Hotelli Melitti, Rethymnon

Smurffiina

Eikö kenelläkään ole tuoreita kokemuksia Finnmatkojen hotelli Melittistä, Rethymnonissa? Olen yrittänyt etsiä monelta sivulta lisätietoja ko. hotellista, tuloksetta. Mitä olette pitäneet hotellista, oliko siistiä? Onko merenranta hotellin kohdalla hiekkaranta vai onko kenties kiviä, tarvitaanko uimakengät? Jos vuokraa auton, niin löytyykö parkkipaikka? Kaikki tieto ko. hotellista ja sen ympäristöstä tervetullutta.

7

1505

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tunturikukka

      ... kaipailen minäkin... lähdös syyskuun lopussa =)

    • matkustaja 09

      Tultiin juuri kreetalta ja olimme melitissä. hotelli oli siisti, rauhallinen ja yst.palvelu. Ranta on tosiaan ihan vieressä, ja siisti. On ns. vapaa ranta mutta myös tuoleja löytyy. Oli pieniö kiviä parin kolmen metrin leveydeltä vesirajassa, mutta sen jälkeen puhdas hiekka. Emme käyttäneet kenkiä, siitä kun vain yli käveli.

      Olimme majoittuneet "huone maatason alapuolella", luulimme itsekkin että onkohan meillä edes ikkunoita, mutta nämä huoneet olivat meidän mielestä paras vaihtoehto: oli suora käynti altaalle parvekkeelta. Meillä kun on pieni lapsi, oli hyvä jättää lapsi nukkumaan päikkäreitä ja itse altaalle. Ja muutenkin helppo kulkea. Tosin altaalle paistaa arska vain noin klo 12-16.30. Mutta olimme yl. aamun rannalla, ja illalla jos muualla menossa. Huoneet oli siistit, ja löytyi hella, kahvinkeitin kuin jääkaappi. Ja ainakin meillä oli laaja astiavarastokin. Siivous oli 6krt viikossa. petivaatteet vaihdettiin kerran, ja pyyhkeet kahdesti viikossa. Palvelu oli todella ystävällistä! Kuten jo mainitsin, rauhallinen hotelli, altaalla ei todellakaan koskaan täyttä. Ainut miinus että keskustaan noin 3 kilsaa: aika raskas kävellä siinä kuumuudessa. Mutta kyllä me käveltiin, pari kertaa menimme taksilla. Taksi esim. satamaan asti 5e. Sopikaa hinta etukäteen. Bussit kulki yläpuolella menevästä päätiestä, mutta esim. kun yhtenä aamuna yritimme mennä, olivat bussit niin täynnä että ajoivat vain ohi. Kahden tunnin yrittämisen jälkeen, vihdoin joku muu kuin paikallisbussi otti kyytiin. Tänä aikana yritimme myös taksia, mutta tuloksetta. Kai kaikki oli menossa täihin tai joitain. Meilläkin oli kiirus, kun olimme menossa bussiasemalle ja sieltä Haniaan. Mirtäs vielä.. kysy jos jotain mielen päällä.

      Suosittelen hotellia!

      • Smurffiina

        Kiva kuulla, että hotelli ei tuottanut pettymystä. Oliko huoneistossa hiustenkuivain? Esitteen mukaan siellä pitäisi sellaisen olla. Mitenkä oli hyönteisten yms. elävien olentojen laita, kun huone oli maatasossa? Olen ollut joskus elokuussa Haniassa ja silloin oli paljon hyttysiä. Pitäisikö ottaa hyttyskarkotetta mukaan? Voiko bussista ostaa liput vai pitikö ne osata etukäteen jostain kioskista? Muistaakseni olen sellaisen tiedon jostain lukenut. Ei olisi enää monta yötä lähtöön!


      • matkustaja09
        Smurffiina kirjoitti:

        Kiva kuulla, että hotelli ei tuottanut pettymystä. Oliko huoneistossa hiustenkuivain? Esitteen mukaan siellä pitäisi sellaisen olla. Mitenkä oli hyönteisten yms. elävien olentojen laita, kun huone oli maatasossa? Olen ollut joskus elokuussa Haniassa ja silloin oli paljon hyttysiä. Pitäisikö ottaa hyttyskarkotetta mukaan? Voiko bussista ostaa liput vai pitikö ne osata etukäteen jostain kioskista? Muistaakseni olen sellaisen tiedon jostain lukenut. Ei olisi enää monta yötä lähtöön!

        Kyllä hiustenkuivain löytyi.
        Ja sääskiä oli mielestäni. Huonetoverini mielestä hän ei sellaisia havainnut. Meillä oli wc:n ikkuna auki päivittäin, josta niitö tod. näk. tuli, mutta ovi aina kiinni. Yksi yö kun kaverit oli terassilla yötä myöten, ja ovi raollaan, sinä yönä minua purivat kovastikin. Ja inisevät korvassa samalla lailla kun Suomen sääsket :( Ja ne paukamat, oli ihan älyttömiä, hain paikallisesta apteekista voidetta jota levittelin, auttoi jonkin verran. Mutta ehkä joku killer sähköpistokkeeseen olisi ollut hyvä, tai vähintäänkin ovet suljettuina ilta-aikaan. Mutta kuten sanoin, ne hyökkäsi vain minun kimppuun, joten ei niitä mikää älytön ollut. Ja terassilla en huomannut mitään.

        En tiedä, olisiko bussista voinut ostaa lipun, mutta pysäkiltä josta yritimme kyytiin. oli kioski vieressä, josta ostimme liput (0.90e). Ja kioskin seinässä lukee saako lippuja ostettuja. Muistaakseni oli lähin pysäkki Melitistä, joten..


    • MH178

      Osaisiko joku vastata, kuinka pitkä matka Melittistä on lähimmälle bussipysäkille?
      Entä onko hotellin ympäristössä mitään vai löytyvätkö kaikki lähimmät palvelut Rethymnonin keskustasta? Onko esim. tavernoja, ruokakauppaa tai muita kauppoja lähistöllä?

      • malli611

        Melitistä lähdettäessä vasemmalle, eli seuraavalle kadulle rantakadusta käännytään oikealle ja kävellään noin 200-300 metriä, bussipysäkillä on vihreä katos ja pieni penkki (siellä on joskus hankala erottaa missä on pysäkki).
        Tästä pysäkistä jatkettaessa samaan suuntaan, eli keskustan suuntaan tulee vastaan uusi ruokamarket Inka, jossa hinnat ovat edullisempia kuin Rantakadun supermarketeissa jotka onkin perustettu pääasiassa turisteille.
        Melitistä lähdettäessä rantakadulle ja sieltä oikealle, on heti ensimmäinen ruokapaikka LaMare ihan hyvää ruokaa kohtuuhinnoin (ollaan syöty niin kreikkalaista ruokaa kuin pizzaakin)..
        Olen yöpynyt Melitissä kahtena vuonna peräkkäin ja olen ollut hotelliin tyytyväinen - jos ei odota luxuspuitteita.. Siellä on kaikki perustarpeet, siistiä ja hyvää palvelua ja rantaan on lyhyt matka. Ei ole häiritsevää liikenteen melua, ajoittain saattaa kuulua läheisistä kuppiloista musiikkia, mutta ei yöaikaan eikä häiritsevästi..


    • m.k6

      terve
      käykää ihmeessä torilla torstai tai lauantaina.tavarat ovat 3 osa siitä mitä vanhasta kaupunkista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      90
      1738
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      118
      1472
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      110
      985
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      966
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      45
      822
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      718
    7. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      691
    8. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      691
    9. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      32
      666
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      623
    Aihe