Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Hääyöpakkauksen sisältö

kaaso

Olin ajatellut järjestää tuoreelle avioparille hääyökorin hääyön viettopaikkaan. Mutta mitä sinne laittaisin? Jotain kuohujuomaa tietenkin, ehkä vaaleanpunaista shamppanjaa. Lisäksi ehdottomasti mansikoita ja kermavaahtoa.

14

10487

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mikkis

      Oletko varma, että korissa tarvitaan enää alkoholia? Minä pistäisin jotain raikasta alkoholitonta, joka sopii janojuomaksi hyvin. Mansikat ja kermavaahto kyllä sopivat koriin.

    • Per Saukko

      Liukastetta. Jokaisen morsiamen tulee avata kakkonenkin käyttöön viimeistään hääyönä! Se juhlistaa yön kun saa purkautua suoleen.

      • Krista

        Hyi hitto. Minä morsiamena loukkaantuisin todella verisesti tuollasesta mauttomuudesta - jos meinaan kaaso jotain liukastetta koriin laittas. Mistä hitosta sitä tietää vaikkei hääyönä jaksais seksiä ollenkaan kun on rankka päivä ollut! Siihen ei sulhasella olis paljon sanomista.


      • morsian minäkin
        Krista kirjoitti:

        Hyi hitto. Minä morsiamena loukkaantuisin todella verisesti tuollasesta mauttomuudesta - jos meinaan kaaso jotain liukastetta koriin laittas. Mistä hitosta sitä tietää vaikkei hääyönä jaksais seksiä ollenkaan kun on rankka päivä ollut! Siihen ei sulhasella olis paljon sanomista.

        Musta se olisi paras lahja! Hyvä idea sinulta, meillä on jokatapauksessa melko kattava liukkari kokoelma kotona, en justkaan yllättyisi uudesta purkista.


    • kuvaaja

      Digikamera

      • kannattaja

        niin jos mahdollista niin pistä pariskunnalle tutunmallinen videokamera sinne mukaan. Saavatpahan sitte vanhana pappana ja mummona katella miten nuorena jaksovat :)


    • Lulu

      Helposti syötäviä hedelmiä, vaikka viinirypäleitä.
      Suklaata tai muuta namia.
      Ja loppujen lopuksi luulen, että tuore pariskunta saattaisi olla positiivisesti yllättynyt, jos korissa olisi jotain suolaistakin.

      • Anneli

        kaaso oli laittanut koriin..Kuohuviiniä,kortonkeja,sulkaapatukoita, hedelmiä ja viellä kinkkuleivätkin ja tee pusseja (silmiin,ettei valvomien aamulla näy)
        Pöydälle oli ruusun lehdillä koristeltu sydän ja mökkimme avain oli piilotettu..


    • Wiiwi77

      Laita koriin tietenkin hierontaöljyä ;)

      • Tua

        Hierontaöljy hyvä idea minustakin! Ja suklaa samoin! Jotain suolaistakin voisi mielellään ujuttaa mukaan, pähkinöitä vaikkapa, tms.


    • emma

      ...halutko korista "romanttisen" tai "käytännöllisen".

      Romanttiseen on tullutkin jo ehdotuksia mutta laita mukaan myös selviytymistavaraa:

      virkistävää juotavaa (limsaa tai vissyä) ja kylmänä tietysti!!
      särkylääkkeitä
      pikkusuolaista (esim. pikkupussi sipsejä)

      Ihan salettiin illalla tulee maistettua hieman alkoholia niin nuo auttaa hääparin taas freesiin kuntoon :-)

    • kaasolle

      tein kaverille tuon saman jutun. hotellista tietty riippuu, mutta meillä hotelli oli tosi hyvin mukana. ostettiin porukalla uudet lakanat ja kirjottiin omat pyyhkeet, jotka hotskun henk.kunta laitto paikoilleen. (myös aamutakkeja harkittiin:))sitte ne myös vaihto kaikki tavarat minibaariin. kovasti sai hääparilta kiitosta voileivät ja kylmät alkoholittomat juomat. (tuoremehu ja vichy) ja molemmille oli myös jugurttia, suklaapatukat ja sipsejä. illalla voi todellakin tehdä mieli jotakin suolasta ja virkistävää.

    • Reality

      Lisää koriin vielä talouspaperirulla, niin ei tule lakanoihin ikäviä tahroja. Ja jos nuoresta parista ei toinen olekaan yötä varten vedossaan, kannattaa koppaan pakata tuore Tekniikan Maailman ja Annan numero, niin on jotakin lukemista kun vetelee ne marjat huiviinsa. Älä laita vaaleanpunaista shampanjaa, sinulla ei nimittäin rahat kuitenkaan riitä siihen. Osta ennemmin kuohuviiniä.

      • Reality

        Älä laita mansikoita ja kermavaahtoa, siinä on terveysriski. Huoneenlämmössä kermavaahtoon muodostuu nopeasti mikrobeja ja bakteereja, joiden myötä häitä seuraavana päivänä nuorenparin anukset jodlaavat "Iitin Tiltua" ja vessaharja saa huutia!

        Mutta pakkaa siihen koppaan aromipesä, jonka sisällä muhii tuoksuva kattilallinen Jalostajan hernekeittoa, joka on perfektoitu nötkötillä ja tukevalla turauksella Auran sinappia. Romanttisten rokkalautasellisten jälkeen juopuneempikin sulhanen jaksaa tehdä koskemattomasta morsiammestaan "naista" useamman tunnin ajan!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2404
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      65
      2151
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      1983
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1692
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1612
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1410
    Aihe