Hotelliehdotuksia Praia da Rocha/ Albufeira

Nederlander

Hei!

Oliskohan jollakin ehdottaa kivaa (3-4 tahden) hotellia Praia da Rochasta tai Albufeirasta? Syyskuun puolivalin tienoilla olis tarkoitus viettaa noin viikko siella suuunnalla, hamri vain etta matkatoimistojen kautta on niin vahan tarjolla yksin matkaavalle mitaan jarjekavanhintaista.

Olen jotenkin enempi kallistunut tono Praia da Rochan kannalle, mutta jos jollakin olisi kokemusta kummastakin alueesta niin olisin mielellaan kuullut etta miten eroavat toisistaan.

5

1305

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oma suosikkirantamme Algarvessa on Praia Rocha. Rannalla on sekä leveyttä että pituutta. Oman maisemallisen leimansa sille antavat hiekkakivilohkareet. Seudulla on myös muita paikkoja, joissa on kiva käydä, kuten Alvor, Lagos, Silves, Monchique jne.

      Olemme yöpyneet aina huoneistohotelli Algarve Moressa (Algarve Mor), jolla lienee kolme tähteä. Hotellin huoneet ovat tilavat ja ihan kohtalaisessa kunnossa. Viimeksi olimme siellä kesällä 2005. Meren puolella olevista ikkunoista näkyy paitsi meri myös matala Oriental Hotel, joka sijaitsee ihan rannan tuntumassa. Se on myös huoneistohotelli ja ansainnee yhden tähden enemmän kuin Algarve Mor.

      Olemme tavallisesti käyneet drinkillä Hotel Bela Vistassa, joka on pieni hotelli rantakalliolla. Kun sinne astuu sisään, on niin kuin kulkisi ajassa taaksepäin. Tässä hotellissa marsalkka Mannerheim oleskeli toipilaana vuonna 1945 kuutisen kuukautta. Hotelilla lienee neljä tähteä.

      Internetin mukaan Bela Vista on remontissa. http://www.hotelbelavista.net/pt/o_hotel.html

      Algarve Mor: http://www.apts-algarvemor.com/

      Oriental hotel: http://www.tdhotels.pt/mainHotel.aspx?cntx=gVhe/i8fNZeNspnMEIzmensD4xGF15ufFVc/kYf6L/TBk8aEDRmuoQ1DG3rGByib&lang=1

      Monien Algarven hotellien hinnat ovat tänä matkailukautena laman johdosta lehtitietojen mukaan edellisvuotisia merkittävästi edullisemmat.

    • hotellin löytymiseen

      Ainakin Praia da Rocha on vielä syyskuun ajan tosi täynnä etenkin brittituristeja disco disco tunnelmissaan, jos olet discoilija niin älä jätä lasiasi yksin. Huumeongelma on aika ilmeinen alueella.

      Albufeira on kaiketi vähän rauhallisempi? Mutta iltamenoa löytyy kyllä.
      (Olen vain ajanut läpi sen, joten kirjoitan Portimaosta)

      Jos olet siis yksin reissussa, niin kannattaisko ottaa ihan hotelli, eikä huoneisto, niin kuin edellinen tuossa vinkkasi. Et kai mene sinne kokkaamaan itsellesi, kun ympäristö täynnänsä mukavia ravintoloita, vai mitä :)

      Vaikka tuo edellisessäkin mainittu Oriental tarjoaa huoneistoja,
      niin se on myös Hotelli.
      Sanoisin, että sijainti ja majoitusolot eivät voisi olla paremmat, ja huom myös turvallinen, mikä lienee yksin matkatessa tärkeää, että voi nukkua yönsä rauhassa. Hotellin asiakaskunta fiksua porukkaa. Allasalue hiekkarannan yläpuolella - ja merinäköalasta kannattaa maksaa. Hyvä palvelu, hyvä ruoka, ja vastapäätä kadulla monta ok-raflaa.
      Kuitenkin just riittävän sivussa örvellysalueesta.

      esim www.booking.com sekä www.alpharooms.com joilla Hotel Oriental on listoilla, saat yösi halvemmalla kuin suoraan hotellilta varatessa.
      (AlphaRoomsin kautta joutuu maksamaan etukäteen, mutta on ihan turvallinen välityslafka - olen varannut ja maksanut kahden reissun majoitukset heidän kauttaan, ja kaikki oli niin kuin pitikin perillä hotellilla, eli ei tuplamaksun vaaraa.
      Otathan ,tietty, hyvät printit mukaasi varauksesta ja maksusta.

      Praia da Rochan rannalla olevat ravintolat nykyisin saman kaavan mukaan rakennettuja (ennen olivat pieniä symppis tönöjä ja luonnon hiekalla terasseja), mutta tietty standardi siistejä nyt ja erityisesti suosittelen raflaa about Oriental hotellin alla: Senhora da Rocha. Ja etenkin siellä, mutta myös muualla pärjäät englannilla. Kantsii kuitenkin harjoitella muutamat kohteliasuudet portugaliksi.

      Toivotan ihanaa matkaa.

    • Kierrellyt

      Albufeira on ihan kiva, mutta ranta on niin kapea, että ei tehnyt mieli mennä lainkaan rannalle. Praia da Rochan rannalla saattaa olla turhan isot aallot. Silloin kannattaa siirtyä Portimaon puolelle joen suun lähelle. Siellä on pitkät aallonmurtajat, joiden väliin jää tyyni ranta. Monte Gordossa ei ole juuri mitään, mutta siellä on ihana ranta. No, onhan siellä jopa casino.

    • Nederlander

      Kiitoksia vastauksistanne. Paadyin lopulta varaamaan studiohuoneen Clube Praia Mar huoneistohotellista Alpha Roomsin kautta, siita syysta etta hotellin yhteydessa sattui olemaan fitness center, tosin ei kuulunut huoneen hintaan. Vaikutti myoskin ettei ole se pahin mahdollinen brittyrysa. :)

      Huomasin samalla etta kyseisella saitilla oli monet hotellit huomattavasti halvempia kuin Booking.com:lla, en ollutkaan aiemmin tullut tata ko. sivustoa kayttaneeksi.

      • hotellin löytymisestä

        Hei!

        Kiva kuulla että mieleinen majapaikka löytyi.
        Oikein antoisaa portugalin reissua sinulle:)

        Ja muista - Portimaon bussi"asema" (suom. parilta kadulta lähtöpiste busseille lähellä rantaa ja sardiiniravintoloita) on oiva starttipaikka lähteä käymään muissa osissa Algarvea.

        Bussit ovat edullisia ja esim Lagoa:ssa on merkkikengien tehtaanmyymälä. Ja sieltä oon enää lyhyt matka tsekkaamaan Albufeiran tunnelma.
        Sagres on historiallinen paikka ja Lagos on kaupunki, josta mm. Angelica Jolie aikoo ostaa talon - se on rauhallisempi ja, mielestäni, hieman sofistikoituneempi alue kuin Albufeira ja Portimao. Bussi Lagosiin maksoi muistaakseni 7eur suunta viime syksynä. www.eva-bus.com ja bussit lähtevät aivan ajallaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      207
      8351
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4718
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      30
      2275
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2168
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1845
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1756
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1663
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1468
    Aihe