Kasvatan ekaa kertaa paprikaa. Kaikki on mennyt hyvin, mutta paprikat eivät millään suostu muuttumaan punaisiksi. Nyt on kylmää luvattu ja pelkään että menetän koko sadon :(
Joihinkin paprikoihin on tullut mustaa "väriä", mitä se on? Ei mielestäni vaikuta miltään homeelta tai muulta...
Maaliskuussa on paprikat laitettu alulle ja ovat saaneet olla kasvihuoneessa joten kasvuaikaa on kyllä ollut....
Mitä tehdä?
Paprikoista?!
9
1968
Vastaukset
Viimeksi tänään olen nauttinut vihreää paprikaa, kypsää ja erittäin hyvää. Mitäs tarkkaan ottaen kätkitte maahan, paprikaa on monenväristä?
- Pa-pa-paprikaa
Otin siemenet punaisesta, suipon mallisesta paprikasta
Tämän näköisestä
http://z.about.com/d/goeasteurope/1/0/W/2/-/-/HungaryPaprika.jpg - noin....
Pa-pa-paprikaa kirjoitti:
Otin siemenet punaisesta, suipon mallisesta paprikasta
Tämän näköisestä
http://z.about.com/d/goeasteurope/1/0/W/2/-/-/HungaryPaprika.jpgnuohan taitaa olla chiliä. kyllä niitä vihreänäkin voi syödä. Kestää aikansa ennenkuin ne punastuu....jos punastuu ollenkaan.
- Kalissa
noin.... kirjoitti:
nuohan taitaa olla chiliä. kyllä niitä vihreänäkin voi syödä. Kestää aikansa ennenkuin ne punastuu....jos punastuu ollenkaan.
Ramiro paprikoita kuvassa taitaa olla ja se musta väri on normaalia ennen punastumista eli nou hätä vielä.
Paprika ei oikein kypsy alle 15 asteen lämmöillä, mutta jospas tästä vielä ilmat paranee.
Voit myös ottaa sisälle punastumaan niitä. - Pa-pa-paprikaa
Kalissa kirjoitti:
Ramiro paprikoita kuvassa taitaa olla ja se musta väri on normaalia ennen punastumista eli nou hätä vielä.
Paprika ei oikein kypsy alle 15 asteen lämmöillä, mutta jospas tästä vielä ilmat paranee.
Voit myös ottaa sisälle punastumaan niitä.Kiitos paljon!
Sisälle en niitä oikein saa mutt toivotaan et ilmat paranee... - kypsy..
Pa-pa-paprikaa kirjoitti:
Kiitos paljon!
Sisälle en niitä oikein saa mutt toivotaan et ilmat paranee...sisällä, niinkuin tomaattikin? siis kun kerätään raakana ja säilytetään esim. pöydällä viikko-pari??
- Kalissa
kypsy.. kirjoitti:
sisällä, niinkuin tomaattikin? siis kun kerätään raakana ja säilytetään esim. pöydällä viikko-pari??
Kypsyy ja säilyy jääkaapissakin muuten jouluun asti. Ainakin viime vuonna...
- mamyyrä
Pa-pa-paprikaa kirjoitti:
Kiitos paljon!
Sisälle en niitä oikein saa mutt toivotaan et ilmat paranee...leikkaa koko oksa ja tuo maljakkoon sisälle tai kerää paprikat vihreinä ja anna kypsyä pöydällä.
- Anonyymi
Kalissa kirjoitti:
Ramiro paprikoita kuvassa taitaa olla ja se musta väri on normaalia ennen punastumista eli nou hätä vielä.
Paprika ei oikein kypsy alle 15 asteen lämmöillä, mutta jospas tästä vielä ilmat paranee.
Voit myös ottaa sisälle punastumaan niitä.Ostin paprikantaimen ja chilin puutarhaliikkeestä. Sain tuottamaan ulkoterassilla (ei suojattu) pari paprikaa ja paljon chilejä. Ei siis missään lämpimässä katetussa tilassa,etelä-Suomessa kuitenkin.
Paprikoiden väri oli ensin vihreää ja nyt pääsääntöisesti tumman violetin /vihreää ja vähän punertaa reunasta.
(Eli sama ongelma kuin viestin aloittajalla. Tämä värinkehitys kyllä hämmentää minuakin aloittelijaa.)
Chilit vieressä muuttuivat vihreästä suoraan punaiseksi.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh433027Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta612991- 422377
- 311873
Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa811763Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘251729- 481586
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä781294- 391260
- 791080