Kasvatan ekaa kertaa paprikaa. Kaikki on mennyt hyvin, mutta paprikat eivät millään suostu muuttumaan punaisiksi. Nyt on kylmää luvattu ja pelkään että menetän koko sadon :(
Joihinkin paprikoihin on tullut mustaa "väriä", mitä se on? Ei mielestäni vaikuta miltään homeelta tai muulta...
Maaliskuussa on paprikat laitettu alulle ja ovat saaneet olla kasvihuoneessa joten kasvuaikaa on kyllä ollut....
Mitä tehdä?
Paprikoista?!
9
1853
Vastaukset
Viimeksi tänään olen nauttinut vihreää paprikaa, kypsää ja erittäin hyvää. Mitäs tarkkaan ottaen kätkitte maahan, paprikaa on monenväristä?
- Pa-pa-paprikaa
Otin siemenet punaisesta, suipon mallisesta paprikasta
Tämän näköisestä
http://z.about.com/d/goeasteurope/1/0/W/2/-/-/HungaryPaprika.jpg - noin....
Pa-pa-paprikaa kirjoitti:
Otin siemenet punaisesta, suipon mallisesta paprikasta
Tämän näköisestä
http://z.about.com/d/goeasteurope/1/0/W/2/-/-/HungaryPaprika.jpgnuohan taitaa olla chiliä. kyllä niitä vihreänäkin voi syödä. Kestää aikansa ennenkuin ne punastuu....jos punastuu ollenkaan.
- Kalissa
noin.... kirjoitti:
nuohan taitaa olla chiliä. kyllä niitä vihreänäkin voi syödä. Kestää aikansa ennenkuin ne punastuu....jos punastuu ollenkaan.
Ramiro paprikoita kuvassa taitaa olla ja se musta väri on normaalia ennen punastumista eli nou hätä vielä.
Paprika ei oikein kypsy alle 15 asteen lämmöillä, mutta jospas tästä vielä ilmat paranee.
Voit myös ottaa sisälle punastumaan niitä. - Pa-pa-paprikaa
Kalissa kirjoitti:
Ramiro paprikoita kuvassa taitaa olla ja se musta väri on normaalia ennen punastumista eli nou hätä vielä.
Paprika ei oikein kypsy alle 15 asteen lämmöillä, mutta jospas tästä vielä ilmat paranee.
Voit myös ottaa sisälle punastumaan niitä.Kiitos paljon!
Sisälle en niitä oikein saa mutt toivotaan et ilmat paranee... - kypsy..
Pa-pa-paprikaa kirjoitti:
Kiitos paljon!
Sisälle en niitä oikein saa mutt toivotaan et ilmat paranee...sisällä, niinkuin tomaattikin? siis kun kerätään raakana ja säilytetään esim. pöydällä viikko-pari??
- Kalissa
kypsy.. kirjoitti:
sisällä, niinkuin tomaattikin? siis kun kerätään raakana ja säilytetään esim. pöydällä viikko-pari??
Kypsyy ja säilyy jääkaapissakin muuten jouluun asti. Ainakin viime vuonna...
- mamyyrä
Pa-pa-paprikaa kirjoitti:
Kiitos paljon!
Sisälle en niitä oikein saa mutt toivotaan et ilmat paranee...leikkaa koko oksa ja tuo maljakkoon sisälle tai kerää paprikat vihreinä ja anna kypsyä pöydällä.
- Anonyymi
Kalissa kirjoitti:
Ramiro paprikoita kuvassa taitaa olla ja se musta väri on normaalia ennen punastumista eli nou hätä vielä.
Paprika ei oikein kypsy alle 15 asteen lämmöillä, mutta jospas tästä vielä ilmat paranee.
Voit myös ottaa sisälle punastumaan niitä.Ostin paprikantaimen ja chilin puutarhaliikkeestä. Sain tuottamaan ulkoterassilla (ei suojattu) pari paprikaa ja paljon chilejä. Ei siis missään lämpimässä katetussa tilassa,etelä-Suomessa kuitenkin.
Paprikoiden väri oli ensin vihreää ja nyt pääsääntöisesti tumman violetin /vihreää ja vähän punertaa reunasta.
(Eli sama ongelma kuin viestin aloittajalla. Tämä värinkehitys kyllä hämmentää minuakin aloittelijaa.)
Chilit vieressä muuttuivat vihreästä suoraan punaiseksi.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1868543
En löydä sinua
En löydä sinua täältä, etkä sinä varmaankaan minua. Ennen kirjoitin selkeillä tunnisteilla, nyt jätän ne pois. Varmaan k264648- 504178
- 593722
- 513186
- 502950
Ne oli ne hymyt
Mitä vaihdettiin. Siksi mulla on taas niin järjetön ikävä. Jos haluat musta eroon päästä niin älä huomioi mua. Muuten kä262656- 432451
Anteeksi kun käyttäydyn
niin ristiriitaisesti. Mä en usko että haluaisit minusta mitään, hyvässä tapauksessa olet unohtanut minut. Ja silti toiv382143- 292086