Avovaimon isosisko villinä 2 part1

fantasywriter

”Arto on taas matkoilla ja mul on vapaapäivä. Saunan laitoin päälle, tuuthan käymään?” Viesti tuli puhelimeeni aamulla
ja mietin oliksiko se fiksua mennä uudestaan hänen luokseen, kun edellisellä kerralla sovittiin, ettei enää koskaan. Sain järjestettyä asiat töissä kuitenkin niin, että päätin poiketa Marin luona heti aamusta. Matkalla mietin viime kertaa ja muistelut sai jo kaluni pullottamaan ja aloin innolla odottaa tapaamistamme.

Soitin ovikelloa ja hengitin pari kertaa syvään, kun siihen Hän tuli, harmaissa olohousuissa jotka toivat tiukat pakarat hyvin esille ja vihreässä tyköistuvassa t-paidassa, ilman rintaliivejä. ”Moi, kiva kun tulit, otatko kahvia? Sauna ei ole vielä lämmennyt”, Mari sanoi ihanasti hymyillen. Otimme tuoretta kahvia ja siirryimme juomaan niitä olohuoneeseen.
”Se oli muuten parasta panoa pitkään aikaan jota silloin sain” Mari sanoi, jutellen enemmän kahvikupille kuin minulle. ”Olihan se joo, ihan kivaa ja antoisaa” – vastasin, ottaen myös samalla hörpyn kahvistani.

Mari laittoi kupin pöydälle ja nousi seisomaan. Hän laski housunsa alas edessäni, jättäen mustat stringit vielä jalkaan ja tuli syliini kietoen kätensä kaulani ympärille. ”Haluisin nyt kans samanlaista panoa, voidaan vähän lämmitellä ennen saunaan menoa” Mari kuiskasi ja alkoi näykkiä korvan lehteä ja hitaasti suudella kasvojani ja kaulaani. Aloimme suudella kiihkeästi käsiemme vaellellessa pitkin toistemme vartaloita. Laitoin käteni Marin paidan alle ja pyörivin liikkein hieroin häntä hellästi, tämä sai hänet entistä kiimaisemmaksi ja hän alkoi siirtyä alemmaksi. Riisuttuaan paitani, hiljaa suukotellen, hän meni alemmaksi ja alemmaksi kunnes alkoi availla housujeni sepalusta. Polvistuessaan lattialle jalkojeni väliin hän veti housut pois jalastani. Istuessani alushousuissa, valahdin sohvalla alaspäin makaavampaan asentoon odottamaan Marin käsittelyä. Mari vetäisi alushousuni pois ja tarrasi hymyillen puoliseisokissa olevaan ajeltuun kyrpääni ja alkoi pyörittelemään sitä juuresta sekä toisella kädellä puristeli kassejani. Kyrpäni jäykistyi hetkessä täyteen mittaansa ja seisoi jäykkänä muutamien verisuonien pullottaessa pinnalla.

Ensin Mari antoi pikku pusuja terskan päähän ja kiusoitteli kielellä terskan aluetta. Painettuaan kaluni vatsaani vasten hän nuoli kassejani ja otti vuoron perään niitä suuhunsa, runkaten samalla kyrvälläni. Koko kalun mittaisen nuolaisun jälkeen, se upposi Marin pehmeiden huulien väliin,
jotka alkoivat edestakaisin liikettä tehden hyväillä kyrpääni. Mari imi, runkkasi ja hieroi kalua hitaasti ja rauhallisin ottein.

Vasemmalla kädellä kovaa puristaen, Mari otti kyrvän juuresta kiinni jolloin verisuonet vain kasvoivat lisää ja varsi turposi entisestään. Hänen runkatessa oikealla kädellä, aloin jo tuntea, etten kestäisi kauaa, joten minun oli pakko pyytää häntä lopettamaan.

”Jokohan sauna olisi lämmin?”, kysyin istuessani sohvalla kalu kivikova. ”Täytyy varmaan käydä katsomassa”, Mari vastasi ja lähti kävelemään kohti kylpyhuonetta. Kävellessä hänen kiinteät ja pyöreät pakarat keinuivat taas kauniisti, stringien hukkuessa pyllyvakoon.
”Lämmin on” kuului vastaus. Lähdin kävelemään reippaasti kohti kylppäriä, hieman laskeutuneen kaluni heiluessa puolelta toiselle.

Mari oli jo riisunut pikkuhousunsa, mutta t-paita päällä hän nojaili lavuaariin ja katseli kasvojaan peilistä, aivan kuin olisi etsinyt olematonta finniä jonka voisi puristaa. Menin hänen taakseen ja laitoin käteni lantiolle ja nostin t-paidan pois. Koko kauneus avautui edessäni, kiinteät omenankokoiset rinnat joissa terhakkaat nännit sojottivat kovina, treenattu kiinteä vartalo ja siisti alapää johon häpykummulle oli ajeltu pieni kolmio. Mari työnsi pyllynsä kiinne kyrpääni ja pyöritteli lantioitaan kiusaavasti. Sitten hän pyörähti pois ja asteli suihkun alle.

Hän huuhtoi itseään kunnolla ja kaksin käsin pestessään hiuksiaan, jalat hiukan levällään, nojasin lavuaariin ja katsoin vain hänen pilluaan, kuinka vesi valui vaossa ja sieltä norona lattialle.

Siirryimme huuhteluiden jälkeen saunan puolelle ja Mari asettui istumaan kulmaukseen siten, että istui lauteitten suuntaisesti. Hän avasi haaransa, laittoi kätensä häpykummulle alkaen hieroa pikkuhiljaa jalkoväliään. Vasemmalla kädellä hän levitti häpyhuuliaan ja oikean käden etusormi etsi klitoriksen jota se alkoi näpyttää ja hieroa. Katselin Marin runkkaamista ja otin kyrpäni käteeni ja aloin myös itse runkata, katsellessamme toisiamme hymyillen silmiin. Rauhallisesti runkatessani kovaa kaluani, Marin keskisormi upposi sisälle kosteaan koloonsa jolloin hänen lantionsa alkoi liikkua puolelta toiselle.

0

19327

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. En ole rakastunut

        Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
        Ikävä
        376
        3411
      2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

        Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
        Maailman menoa
        173
        1449
      3. Olen ärtynyt koska

        minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
        Ikävä
        62
        1228
      4. Suomalaiset marjat loppuvat

        Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
        Maailman menoa
        144
        1112
      5. Puhutko toisista ihmisistä

        pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
        Ikävä
        117
        843
      6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

        ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
        Maailman menoa
        164
        795
      7. Mitä teen väärin?

        Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
        Sinkut
        115
        782
      8. Haluaisin tietää

        mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
        Ikävä
        46
        772
      9. Oli mukava tavata irl

        Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
        Ikävä
        23
        757
      10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

        Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
        Suomussalmi
        41
        739
      Aihe