Turun Vesi Oy.

Yrittänyt

Näyttää, että tämä on Turun Sanomien ja TSV:n palsta! Ei kukaan sdaa kirjoittaa arvoselua Myrkkyfirmasta nimeltä Tuirun Seudun Vesi Oy, vai mitä?
PAH-kemikkalit PCB ja elohopea tappaa ensin sikiöt ja sitten kun kerkiää myös tysikasvuiset ihmiset, jotka juovat Kokemäenjoen myrkkyvettä hiekalla puhdistettuana.
Onnea taloon, sanoi viras hautajajaistalossa!
Äimistynyt

2

432

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • SUURET SETELIT

   Joku väittää että kaikki on totta mitä sanomalehdessä kirjoitetaan.Kyllä näin on,mutta tietysti tää on mun hiekkalaatikko,mee pois! lapsellista touhua.ASIAT TIETYSTI TEKEKEVÄT TOIMITTAJAT JOTKA OVAT SAANEET NEUVOT YLEMMÄLTÄ JOHDOLTA.että mitä kirjoitetetaan ja mitä ei.Johto taas on voideltu kirjoittamaan "lukijakunnan parhaaksi" tai ei mitään,Ettei asia vaan tulisi yleiseen tietoon.Tai tulisi jos maksetaan.ym.ym. en jaksa selittää, menen nukkumaan.jatkan ehkä huomenna ?

  • hEMIGWAY

   Turun vesiskandaali uhkaa puhdasta vettä juuri nyt! PAH kemikaaleista ei puhuta mitään.
   Turun Yliopisto om niitä tutkinut 2001 .

   Vesiskandaalin jäljet näkyvät vielä pitkään Nokialla. Myös Suomen Turussa muhii suuri vesiskandaali. Kukaan ei ole sairastunut, mutta veronmaksajien rahaa on mennyt Kankkulan kaivoon useita miljoonia euroja.

   Turun vesilaitoksen silloinen johtaja Timo Kulmala esitti kirjeellä marraskuussa 1999 tekopohjavesilaitoksen perustamista Alastaron Virttaankankaalle, jonne tuotaisiin Kokemäenjoen saastepitoista vettä isolla putkella Huittisista. Ajatuksena oli käyttää Virttaankankaan maaperää vedenpuhdistuslaitoksena!

   Mutta ei ajateltu, että maaperä saastuu jokivedestä pahasti ja saastuttaa aidon ja puhtaan pohjaveden ikiajoiksi. Kokemäenjoen pohjassa on myös runsaasti elohopeaa 1939–1992 toimineesta isosta Äetsän kloorialkalitehtaasta.


   Vesihanke läpäisi Turun päätöksenteon 27 päivässä, ja saastevaikutuksista tietämätön kaupunginvaltuusto hyväksyi hankkeen yksimielisesti joulukuussa 1999.

   Vesilaitoksen projektiyhtiö ja kaupungin tytäryhtiö Turun seudun vesi TSV alkoi valmistella hanketta. Kokemäenjoen vedenlaatu selvisi 2000 teetetyissä vesianalyyseissa. Niistä voi laskea, kuinka paljon saastetta joutuu vuodessa maahan 38 miljardin vesilitran maahanlaskuvauhdilla. Seuraa vakava maaperän ja pohjaveden saastuminen.

   Tästä huolimatta TSV jatkoi jukuripäisesti hanketta kaikin keinoin. Kaupungilta kului hankkeeseen arviolta 9–12 miljoonaa euroa – kaikki turhaan, koska korkein hallinto-oikeus voi lähiaikoina kieltää tekopohjaveden tekemisen noin saasteista vettä maahan laskemalla. Jos näin käy, kaikki jää Turun veronmaksajien tappioksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   206
   5004
  2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

   On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
   Maailman menoa
   294
   3105
  3. 134
   1807
  4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

   Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
   Sinkut
   231
   1673
  5. Luovutetaanko nainen?

   En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
   Ikävä
   67
   1451
  6. J-miehelle toivon

   Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
   Ikävä
   85
   1233
  7. By the way, olet

   mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
   Ikävä
   76
   1183
  8. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

   Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
   Ikävä
   64
   1174
  9. Onko kaivattunne suosittu?

   Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
   Ikävä
   78
   1129
  10. Haluatko S

   vielä yrittää?
   Ikävä
   59
   1128
  Aihe