WSTA (vaimo rannalla jatkoa)

Novellisti

Eräänä päivänä ovikellomme sitten soi ja ovella oli neljä ulkomaalaista, ilmeisesti jostain Afrikasta kotoisin olevaa kaveria, joilla oli päällään isot pelipaidat. Paitojen etuosassa oli valkoinen naaraan merkki, jonka ympyrään mustan uroksen merkin nuoli työntyi. Selkämyksessä paidassa oli pelinumerojen lisäksi isolla teksti WSTA. Miehet antoivat minulle kirjekuoren ja sanoivat, että on parasta totella kuoressa annettavia ohjeita, mikäli emme halua rantavideota pikkukaupunkimme yleiseen levitykseen.

Kuoressa oli hyvin tarkat ohjeet seuraavalle lauantaille, jolloin joukkue oli tulossa vierailulle nauttimaan vaimostani, kuten kirjeessä luki. Samalla sain selville, mitä tuo paitojen teksti WSTA tarkoitti, White Slut Training Academy. Ohjeiden mukaan minun tuli valmistella vaimoni miehille ja kuvata koko tapahtuma. Ohjeissa oli neuvottu erittäin tarkasti mille vaimoni tuli näyttää, hänen päälleen haluttavat vaatteet, tarvittavat liukuvoiteet ja seksilelut. Selvästi kirjeestä kävi ilmi, että jokainen miehistä oli heitellyt omia fantasioitaan ja nyt he aikoivat toteuttaa ne kaikki rakkaani kanssa.

Keskustelimme tulevasta vaimoni kanssa ja hän itkien vakuutti rakkauttaan minuun, mutta pelko joutumisesta häpäistyksi koko kaupungin silmissä oli liian pelottava ajatus, joten päätimme suostua kaikkeen mitä eteen tulisi.
Lauantaina olimme kahden kotona, lapset olivat laitettu sukulaisiin, jotta tulevalla tapahtumalla ei missään tapauksessa olisi vääriä silminnäkijöitä.

Kirjeen ohjeiden mukaan ajelin vaimoni alapään täysin karvattomaksi, täydellinen häpykukkula kiilteli posliinina ja karvattomat häpyhuulet olivat jo levinneet hieman auki vaimoni kiihoittuessa minun hyväilyistäni sheivauksen yhteydessä. Tiesin, että pian miehet saapuisivat hyväksikäyttämään rakastani, joten ajattelin hänen olevan parasta olla kiihoittunut ja yrittävän edes jollain lailla nauttia mielestäni raiskausta muistuttavasta tilanteesta. Parhaan kykyni mukaan hellittelin rakastani, samalla kun puin hänen ylleen mustat stay-upit, korkokengät ja kullanväristä ketjua olevan lantiokorun. Muita vaatteita ei kirjeessä vaimolleni luvattu. Vaimoni ajeltuun alapäähän siveli varovaisesti sormillani liukuvoidetta, saaden hänen värisemään nautinnosta. Vaimoni meikkasi kasvonsa ohjeiden mukaan hyvin rajusti, sanoisinko lutkamaisesti. Lopulta hän oli valmis, näky oli uskomaton. Kaunis vaimoni seisoi olohuoneessamme korkokengissä, stay-upeissa ja lantiokoru muodokkaiden pakaroidensa yllä.

Karvaton häpy oli näkyvissä ja häpyhuulet kiiltelivät liukasteesta, johon todennäköisesti oli jo sekoittunut hänen omia mehujaan. Raskaat, imetyksistä muotoaan menettäneet rinnat roikkuivat vapaina ja isot nännit olivat kovettuneet odotuksesta. Vaimoni sanoi haluavansa rakastella kanssani, jotta hän saisi tuntea minut lähellään. Tähän en kuitenkaan voinut suostua, sillä kirjeen ohjeissa oli selvästi kielletty minulta seksuaalinen kanssakäyminen vaimoni kanssa. Samassa ovikello soi ja minä avasin nöyrästi oven joukkueelliselle miehiä, joiden paidan selkämystä koristi teksti WSTA.

Miesten astuessa sisään vaimoni oli jähmettynyt paikoilleen olohuoneeseen ja miehet kävelivät minusta välittämättä suoraan hänen luokseen. Yksi minua päätä pidempi yönmusta mies kuitenkin tyrkkäsi käteeni kalliinnäköisen digitaalisen videokameran ja käski kuvata kaiken. Kuuliaisesti naksauti kameran päälle ja aloin kuvata. Mustat miehet, joita oli yhteensä seitsemän ympäröivät vaimoni ja alkoivat hyväillä hänen alastonta vartaloaan. He pyörittivät häntä hitaasti ympäri, jotta jokainen pääsi näkemään mitä oli tarjolla. Yksi miehistä nosti vaimoni rinnat käsillään ylös ja antoi niiden pudota raskaina alas, vaimoni kasvot olivat ilmeettömät ja hän yritti vältellä kameraa.

Minä jatkoin kuitenkin kuvaamista ja sain nähdä kuinka yksi miehistä tarttui vaimoani takaapäin olkapäistä vetäen hänet itseään vasten. Rakkaani nojautuessa taaksepäin miestä vasten, jäi karvaton alapää tarjolle muiden miesten katseiden alle. Hyväksyvästi naurahdellen miehet tutkivat rakkaani posliinia ja hyväilivät kiilteleviä häpyhuulia, työnsipä yksi miehistä mustan etusormensa hitaasti sisään pyörittäen sitä syvällä vaimossani. Vaimoni painoi silmänsä lujasti kiinni sormen upotessa häneen, eikä avannut silmiään, vaikka mies veti sormensa ulos ja nosti sen vaimoni kasvojen eteen työntäen sen saman tien rakkaani suuhun. Yllätyin kuinka märälle sormi näytti, se suorastaan oli kuorrutettu vaalealla limalla, jota vaimoni nyt nuoli silmät suljettuina.

Kiinnostaako tämmöinen ketään? Jatkanko?

42

24371

  Vastaukset

  • Kun alkuun olet päässyt niin antaa mennä vaan..

  • Vaimoani pidellyt mies päästi hänestä irti ja painoi hänet saman tien polvilleen lattialle, jonne vaimoni asettui tottelevaisesti. Kuin yhteisestä käskystä miehet riisuivat vaatteensa ja hetkessä vaimoni oli ympäröity isoilla, velttoina roikkuvilla mustilla mulkuilla. Tarkensin kameran vaimoni kasvoihin, kun hän silmät avattuaan näki nuo elimet, jotka hänen tulisi tyydyttää seuraavien tuntien aikana. Kasvoille nousi epäuskoinen, pelonsekainen ilme, joka kuitenkin mielestäni osoitti myös selvää kiinnostusta.

   Ensimmäinen miehistä tarttui mulkkuunsa ja toisella kädellään vaimoani hiuksista ohjaten mustan kalunsa rakkaani huulille. Heti hän ei suostunut avaamaan suutaan, jolloin mies väänsi hiuksista pitelevää kättään hieman saaden vaimoni äännähtämään kivusta. Mies käski hänet tottelemaan kiltisti, niin kehenkään ei sattuisi enempää. Kyyneleet silmissään vaimoni avasi suunsa, jotta mies pääsi ohjaamaan puolivelton elimensä tuohon suuhun, joka yleensä luki iltasadut lapsilleni. Vaimoni katse haki omat silmäni ja tuijotimme toisiamme silmiin musta kyrvän alkaessa kovettua hänen suussaan. Rakkaani katse oli anteeksipyytävä, eikä minultakaan ollut itku kaukana. Esitin kuitenkin, ettei tapahtuma olisi haitannut minua niin kovasti ja yritin hymyillä rohkaistakseni vaimoani kestämään tilanteen.

