Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Neitsytmies ei näytä

tunteitaan???

Vai onko niin, että tässä tapauksessa niitä ei ole, vaikka voisin laittaa pääni pantiksi että on ja paljon. Olemme tunteneet muutaman vuoden, ensin kavereina ja sitten seksikavereina ja vieläkin siinä suhteessa, jo kaksi vuotta.

Olen miettinyt pitkään kuinka kertoa, että välitän hänestä enemmän kuin kaveruuteen/ystävyyteen kuuluu, mutta en uskalla, koska en ole varma hänestä. Joskus hän puhelee siihen tyyliin, kuin yrittäisi rivien välistä antaa minun ymmärtää, että tunteita on, mutta suoraan hän ei ole sitänyt sanonut koskaan.

Olemme melkein kuin seurusteleva pari, kuljemma yhdessä eri paikoissa, harrastellaan yhdessä jne...,mutta koskaan ei ole ääneen sanonut sitä, mikä tää juttu oikein on. Mä rakastan sitä ihmistä, enemmän kuin ketään koskaan. Olen niin pelkuri etten sitä saa ääneen sanottua, en edes kysyttyä sitä, että missä mennään....,jatketaanko näin vai lähdenkö eri suuntaan. Tunteet ovat se syy, mikä pakottaa tekemään jonkin radikaalin ratkaisun, mutta pelottavaa se on.

Jos sen takia joudun hänestä luopumaan kokonaan, onhan mahdollista että olenkin tulkinnut kaiken väärin eikä hän olekaan kuin tyystin kaverilinjalla. Kertokaapa miten selviäisi tilanteesta nolaamatta itseään ihan totaalisesti, kun enhän mä voi pamauttaa päin naamaa, että "hei, mä välitän susta hirveesti....".

3

751

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Loli

      Olen seurustellut muutaman Neitsytmiehen kanssa ja tunnen merkin hyvin. Älä sano rakastavasi, hän etääntyy. Vetäydy, älä vastaa puheluihin, ole vaisu. Siitäkö neitsyt miehesi vauhkoontuu ja alkaa painostaa sinua.

      Heissä on jotakin erakkomaista, haluavat olla välillä omissa oloissaan.

      He eivät herkästi kerro tunteistaan, joka on todella pas........

      • ja huonosti...

        kävi :( Kysyin häneltä, että miksi emme voisi olla oikeassa suhteessa, koska juttumme jo sitä muistuttaa. Hän vain totesi, että ei taida olla sellaista naista olemassakaan, kenet hän haluaisi vakituiseen suhteeseen ja meinasi, että on erakkoluonne. No, niin mäkin olen. Kerroin välittäväni hänestä paljon, hän myönsi myös pitävänsä minusta, mutta ei ilmeisesti tarpeeksi. Hän kertoi, että molemmat olemme jumittuneet tähän suhteeseen emmekä kulje avoimin silmin ja mielin, vaan olemme tavallaan laput silmillä. Joten hän on pitänyt minua rajoitteena kaikelle.

        Viestittelin hänen kanssaan vielä seuraavana päivänä siitä, kun olimme sen keskustelun käyneet ja kerroin, että en aio olla jarruna, mene ja tee mitä haluat...Mutta mutta, herrapa sitten vastaakin siihen tapaan, että jättää takaportin auki, varalta varmaan, jos ei saakaan ketään. Enhän mä voi enää jäädä häntä odottamaan, pitää vain repäistä itseni irti "suhteestamme" totaalisesti, vaikka hän ehdotti sitäkin, että pidetään taukoa ja katsellaan sitten. Teinit pitää taukoja, mä en enää tässä iässä (32v.).


    • MasterZeromus

      Jos olisin "Jumala" niin hävittäisin kaiken miehellisen yang energian koko neitsyt sekä jousimies merkistä! Neitipojat Mira ja Ludovic ne kaiken pesee. Niistä homompaa tuskin löytääkään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe