Muutto Englantiin

Suppilovahvero

Terve!
Ollaan perheen kanssa harkitsemassa muuttoa Englantiin, ja nyt ihmetelläänkin sitä mitä mahtaa maksaa muuttokuorman vienti sinne? Jos kellään on mitään kokemusta asiasta, olisin kiinnostunut hintatiedoista, en vielä viitsi laittaa kyselyä muuttofirmoille vaan teen "alustavaa tutkimusta".

Todennäköisesti olisimme joulun jälkeen lähdössä, harkitsemme kalustetun asunnon vuokraamista mutta haluamme jossain vaiheessa myös omat huonekalut mukaan sinne, koska muutamme todennäköisesti pysyvästi. Meillä on kolmen huoneen ja keittiön tavarat, tavallinen nelihenkinen perhe.

Kertoilkaa jos on jotain kokemusta, muitakin vinkkejä otetaan vastaan!

4

1432

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gyorgias

      Just tossa alla oli 2 mainosta. Toinen muuttofirma travelcargo toinen hansatrans. Kirjoittakaa googlelle muutto muuttopalvelu tai muutto ulkomaille. Kyllä niillä voi olla hintoja siellä ettei tartte heti soitella. Iltasanomissa oli verkossa sivu muutosta ulkomaille ja hinnoista. Saattaa löytyä kun kirjoittaa Iltsanomien sivulle vaikkapa muutto tms. Kallista tuntui olevan. Epäilen, että voipi jopa tulla halvemmaksi ostaa uudet huonekalut Englannista kuin raahar niitä perässään.(onko niiden pakko olla uusia??) On olemassa myös "tavarataksi" mutten tiedä kuskaavatko ulkomaille.

    • RL

      Olen juuri jarjestelemassa muuttoa Lontoosta Suomeen tammikuun ensimmaiselle viikolle. Pari tarjousta irtaimiston viennista olen jo saanut, tahan mennessa paras on englantilaisen muuttofirman kautta konttimuotoinen (20 jalkainen eli noin 30 m3) muutto, etelaiseen Suomeen itse pakaten ja purkaen noin 1700 puntaa. Lauttamatkojen takia en usko, etta kovin paljon tuota halvemmalla onnistuu, ellei osu sopivasti joku toinen muutto samalle kuljetukselle toiseen suuntaan.

      Siispa: Mikali joku on muuttamassa Suomesta Lontooseen/Englantiin tammikuun ensimmaisella taydella viikolla, ilmoitelkaa toki, niin kokeillaan onnistuisiko kuljetuksien yhdistaminen, jotta auton tai kontin ei tarvitsisi kulkea tyhjana kumpaankaan suuntaan.


      -R.

    • D-OS

      Vaikka en nyt Englantiin olekaan muuttanut vaan Saksaan, niin muuttofirmat kuitenkin on syytä tarkkaan tsekata, tässä om kokemukseni. Kysyin tarjouksen tänne muuttaessani kahdeksalta eri firmalta, 3h keittiö piti siis kokonaisuudessaan muuttaa. Tarjoukset vaihtelivat 2300 Eurosta 8500 euroon. Edullisin oli Puljula-niminen kuljetusliike muistaakseni pääpaikka Rovaniemellä, mutta myös Helsingissä konttori. Tiedän heidän tekevän kuljetuksia myös Englantiin. Parempaa palvelua en ole koskaan saanut miltään muulta liikkeeltä. Voin todellakin erittäin hyvällä syyllä suositella.

    • moook

      Muutimme juuri ja travelcargo vei tavarat muistaakseni 2200 (paitsi meille tuli hintaa lisaa kiireellisesta muutosta samana paivana kun englantilainen muuttofirma teki oharit). Tavarat toi perille sama jamppa joka oli kantamassa niita autoonkin ja kaikki hoitui sutjakasti!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      2090
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      57
      1783
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1654
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1586
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1545
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1475
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1336
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1301
    9. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      95
      1283
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1193
    Aihe