   Vaimoni saatua imettyä ensimmäisen mustan kyrvän juhlakuntoon mies siirtyi syrjään päästäen seuraavan tilalleen. Nyt vaimoni avasi suunsa jo välittömästi alkaen imeä mustaa patukkaa ja sen isoa, tummanpunaista terskaa. Musta mies nautti selvästi käsittelystä, hän tarttui vaimoani niskasta työntäen rajusti kulliaan vaimoni kurkkua kohti.

   Suu ammollaan rakkaani antoi miehen nussia itseään suuhun, kalu oli kuitenkin niin pitkä, että siitä mahtui vaimoni suuhun vain noin kolmasosa. Mies ei tästä välittänyt vaan upotteli nyt jo kivikovana seisovaa penistään yökkäilevän rakkaani kurkkuun. Vaimoni oli pakko repäistä päänsä taaksepäin jottei hän olisi oksentanut. Sylkeä valui pitkin vaimoni leukaa tippuen hänen isoille rinnoilleen ja pehmeälle vatsalleen. Rinki kiersi ja jokainen mies pääsi vuorollaan nauttimaan vaimoni suusta, saatoin vain ajatella, missä nuo kyrvät olivat aiemmin olleet ja nyt ne olivat suussa, jota minä suutelin joka aamu töihin lähtiessäni. Vaimoni rinnat, vatsa ja reidet kiiltelivät limasta ja syljestä, jota valui hänen suustaan kyrpien upotessa syvälle kurkkuun.

   Kaksi miehet pitelivät vaimoni käsiä tiukasti kiinni, yksi piti kaksin käsin kiinni hänen niskastaan, jottei hän päässyt liikkumaan lainkaan. Loput miehet upottelivat vuorotellen isoja, syljestä kiilteleviä mustia kyrpiään syvälle vaimoni kurkkuun saadan hänet kakomaan ja yökkimään limaa ja sylkeä yhä enemmän leualleen ja alastomille rinnoilleen. Meikit alkoivat levitä vaimoni kasvoilla ja hän näytti aivan oikealle huoralle suttuisine kasvoineen.

   Lopulta miehet kyllästyivät pelkkään suuhun ja niskasta painaen pakottivat vaimoni pään alas siten, että hänen oikea poskensa otti kiinni lattiaan. Yksi miehistä asetti mustan jalkansa vaimoni kasvojen vasemmalle sivulle painaen päätä tiukasti lattiaan. Näin paniikin rakkaani silmissä, kun hän yritti vetää päätään pois jalan alta. Mies ei kuitenkaan antanut periksi ja kaksi muuta miestä nostivat rakkaani takapuolen ylös saaden hänet rivoon konttausasentoon. Rakkaani karvaton pillu ja avonaisina kiiltelevät häpyhuulet olivat täysin esteettömät miesten tehdä mitä he halusivat. Yksi heistä otti liukuvoidepullon ja alkoi kaataa nestettä korkealta vaimoni pakaroiden väliin liukastaen neitseellisen peräaukon ja kolme lasta minulle synnyttäneen pillun läpimäräksi.

   Osa miehistä alkoi tutustua kirjeen ohjeiden mukaan ostamiini seksileluihin, joista useimmat olivat tietenkin mustia väriltään. Lelujen koot olivat mielestäni olleet kaupassa järkyttävän isoja, mutta nyt kun näin niiden aidot versiot pystyssä vaimoni valkoisen takapuolen vieressä lelujen koko paljastui itse asiassa jopa pienemmiksi kuin miesten jättimäiset mustat kullit.

   • Äkkiä lisää jatkoa tälle, tosi mukavaa luettavaa


   • Eräs kaveri tarttui vaimoani liukkaista pakaroista levittäen häpyhuulet erilleen. Pillun ollessa ammollaan nähdäkseni nuorin miehistä alkoi työntää mustaa, paksua dildoa sisään. Vaimoni uikutti takapuoli pystyssä dildon upotessa sentti sentiltä hänen sisälleen. Kuvasin tapahtumaa kuin transsissa, en pystynyt edes puhumaan, saati sitten auttamaan rakastani mitenkään. Saatuaan dildon painettua juuressa kiinni olevia kiveksiä myöten sisälle pilluun, mies nytkäytti dildoa muutaman kerran rajusti vetäen sen sitten nopealla liikkeellä ulos. Vaimoni häpyhuulet jäivät levälleen paljastaen näkymän ammolleen venytettyyn vaginaan. Vaimoni suusta pääsi uikutus, kun hänen juuri täynnä ollut reikänsä oli yhtäkkiä vailla mustaa täytettä. Toisen kaverin edelleen levittäessä pakaroita, nuorin asetti kalunsa vaimoni avoimena odottavalle reiälle, yhdellä pitkällä ja tuskallisen hitaalla työnnöllä musta nuorukainen painoi koko kyrpänsä sisään.

    Takapuolesta kiinni pitänyt kaveri päästi irti, jolloin vaimoni alkoi yllätyksekseni naida sisällään olevaa mustaa kullia rajusti. Vaikka rakkaani pää oli edelleen puristuksissa vasten lattiaa, sai hän uskomattoman liikkeen takapuolellaan aikaan. Nuorukainen nojautui taaksepäin, antaen mustan aisansa vaimoni litisevän märän pillun lypsettäväksi. Juuri kun kuulin vaimoni alkavan voihkia tutulla, orgasmia enteilevällä äänellä nuorukaisen selkä taipui kaarelle ja hän ruiski spermansa rakkaani sisään. Saatuaan lastinsa tyhjennettyä mies veti kyrpänsä ulos vaimostani, mustan kullin mukana rakkaastani valui paksu vana vaaleaa spermaa, joka valui karvatonta alapäätä pitkin reisiä myöten alas.

    Isokokoisin mies otti kameran kädestäni käskien minun siivota. En ensin tajunnut mitä hän tarkoitti, mutta sitten tuli kovakourainen tönäisy ja komento ”nuole”. En uskaltanut vastustella, vaan asetuin kontalleni vaimoni taakse ja työnsin kieleni avonaisten häpyhuulten väliin. Maistoin kitkerän, karvaan mustan miehen sperman, joka sai minut lähes yökkäämään. Pelosta ja raivosta täristen aloin kuitenkin nuolla rakkaani limaiseksi nussittua pillua, nieli tottelevaisesti kaiken sperman mitä vaimostani valui ulos.

    Pitkään en kuitenkaan joutunut nuolemaan, kun minut kiskaistiin pois ja seuraava mies tuli valtava kyrpä pystyssä seisoen tilalleni. Jälleen upposi kyrpä syvälle, nyt vaimoni päätä ei enää tarvinnut pitää kiinni lattiassa, koska hän oli alistunut täydellisesti miesten käyttöön. Isot rinnat hankasivat mattoon vaimoni puskiessa muodokasta takapuoltaan vasten isoa mustaa kyrpää. Näin vaimostani, että hän oli astunut jälleen nautinnon rajan yli. Ainoa, mistä hän nyt välitti, oli iso kyrpä syvällä sisällään, hän halusi olla mustien miesten lutkana, raiskattavana orgasmiin saakka. Limaiset häpyhuulet kiristyivät paksun mustan kyrvän ympärille miehen nussiessa pitkillä työnnöillä vaimoani. Rakkaani pillu supisteli silminnähden hänen kouristellessaan orgasmin kynsissä. Tämä oli liikaa miehelle, joka tarttui tiukasti vaimoani lantiosta, upotti kyrpänsä juurta myöten suoraa huutoa huutavaan vaimooni ja antoi lastinsa pumppautua sisään. Nyt en joutunut siivoamaan kielelläni enää, sillä seuraava mies odotti jo vuoroaan kulli rajussa seisokissa.

