Arvatkaa mistä horoskooppimerkistä

mä puhun!!

Eli arvaamaan vaan! Tän pitäisi olla helppo ja kertoo omasta hyvin pitkäaikaisesta kokemuksesta tällaiseen merkkiin.

Hän pukeutuu vanhanaikaisesti, joka kertoo sen, että hän tuntee vetoa 60-70 luvuille. Musiikkimausta voidaan samaa myös päätellä. The Beatles, The Rolling Stones, Bob Dylan.. Eräänlainen hippi, sitähän hän on, vaikka ei sitä itse myönnä.
Kapeat, sirot ja luisevat kasvot, joilla suuret pyöreähköt simät. Vaaleaverikkö.

Tunnetasoltaan hänestä löytää koko ajan uusia puolia. Hän on salaperäinen; hän on mysteeri. Juuri, kun tuntuu että hänet tuntee, tuntuu että häntä ei tuntisi lainkaan. Hän osaa olla kylmä ja kääntää selkänsä halutessaan. Sarkastisuus ja pistävät kommentit ovat hänen bravuurinsa. Hänestä löytää itsepäisen ja uskollisen, hyvin itsenäisen oman tiensä kulkijan. Hän on vahva ja itkee harvoin. Hän kärventää tulisella temperamentillaan ja nauraa iloista ja sydämellistä, tarttuvaa nauruaan hyvän huumorintajunsa ansiosta. Hänen kunnioitus on voitettava; sitä ei voi ostaa. Hän on kyllä joskus epäileväinen, mutta luottaa helposti. Luottamusta häneltä ei saa todennäköisimmin ikinä takaisin jos sen rikkoo.

Hän on myös hieman haja-mielinen; hän seilailee muissa maailmoissa, haaveilee. Mielikuvitus on hänellä rikas ja värikäs. Lähes neroksi hän ei vaikuta nerolta juuri sen takia, että hänen on vaikea keskittyä olennaiseen ja pysyä todellisuudessa. Hän saattaa sanoa keskelle vakavaa keskustelua; kirjoita postikortti tai jtn. joka liittyy siihen, mitä hän sillä hetkellä tekee/miettii.
Hän ei pidä siitä, että häntä sanotaan tyhmäksi, vähä-älyiseksi tai muuksi vastaavaksi, vaikka hän tietäisi, että se olisi leikillä laskettu. Haavoittuvana, sisimmiltään heikkona ja hauraana, hän ei siedä suurinta ja karuinta kritiikkiä.

Tämä merkki on lapsenmielinen ja sitä myötä myös lapsellinen.
Hän on herttainen ja empaattinen ja tulkitsee ihmisiä kuulollaan ja katseellaan. Hänen ei tarvitse puhua suulla; hänen silmänsä puhuvat ja kertovat enemmän. Hän tuntee omantunnon tuskia ja kärsii muiden puolesta. Hän onkin yleensä vegetaristi, aktivisti ja luonnonsuojelija. Hän elääkin välillä pelkästään puutarhassaan ja ulkoilee paljon.

Merkistä löytää harvinaisen suurta uteliaisuutta. Merkki pohtii maailman menoja; miksi jokin asia on näin ja jokin toinen taas noin. Maailmasta on tiedettävä kaikki; paikoilleen ei voi jäädä! Se on varmaa. Matkusteleminen tuottaa mielihyvää seikkailunhaluiselle huimapäälle.

Tämä runosielu on vapauden kaihoinen. Hän kääntää ulkonäöllä ja luonteellaan; olemuksellaan katseita itseensä, mutta sitoutuminen on hänelle vaikeaa. Puolison pitäisi olla väittelykelpoinen, älykäs, kohdella häntä aikuisena ja itsenäisenä eikä yrittää kahlita häntä. Mutta koska merkki on taipuvainen estetiikkaan ja on varsinainen kranttu, hän myös odottaa, että kumppani näyttää edes joltakin. Hän ei tarkoita tällä pahaa, mutta ei voi itselleen mitään.

Merkki on luova; hän maalaa, kirjoittaa, soittaa, näyttelee. Hän menestyy millä alalla tahansa ahkeruutensa ansiosta, mutta haluaa tehdä nimenomaan sitä, mitä itse haluaa. Merkillä on vahvat mielipiteet ja hän herättää kunnioitusta. Merkissä on jotain vaarallista ja pelkoa herättävää karismaa, mutta jotain suojelevaa ja turvallista. Merkki tallettaa rahaa sukanvarteen, pankkiin, minne vain, jossa se on hyvässä tallessa.

Eräänlainen tosielämän supersankari. Joko arvaatte?

11

479

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuulostaa

      Minulta, olen neitsyt.

    • kolmea merkkiä'

      Rapu, sen vuoksi että eräs rapu on täällä käynyt mainostamassa itseään juuri tuollaisilla ominaisuuksilla ja koska Rapu on lapsellinen.

      Kalat sen vuoksi että kala on taivaanrannan maalari ja kulkee ihan omissa sfääreissä joka on luova, ei halua kenellekään pahaa mutta sylkee sammakoita suustaan ja kalat on lapsellinen.

      Mutta sopii tuo joiltain osilta myös skorpioniin mutta en jaksa selittää että miksi.

      Mitä tästä opimme? Sen ainakin että tuo sopii hyvin moneen merkkiin ja kääntäen että yksikään merkki ei ole mikään tarkka kuvaus juuri siitä merkistä niin että se olisi erotettavissa muista.

    • Jouskari//

      Jompikumpi käy.

    • kalaN

      on mun veikkaukseni. Ainakin on kevät talvella syntynyt.

      • Jouskari..

        Alkaa jopa joulukuussa ja loppuu tammikuussa.


    • Se vois olla

      minä, eli Leijona paitsi en kyllä ole kovin luova eikä minua häiritse että sanotaan tyhmäksi tai jtn...Rapu se ei voi olla...ehkäää...kaksonen? Joo, kaksosta veikkaan.

    • David tavallinen

      Sehän on kaikki kaksitoista horoskooppimerkkiä yhdessä . Tämän täytyy olla otettu kaikista merkeistä osittain . Johtopäätös : Huijausta koko horoskoopit ;)))

      • Jouskari//

        Aiemmin en jaksanut kokonaan lukea vaan sieltä täältä.
        No tein myöhemmin kuitenkin niin, että lukasin viestin varmaan kokonaan ja huomasin, että kyseessähän on kaikki merkit ja niiden ominaisuudet.


    • VESIMIES on erimies

      VESIMIES, tietty.

    • kirjoittaja:aja

      Tervehdys.

      Kyseessä ovat kaikki horoskooppimerkit, mutta kysymykseni kuului "mikä merkki."
      Tässä merkissä, jonka tunnen parhaiten, on ainesta kaikesta. Olen tuntenut hänet yli 20 vuotta. Jokainen siis tavallaan vastasi oikein; kaikkeahan tässä on.

      Mutta se, mitä hain on rapu. Ystäväni ja kyselyn vastaus on rapu.

    • mimatar

      Jousimies

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8721
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2613
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2351
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1487
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe