denaturoitu alkoholi

???????????????????????!

Ovatko denaturoidut alkoholit jotain tappavan vaarallista? tai voiko esim. puhdistusainetta jossa 80% alkoholia lantrata johonkin, vai kuoleeko siihen jos juo? no jos sitä pystyy juomaan niin kuis paljon kantsis?

59

20433

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • meinaa

      jotta sitä ei kannata edes yrittää juoda koska laattaisit kumminki sen jälkeen:D

    • ........

      Voi vittu! Etkö oo edes yläasteen kemian kurssia käynyt? Vähästäkin denaturoidusta etanolista voi sokeutua/kuolla. Älä kokeile!

      • asdadslas

        Osa niistä saattaisivat viedä. Mutta siis lähestulkoon kaikki puhdistusaineet EIVÄT sisällä metanolia, joka on se tappava, näön vievä. Niissä tosin on muita myrkkyjä jotka toisaalta ovat lievempiä yleensä. Kuitenkin jos juot denaturoitua alkoholia, niin lentää laatta niihin lisättyjen ainesosien vuoksi.

        Miksi sitten ei-myrkyllisiin etanolipohjaisiin liuottimiin lisätään denaturointiaineita?
        Ensinnäkin suurin osa ( joskus lähes kokonaan) alkoholijuomien hinta koostuu erilaisista veroista jotka menee valtiolle. Pesuaineista ei makseta viinaveroa eikä valtio saisi tuloja. Toinen syy on yleinen hyvinvointi, miten kävisi jos puoli suomea kittais pesuaineta? Sekä sehän menisi siihen että pesuaineisiin tarvittaisiin 21 vuoden ikäraja.


      • Anonyymi

        chillaa hän vain kysyy!


      • Anonyymi

        Sä et ollu tainnut käydä sitä kemiaa,se on metanoli joka tappaa.


    • ......

      Ne ovat denaturoituja juuri siksi että niitä ei juotaisi. Niissä on mm. metyylialkoholia, joka nautittuna voi aiheuttaa sokeutumisen tai kuoleman.

    • Asia on näin.

      Denaturointi tarkoittaa sitä, että aine tehdään juomiskelvottomaksi. Siis myrkylliseksi.

      Kuten edellinen vastaaja jo kertoikin, voi pienikin määrä denaturoitua alkoholia olla vaarallista. Yleisin haittavaikutus on sokeutuminen tai ainakin jonkinasteinen näkövamma. Myös sisäelimet saattavat vaurioitua.

      Puhdistusaineita juovatkin yleensä vain rappioalkoholistit, joilla ei enää ole varaa ostaa "oikeaa" alkoholia ja joille siinä äärimmäisessä viinanhimossa kelpaa mikä myrkky tahansa, sokeutumisenkin uhalla.

      Denaturointia "harrastetaankin" luullakseni juuri siksi, etteivät ihmiset joisi viinaa halvempia pesuaineita, koska ne eivät vissiin muutenkaan ole mitään terveysjuomia.

      • illort

        No jos siitä ehkä saattaa näkö heikentyä niin kyllä mää sitten ajattelin kotibileisiin siitä tehdä keitokset, kun ei ole hakijaa ja kuulin että jos sitä valuttaa eka junaraiteen läpi niin se on sitten ihan hyvää ja vaaratonta niin teen niin ja kiitos varotuksesta


      • öjom890mg79

        VItun idiootit. denaturoitu alkoholi on täysin juotavaa, se vaan maistuu aika paskalta. siihen on vaan lisätty paha maku, ei oo myrkyllistä, juo vaan.


      • Anonyymi
        illort kirjoitti:

        No jos siitä ehkä saattaa näkö heikentyä niin kyllä mää sitten ajattelin kotibileisiin siitä tehdä keitokset, kun ei ole hakijaa ja kuulin että jos sitä valuttaa eka junaraiteen läpi niin se on sitten ihan hyvää ja vaaratonta niin teen niin ja kiitos varotuksesta

        Pulituuria (huonekalujen kiillotusainetta) valutettiin jäistä rautakankea pitkin ämpäriin, lakka hyytyi kankeen ja etanoli päätyi onnellisesti ämpäriin.


      • Anonyymi

        Denaturointi ei tee spriitä myrkylliseksi, todella pahan maun kyllä tekee mikä on denaturoinnin tarkoitus. Eli ei ole myrkyllistä mutta juomakelvotonta kylläkin. Pitää olla aikamoinen happo tai sitten makuasitia ei ole ollenkaan että voi juoda denaturoitua alkoholia. METanoli ja Propanoli on sitten niitä todella myrkyllisä aineita.


    • ......................

      Juu, ei tosiaan kannata tenua paljon mennä juomaan.

      Jos ei ole rahaa oikeisiin juomisiin tai alaikäisenä hakija puuttuu (tai joku muu yhtä "fiksu" syy, koska tuskin kenelläkään löytyy mitään oikeasti pätevää syytä juoda puhdistusainetta)?, niin ole mieluummin juomatta kokonaan, ihan noin alas tuskin kannattaa kännin takia vajota.

    • Jalaa

      Toivottavasti kysyt ihan huumorimielessä? Älä helvetissä mene vaan juomaan tuollaista ainetta. Aine on tehty juomakelvottomaksi, lievimmillään vie näön mutta voi johtaa jopa kuolemaan. Denaturoitua alkoholia käytetään yleensä puhdistukseen ja desinfiointiin. Mikäli olet niin pa, mutta haluat dokata niin olet hyvää vauhtia matkalla pohjalle spurgujen seuraan. :(

    • ethanol vol.70%

      Nyt influenssaepidemian varalta kouluissa on otettu käyttöön laajamittaisesti käsien desinfioimiseen tarkoitettu käsidesi. Sitä kelpaa kyllä nautiskella!


      Tai sitten ei, sekin on denaturoitua!

      • isad

        Ei niihin enää nykyään laiteta metanolia kun joskus aikoinaan spurguja menehtyi. Nykyään alkoholi denaturoidaan laittamalla siihen jotain pahanmakuista ainetta niin ettei normaali ihminen vain yksinkertaisesti kykene nielemään, saati edes laittamaan sitä suuhunsa.


      • ...
        isad kirjoitti:

        Ei niihin enää nykyään laiteta metanolia kun joskus aikoinaan spurguja menehtyi. Nykyään alkoholi denaturoidaan laittamalla siihen jotain pahanmakuista ainetta niin ettei normaali ihminen vain yksinkertaisesti kykene nielemään, saati edes laittamaan sitä suuhunsa.

        Esim. käsidesipullossa ei ole mitään varoitusmerkkiä ja amiseptipullossakin vaan se rasti, eli siihen ei kuole. Pahanmakuista se kylläkin on eikä edes halvempaa kuin viina.


      • oiuyui
        ... kirjoitti:

        Esim. käsidesipullossa ei ole mitään varoitusmerkkiä ja amiseptipullossakin vaan se rasti, eli siihen ei kuole. Pahanmakuista se kylläkin on eikä edes halvempaa kuin viina.

        Rasti tarkoittaa ärsyttävää.
        Ja jos ruokatorven liha ärtyy niin voin sanoa että ajan kanssa voi olla isokin leikkaus edessä.

        Edes vedessä poreilevia tabletteja ei saa ottaa kuivana suuhun vaan ne on laimennettava vedessä.
        Muuten ne rikkovat ruokatorven.

        Tunnen ihmisen, jonka ruokatorvi piti vaihtaa elimistön toiseen putkeen.
        Melkein 6kk sairaalassa.


    • oiuyuio

      Eli se on tehty vaaralliseksi ja täysin juomakelvottomaksi.

    • ei kannata !!!

      Älä todellakaan juo, sillä denatorioitu tarkoittaa juomakelvottomaksi tehtyä

    • FrozenCorpse

      Alkoholin denaturointi tarkoittaa alkoholipitoisen aineen juomakelvottomaksi tekemistä. Nielemisen jälkeen siis tulee välittömästi takaisin ylös. Sitä ei voi siis juoda ja on ihan perusteltua denaturoida alkoholit, jotka eivät ole juotavaksi tarkoitettuja.

      • Vagiman

        vammasii vai vitun tyhmiä ku postaatte samaa paskaa viesti viestin jälkeen. Vittu mitä peeloja.


      • hyelit ja 2e, kiitos
        Vagiman kirjoitti:

        vammasii vai vitun tyhmiä ku postaatte samaa paskaa viesti viestin jälkeen. Vittu mitä peeloja.

        peelo?


      • Hyvää1

        Tuo EI ole totta just äsken otin käsidesi paukun ILMAN MITÄÄN MUUTA ku kaveri haasto ja sen jälkeenyks toinen sano että on myrkyllistä kävin googlaa eikä oo myrkyllistä denarointi laittaa alkoholiin vain pahan maun



        Join muuten tällästä käsi desiä: fennocare purkissa lukee: fenno care käsihuuhde hygieeniseen ja kirurgiseen käsidesinfektioon. Sitten olis jotain käyttö ohjeita mutta en jaksa kirjottaa joten mennään suoraan aines osien pariin

        Etanoli (denat.) 73,5 p-% 80 t-%, Glyseriini. Tuote vastaa EN 1500, EN 12791 vaatimuksia


    • !i!i!i!i!

      mun mielest denaturointi tarkoittaa juomakelvottomaksi tekemistä, joten älä missään nimessä juo

    • sdjaksad

      Mun mielestä denaturointi tarkoittaa sitä, että on tehty juomakelvottomaksi.

    • and thats the bottom line

      kannattaa jättäää juomatta koska denaturoidut alkoholit ovat juomakelvottomia

      • OACAO

        Hei kyl denaturoituja alkoholi juomia voi välillä ottaa, pitää muistaa voin poistaa niistä se denaturointi. Esim valuttaa hiilen/ vaalean ranskanleivän läpi ( lisä ohjeita löydät netistä ;) ) Ite ainaki otan tota halpaa viinaa ku on amiksel raha vähis..


      • Ok112

        Voiko hajuvettä missä on denaturoitua alkoholia nii voiks sitä juoda


      • 4945
        Ok112 kirjoitti:

        Voiko hajuvettä missä on denaturoitua alkoholia nii voiks sitä juoda

        jos haluat haista loppuelämäsi huoralta niin siitä vaan


    • VIISAAMPIurpo

      Eihän täällä mitään osata, kaikki selitykset ihan puista ! MENKÄÄ OPPIMAAN.

      Denaturoitu alkoholi on myrkyllistä, mutta ei sen takia, koska ne ovat denaturoitu ! Myrkyllisiä alkoholeja denaturoidaan, ettei vahinkoja tapahtuisi kun ihmiset sattuu olemaan urpoja. Niitä muokataan lisäämällä esimerkiksi varoittavia väriaineita (vihreä ja sininen ovat yleisiä) ja siihen laitetaan aineita, jotka aiheuttavat OKSENNUSREAKTION. Että joo ei oikein juominen onnistu. Ja yleensä haju ja makukin tehdään epähoukutteleviksi. Ja ei mitä tahansa alkoholeja denaturoida, vaan jos se on denaturoitu niin se on aika vaarallista.

      P.S. Se on METANOLI joka sokeuttaa, ei mikään metyyli, sillä sepäs ei olekaan alkoholia.

      • asdasdasdasdasdwe2rr

      • halppisjuoppo

        käsi deseis ei oo väri aineita ... vedä tumppuu jannu en oo vielkää kuollu


    • Kokeillut::

      Kokeile Lasolia, helppo laimentaa. maistuu paskalle, mutta känni tulee halvalla.

    • ammattilainen_

      Nykyään alkoholit (tarkoitan nyt siis pääasiassa käsien desinfiointiaineita ym.) denaturoidaan käyttämällä ei-myrkyllisiä, mutta pahanmakuisia- ja hajuisia aineita. Nykyiset käsidesit ovat sitä samaa alkoholia kuin viinassakin, mutta sekaan on lisätty kaikkea mahdollista mikä saisi ihmisen oksentamaan / olematta nielemättä kyseistä nestettä.

      Kuten mainittu, jotkut teollisuusalkoholit voivat sisältää metanolia, joka on hengenvaarallista. Aineiden pakkauksissa kuitenkin mainitaa mitä ne sisältävät. Etanoli on juuri "sitä" alkoholia josta tulee humalaan ja jota ihminen voi kohtuudella nauttia. Metanolikin on alkoholia, joskin vain erittäin myrkyllistä. Mutta kuten mainittu, aineiden pakkausselosteessa mainitaan jos ne sisältävät metanolia.

      Tällä tiedolla ei tietenkään ole tarkoitus kannustaa ketään juomaan näitä ns. "korvikealkoholeja". Jos känniin on pakko päästä, niin nuorelle paras vaihtoehto on miedot alkoholijuomat (siideri,olut). Omasta nuoruuden kokemuksesta voin sanoa, että hakija löytyy kyllä ihan kadulta jos ei muuten ole. Lähes kaikki aikuiset ovat valmiita pientä korvausta vastaan hakemaan alkoholia kaupasta.

      Mutta kuten sanottu, juominen ei ole viisasta, suosittelen kaikille aikuisilleekkin alkoholin satunnaista kohtuukäyttöä. Over and out.

    • Asdasssassa

      No jos siinä lukee että denaturoitua etanolia nii ainoo haitta siinä on se että oksu lentää aika vauhdilla ku juot. mut sekin kuulemma vaan parilla ekalla huikalla.

      Armeijassa keitellään ruokaa Hyvällä tulella joka on juurikin denaturoitua etanolia. Denaturoinnin kuulemma saa pois suodattamalla näkkileivän läpi tai valuttamalla jäistä teräsputkea pitkin (teltan kulmakeppi / keskisalko)

      Voit myös kokeilla kastaa tampoonin alkoholissa ja laittaa sen pyllyyn. Känniin pitäis tulla ja takapuolesta ei paljon oksennella tai denaturointeja maistella.

      • möykkä

        kyllä alkoholi imeytyy peräsuolen limakalvoiltakin. Saa vain olla aika kova hinku päästä känniin, jos on valmis kestämään kirvelyä takapuolessa. Toisaalta menetelmän hyviin puoliin voidaan lisätä se, ettei hengitys haise puolison tai vanhempien nenään.


      • yksvaaaan
        möykkä kirjoitti:

        kyllä alkoholi imeytyy peräsuolen limakalvoiltakin. Saa vain olla aika kova hinku päästä känniin, jos on valmis kestämään kirvelyä takapuolessa. Toisaalta menetelmän hyviin puoliin voidaan lisätä se, ettei hengitys haise puolison tai vanhempien nenään.

        Eräs vanha kemianopettajani kertoi, että oli tarjonnut metsästys seuransa vuosijuhlassa jostain pesuaineesta puhdistettua alkoholia boolin seassa. Oli vaan pitänyt ainetta jonkin aikaa pakastimessa ja termostaatti niin kylmällä kun sai ja kukaan ei aavistanukkaan mitään eli maun oli saanut hyvin pois. Ja eräs vanha kyläjuoppo päästi aina tuulilasinpesunesteen ranskanleivän läpi ja joi suodatetun juoman ja kun oli riittävästi pöhnässä niin söi leivän :D


      • ON P A R A S T A ! !
        yksvaaaan kirjoitti:

        Eräs vanha kemianopettajani kertoi, että oli tarjonnut metsästys seuransa vuosijuhlassa jostain pesuaineesta puhdistettua alkoholia boolin seassa. Oli vaan pitänyt ainetta jonkin aikaa pakastimessa ja termostaatti niin kylmällä kun sai ja kukaan ei aavistanukkaan mitään eli maun oli saanut hyvin pois. Ja eräs vanha kyläjuoppo päästi aina tuulilasinpesunesteen ranskanleivän läpi ja joi suodatetun juoman ja kun oli riittävästi pöhnässä niin söi leivän :D

        MÄ juon lasolia, mä osaan suodattaa sitä! Join kerran koko pullon ja tuli vaan höpö fiilis! Ihanaa!


      • Anonyymi
        yksvaaaan kirjoitti:

        Eräs vanha kemianopettajani kertoi, että oli tarjonnut metsästys seuransa vuosijuhlassa jostain pesuaineesta puhdistettua alkoholia boolin seassa. Oli vaan pitänyt ainetta jonkin aikaa pakastimessa ja termostaatti niin kylmällä kun sai ja kukaan ei aavistanukkaan mitään eli maun oli saanut hyvin pois. Ja eräs vanha kyläjuoppo päästi aina tuulilasinpesunesteen ranskanleivän läpi ja joi suodatetun juoman ja kun oli riittävästi pöhnässä niin söi leivän :D

        Just joo, parhaat urbaanilegendat samassa. Vaari joi tankin pakkasnestettä eli telaketjua mikä oli valutettu pitkin jäistä panssarivaunun telaketjua kovassa pakasessa talvisodan aikana, ja niin teki aika monet muutkin siihen aikaan. Tosin taisi se pakkasneste olla etanolipohjaista. Mutta tuokin on legendaa että se denaturointiaine poistuisi tuolla tavalla


    • s13ni

      Jos bileisii on pakko saada juomista nii menkää vaa lobbaa johoki alkolle et anteeks voitko hakee ei oo vaikeet

    • Puistokemisti-Pentti

      Denaturointi ei tee siitä tappavaa tai sokeuttavaa, sillee siitä tehdään vaan paskan makusta ja laatta lentää. Litkut missä on sitä denaturoitua alkoholia on, on muuten myrkyllisiä/tappavia.

    • albert112

      teen esitelmää denaturoinnista ja kyllä voi kuolla

      • Anonyymi

        ÖÖ, pahaan makuun vai?


    • Jos haluat olla niin säälittävä otus, että juot pesuainetta päästäksesi känniin, niin se on täysin oma asiasi.

    • säkkikö?

      VITTU OOT SÄKKI JÄTKÄ SÄ SAA SIIT EES YHTÄ HUOKKAA ALAS -.-' osta ny suosiol kunno juomat

    • vesiiiiii--

      hahahaha etanoli denaturoidaan just sen takia, et se tehää juomakelvottomaksi.. eli sitä ei voi siis juoda :D mut ei siihe ny sentää kuole jos juo eikä sokeudukkaan, metanoli on se, joka sokeuttaa ja aiheuttaa kuoleman xD

    • kfbdlsöösllksk

      Ei siit mitää käy, pahan makusta vaa mut kaikkeen tottuu...

    • NedWestrO

      sisää vaa! ranskanleivän läpi tai pakastimeen! jos pakkauksessa lukee että aine sisältää metanolia älä helvetissä juo. ihan hyvää litkua se on jos on todella vittumainen paikka ja pitää saada vähä alkomahoolia verenkiertoon. suosittelen mielummin kannabista. luonto antaa minkä ihminen tarvitsee. alkoholi on paskamainen piru jokaa piinaa suomen kansaa loputtomasti. ja kannabis laitonta koska päättäjät eivät ymmärrä. se ei tee pahaa kellekkään ja sen sisällä ei asu piru vaan enkeli.

    • juokaa käsidesiä

      Käsidesi on halpaa ja turvallista korvikealkoholia!

      • tyttö97

        Kuoleeko jos juo paljon pyykinpesuainetta?


      • Anonyymi
        tyttö97 kirjoitti:

        Kuoleeko jos juo paljon pyykinpesuainetta?

        Mahdotonta koska siviilikäyttöön ei saa myydä kuin myrkyttömiä astianpesuaineita. Konetiskiaine onkin sitten eriasia


    • Kauha-Guru

      Mitenhäm pyykinpesuaineet ja lasoli mahtavat liittyä bilettämiseen.Joskus muinoin täällä puhuttiin bilettämisestä eikä mistään korvikealkoholeista ja hakijoiden etsimisestä.
      Tässä esimerkki aika ennen jonneilua http://keskustelu.suomi24.fi/t/75850/tampere-haloo!!

    • jalaa1x

      Mikä ihme aloittelevien spurgujen paikka tää oikein on? Pyykinpesuainetta ei voi juoda, aine on voimaakkasti emäksistä, ja polttaa ruokatorven rikki. Denaturointia ei voi poistaa etanolista tislaamalla, mikäli se on kerran sellaiseksi tehty. Aineet millä denturointi tehdään valitaan sellaisiksi, että niiden kiehumispiste on lähellä etanolin kiehumispistettä. Etanolin kiehumispiste on suht alhainen noin 74 astetta. Aineita, mitä käytetään denaturointiin ovat 2-propanoli, metyylietyyliketoni, metyyli-isobutyyliketoni, asetoni ja denatonium. Lasolia tai mitään muutakaan tuulilasinpesunestettä ei kannata kokeilla juovansa. Niissä on muutakin joukossa, kuin vain etanolia, mm. hajusteita, väriaineita ja muita peseviä aineita.

    • Noniiin asiantuntija on paikalla. Käsidesi turvallista, melkeen mikä tahansa "denaturoitu" on. Denaturoitu alko on pahanmakuiseksi tehty. Ei sillä saatana haluta tappaa epätoivoisia teinejä :D

      Isopropyyli (isopropyylialkoholi) kuulemma vaarallista edellisen mielestä. Se on samaa kuin etanoli, mutta vahvempaa ja metabolisoituu asetoniksi. Metanolia ei ole missään(tarkistakaa silti). Kattokaa, ettei mitää vaarallisia aineita oo.

      • Anonyymi

        Isopropyylialkoholi on jo aineena aika tykin hajuista. Itellä on aerosolipullossa tuollaista, kun on satunnaisesti tarve puhdistaa elektroniikkaa, pääasiassa piirilevyjä. Haju on niin voimakas, että puhdistushommat on pakko tehdä parvekkeella, parvekelasit auki.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Isopropyylialkoholi on jo aineena aika tykin hajuista. Itellä on aerosolipullossa tuollaista, kun on satunnaisesti tarve puhdistaa elektroniikkaa, pääasiassa piirilevyjä. Haju on niin voimakas, että puhdistushommat on pakko tehdä parvekkeella, parvekelasit auki.

        Juu se on kuin etanoli v2. Kerran koitin manioissa injektoida tota, polttaa kuin helvetintuli, eikä mitään mahdollisuutta. Kuulostaa jälkikäteen aika typerältä, mutta ei haasteesta voi perääntyä. En kyl juo koskaan, en pidä mausta ja tulee itsetuhoinen olo.


      • Anonyymi
        andrukela- kirjoitti:

        Juu se on kuin etanoli v2. Kerran koitin manioissa injektoida tota, polttaa kuin helvetintuli, eikä mitään mahdollisuutta. Kuulostaa jälkikäteen aika typerältä, mutta ei haasteesta voi perääntyä. En kyl juo koskaan, en pidä mausta ja tulee itsetuhoinen olo.

        Hullu pitää olla, jos tuota haluaa edes kokeilla käyttää juomana tai muuten sisäisesti. Puhdistamiseen sen sijaan on ihan parasta. Ei jätä rasvaa jälkeensä, eikä myöskään hajua, haihtuu nopeasti. Aineen tehosta kertoo sekin, että sillä poistaa jopa hapettumia piirilevyiltä ja liittimistä.


    • Anonyymi

      Paska tuli housuun

    • Anonyymi

      Vitun neidit ite syyhkin sairaalasta pullon 80prossast denaturoituu sillonku lääkäri lähti hetkeks pois, kittasin koko vitun pullon kurkku vähän palo ja maistu paskalta mut kyl siitä kännit sai vaikka ympäriltä paikat meniki suurimmaks osaks rikki

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1545
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1112
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    Aihe