Ei onnea rakkaudessa

nainen25.

Oon ihan helvetin katkera siitä, ettei minulla ole ollut onnea rakkaudessa. Kaikki kaverit ovat tällä iällä jo löytäneet miehet itselleen ja suunnittelevat yhteistä tulevaisuutta. On yhteistä kesälomareissua ja talon hankintaa... Minä saan tulla joka ilta yksin tyhjään kämppääni ja itkeä itseni uneen. Koko tähänastisessa 25-vuotisessa elämässäni en ole saanut kokea kunnollista rakkautta, ainakaan niin kauan että siitä olisin ehtinyt kunnolla nauttimaan. Toiset sitten seurustekevat koko aikuisikänsä eivätkä voi ymmärtää tällaista yksinäisyyttä. Miksi joillekin kumppanin löytäminen on niin helppoa?? Vai karsivatko sitten kriteereistä, kunhan on vaan joku vierellä... en tiedä.

Musta tulee varmaan se katkera vanha ämmä, jota kylällä ihmetellään ja päivitellään. Se, jolla on paljon kissoja ja kuselta haiseva kämppä.

13

2891

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mies vähän vanhempi

      Välillä mieltä painaa enemmänkin se tosiasia, etten ole koskaan ollut rakastunut. Aikuisiällä en ole ollut edes ihastunut. Kolahtavaa naista ei vain ole tullut vastaan. Kiinnostuksen herättäviä olen muutaman tavannut, mutta erinäisistä syistä nekin jutut ovat loppuneet alkuunsa. Kaveripiirissäni on lisäkseni vain yksi jolla asiat ovat menneet vielä huonommin, mutta sillä on muitakin murheita.

      Mutta sen sanon, että muiden syitä pysyä parisuhteessa voi vain arvailla. Taustalla voi olla tyytymistä tai vaikka pelkoa yksinjäämisestä mikä saa jäämään siihen tuttuun suhteeseen. Lapsista puhumattakaan. Toisille kumppanin löytäminen on helppoa, mutta se on heidän osansa. Ei se välttämättä tuo onnellisuutta.

    • välttämättä

      niin suuri tuskan aihe. Ajattele asia näin, että kaverisi ovat pitkälti menneet tunteidensa mukana, ja rakentaneet jtn kivalta näyttävää/kuulostavaa sen pohjalta. Sinä taasen vähintäänkin alitajuisesti tiedät, mitä haluat, etkä tyydy vähempään. Jokainen, joka on parisuhteessa, kaipaa välillä sitä mitä sinulla on, vapautta ja riippumattomuutta. Olet saanut jo nyt kokea sitä paljon enemmän kuin muut ikinä. Kun sitten se tietty herra osuu kohdalle, sinulla ei enää ole kaipuuta sinkkuuteen ja voit täysillä panostaa suhteeseesi.
      Yksi hyvä vinkki: uskottele itsellesi kuukauden ajan, ettet ihan oikeasti edes halua suhdetta. Se tulee vastaan juuri silloin.

    • find

      Minullakaan ei ole tällä hetkellä ketään ja olen 28-vuotias. Olen seurustellut, mutta en oikealta tuntuvan ihmisen kanssa. Sillä ajatuksella että kunhan vain on joku, mikä on kovin yleistä. Nyt kuitenkin tiedän ettei sellainen lopulta toimi vaikka kuinka yrittäisi. Ja nyt tiedän mitä haluan ja varsinkin mitä en halua ja koitan jaksaa sopivaa odottaa. Toki se korostaa yksinäisyyttä kun kaverit ympärillä rakentaa pesää eikä heillä enää ole samalla tavalla aikaa minulle. Olen myös miettinyt että enkö ole tyttöystävämateriaalia, kun ei tärppää, mutten ole ajatellut kuinka monta miestä olen torjunut suoraan. Useat ystäväni ovat ottaneet nirsoilematta sen mitä vastaan on tullut, jonkun kunnollisen ok-tyypin. Sitten alkaakin se kliseinen kiiltokuvaelämä, kaikki tehdään niinkuin "pitää". Mutta on myös pareja jotka ovat löytäneet toisensa, sen sopivan puoliskon. Ja he elävät niinkuin tahtovat. Se antaa toivoa odotella ja etsiskellä.

      ps. nyt sinulla on aikaa tehdä mitä ikinä lystäät, vaikka matkustella, ei tarvitse kuunnella tulevan poikaystävän valitusta vielä

      • ole ollut onnea

        rakkaudessa ja tuskin koskaan tulee edes olemaan.Kai sitä kuuluu niihin muutamiin joiden kohdalle ei ole rakkautta tarkoitettukaan.Miksihän muutamien ihmisten on vaikea ymmärtää ettei omasta syystään ole parittomaksi jäänyt vaan saatetaan sanoa että olet liian kranttu jne.Miten tyhjästä voit valintaas tehdä.Kova paikka tajuta ettei omalle kohdalle tullut perhe-elämää niinkuin muille.Ei miestä,ei lapsia,ei perhettä.Näin vanhana ei enää edes odota rakkautta kohdalle vaan on tyytynyt yksinäisyyteensä.Sitä vaan ei sitten kelvannut kenellekään.Eikä auta vaikka katkeraksi heittäytyis,ei se totuus muuksi muutu.


