Mistä nöffejä ja paljonko hintahaitari?

perhemaalta

Hei. Suositelkaa mistä nöffejä luotettavalta kasvattajalta, ja kuinka paljon suurinpiirtein pentu maksaa?

5

862

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • satunnainen vierailija

      Hei!
      Kasvattajalistan löydät nöffiyhdistyksen sivuilta, www.newfoundland.fi. Pennun hinta on n. 1200€.

    • Nöffimies

      Näitä suosittelen vuosien kokemuksella:

      1. Papa Hacedor's

      2. Karhukumpu

      Perustelut: vaikken ole omistanut koiraa jokaisesta Suomen nöffikennelistä, on minulla niitä pitkän ikäni aikana ollut kuudesta - tuttavapiirissäni useammasta. Edellämainituista en ole koskaan kuullut pahaa sanottavaa.

      Ensiksi mainitun (Papa Hacedor's) kasvattaja Hilkka Huhtala on henkilönä mitä lämpimin ja ystävällisin, nauravainen ja aina valmis auttamaan, aivan ruohonjuuritasolta alkaen aina näyttelytrimmauksiin. Hänen persoonaansa ei voi olla rakastumatta - kunnon konstailematon ihminen, ei esitä muuta kuin on, eikä yritä päteä kokemuksellaan ja tiedoillaan, vaan tuo ne esiin muilla tavoin. Koirat: tasapainoisia, kauniita, hyväluonteisia, hyvin liikkuvia, aktiivisia, hyvin kulmautuneita, mutta erityisesti tunnistettavia. Nähdessäni Papa Hacedor's -koiran, tunnistan sen kyllä. Hän on onnistunut luomaan selvästi oman tyyppinsä. Sehän on jokaisen kasvattajan tavoite. Sukupuolileima selvä, nartun silti menettämättä kokoa ja näyttävyyttä. Upeat selkälinjat, ei liiallista takakorkeutta.

      Sitten Karhukumpu-kennelistä. Kasvattaja on auttavainen ja kiinnostunut kasvateistaan aikuisinakin, myös kodinvaihtajista. Hän on syvästi vastuuntuntoinen kasvattaja, joka huomioi niin terveys-, kuin ulkonäköseikatkin jalostuksessaan - rotutyypillistä luonnetta unohtamatta. Koirat: kauniita, usein suurikokoisia ja turkikkaita (vahva turkki saattaa vaatia melkoisesti hoitoa). Koirat ovat yleensä oikein hyvärunkoisia, mutta erityisesti niiden päät ovat huomiotaherättävän upeita! Erityisesti narttujen päät voittavat lähestulkoon kaikkien suomalaiskasvattajien narttujen päät mennen tullen. Kuono-osat ovat voimakkaita, otsapenger selvä, ilme valpas, vetoava ja juuri oikieanlainen. Hyvät hännät.

      Esitin edellä oman ja ystäväpiirini mielipiteitä, joku voi pitää jotakuta toista vielä parempana, mutta sen voin luvata, ettei näiden kennelien kasvateista (eikä kasvattajista!) negatiivisia asioita kuule. En ole koskaan - edes kiertoteitse, kuullut kenenkään sanovan mitään pahaa sanallakaan. Soittele rohkeasti heille!

      Googlesta löydät yhteystiedot helposti kirjoittamalla hakukenttään vaikkapa Papa Hacedor's Kennel.

      Onnea matkaan!

      (Pennut ovat juuri oikean hintaisia, he eivät yli-, eivätkä alihinnoittele pentujaan, aina voit kysyä myös kodinvaihtajia, jos nöffin pentuaika kasvuhäiriöpelkoineen hirvittää ;) )

      • SAMA KOKEMUS

        SAMAA MIELTÄ OLEN. OTA HEIHIN VAIN YHTEYTTÄ.


      • Papa Hacedor´s

        "kasvatti". Aivan ihana 3,5-vuotias urosnöffi. Todella kiltti, kärsivällinen ja muutoinkin hyväluontoinen, tulee kaikkien koirien kanssa toimeen, mutta osaa puolustaa itseään tarpeen tullen. Turkki on paksu ja kiiltävä, ryhti ylväs, lonkat eivät ole parhaat mahdolliset ja urokseksi hieman pieni, mutta ne ovat pieniä ´vikoja´. Suosittelen lämpimästi!


      • Jee! Veli?
        Papa Hacedor´s kirjoitti:

        "kasvatti". Aivan ihana 3,5-vuotias urosnöffi. Todella kiltti, kärsivällinen ja muutoinkin hyväluontoinen, tulee kaikkien koirien kanssa toimeen, mutta osaa puolustaa itseään tarpeen tullen. Turkki on paksu ja kiiltävä, ryhti ylväs, lonkat eivät ole parhaat mahdolliset ja urokseksi hieman pieni, mutta ne ovat pieniä ´vikoja´. Suosittelen lämpimästi!

        Meidän poika on superihana, kaunis, karkea ja kiiltävä valuva turkki ja iso on poika itsekin. Meillä on korkeutta (mutta onhan sitä painoakin...;) ). Luonne on puhdasta kultaa ja aktiivinenkin tämä herra on! Meillä lonkat ovat hyvät, mutta toisesta kyynärpäästä lääkäri sanoi, että se saattaa olla tapaturmaisesti vioittunut. Muuten superterve nöffiksi! :) Ja Hilkka on ihana!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1488
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      666
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe