Onko Pate

:D

Onko Pate sinkku?:D

3

738

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hieno mies se on

      ei ole ollut ainakaan vuosiin. Yksin se kait asuu Ylöjärvellä kerrostalossa. Lapsetkin jo aikuisia. On mies joka ei tietokoneista tai telkkarista välitä. Tykkää vaan 50-70 lukujen rockista ja hevistä ja muutamista nykybändeistä kuten Apulanta. Viihtyy mökillä ja tykkää tehdä perusjuttuja: kalastaa, saunoa, kävellä metsässä, lukee kirjoja, kerää vanhoja aseita, harrastaa moottoripyöräilyä ja vanhoja jenkkejä, joskus ajelee speedwayta radoilla ja harrastaa mustaruutiammuntaa. Taitaa jopa hiihtääkin. Ulkoilee myös tyttären koiran kanssa välillä.

      Onhan se ikäsekseen aika hyvässä kuosissa jos vertaa muihin samanikäsiin. Laitappa joku muu perustyypillinen ns. Suomi-Tero tiukkoihin farkkuihin ja tiukkoihin kauluspaitoihin tai hihattomaan paitaan ja vertaa Pateen. Patella on tiukka perse, lihasta käsivarsissa eikä ole enää mitään kaljakessiä vaan tiukka vatsa jopa tiukempi kuin häntä nuoremmalla Costellolla. Kyllä sen näkee keikoillakin kun nuoret tytöt&naiset pääsee valokuviin Paten kanssa niin ne on -usein aivan hurmiossa ja polvet vetelänä Patesta vaikka äijä on jo 53v!

      Lisäksi Pate useimmiten osaa pukeutua hyvin ja nuorekkaasti: on makeita farkkuja ja vöitä, hienoja bootseja ja kivoja kauluspaitoja. Useesti joku makee nahkarotsi tai erikoinen tiukasti leikattu pikkutakki päällä. Paljon koruja ja sormuksia.

      • luin

        Luin jostain viime vuoden puolella että Pate olisi lopettanut juomisen uuden rakkauden takia...
        Onnellisen näköinen on kyllä mielestäni ollut niin kuvissa kuin keikoillakin.
        Hän on kyllä todella hyvässä kunnossa joten varmaan olisi ottajia ;)


      • dfdshjuyiuy
        luin kirjoitti:

        Luin jostain viime vuoden puolella että Pate olisi lopettanut juomisen uuden rakkauden takia...
        Onnellisen näköinen on kyllä mielestäni ollut niin kuvissa kuin keikoillakin.
        Hän on kyllä todella hyvässä kunnossa joten varmaan olisi ottajia ;)

        mutta muitakin syitä oli miksi piti lopettaa: juomisesta tuli kovaa työtä ja se hallitsi&häiritsi liikaa elämää ja sen kulkua, Pate halus nähdä taas väreissä elämää, keikat meni perseelleen,levyjen teko ei kiinnostanut, kunto ei kertakaikkiaan kestänyt, välit meni poikki perheenjäseniin ja sukulaisiin, jopa bändikavereihin, lisäksi mies hölmöili kaikenlaista kännissä, kuolema meinas tulla, viina rupes maistumaan pahalta, tuli ero vaimostakin jossain vaiheessa viinan takia, mies oli usein ihan toisenluonteinen kuin selvinpäin jopa rasittava ja ilkeäkin. Nuo syyt Pate mm. mainitsi riittäviksi syiksi lopettaa alkoilu ja keksiä fiksumpaa tekemistä.

        Toki nainenkin oli varmasti osasyy lopettamiseen. Mutta jostain ymmärsin ettei tuota naista olisi kuvioissa enää. Mm. haastattelussa viimekesän lopulla sanoi että sinkku on. Keväällä 2008 ainakin seurusteli vielä.

        Moni toki luulee joka ei asioista tiedä, että Pate on edelleen kännissä keikoilla sillä se esiintyy yhtä ronskisti ja rehvakkaasti, kiroilee toisinaan ja puhuu sellaisia juttua tai heittää semmoisia vitsejä yms. kuin mitä joku muu olisi vasta viinan voimalla. Näimpä jotkut luulee että Pate on hönössä vieläki joskus vaikka se ei ole. Keikkamatkatkin kulkee usein itse yksinään moottoripyörällä tai autolla.

        Lavan ulkopuolella Pate on kuulemma hyvinkin herkkä, toisinaan jopa hiljainen, mietteliäs ja rauhallinen kaveri joka puhuu lempeällä mutta miehekkäällä äänellä ja on pikkupoikamaisen eloisa ja vitsikäs ja hyvin huumorintajuinen ja kova kertomaan kaikenlaisia tarinoita milloin mistäkin asiasta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5100
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      16
      2357
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1867
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1568
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1195
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe