Replicoilla ajelevat

Ferraristi

Toivoisin, että teillä olisi sen verran älyä, että ymmärrätte pitää ajopelinne poissa meetingeistämme. Ymmärrän toki, että halu punaisen Fiiatin rattiin on kova ja varmaan monelle saavuttamaton unelma. Mutta teidän sijassanne en koskaan vajoaisi niin alas, että jotain kuplavolkkaria tai kuutospontiacia Fiiuksi kuvittelisin.

Ei se 60K euron säästäminen aivan mahdoton tehtävä ole tavalliselle duunarillekaan, että täysiverisen orhin ohjaksiin pääsee.

T. Ei miljonääri

12

1699

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Multa saa hiukan halvemmallakin kuin 60k€:llä aidon. 37.000€ ja aito Ferrari on sinun. 308 on erinomaisen hieno muotoilultaan ja omalla tavallaan "ajaton" Ferkku.

    • ei mitää järkeä

      Keskimoottorinen kuutospontiac on yksi kauneimmista jenkkiautoista ikinä ja herättää hintaansa nähden suhteettoman paljon huomiota.

      Siksi onkin käsittämätöntä että jotkut raiskaavat tämän kauniin auton jollain kopiokorilla, jolla normaali-ihminen ei kehtaisi yleisellä paikalla edes ajella.

      • Toyota mr2 koppaan

        Lambo murcielagon rakennussarjan ja kaikki korinosat käy myös aitoon lamboon. Youtubessa on pajan tekemä replica ja aito vierekkäin kummatkin täysin identiset paitsi oli eriväriset. Itse harkitsin kyseistä sarja plus mr2.sta mutta on todennäkösesti laiton vehje suomessa kun koriin pitää hitsailla eräänlainen kehikko. Tehoista paja piti puolensa toyota kiihty 0-100 lamboa nopeempaa ja samoin varttimailissa mutta ei päässyt kuitenkaan yli 300


      • taitais mennä
        Toyota mr2 koppaan kirjoitti:

        Lambo murcielagon rakennussarjan ja kaikki korinosat käy myös aitoon lamboon. Youtubessa on pajan tekemä replica ja aito vierekkäin kummatkin täysin identiset paitsi oli eriväriset. Itse harkitsin kyseistä sarja plus mr2.sta mutta on todennäkösesti laiton vehje suomessa kun koriin pitää hitsailla eräänlainen kehikko. Tehoista paja piti puolensa toyota kiihty 0-100 lamboa nopeempaa ja samoin varttimailissa mutta ei päässyt kuitenkaan yli 300

        Luulisi kuitenkin hävettävän ajella feikkiautolla, tuskin sillä paljon kunnioitusta saa, lähinnä pellen maineen sitten kun se paljastuu ja väkisinkinhän se paljastuu, sillä kukapa uskoisi että jollain köyhäkaulalla on aito Lambo tai Ferrari.

        Ei paljon kehtaa myöskään pahemmin konehuonetta kellekään esitellä kun siellä piilee Toyotan rivinelonen.


      • voi esitellä
        taitais mennä kirjoitti:

        Luulisi kuitenkin hävettävän ajella feikkiautolla, tuskin sillä paljon kunnioitusta saa, lähinnä pellen maineen sitten kun se paljastuu ja väkisinkinhän se paljastuu, sillä kukapa uskoisi että jollain köyhäkaulalla on aito Lambo tai Ferrari.

        Ei paljon kehtaa myöskään pahemmin konehuonetta kellekään esitellä kun siellä piilee Toyotan rivinelonen.

        ja käyttää samoin kuin ranta-Rolexiakin. Molemmat ikään kuin täydentävät olemassaolollaan toisiaan.


      • En ilkeis...
        voi esitellä kirjoitti:

        ja käyttää samoin kuin ranta-Rolexiakin. Molemmat ikään kuin täydentävät olemassaolollaan toisiaan.

        Kiinnitti tässä jokin aika sitten huomiota erään mieshenkilön "Rolexi", jossa rannekkeen hopeamaali oli pahasti päässyt rapistumaan paljastaen alta ruskeansävyisen jätemetallin, vai olisiko peräti jotain muovimassaa? Eli joo, onhan ne kopiot ihan kivoja siihen asti, kun totuus paljastuu.

        Tietenkin myös oman itsetunnon pitää antaa periksi replica Lambolla tai Fefellä ajamiseen. Ja kavereille ja sukulaisille kannattaa tehdä heti kättelyssä selväksi millä pelillä sitä oikeasti ajelee. Onhan se hieman noloa jos anoppikin nauraa, kun sen Ferrarin pohjana olleesta rivinelos-tojotasta leviää turbo kesken kiihdytyksen.


    • SAMA NIMI

      Tuossa moikkamis jutussa on sitten eri ferraristi niminen ,en ole tätä kirjoitusta aloittanut!

      Harmillista kun on samoja nimiä.

      • ferraRisti

        rekisteröidä nimimerkki?


      • Redracer

        ....lukijoille aivan selvä asia ilman sinun huomautustakin, että sinä et tätä thrediä aloittanut. Jo kirjoitusasun ja suomenkielen käytön valtava ero tämän ja moikkaamisjutun välillä paljastaa niin ikään valtavan koulutus- ja älykkyyseron teidän kahden eri Ferraristin välillä.

        Uskon, että tämän thredin aloittaja normaalisti keskustelee FerrariClubFinladin foorumilla, mutta uskoi suomi24:n tavoittavan viestinsä kohteet paremmin. Eli replicakuskit. Tosin itselleni kyllä hyvä Ferrarireplicakin kelpaisi. Mutta en sillä kuitenkaan ferrarimeetiin näyttelemään tulisi.


    • osaanMinäajaakin

      Jaa... No, pitääkö sitä keppikerjäläisten/keskiluokkaisten yleensä omistaa kaiken maailman Ferkkuja yms.... Itse olen sitä mieltä, että yli 100t maksavia autoja pitäisi myydä vain niille joiden vuositulot ovat yli 200t/netto, koska sitä vähemmän tienaaville tulee ennenkaikkea näin laman aikana maksuongelmia.

      Itse ajelen Bugatti Veyronilla. Auto ei ole mitenkään erikoinen. Tehoa siinä on kuitenkin ihan riittävästi. En voisi enää kuvitellakaan olevani missään tekemisissä alle kahden miljoonan euron autolla ajelevien kanssa.(ostin omani uutena, niinkuin kaikki autoni tähän mennessä.). Koska alle kahden miljoonan autoja tosin ei pahemmin myydä Suomessa, joudun ostamaan autoni ulkomailta. Silloinkin niihin saa ostella kaiken maailman erikoisvarusteita, jotteivat ne maksaisi alle kahta miljoonaa.(syynä on ulkomaiden pienempi autovero, joka oleellisesti laskee auton hintaa.)

      Omistan Veyronin lisäksi ZIL-41047 Limousinen, joka oli niitä harvoja autoja joista sai(ei siis joutunut) maksamaan yli 2miljoonaa euroa, tosin minun piti jo sillä rahalla ottaa siihen täyspanssarointi ym. Auto maksoi lopulta 4,8miljoonaa euroa.

      Ajellessani aiemmin 90-luvun puolivälissä Bugatti EB 110:llä, luulin sen olevan peräti vuoden verran maailman hienoin auto. Ostin noin kokeilumielessä muutamaa vuotta myöhemmin Ferrari 360 Modenan. Auto oli pettymys... Jopa EB-110 tuntui modernilta siihen verrattuna. Otin kerran viivat ko. Ferkulla erään Lamborghinin replican kanssa, jossa oli käytössä Corveten vaihtokone. Hävisin varttimailin kisan...

      Sen koommin en ole ollut erityisen kiinnostunut urheiluautoista. Näin rahamiehen suulla tahtoisin sanoa, että varakkuuden merkki on automaailmassa aina Limusiini. Opin sen kantapään kautta, enkä tahtoisi kenenkään raharikkaan tuhlaavan suotta aikaansa kaikenmaailman välimeren rotiskoihin. Olen kokeillut kaikenlaisia limusiineja, joista osa on soveltunut minulle paremmin, osa huonommin. Rolls Royce Corniche oli aikanaan varsin Ok auto, mutta pian se sai väistyä Maybachin tieltä. Sekin tosin hävisi varsin pian taasen Trascon tieltä.

      Jokatapauksessa tahdon vain sanoa: Urheiluautoilla ajelu on jo sinällään melkoista ajanhukkaa ja matkustajamukavuuden menettämistä.(minä siis en ole pahemmin ajellut autolla itse pariin vuoteen, vaan minulla on kolme autonkuljettajaa käytettävissä. Veyron on minulla lähinnä edustuskäytössä ja ajelen sillä noin sata km/vko). Mutta jos joku tahtoo urheiluautoilla ajaa, niin sen kuin.
      Laji on kuitenkin sen verran rahvaanomaista touhua, että mielestäni sinne sekaan sopivat niin Ferrarit, kuin niiden kopiotkin... Eihän niiden väliset hintaerot nyt niin mahdottoman suuria ole...

      Ja näin loppuun tiedoksi... Sen verran urheiluautoista vielä, että 70-luvun Dodge Hemit olivat todella niitä. Katsekalkaapa vaikka niiden tuloksia varttimailien kilpailuista! Aivan, kaikki nykyiset Ferrarit, Lamborghinit, Aston Martinit jne. jäisivät selvästi jalkoihin...

      • jåå´o

        vai oikein veyron joo mullakin on Mclaren F1 ja enzo tallissa. veyronia on tehty tasan 300kpl josta yli puolet on arabimaissa. Toiseks veyroni piti käydä ihan tehtaalta ostamassa ja noutamassa. taisi myös olla samoin kun enzon ostossa eli piti selittää miksi sinä olet juuri sopiva omista. Mitäköhän teet pansaroidulla limulla? Viimeseks suomalainen miljonääri ei lesoile rahoillaan vaan ajelee sillä audi A6/8 tai E/S/CSL mersulla

        veyron nätti auto missä on skoda octavian etuvalot, mutta kyllä se murcielago on kaikista hienoin urheiluauto.


      • mää !!

        heräsin ja laskin kissan ulos pissille ja menin taas uneksimaan lisää. Kyllä köyhäkansa sai lisää verenpainetta tästäkin huuhaajutusta. Onneks ei luoja kiellä suuria uneksimasta


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5022
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      16
      2332
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      42
      1553
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1185
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe