unohtakaa babylonin apu.

luontopuolellamme.

Olen 28-vuotias mies ja olen kärsinyt pahasta allergiasta koko elämäni. lapsena jos aivastinkin niin äitini syötti minulle vähintään joka kuukausi antibiootti kuurin. Äiti vain koitti olla hyvä äiti. Naiset ovat yleensä tunnollisia.
uskoisin että antibiootit ovat ainakin osasyy todella hankalaan allergiaani.

Lapsena myös kehitykseni jäi jälkeen ja tuloksena on juuri tälläinen nykyajan notkoselkäinen nahjus joka on kemikaaleista ja myrkyistä tehty.

Noh nykyään tiedetään että antibiootit altistavat autoimmuuni sairauksille vaikkakin lääketiedekunta on tämän pakon edessä joutunut myöntämään(lääketehtaiden mammonien lakeilijat, kätyri bisnes lääkärit heidän vanavedessään). selkärangattomat.

Mennäänpä nyt hyvään uutiseen. Kerron mikä auttoi minut yli taudista. Kävin lääkärillä monia vuosia ja minulle tyrkytettiin kemiallisia allergia lääkkeitä joista ei ollut mitään apua.

Oireet olivat niin pahat että ne vaikuttivat moneen asiaan elämässäni. sosiaalisiin suhteisiin ja työntekoon. Asiasta tuli hyvin skitsofreeninen olo koska lääkärit tyrkyttivät masennusdiagnoosia koska kerroin heille etteivät heidän nappinsa toimi. Kunnes tarpeeksi kärsittyäni lopetin lääkärillä käynnit ja rupesin etsimään itse parannusta. Vain tarpeeksi kärsittyään ihminen voi todella haluta muutosta.

Löytöni oli NOKKONEN, suomen luonnossa kasvava ravinto ja lääkekasvi jota on käytetty tuhansia vuosia vaivaan kuin vaivaan. Sen teho todella yllätti! Jos olette oikeasti epätoivoisia ja avun tarpeessa kun minä. Ja saaneet tarpeeksi suosittelen hakemaan kasvista tietoa internetistä.
Kaiken lisäksi se ei maksa teille mitään.

Jumala loi kasvit ihmisen ravinnoksi ja lääkkeiksi.

Ihminen loi kemikaalit jotka tekevät ihmiset sairaiksi jotta sairastuttuaan ihmiset voivat mennä lääkäriin ja ostaa kemikaalia kalliiseen hintaan joka vie toisen kemikaalin aiheuttaman sairauden oireet pois mutta ei paranna itse sairautta.

Ymmärrättekö ihmiset että lääketeollisuus on maailman isoin bisnes. ruokateollisuus myrkyttää teitä jotta lääketeollisuus voisi tarjota teille ratkaisua vaivaanne yleensä rahaa vastaan. Näiden suuryritysten osakkeen omistajat omistavat yleensä ristiin näiden alojen osakkeita joten mikä on enää epäselvää?

Mitä vallanpitäjät ja rikkaat vähiten haluavat?

He eivät todellakaan halua että sinä ottaisit vastuun itsestäsi ja lähimmäisistäsi. Varsinkaan terveydestäsi Koska niin kauan kun joudut menemään hattu kourassa kerjäämään heiltä apu olet heidän armoilla. Itsenäinen ajattelu ja vastuuntuonto ovat asioita joita he eivät halua sinun omaksuvan. Siihen tämä "hyvinvointi valtio" perustuu. Holhoukseen ja hyysäkseen. Kun he päättävät puolestasi mikä on sinulle parasta olet heidän hallinassa. Ja MITEN sinä kouluja käymätön voisit edes tietää mikä on sinulle parasta!Ainoastaan jonkun diplomin tai tittelin omaava voi auttaa.Näin meidät on ohjelmoitu ajattelemaan.

Olemme fyysisesti vapaita mutta henkisesti meidät on aivopesty ottamaan tieto ja apu vastaan vain tietyiltä auktoriteeteilta. Toisilta vanhemmiltamme. ISOVELI


Minun piti alun perin kirjoittaa vain nokkosen terveysvaikutuksista mutta nehän löytää googlesta. Toivon sydämmeni pohjasta että ne toimii sinulla yhtä hyvin kuin minulla. Voin kirjoittaa vain omista kokemuksistani. En tiedä missä oisin ilman sen tarjoamaan pelastusta.

tarkoitus oli laittaa hyvä kiertämään.

1

505

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • disgyal

      Täyttä asiaa alusta loppuun! Arvostukseni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8955
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2390
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1507
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1257
    Aihe