eipä löydy erakkopaikkaa

asuttavaksi

Päätöksenä on lähivuosina muuttaa maalle. Nytkin asun Uudellamaalla omakotitalossa hyvin rauhassa, mutta halu olisi muuttaa ihan metsän keskelle.
Mielenkiintoista vaan, että sellaisia taloja ei näytä olevan myynnissä!
Huvikseen kun surffailee esim. etuovi.comissa, niin kaikki talot on jonkun isomman tien varressa. Näköjään kukaan erakkopaikalla asuva ei ole halukas myymään..
No, en siis ole nyt ostamassakaan, mutta olen vuoden päivät silloin tällöin taloja surffaillut, eikä koskaan ole mitään omassa rauhassa olevaa taloa löytynyt. Kaikki talot on joko siten, että lähellä muita tai jonkin tien varressa. Eikö Suomessa ole pikkuteiden päässä olevia taloja enää lainkaan?? Niin ja kun ahneeksi heittäydyn, haluaisin toki lammen tai pikkujärven rantaan sen taloni ;)

7

765

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • se on sellaista löytää

      nykyajan Suomesta, joillakuilla joskus tärppää. Tämä esim. kuulostaa ainakin paperilla kivalta (selasin vain nettiä, en tiedä enempää, onko edes myynnissä enää):

      http://tori.suomi24.fi/myydään/asunnot ja kiinteistöt/loma-asunnot/mummonmökki/24025

    • -itäraja-

      Katso ilomantsi.fi/kiinteistöpörssi/omakotitalot . Vaatimuksiasi talon kunnolle en tiedä mutta varmasti löytyy rauhalliselta paikalta.

      • sen tarvitse

        kuin kerran tärpätä. Onkohan muuten monikin tehnyt niin, että on katsastanut lähinnä tontteja ja ostanut sinne sitten valmiin pikku talopaketin?


      • jotain juttuakin

    • kotipalsta.

      asutaan siis rintamamies talossa alak.60m2,yläk.20m2 lämmintätilaa kylmientilojen kanssa 93m2.pikitieltä yli 5km ja yleiseltä soratieltä 600m.kiva kun on rauhaa.karhut on kierelleet metsien ja peltojen reunalla.3vuotta sitten ammuttu N:30m päästä talosta karhu.jot kyl luonnossa ollaan.voitas myydä parin vuoden päästä.sähköt ja yllätys kunnallisvesi.oma kaivokin on.sisä wc,suihku jota ei kyl oo käytelty,mut ulkosaunaa lämmitetään joka päivä.kauppoihin ja palveluihin 17km.miltä kuulostaa unohdin kosket ja vaellusreittejä on ja lohta tulee.myös helkatin hyvä uimalampi täysin kirkasvesi paikka on muuten pohjoiskarjala.itse asuimme 4v sitten sipoossa eikyl hirvee ikävä jäänny.miltäs kuulosti siis on olemassa sellanen paikka.unohdin mainita vesistöihin oikeudet.itse elämme nyt parhaillaan unelmaa.ei näitä oikeesti paljon ole muutoin kuin yleisen soratien varsilla.tämä tie on hyvä voi vaikka linja autolla ajella pihaa.auraus kulutkin oli vain 45e vuosi viimme vuonna.muutenkin edullinen pitää.odotellaan kommenttii.

    • kotipalsta

      miten sinuun saa yhteyttä.

    • pohjoiskarjalainen.

      karhun ammunta on nyt kiivaimillaan nytkin ovat passissa N.100m päässä yhden laukauksen kuulin ja mökki tärähti. joku vuosi sitten saivat karhun aivan tontin laitamilta.tänään kävin sienessä samoilla paikoilla nyt onkin vähän eri kuviot meneillään.en koskaan ennen ole nähnyt vastaavaa kun asuimme muualla.kyllä tuntee että on oikeassa luonossa.kirjoitin joku aika sitten että voisimme luopua 2-3v päästä tästä paikasta.tilanne on muuttunut emmekä ole näillä näkymin luopumassa koska menettäisimme jotain ainut laatuista mielenrauhan.siis onnea tulevaisuudessa erakkopaikan etsintään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8356
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe