outo halailija porissa

uusi ILMIÖ!

Porissa on uusi ilmiö päällä! Täällä on "vapaana" yksi kaveri, jonka lääkitys ei ole ihan kohdillaan.

Tämä mies koskettelee ventovieraita ihmisiä! Saattaa halata julkisella paikalla takaapäin tai vähintään takaapäin laittaa kätensä hartijoille ja tervehtii kuin vanhaa tuttua!

"Mitä kuuluu?", hän tokaisee TÄYSIN sattumanvaraiselle, ventovieraalle ihmiselle.

Vaaleahiuksinen kaveri nähty mm. Isolinnankadulla Yliopiston apteekissa, jossa teki "jokaisen" kanssa tuttavuutta kuin olisi tuntenut jokaisen reseptiasikkaan henkilökohtaisesti. Mene mm. vuoronperään istumaan eri ihmisten viereen ja kosketteli!

Kaveri heitettiin apteekista ulos!

Samainen henkilö nähty mm. Lidlissä kosketelemassa asiakkaita.

Tämä mies tuntuu kuitenkin valitsevan kohteekseen miehen. Hän halaa miehiä, tervehtii ja laittaa kätensä hartijoille kuin lähetiset miesystävät kostean baari-illan jälkeen.

Kuka on tämä kaveri?

60

4534

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siis mitä?

      oletko tosissasi? Kuka on tämä tyyppi?

      oletko itse nähnyt hänet?

      • antinkartanoonjaheti

        Porin keskustassa on nyt kolme tuollaista hullua vammasta. Yksi kulkee hallituskatua keskellä ajorataa. Toinen seisoo etelärannassa kurahanskat kädessä ja huutelee homoa ohikulkijoille. Kolmas on tuo halailija.

        Moni tinttaa vammaisiltakin hampaat kurkkuun jos huutelevat homoksi tai lääppivät. Kyllä vammainenkin oppii käyttäytymään, kun saa tarpeeksi monta kertaa nenän poskelleen.

        Nuoret tytöt pelkää kun isokokoiset kehitysvammaiset ahdistelevat. Eikö noita voisi piilottaa antinkartonoon eikä ihmisten ilmoille? On kaupungin keskusta vähän väärä paikka avohoidolle. Jäävät vielä autojen alle kun juoksentelevat teiden yli.


      • varoensairaassakaupungis

        Porissa on luonnotonta kun joku halaa. Kannattaa varoa . Ne laittaa sellasesta psykiatriseen hoitoon jos joku ilmoittaa.


      • Ainavihanta

        Teidän ongelmateinien pitää nyt yrittää ymmärtää sellainen asia että ihmisillä ei ole lääkitystä niin kuin teillä on. Se on yksinomaan oma ongelmanne. Jos halaa ihmisiä on epänormaalia niinkö?
        Millaisesta kodista mahdat olla lähtöisin? Raukkaparan lääkkeet on vieny pienet aivonrippeet oikosulkuun. Leveile nyt niillä lääkkeilläs, vihannes.


    • se teki sitä ja se tätä

      Kyseessä on kehitysvammainen henkilö, jonka moikkauksissa ei ole mitään vaaraa vaikka koskeekin vaikka käteen. Satun tietämään kyllä ko. henkilön. Keskustelun avaajalla näyttää olevan vakava ongelma itsensä kanssa, kun näinkin turhasta asiasta tänne avautui. Elämä on niin tyhjää, että piti keksiä joku 'uusi ilmiö'. Onpa säälittävää. Jos Porissa on yksi vähän eritavalla käyttäytyvä henkilö niin koko Pori on heti hälytystilassa. Hahhah! Porilaisilla ei ole muita puheenaiheita kuin naapurit ja juoruilu. Miehet samanlaisia vellihousuämmiä.

      • ei ole mitään

        ongelmaa itsensä kanssa. Tämän asian suhteen. Oli tämä halaaja sitte kehitysvammainen tai ei, niin jokaisella ihmisellä on oma reviirinsä. Jos tällainen sairas ihminen menee halaan pieniä lapsia, niin vanhempi/vanhemmat, varmasti puuttuu asiaan. Eikä se nyt niin kamalan kivaa ole, jos tuollainen ihminen tekee itsensä kovin tykö,vanhemallekaan ihmiselle. Jos ihminen on sairas, niin sehän ei oikeuta tekemään ihan mitä vaan.


      • ap.
        ei ole mitään kirjoitti:

        ongelmaa itsensä kanssa. Tämän asian suhteen. Oli tämä halaaja sitte kehitysvammainen tai ei, niin jokaisella ihmisellä on oma reviirinsä. Jos tällainen sairas ihminen menee halaan pieniä lapsia, niin vanhempi/vanhemmat, varmasti puuttuu asiaan. Eikä se nyt niin kamalan kivaa ole, jos tuollainen ihminen tekee itsensä kovin tykö,vanhemallekaan ihmiselle. Jos ihminen on sairas, niin sehän ei oikeuta tekemään ihan mitä vaan.

        ensinnäkin, kylä sitä pelästyy kun täysin ventovieras ihminen tulee yht'äkkiä takaapäi halaamaan. Eihän normaali aikuinen tee noin.

        Eniten pelästyy sitä, että miksi hän tekee niin? Onko "vain" hullu, vai yrittääkö varastaa samalla taskuista jotain? Vai yrittääkö levittää täitä tai jotain muuta tarttuvaa tautia?

        Onhan se vainoharhaista, mutta pelästyyhän sitä että miksi se teki noin?

        Onneksi tässä tapauksessa kaceri tuntuu olevan vain "iloinen" eli ei siis halatessaan yritä rikosta tai tartuttaa jotain tautia!


    • mulla kävi sama homma.

      Juuh mulla kävi sam homma ku olin tulli-pubissa,sellainen lyhyt vaaleahiuksinen mies tuli yht äkkiä takaapäin halaaman, ihan ku olis tuntenukkin mut, vitun outo hiippari.

      • Mikse

        Kylläpä tuntui tutulta, omasta kokemuksestani on kyllä jo 20v aikaa, mutta voisiko olla sama henkilö? Aika pitkä vaalea tyyppi, lähti seuraamaan kirjastolta ja jossain keskustan liikkeessä alkoi lähentelemään.


      • ei voi olla sama!
        Mikse kirjoitti:

        Kylläpä tuntui tutulta, omasta kokemuksestani on kyllä jo 20v aikaa, mutta voisiko olla sama henkilö? Aika pitkä vaalea tyyppi, lähti seuraamaan kirjastolta ja jossain keskustan liikkeessä alkoi lähentelemään.

        tarkoitatko 20 vuotta?

        ei voi olla sama kaveri. nyt on kyse noin 35 vuotiaasta "harhautuneesta" nuoresta miehestä. En oe ihan varma iästä, muttä taatusti alle 40.

        35 vuotias ei ole oikein voinut aloittaa 20 vuotta sitten...


    • pätkätyömiäs

      Onkohan se sama kaveri, joka kävi pari kesää sitten kimppuuni Pub Winstonin vessassa. Takaapäin tuli halaamaan aivan yhtäkkiä. Tää oli vaalee noin 50v, vähän hiuksia, melkein kalju 180cm kaveri. Häkellyin tilanteesta sen verran, että en edes tajunnut vetää turpaan vaan lähdin pois. Outo hiippari. Mielestäni olen nähnyt sen pari kertaa Poris myöhemmin, että kai on paikkakuntalainen.

      • tänään nähty

        Hän vakuutti olevansa pitkäaikainen porilainen.


    • Ismo Mimosept

      Tämä henkilö on kehitysvammainen ja on noin nelikymppinen. Halaili minuakin jo yli 20 vuotta sitten eikä mitään vaaraa ole. Tiedän kyllä hänet. Näyttää paljon nuoremmalta mitä on. Miten miehet ovat täällä näin heikkoja että itkevät kehitysvammaisen halailusta? Pistäkää hameet päällenne heikot likat!

      • naista odotellessa

        "Miten miehet ovat täällä näin heikkoja että itkevät kehitysvammaisen halailusta?"

        Onko normaalimpaa halailla ventovieraita saman sukupuolen edustajia vai älähtää siitä, että tuntematon mies tulee keskellä kirkasta päivää takaapäin halailemaan?

        Jään edelleen odottamaan, että Porista löytyy se parikymppinen, viehättävä nuori nainen, joka tulee yllättäen kadulla taputtelemaan minua olelle ja halailemaan!

        Lupaan, että siitä en tule tälle palstalle valittamaan! ;)


    • 4+2

      Jos kyseessä kehitysvammainen, hänelle voi ja pitääkin sanoa: Ei. Mutta sen voi sanoa nätistikin ja selittää miksi ei ole soveliasta käyttäytyä noin.
      Varmastikaan hän ei mitään pahaa tarkoita ja todennäköisesti ei edes ymmärrä että halailussaan on mitään pahaa...

    • haluan halata

      miks kaikki haukkuu mua

    • jvjhvjvvjvj

      Oisko joku ässä-fani? Tiedä häntä.

    • Suvaitsevaisuutta

      Muualla maailmalla tuollainen tervehtiminen on aivan normaalia, mutta Suomessa ollaan niin jäykkiä ja katsotaan erilaisuutta kuin ruttoa !!
      Sen ymmärtää vasta kun omalle kohdalle sattuu..

    • peukut pystyyn !

      Kuuluu jo ehdottomasti porin legendoihin.Toivottavasti on jazzeilla vauhdissa ja antaa ulkomaanelävien & stadin uunojenkin kokea todellista porilaista hellyyttä.

      • seuraa pojalle

        Toivotaan!


      • viljoonäkyny

        onx tätä näkyny ?


    • RaumonainRaum

      Ilmeisesti on Raumalainen.

    • hgghf

      Kyseisellä henkilöllä on ADHD ja kehitysvamma. Lisäksi mielenterveydessäkin on kai ollut jonkinlaista häikkää.

    • humanist

      Antakaa kaikkien kukkien kukkia!

    Ketjusta on poistettu 56 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      58
      2342
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1970
    3. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      175
      1766
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1747
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1651
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1629
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1524
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1367
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1228
    Aihe