    • kuule nauti

      vielä sinkkuudestasi, kun voit. Itse puoli vuotta sitten eronneena ja 38-vuotiaana nautin elämästä. Rakenna ensin oma elämäsi kuntoon, niin mies lentää sinne kuin itsestään. Hoida ja huolehdi itsestäsi, hanki uusi harrastus, lemmikkieläin, työ tai opiskele. Maailmallakin voi käydä mikäli varaa on. Tutustu ihmisiin ja pidä hauskaa elämässä ja kun löydät sen elämänilon, niin silloin se mies pongahtaa elämääsi, älä etsimällä etsi. Kun sinä hehkut iloa, niin onni löytää luoksesi.

      • vastaus on

        oiva neuvo tuolle keskustelun aloittajalle. Nuorena kaikki on vielä mahdollista ja edessä päin. Mutt itse vanhempana en viitsi enää vaivautua kuvittelemaan turhia. Ei mun ikäset ämmät tahdo enää edes kelvata mihinkään.


    • suoraan kun

      mun suusta!! Ja oon saman ikäinen.

    • minä olen sinusta

      Vanhempi ja rumuus vaan on lisääntynyt..:). Ennen olin nuori ja kaunis pellavapää..

      Muutin kauas, kun tajusin etten koskaan saa sitä, jota kaikesta eniten rakastan..

      Eipähän tule paha mieli,kun ei näe hänen ajelevan kauniin naisystävänsä kanssa..

      Olen vähän kyllä katkera, kun tuli tuo syöpä ja ollut epäonnea rakkaudessa, joka sekin teki osaltaan katkeraksi, mutta muuten yritän olla sinnikäs jatkossa eihän tässä muu auta..Tsemppiä sullekkin..

      • no älä välitä

        Jatkoa:"no älä välitä, minä olen sinusta" viestiin: En oikeastaan ole yhtään katkera, enkä rumakaan, kun tarkemmin ajattelen. Pääsin eroon niistä ilkeilijöistä joita kertyi eloni varrella ne tietyt henkilöt/henkilö aiheutti minulle paljon henkisiä kärsimyksiä. Parempi kun olen heistä kauempana, nyt olen lähempänä oikeita ystäviäni. Enkä ole enää niin yksinäinenkään. Löydän vielä uuden onnen, jos tahdon ja niin on tarkoitettu.En lue, jos joku tuntematon vastailee tähän..:)


    • elämää vain

      Ja jos katkeruus joskus tahtoo pyrkiä pintaan, niin ajatellaan, että koska jotkut ovat sattumalta saaneet hyvät kortit elämän peliin, niin joillakuilla on vastaavasti oltava huonot.

      • .-.

        No ajattele sinä kuule vaan itse niin.. Kyllä sitä saa ollakkin katkera välillä. Ihmisen luonne on hänen kohtalonsa ja sen huomaa monien kohdalla. Välillä on jokaisella vastoinkäymisiä ja niistä selviää lopultakin sitkeällä ja optimisella luonteella.


    • gdgf

      mies, joka on olevinaan nainen. Sun iässä kaikki on varattuja ja naimisissa, siis naiset,

      • raukkaus=myytti

        jonka kohdalle ei ole rakkautta suotu. Olen 26 vuotias, pyrkinyt opiskelemaan ja mikäli pääsen kouluun se tietää opiskelijan olemista seuraavat 3,5-4 vuotta. Sen jälkeen toivoisin saavani töitä mikä tarkoittaa silloin sitä että saan heittää hyvästit haaveella saada lapsia. En halua olla "vanha" äiti, en halua olla lähes 40 ennenkuin saan ensimmäisen lapsen. Haluan töihin, en ole ollut kunnon töissä vielä koskaan, aina jotakin pätkätöitä ja työttömyyttä vaikka mielestäni aivan normaali ja pätevä työhön olenkin. Minulla ei ole ollut montaa suhdetta ja nekin harvat ovat olleet huonoja, mies on paljastunut aivan erilaiseksi kuin mitä hän aluksi antoi ymmärtää. Enää en edes jaksa uskoa siihen että löytäisin miestä ja saisin lapsia, olen tuomittu elämään sinkkuna läpi elämäni ja katkeroitumaan ja hankkimaan sen lauman kissoja. Ei siinä mitään, minä pidän kissoissa, mutta ei ne vastaa kun niille juttelee, ei ne suunnittele yhteistä tulevaisuutta kanssani eivätkä ne ole onnellisia siitä että ovat juuri minun kanssani, paitsi ruoka-aikaan...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14846
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    10. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3039
    Aihe