ostamassa 156:sta

alfaaaaaaaaaaaaa

Oon harkinnut ostaa alfa romeo 156, vuodelta -98. mitäs mieltä porukka on?`plussia ja miinuksia?

11

1097

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mieltä,

      että unohda koko juttu.Se fiat-alfa on täys paska.

    • Alfa.fani

      Olet suunnittelemassa loistavaa hankintaan. Auto jossa on silmää hivelevä muotoilu, ajo-ominaisuudet vastaavat F1-Ferraria, ei jätä ketään kylmäksi. Kaupungilla ajettava ovet lukittuna, muuten on nuoria naisia kyyti täynnä. Jos ostat vähänkin vanhemman niin uusituta siihen heti jakohihna pyörineen ja teetä se ehdottomasti merkkilliikkeessä. Pyydä kaupanpäälliseksi moottorin ohjainyksikön ohjelmapäivitys, se parantaa moottorin toimivuutta. Sä oot päällikkö, kun hankit Alfan!

    • Undetaker

      Älä osta jos sun tarvii asiaa täällä tiedustella...

    • mies on huoleton

      ei kannata sekaantua noin vanhaan alfaan,jos siis haluat helpolla päästä,mutta jos haluat laittaa paljon rahaa remppoihin ja huoltoihin ,ja olla tienpäällä odottelemassa hinausautoa,mikäpä siinä,osta pois.

      • hthtth

        kuunnella tätä huuliveikkoa


    • Pest

      Itseäkin himottaisi 156:n ostaminen, mutta noin vanhaa en ostaisi. Muistan lukeneeni jokus TM:stä, että 156 laatu paranee huomattavasti vuosimalli 2002 jälkeen, eli sitä ainakin itse pidän rajana sille, kuinka vanhat alfan suostun talliini ottamaan. Noissa uudemmissa on myös tarjolla faceliftattu versio joka on paljon nätimpi, ku alkuperäinen malli.

    • VespaGL

      Poikkeapa tutustumaan Alfabbs sivuja. Siellä asiallista palautetta. Hieman ehkä yli postiivista.
      Ylipäätänsä perusautoa arvokkaampi ylläpitää, mutta paras fiilis tähähn astisista. Minun makuun ehkä turhan urheilullinen, Lancia olisi mielekkäämpi.
      Menossa toinen 156, takana muutama Fiat ja yksi Lancia. Seuraava on diesel, mutta mikä???

    • HR..

      Minulla on ollut -99 mallinen 156 twinspark ja mielestäni siinä oli eniten ainesta käyttöautoksi niistä neljästä eri mallisesta käyttö alfasta joita minulla on peräjälkeen ollut. Jakopäässä oli Alfoilla ongelmia 155 alkutaipaleella, ei siis niinkään 156:n. Ainoa asia joka kaipasi 156 alkupään malleissa parannusta oli jakopään rullien materiaali, mutta nämä rullat on jo kaiken järjen mukaan vaihdettu uudempiin myös alkupään malleissa.

      Kunhan et sorru siihen halvimpaan mitä tarjolla on ja etsit yksilön jolla on kohtuulliset kilometrit mittarissa on myös alkupään tuotannon 156 ihan ok. Tietenkin edellyttäen että hoidat huollot niinkuin Alfassa pitää, siis jos aihetta on niin auto heti huoltoon ekä vasta kun ohjekirjassa likee, ja kaikki huolto-ohjelman huollot on todellakin tarkoitus myös tehdä. jos ylläpidosta on tingitty on oma vika jos pelit hajoaa. Yritä myös selvittää että hankinnassa olevaa autoa on pidetty aiemminkin niinkuin pitää. Kun asiaan hieman paneutuu on 156 hyvä käyttöauto ja monessa asiassa muita vastaavia paljon parempi. Toisaalta 156 on vähän liiankin tavis auto Alfaksi niin hyvässä kuin pahassa. Kannattaa myös etsiä joku automerkistä kiinnostunut pienempi huoltokorjaamo ennemin kuin viedä merkkihuoltoon, näin saat huollot paremmin tehtynä, merkkihuollossa ei tarvittavaa taitoa tai halua valitettavasti aina ole tarjolla. Alkuperäisosien hankinnassa on myös automerkin suosijoilla omat kanavansa.

      Lyhyesti sanoen, selvitä auton historia ennen hankintaa, tee jakopään huollot tunnollisesti, ja varaudu vaihtamaan erinäisiä tukivarsia silloin tällöin.

    • Alfailija

      Kaikissa automerkeissä on omat plussat ja miinuksensa, tyyppivikansa ja erityispiirteensä, erityisesti Alfassa ne korostuvat.

      Tässä voi tietysti luetella plussina tyylikkään ulkonäön, tempperamenttisen ajettavuuden, massasta erottautuvuuden ja italialaisuuden. Miinuksina moniin muihin merkkeihin nähden tiheämmän huoltotarpeen, huonommin laiminlyöntejä sietävän moottorin, lievän taipumuksen pikkuvikaisuuteen, hintaansa nähden vaatimattomamman laadun ja italialaisuuden.

      Mutta nuo olivat toisaalta tarpeettomia toistaa, sillä voit lukea ne tältä palstalta eri yhteyksistä, eri kirjoittajilta, kymmeniä kertoja.

      Tärkeää on selvittää kiinnostavan, mutta tässä tapauksessa 11 v vanhan yksilön käyttö- ja huoltohistoria, sillä Alfan kunto ja tuleva kestävyys ovat suoraan verrannollisia sen aukottomuuteen, etenkin jo mainitulla moottoripuolella.

      Kaikkein tärkeintä on kuitenkin kysyä itseltään: Haluatko omistaa Alfa Romeon??? Miksikö? Siksi, että Alfa ei ole milloinkaan minkään muun merkin vaihtoehto, se ei ole milloinkaan järkevästi perusteltava, monikäyttöinen ja tilava perheauto, sitä ei milloinkaan kannata hankkia vain kokeillakseen sitä, sillä silloin siihen usein rakastuu, eikä paluuta harmaaseen, järkevään käyttöautoon enää ole.........

      Siis, mieti tarkkaan!!!

      • 156 1.8

      • alfascore
        156 1.8 kirjoitti:

        Mulla olis sulle myynnissä vm 2000 Alfa 156. Juuri katsastettu puhtain paperein. Auto toimii täydellisesti, myyn tarpeettomana!

        Käy tsekkaamassa! http://www.nettiauto.com/alfa-romeo/156/2936453

        Juuri ton tyylinen Alfahan on hyvä, ei saa olla vikoja!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2048
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1952
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      148
      1558
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1217
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1184
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe