Aihe

Viimeinkin miekkapyrstö synnytti!!!! : )

Miekkapyrstö

JEEE!!! Mutta nyt juhliminen hetkeksi pois ja kunnon kysymykseen! Eli, riittääkö, että annan kalanpoikasille sitä samaa ruokaa kuin vanhemmille (tietenkin jauhan sen vain pieneksi)?? Meinaan, ei oikein ole aikaa mennä eläinkauppaan ostamaan jotain toukkia.....=)
No tässä on nyt sit mitä kaikkea mulla on (kalan ruokaa ;D ): Sitä perusruokaa, monnitabletteja, verimatoja, kahta lajia kuivattuja matoja (ja tietysti kaikkee esim. kurkkua,tomaatteja yms)... Nii et oisko jotain niistä semmosta mitä kantsis antaa kalanpoikasille?? Kiiitooos jos vastaatte!!!! T: iloinen miekkapyrstönpoikasten omistaja =)

10

3715

  Vastaukset

  • Voit tehdä poikasruoaksi blandiksen hiutaleista, pohjatableteista ja kuivatuista surviaisista (eiks se se ollut???...= verimato). Tubifexia ei saa kovin hienoksi, eikä myöskään katkoja, ne kannattaa jättää odottamaan myöhempää käyttöä. Jauhat ne huhmareella niin pieneksi kuin vaan saat ja pakkaat johonkin vanhaan purkkiin (kalanruokapurkki, vanha vitamiinipurkki tms. elintarvikemuovinen).

  • ...Niitä onki jo 9...;D

  • Mä luin että pikkuisille voi antaa samaa ruokaa kuin vanhemmillekkin... Mutta tietty jauhettuna ;)Mä sain muutama päivä sitten omat miekkikseni... ja totesin saamispäivänä että se mun naaras ootti vauveloisia.... Ja niin mä tässä onnellisena jännitän... Kun mulla on yksi taistelukala(Muunmuassa) Niin piti itse rakennella kaiken näköisiä pikkusuojapaikkoja vauvoille.. Ettei Resize of Rasputin (Se on taistiksen nimi) Söisi niitä--Mulla on nyt 15 kalaa,, Kunnes pikkuiset syntyvät ;)

   • ajattelin vaan alkaa kyseleen et millon tiedän millon se h:hetki koitta mun miekkiksellä on jo iso vatsa ja ollu jo jonku viikon en osaa tarkkaa aikaa sanoo..ajattelin vaan kysyy et tietääkö siitä silleen millon se alkaa "synnyttään" niitä poikasii??


   • anne.f kirjoitti:

    ajattelin vaan alkaa kyseleen et millon tiedän millon se h:hetki koitta mun miekkiksellä on jo iso vatsa ja ollu jo jonku viikon en osaa tarkkaa aikaa sanoo..ajattelin vaan kysyy et tietääkö siitä silleen millon se alkaa "synnyttään" niitä poikasii??

    Poikasille kannattaa ostaa lemmikkikaupasta erityisesti poikasille tarkoitettua jauhomaista ruokaa, Tetra Min Babya, maksaa n. 6e/purkki. Maistuu toki myös aikuisille kaloille.


   • anne.f kirjoitti:

    ajattelin vaan alkaa kyseleen et millon tiedän millon se h:hetki koitta mun miekkiksellä on jo iso vatsa ja ollu jo jonku viikon en osaa tarkkaa aikaa sanoo..ajattelin vaan kysyy et tietääkö siitä silleen millon se alkaa "synnyttään" niitä poikasii??

    Sen voi arvioida että noin joka kuukausi poikasten tulonjälkeen ja että poikaset näkyvät vatsanläpi(vaaleilla kaloilla).


  • Kyllä sä voit antaa miekkapyrstön poikasille aikuisten ruokaa jota on murskattu pieniksi muruiksi, oon tehny ite niin ja on ne sillä ainaki kasvanu isoiksi

   • kuinka nopeasti poikaset kasvaa ku itellä synnytti just tossa torstaina noin 15 pentuu ni mietin vaan et kauan menee siihen et ne on jotn 2-3cm ?


   • lärpäke kirjoitti:

    kuinka nopeasti poikaset kasvaa ku itellä synnytti just tossa torstaina noin 15 pentuu ni mietin vaan et kauan menee siihen et ne on jotn 2-3cm ?

    Mä kysyisin,että mistä tiedän että naaras on "raskaana? Naaras ui lähellä pohjaa ja uros pyörii siinä ympärillä. Tarkoittaako se mitään? Kiitän jos vastaatte.


  • ihan normaalilla ruuallamun poikaset pärjäs mainiosti

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   11861
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   7922