Hotelliehdotuksia Praia da Rocha/ Albufeira

Nederlander

Hei!

Oliskohan jollakin ehdottaa kivaa (3-4 tahden) hotellia Praia da Rochasta tai Albufeirasta? Syyskuun puolivalin tienoilla olis tarkoitus viettaa noin viikko siella suuunnalla, hamri vain etta matkatoimistojen kautta on niin vahan tarjolla yksin matkaavalle mitaan jarjekavanhintaista.

Olen jotenkin enempi kallistunut tono Praia da Rochan kannalle, mutta jos jollakin olisi kokemusta kummastakin alueesta niin olisin mielellaan kuullut etta miten eroavat toisistaan.

5

1342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oma suosikkirantamme Algarvessa on Praia Rocha. Rannalla on sekä leveyttä että pituutta. Oman maisemallisen leimansa sille antavat hiekkakivilohkareet. Seudulla on myös muita paikkoja, joissa on kiva käydä, kuten Alvor, Lagos, Silves, Monchique jne.

      Olemme yöpyneet aina huoneistohotelli Algarve Moressa (Algarve Mor), jolla lienee kolme tähteä. Hotellin huoneet ovat tilavat ja ihan kohtalaisessa kunnossa. Viimeksi olimme siellä kesällä 2005. Meren puolella olevista ikkunoista näkyy paitsi meri myös matala Oriental Hotel, joka sijaitsee ihan rannan tuntumassa. Se on myös huoneistohotelli ja ansainnee yhden tähden enemmän kuin Algarve Mor.

      Olemme tavallisesti käyneet drinkillä Hotel Bela Vistassa, joka on pieni hotelli rantakalliolla. Kun sinne astuu sisään, on niin kuin kulkisi ajassa taaksepäin. Tässä hotellissa marsalkka Mannerheim oleskeli toipilaana vuonna 1945 kuutisen kuukautta. Hotelilla lienee neljä tähteä.

      Internetin mukaan Bela Vista on remontissa. http://www.hotelbelavista.net/pt/o_hotel.html

      Algarve Mor: http://www.apts-algarvemor.com/

      Oriental hotel: http://www.tdhotels.pt/mainHotel.aspx?cntx=gVhe/i8fNZeNspnMEIzmensD4xGF15ufFVc/kYf6L/TBk8aEDRmuoQ1DG3rGByib&lang=1

      Monien Algarven hotellien hinnat ovat tänä matkailukautena laman johdosta lehtitietojen mukaan edellisvuotisia merkittävästi edullisemmat.

    • hotellin löytymiseen

      Ainakin Praia da Rocha on vielä syyskuun ajan tosi täynnä etenkin brittituristeja disco disco tunnelmissaan, jos olet discoilija niin älä jätä lasiasi yksin. Huumeongelma on aika ilmeinen alueella.

      Albufeira on kaiketi vähän rauhallisempi? Mutta iltamenoa löytyy kyllä.
      (Olen vain ajanut läpi sen, joten kirjoitan Portimaosta)

      Jos olet siis yksin reissussa, niin kannattaisko ottaa ihan hotelli, eikä huoneisto, niin kuin edellinen tuossa vinkkasi. Et kai mene sinne kokkaamaan itsellesi, kun ympäristö täynnänsä mukavia ravintoloita, vai mitä :)

      Vaikka tuo edellisessäkin mainittu Oriental tarjoaa huoneistoja,
      niin se on myös Hotelli.
      Sanoisin, että sijainti ja majoitusolot eivät voisi olla paremmat, ja huom myös turvallinen, mikä lienee yksin matkatessa tärkeää, että voi nukkua yönsä rauhassa. Hotellin asiakaskunta fiksua porukkaa. Allasalue hiekkarannan yläpuolella - ja merinäköalasta kannattaa maksaa. Hyvä palvelu, hyvä ruoka, ja vastapäätä kadulla monta ok-raflaa.
      Kuitenkin just riittävän sivussa örvellysalueesta.

      esim www.booking.com sekä www.alpharooms.com joilla Hotel Oriental on listoilla, saat yösi halvemmalla kuin suoraan hotellilta varatessa.
      (AlphaRoomsin kautta joutuu maksamaan etukäteen, mutta on ihan turvallinen välityslafka - olen varannut ja maksanut kahden reissun majoitukset heidän kauttaan, ja kaikki oli niin kuin pitikin perillä hotellilla, eli ei tuplamaksun vaaraa.
      Otathan ,tietty, hyvät printit mukaasi varauksesta ja maksusta.

      Praia da Rochan rannalla olevat ravintolat nykyisin saman kaavan mukaan rakennettuja (ennen olivat pieniä symppis tönöjä ja luonnon hiekalla terasseja), mutta tietty standardi siistejä nyt ja erityisesti suosittelen raflaa about Oriental hotellin alla: Senhora da Rocha. Ja etenkin siellä, mutta myös muualla pärjäät englannilla. Kantsii kuitenkin harjoitella muutamat kohteliasuudet portugaliksi.

      Toivotan ihanaa matkaa.

    • Kierrellyt

      Albufeira on ihan kiva, mutta ranta on niin kapea, että ei tehnyt mieli mennä lainkaan rannalle. Praia da Rochan rannalla saattaa olla turhan isot aallot. Silloin kannattaa siirtyä Portimaon puolelle joen suun lähelle. Siellä on pitkät aallonmurtajat, joiden väliin jää tyyni ranta. Monte Gordossa ei ole juuri mitään, mutta siellä on ihana ranta. No, onhan siellä jopa casino.

    • Nederlander

      Kiitoksia vastauksistanne. Paadyin lopulta varaamaan studiohuoneen Clube Praia Mar huoneistohotellista Alpha Roomsin kautta, siita syysta etta hotellin yhteydessa sattui olemaan fitness center, tosin ei kuulunut huoneen hintaan. Vaikutti myoskin ettei ole se pahin mahdollinen brittyrysa. :)

      Huomasin samalla etta kyseisella saitilla oli monet hotellit huomattavasti halvempia kuin Booking.com:lla, en ollutkaan aiemmin tullut tata ko. sivustoa kayttaneeksi.

      • hotellin löytymisestä

        Hei!

        Kiva kuulla että mieleinen majapaikka löytyi.
        Oikein antoisaa portugalin reissua sinulle:)

        Ja muista - Portimaon bussi"asema" (suom. parilta kadulta lähtöpiste busseille lähellä rantaa ja sardiiniravintoloita) on oiva starttipaikka lähteä käymään muissa osissa Algarvea.

        Bussit ovat edullisia ja esim Lagoa:ssa on merkkikengien tehtaanmyymälä. Ja sieltä oon enää lyhyt matka tsekkaamaan Albufeiran tunnelma.
        Sagres on historiallinen paikka ja Lagos on kaupunki, josta mm. Angelica Jolie aikoo ostaa talon - se on rauhallisempi ja, mielestäni, hieman sofistikoituneempi alue kuin Albufeira ja Portimao. Bussi Lagosiin maksoi muistaakseni 7eur suunta viime syksynä. www.eva-bus.com ja bussit lähtevät aivan ajallaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe