        kirj. "Itsekin seuraavalla kerralla"
        9.5.09 klo13.28 ja 15.5.09 "Kannattaa koota eri.."

        - Hotellien varaaminen
        kirj."Viisi viikkoa Balilla"
        25.5.09 klo 1.44

        - Majapaikkasuosituksia Ubudista
        kirj. "Kun edellinen hävisi"
        10.6.09 klo.13.57


        Ensi keväänä lähdemme taas, lueskelen jatkossa sieltä saatuja kuulumisia. Koska viisumi on voimassa 30vrk. emme ota pidempään ja pistäydymme näillä näkymin Kiinassa ennen kotiin tuloa.

        Asuimme eri bungaloweissa ja hotelleissa. Ilmstointi oli kriteerimme, salvatkin löytyivät ovista sisäpuolelta, ulkopuolelta lukittiin lähtiessämme kylille.

        On saatavissa ilmaislehti kahden viikon välein, A5 kokoa, jossa Balin tapahtumat, galleriat ja ravintolat, saa ainakin Kutan jakelupisteistä. Myös Jakarta Post sekä The Herald Tribune.
        Bali Travel News listaa ravintoloita ja matkailu uutisia. Ilmainen Bali Plus on karttoja sekä listauksia.
        Sanurin rannalla on kuulema hyvä Segara Village, paras bungalowikylä.

        Jos menette Batur-vuorelle, menkää (taksilla) alas asti, meillä ylhäällä oleva hotelli kraaterissa ei ollut tyydyttävä, tunkkainen peseytymistila jne. Voidaan seuraavalla kerralla uteliaisuuttamme mennä Baturille aivan alas asti...
        Siinä Sanuri-kirjoituksessa olen laittanut hinnat, mitähän vielä...Mukavia matkasuunnitelmia!


      • ap.
        Balilla ollu kirjoitti:

        No mä ite suosittelen jos luonnosta tykkäätte niin sitä Ubudin vuoristokylää. Kyllä sielä viikon saa komeesti kulumaan. On koskenlaskua, vuoristoa, riisipeltoa, aivan loistavia ravintoloita joka puolella ja kivoja rauhallisia hotelleja. Kannattaa ottaa Ubudissa hierontoja ja kylpylähoitoja. Tosi kiva paikka. Ubud on ihan keskellä Balia. Se Sanurin ranta oli ihan ok. Siellä oli rantakadulla tosi paljon hyviä ravintoloita. Muistakaa käydä myös Jimbaranissa, jossa loistavia kalaravintoloita ihan rannalla. Kyllä Kutallakin kannattaa katsomassa käydä vaikka surffareita. Kyllä niitä ravintoloita riittää joka rantapaikka. Sanur on sellainen rauhallinen, sieltä puuttuu yökerhot. Mut ruokapaikkoja on joka lähtöön. Kyllä parissa paikassa kannattaa ainakin majoittua niin näkee vähän eri tavalla. Nusa Dua on taas Sanuriakin rauhallisempi. Seminyakissa taas on Kutan kaikki palvelut lähellä ja omiakin. Kyllä pohjoisen rannoillakin on ravintoloita, mut paljon pienemmässä mittakaavassa.

        Oli Gilisaaret kiva paikka. Kirkkaat vedet, paljon korallikaloja, joskus isoja kilpikonnia. Kyllä mun mielestä Thaimaan pikkusaarilla ja Malesiassa paremmat korallit on, mut kyllä Gilit käymisen arvoisia on ilman muuta. Niillä saarilla ei ole yhtäkään moottoriajoneuvoa. Hevos kyyti on ainoa jalkojen lisäksi.Huippu lepolomaa, mut kuitenkin ravintoloita. Merivirrat on vaan aika voimakkaat, niin kuin Balillakin. Pikavene maksaa noin miljoona rupiaa meno paluu. Voi saada tingattua 600000 rupiaan. Sinne meni ainakin 3 pikavene Firmaa. Kyllä Gileillä kannattaa muutama yö olla. Käy paikallis veneillä samalla kaikilla 3 saarella. On halpaa. Pikavene menee noin 1½-2 tuntia Gileille Lombokin kautta. Tosin Thaimaan koralleista vielä et en ole siellä 8 vuoteen kyllä snorklannu. Voi olla nykyään tuhoutunu. noin 15000 rupiaa on 1 Euro.

        Lombokilta sai paikallisveneen käyttöön koko päiväksi 30 eurolla. Vei mihin vaan. Vaikka just Gileille.

        Sanurin rannasta vielä. Se syvenee tosi loivasti. Siellä on noin 300 metrin päässä koralliriutta johon aallot kaatuvat. Sinne pystyy kahlaamaan laskuveden aikana. Kyllä Sanurinkin lähellä jossain pysty snorklaamaan. Ainakin ne teki reissuja rannasta. Sanurin hiekka on vähän karkeampaa, mut muuten vaaleaa. Kaikilla rannoilla on aika paljon teräviä korallin paloja. Sanuria vois ehkä vähän verrata Phuketin Karon tai Katan alueisiin. Tyttö kauppa vaan puuttuu. Ja tietysti Ranta on Sanurilla huonompi. Kyl mä Balista paljon enemmän tykkäsin mitä Phuketista

        En muista enään Thaimaan hintoja mut ruoka oli tuolla halpaa. Täs jotain:

        Kanavartaat 2 Euroa
        Paikallinen riisi ruoka Nasi Goreng 2 ekee
        200 G Tonnikala pihvi 4 Euroa.
        Tota luokkaa hinnat oli

        varmaan noin suunnilleen Thaimaa hinnoissa

        Iso 0,66 olut ravintolassa 1,5 Ekee

        Ihan kivat hinnat. Taxit on kyllä halpoja

        Ai niin, tätä hotellia monet on kehunu Sanurilla: Puri Santrian. Vissiin noin 60 yö


        Täs jotain taas

        Yritän jotain vielä kertoa jos vaan tiedän.

        Kiitti vastauksista! Löysin kivannäkösen majapaikan osotteesta http://www.kembalibeachbungalows.nl Bungalowi 28e yö sisältäen aamiaisen :) Onko pahanhintanen? Resortti sijaitsee Amedissa ja kartassa näky sukeltajan kuva juuri sopivasti ;) Onko kellään kokemusta Amedista? Sieltä olis vissiin lyhyt matka niille saarillekkin.. Kantsiiko heti varata bungalowi kolmeks viikoks vai miten ?


      • Balilla ollu
        ap. kirjoitti:

        Kiitti vastauksista! Löysin kivannäkösen majapaikan osotteesta http://www.kembalibeachbungalows.nl Bungalowi 28e yö sisältäen aamiaisen :) Onko pahanhintanen? Resortti sijaitsee Amedissa ja kartassa näky sukeltajan kuva juuri sopivasti ;) Onko kellään kokemusta Amedista? Sieltä olis vissiin lyhyt matka niille saarillekkin.. Kantsiiko heti varata bungalowi kolmeks viikoks vai miten ?

        Moro. Kuulostaa ihan mukavan hintaiselta ja näköiseltä paikalta. Ne veneet lähtevät Gilisaarille Padang bai nimisestä paikasta. Vähän Amedista alas päin.

        Joo, Amedissa on kaiketi ihan ok snokrlaus paikkoja. Mitään ihan huippu rantoja siellä ei ole. Hiekka on mustaa laavahiekkaa. Joet nääs tuo tuhkaa tulivuorilta. Amed on tosi rauhallinen paikka. Mut vuoret ja luonto on lähellä. Lomasta vois saada enemmän irti jos viettää sitä 2-3 eri paikassa. Maaliskuussa kyllä varmaan pystyy niitä varaileen paikanpäälläkin.

        Mut hyviä suunnitteluja.


    • Ei niin kummoinen

      Tiedossa on myös köyhyyttä ja kurjuutta. Balilla on arvioitu olevan miljoona kulkukoiraa ja siltä se näyttääkin. Kaupustelijat ja kyydintyrkyttäjät ovat rasittavia, kaikki haluavat vain rahat pois turisteilta ja äkkiä. Saari on myös aika roskainen, joten mikään "paratiisisaari" se ei siis ole.

      • Balilla ollu

        Kyllä sitä köyhyyttä tahtoo olla kaikissa Aasian maissa turisti-alueiden ulkopuolella. Kyllä niitä koiria tosiaan oli, mut ei ne ainakaan mua häirinny. Kaupustelijoista sen verran että, kyllä Phuketissa kaupustelijat paljon pahemmin kimppuun käy kuin Balilla. Kyllä Sanurilla ja Ubudissa sai ainakin kulkea suht rauhassa. Jos joku jotain tyrkytti niin sano vaan heti et ei kiitos, niin jättivät kyllä rauhaan. Jossain egyptissä kaupustelu on paljon agressiivisempaa.

        Se on totta että hotelli-alueiden ulkopuolella on tosiaan paljon roskia. Siellä ei ole mitään jätehuolto järjestelmää, vaan paikalliset heittävät kaikki roskat jokiin, takapihalle, mihin milloinkin. Se vähän ihmetytti. Mut turisti-alueet on kyllä siistejä. Mut saman lailla myös Thaimaassa on roskia joka paikkassa ja rannoilla.


    • BaliBali
      • lpl66

        Kerrotko tarkemmin hotellista. Mitä eroa oli oikeastaan deluxe ja superior huoneilla. Minkälaiset parvekkeet oli, pystyikö siellä viettelemään esim iltaa ?
        Kuinka pitkä matka on kohtuuhintaisiin ravintoloihin ?
        Onko hyvä aamupala, ilmeisesti buffet-mallinen ?
        Ollaan varattu kyseinen hotelli lokakuun reissullemme !


      • Balilla ollu
        lpl66 kirjoitti:

        Kerrotko tarkemmin hotellista. Mitä eroa oli oikeastaan deluxe ja superior huoneilla. Minkälaiset parvekkeet oli, pystyikö siellä viettelemään esim iltaa ?
        Kuinka pitkä matka on kohtuuhintaisiin ravintoloihin ?
        Onko hyvä aamupala, ilmeisesti buffet-mallinen ?
        Ollaan varattu kyseinen hotelli lokakuun reissullemme !

        Täs on muiden arvioita hotellista.

        http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297694-d299600-Reviews-Mercure_Resort_Sanur-Denpasar_Bali.html

        Täs Suomeksi:http://www.helinmatkat.fi/fi/www/minne_haluaisit_/aasia/indonesia/bali_ja_ymparisto/mercure_sanur/

        En ole ollu siinä hotellissa, mut se on ihan Sanurin keskustassa rantakadulla. Ravintolat on ihan kävelymatkan päässä. Ja samoin kaikki palvelut. Joku varmaan vielä kertoo tarkemmin


    • 14susu1

      Marraskuun alussa ollaan menossa Balille ja lennot varattiin Seat24 kautta H:ki-Lontoo- Hong Kong- Denpasar 840 euroa/hlö. Hankala ja pitkähän tuo reitti on, mutta H:ki - Singapore - Denpasar olisi ollut ihan eri hinnoissa.

      Hotellit olen jo varannut osittain Asiaroomin kautta ja osittain hotellien omilta sivuilta. Sanurissa ollaan 4 yötä (Stana Puri Gopa), Amedissa 4 yötä (Bauy Cottages), Ubudissa 4 yötä (Tegal Sari) ja viimeiset 3 yötä Seminyakissa paikassa, jonka nimeä en nyt juuri muista, mutta jota tällä palstalla kovasti kehuttiin. Kaikki paikat kustantavat reippaasti alle 30 euroa yöltä. Ilmastointi on kaikissa ja aamupala. Mukavaa suunnittelua ja matkan odotusta!

      • Olkaa varuillanne

        Hei, olimme kolme yötä kyseisessä hotellissa. Asiaroomsin kautta varasimme Deluxe-huoneen. Aluksi meille annettiin huone alakerrasta. Oli vähän rähjäisen oloinen, sängyn alusta oli hirveässä pölyssä ja huone muutenkin siivoton.
        Illemmalla syömästä tultua kämpässä oli peukalon kokoisia torakoita.

        Menimme valittamaan kämpästä ja pitkien neuvottelujen jälkeen saimme huoneen ylempää, joka olikin jo aivan eri luokkaa.

        Eli yrittivät ensin tarjota standardia, vaikka olimme maksaneet deluxesta!

        Kannattaa myös alussa tsekata heti pyyhkeet, lasit, tuhkakupit,kaukosäätimet ym, sillä vaativat maksua jos jokin puuttuu tai on rikkoutunut.

        Hotellin henkilökunta on myös aika ärsyttävää, koittavat jatkuvasti tyrkyttää hierontaa, kyytejä ym.ohjelmaa. KANNATTAA HETI SUORAAN KIELTÄYTYÄ kaikesta mitä tyrkyttävät, muuten loukkaantuvat jos sanot harkitsevasi jotain heidän tyrkkyttämää palvelua ja sitten perutkin sen. Hotellit vetävät muutenkin välistä kaikissa palveluissa, joten kannattaa ottaa ne suoraan palveluntarjoajilta.

        Toi Tegal Sari on varmaan yks Ubudin parhaita, itsekin yritin sitä buukata aikoinaan, mut oli täynnä. Hyvää lomaa!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1847
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe