Kasvatan ekaa kertaa paprikaa. Kaikki on mennyt hyvin, mutta paprikat eivät millään suostu muuttumaan punaisiksi. Nyt on kylmää luvattu ja pelkään että menetän koko sadon :(
Joihinkin paprikoihin on tullut mustaa "väriä", mitä se on? Ei mielestäni vaikuta miltään homeelta tai muulta...
Maaliskuussa on paprikat laitettu alulle ja ovat saaneet olla kasvihuoneessa joten kasvuaikaa on kyllä ollut....
Mitä tehdä?
Paprikoista?!
9
2157
Vastaukset
Viimeksi tänään olen nauttinut vihreää paprikaa, kypsää ja erittäin hyvää. Mitäs tarkkaan ottaen kätkitte maahan, paprikaa on monenväristä?
- Pa-pa-paprikaa
Otin siemenet punaisesta, suipon mallisesta paprikasta
Tämän näköisestä
http://z.about.com/d/goeasteurope/1/0/W/2/-/-/HungaryPaprika.jpg - noin....
Pa-pa-paprikaa kirjoitti:
Otin siemenet punaisesta, suipon mallisesta paprikasta
Tämän näköisestä
http://z.about.com/d/goeasteurope/1/0/W/2/-/-/HungaryPaprika.jpgnuohan taitaa olla chiliä. kyllä niitä vihreänäkin voi syödä. Kestää aikansa ennenkuin ne punastuu....jos punastuu ollenkaan.
- Kalissa
noin.... kirjoitti:
nuohan taitaa olla chiliä. kyllä niitä vihreänäkin voi syödä. Kestää aikansa ennenkuin ne punastuu....jos punastuu ollenkaan.
Ramiro paprikoita kuvassa taitaa olla ja se musta väri on normaalia ennen punastumista eli nou hätä vielä.
Paprika ei oikein kypsy alle 15 asteen lämmöillä, mutta jospas tästä vielä ilmat paranee.
Voit myös ottaa sisälle punastumaan niitä. - Pa-pa-paprikaa
Kalissa kirjoitti:
Ramiro paprikoita kuvassa taitaa olla ja se musta väri on normaalia ennen punastumista eli nou hätä vielä.
Paprika ei oikein kypsy alle 15 asteen lämmöillä, mutta jospas tästä vielä ilmat paranee.
Voit myös ottaa sisälle punastumaan niitä.Kiitos paljon!
Sisälle en niitä oikein saa mutt toivotaan et ilmat paranee... - kypsy..
Pa-pa-paprikaa kirjoitti:
Kiitos paljon!
Sisälle en niitä oikein saa mutt toivotaan et ilmat paranee...sisällä, niinkuin tomaattikin? siis kun kerätään raakana ja säilytetään esim. pöydällä viikko-pari??
- Kalissa
kypsy.. kirjoitti:
sisällä, niinkuin tomaattikin? siis kun kerätään raakana ja säilytetään esim. pöydällä viikko-pari??
Kypsyy ja säilyy jääkaapissakin muuten jouluun asti. Ainakin viime vuonna...
- mamyyrä
Pa-pa-paprikaa kirjoitti:
Kiitos paljon!
Sisälle en niitä oikein saa mutt toivotaan et ilmat paranee...leikkaa koko oksa ja tuo maljakkoon sisälle tai kerää paprikat vihreinä ja anna kypsyä pöydällä.
- Anonyymi
Kalissa kirjoitti:
Ramiro paprikoita kuvassa taitaa olla ja se musta väri on normaalia ennen punastumista eli nou hätä vielä.
Paprika ei oikein kypsy alle 15 asteen lämmöillä, mutta jospas tästä vielä ilmat paranee.
Voit myös ottaa sisälle punastumaan niitä.Ostin paprikantaimen ja chilin puutarhaliikkeestä. Sain tuottamaan ulkoterassilla (ei suojattu) pari paprikaa ja paljon chilejä. Ei siis missään lämpimässä katetussa tilassa,etelä-Suomessa kuitenkin.
Paprikoiden väri oli ensin vihreää ja nyt pääsääntöisesti tumman violetin /vihreää ja vähän punertaa reunasta.
(Eli sama ongelma kuin viestin aloittajalla. Tämä värinkehitys kyllä hämmentää minuakin aloittelijaa.)
Chilit vieressä muuttuivat vihreästä suoraan punaiseksi.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1105558
Suomen kaksikielisyys - täyttä huuhaata
Eivätkö muuten yksilöt pysty arvioimaan mitä kieliä he tarvitsevat? Ulkomaalaiselle osaajalle riittää Suomessa kielitai954821Työeläkeloisinta 27,5 mrd. per vuosi
Tuo kaikki on pois palkansaajien ostovoimasta. Ja sitten puupäät ihmettelee miksei Suomen talous kasva. No eihän se kas1404774Mikä on vaikeinta siinä, että menetti yhteyden kaivattuun, jota vielä ajattelee?
Mikä jäi kaihertamaan? Jos jokin olisi voinut mennä toisin, mitä se olisi ollut? Mitä olisit toivonut vielä ehtiväsi san3682225- 1182065
- 1081807
- 2561577
- 3711318
Pääsit koskettamaan
Sellaista osaa minussa jota kukaan ei ole ennen koskettanut. Siksi on hyvin vaikea unohtaa sinut kokonaan.591151- 2221135