    Tuskin edellinen oli vetäytynyt ulos, kun uusi oli jo sisällä. Rakkaani voihki ja korisi perse pytyssä sperman valuessa pitkin reisiä. Mies toisensa jälkeen vaihtui astuttajan rooliin ja paksut kullit pumppasivat rakkaani vaginan ääriään myöten täyteen kuumaa spermaa.

    Seitsemännen miehen saatua isot pallinsa tyhjennettyä he pakottivat minut taas nuolemaan. Rakkaani alapää ei enää muistuttanut sitä pillua, jota olin niin monesti nuollut ja rakastellut. Reikä oli ammollaan ja sisään näkyi suoraan, spermaa valui paksuina ryöppäyksinä ulos vaimoni kouristelujen seurauksena. Minua tilanne kiihotti, en ollut koskaan itse ollut vieraissa, saati huorissa ja nyt minulla oli mustien miesten lutka edessäni pillu ammollaan. Nuolin kuin mieletön, upotin kasvoni syvälle pakaroiden väliin yrittäen imeä kaiken sperman suuhuni. Miehiä tilanne nauratti ja eräs heistä käski minut työntämään kaluni limaiseen reikään. Häpesin tilannetta, oma penikseni seisoi kyllä niin kovana, että kiveksiin koski, mutta silti sen koko ei ollut edes puolta miesten mustista meloista. Peläten, mitä kieltäytymisestä seuraisi, nousin kuitenkin ylös, avasin farkkujen vetoketjun ja otin pippelini ulos. Housujani riisumatta siirryin kiinni vaimooni ja aloin työntyä häneen.

    En tuntenut oikeastaan minkäänlaista puristusta, pillu tuntui ainoastaan kuumalle ja limaiselle. Ajatus vieraasta spermasta lasteni äidin sisällä sai minut laukeamaan jo ennen kuin olin edes saanut ensimmäistä työntöä kunnolla tehtyä. Ruiskin spermani häpyhuulille ja pakaroille, pieni pippelini nytki rajusti kun purkauduin rakkaani päälle. Miehiä tämä nauratti entisestään ja he komensivat minut siivoamaan nyt omat sotkuni, jotka kuuliaisesti nuolin nyt vatsallaan makaavan vaimoni päältä.

    Miehet kuvasivat vielä hetken nuolemistani sekä vaimoni alastonta vartaloa, lopuksi he zoomasivat kuvan vaimoni kasvoihin, ettei kenellekään jäisi epäselväksi kuka oli kyseessä. Miehet pukeutuivat ja poistuivat sanoen, että tämä oli ensimmäinen erä ja lisää olisi varmasti luvassa. Vaimoni ei saisi kasvattaa yhtään karvoja alapäähänsä ja meidän piti olla koko ajan valmiina toimimaan juuri niin kuin miehet komentaisivat. Miehet poistuivat ja jäimme vaimoni kanssa kahdestaan. Vaimoni makasi lattialla ja itki, menin hänen viereensä ja silitin hänen tahmaisia pakaroitaan. Nukahdimme siihen ja herättyämme keskustelimme tapahtuneesta. Kerroin omasta kiihottumisestani ja vaimo kertoi omista, tajunnan räjäyttäneistä orgasmeistaan. Päätimme alkaa elämään uutta elämäämme, vaimoni WSTA lutkana ja minä uusien isäntiemme nöyränä palvelijana.


   • Novellisti kirjoitti:

    Eräs kaveri tarttui vaimoani liukkaista pakaroista levittäen häpyhuulet erilleen. Pillun ollessa ammollaan nähdäkseni nuorin miehistä alkoi työntää mustaa, paksua dildoa sisään. Vaimoni uikutti takapuoli pystyssä dildon upotessa sentti sentiltä hänen sisälleen. Kuvasin tapahtumaa kuin transsissa, en pystynyt edes puhumaan, saati sitten auttamaan rakastani mitenkään. Saatuaan dildon painettua juuressa kiinni olevia kiveksiä myöten sisälle pilluun, mies nytkäytti dildoa muutaman kerran rajusti vetäen sen sitten nopealla liikkeellä ulos. Vaimoni häpyhuulet jäivät levälleen paljastaen näkymän ammolleen venytettyyn vaginaan. Vaimoni suusta pääsi uikutus, kun hänen juuri täynnä ollut reikänsä oli yhtäkkiä vailla mustaa täytettä. Toisen kaverin edelleen levittäessä pakaroita, nuorin asetti kalunsa vaimoni avoimena odottavalle reiälle, yhdellä pitkällä ja tuskallisen hitaalla työnnöllä musta nuorukainen painoi koko kyrpänsä sisään.

    Takapuolesta kiinni pitänyt kaveri päästi irti, jolloin vaimoni alkoi yllätyksekseni naida sisällään olevaa mustaa kullia rajusti. Vaikka rakkaani pää oli edelleen puristuksissa vasten lattiaa, sai hän uskomattoman liikkeen takapuolellaan aikaan. Nuorukainen nojautui taaksepäin, antaen mustan aisansa vaimoni litisevän märän pillun lypsettäväksi. Juuri kun kuulin vaimoni alkavan voihkia tutulla, orgasmia enteilevällä äänellä nuorukaisen selkä taipui kaarelle ja hän ruiski spermansa rakkaani sisään. Saatuaan lastinsa tyhjennettyä mies veti kyrpänsä ulos vaimostani, mustan kullin mukana rakkaastani valui paksu vana vaaleaa spermaa, joka valui karvatonta alapäätä pitkin reisiä myöten alas.

    Isokokoisin mies otti kameran kädestäni käskien minun siivota. En ensin tajunnut mitä hän tarkoitti, mutta sitten tuli kovakourainen tönäisy ja komento ”nuole”. En uskaltanut vastustella, vaan asetuin kontalleni vaimoni taakse ja työnsin kieleni avonaisten häpyhuulten väliin. Maistoin kitkerän, karvaan mustan miehen sperman, joka sai minut lähes yökkäämään. Pelosta ja raivosta täristen aloin kuitenkin nuolla rakkaani limaiseksi nussittua pillua, nieli tottelevaisesti kaiken sperman mitä vaimostani valui ulos.

    Pitkään en kuitenkaan joutunut nuolemaan, kun minut kiskaistiin pois ja seuraava mies tuli valtava kyrpä pystyssä seisoen tilalleni. Jälleen upposi kyrpä syvälle, nyt vaimoni päätä ei enää tarvinnut pitää kiinni lattiassa, koska hän oli alistunut täydellisesti miesten käyttöön. Isot rinnat hankasivat mattoon vaimoni puskiessa muodokasta takapuoltaan vasten isoa mustaa kyrpää. Näin vaimostani, että hän oli astunut jälleen nautinnon rajan yli. Ainoa, mistä hän nyt välitti, oli iso kyrpä syvällä sisällään, hän halusi olla mustien miesten lutkana, raiskattavana orgasmiin saakka. Limaiset häpyhuulet kiristyivät paksun mustan kyrvän ympärille miehen nussiessa pitkillä työnnöillä vaimoani. Rakkaani pillu supisteli silminnähden hänen kouristellessaan orgasmin kynsissä. Tämä oli liikaa miehelle, joka tarttui tiukasti vaimoani lantiosta, upotti kyrpänsä juurta myöten suoraa huutoa huutavaan vaimooni ja antoi lastinsa pumppautua sisään. Nyt en joutunut siivoamaan kielelläni enää, sillä seuraava mies odotti jo vuoroaan kulli rajussa seisokissa.

    Tuskin edellinen oli vetäytynyt ulos, kun uusi oli jo sisällä. Rakkaani voihki ja korisi perse pytyssä sperman valuessa pitkin reisiä. Mies toisensa jälkeen vaihtui astuttajan rooliin ja paksut kullit pumppasivat rakkaani vaginan ääriään myöten täyteen kuumaa spermaa.

    Seitsemännen miehen saatua isot pallinsa tyhjennettyä he pakottivat minut taas nuolemaan. Rakkaani alapää ei enää muistuttanut sitä pillua, jota olin niin monesti nuollut ja rakastellut. Reikä oli ammollaan ja sisään näkyi suoraan, spermaa valui paksuina ryöppäyksinä ulos vaimoni kouristelujen seurauksena. Minua tilanne kiihotti, en ollut koskaan itse ollut vieraissa, saati huorissa ja nyt minulla oli mustien miesten lutka edessäni pillu ammollaan. Nuolin kuin mieletön, upotin kasvoni syvälle pakaroiden väliin yrittäen imeä kaiken sperman suuhuni. Miehiä tilanne nauratti ja eräs heistä käski minut työntämään kaluni limaiseen reikään. Häpesin tilannetta, oma penikseni seisoi kyllä niin kovana, että kiveksiin koski, mutta silti sen koko ei ollut edes puolta miesten mustista meloista. Peläten, mitä kieltäytymisestä seuraisi, nousin kuitenkin ylös, avasin farkkujen vetoketjun ja otin pippelini ulos. Housujani riisumatta siirryin kiinni vaimooni ja aloin työntyä häneen.

    En tuntenut oikeastaan minkäänlaista puristusta, pillu tuntui ainoastaan kuumalle ja limaiselle. Ajatus vieraasta spermasta lasteni äidin sisällä sai minut laukeamaan jo ennen kuin olin edes saanut ensimmäistä työntöä kunnolla tehtyä. Ruiskin spermani häpyhuulille ja pakaroille, pieni pippelini nytki rajusti kun purkauduin rakkaani päälle. Miehiä tämä nauratti entisestään ja he komensivat minut siivoamaan nyt omat sotkuni, jotka kuuliaisesti nuolin nyt vatsallaan makaavan vaimoni päältä.

    Miehet kuvasivat vielä hetken nuolemistani sekä vaimoni alastonta vartaloa, lopuksi he zoomasivat kuvan vaimoni kasvoihin, ettei kenellekään jäisi epäselväksi kuka oli kyseessä. Miehet pukeutuivat ja poistuivat sanoen, että tämä oli ensimmäinen erä ja lisää olisi varmasti luvassa. Vaimoni ei saisi kasvattaa yhtään karvoja alapäähänsä ja meidän piti olla koko ajan valmiina toimimaan juuri niin kuin miehet komentaisivat. Miehet poistuivat ja jäimme vaimoni kanssa kahdestaan. Vaimoni makasi lattialla ja itki, menin hänen viereensä ja silitin hänen tahmaisia pakaroitaan. Nukahdimme siihen ja herättyämme keskustelimme tapahtuneesta. Kerroin omasta kiihottumisestani ja vaimo kertoi omista, tajunnan räjäyttäneistä orgasmeistaan. Päätimme alkaa elämään uutta elämäämme, vaimoni WSTA lutkana ja minä uusien isäntiemme nöyränä palvelijana.

    Ei muuta kuin jatkoa äkkiä. Todella kiihoittavaa luettavaa.


   • Novellisti kirjoitti:

    Eräs kaveri tarttui vaimoani liukkaista pakaroista levittäen häpyhuulet erilleen. Pillun ollessa ammollaan nähdäkseni nuorin miehistä alkoi työntää mustaa, paksua dildoa sisään. Vaimoni uikutti takapuoli pystyssä dildon upotessa sentti sentiltä hänen sisälleen. Kuvasin tapahtumaa kuin transsissa, en pystynyt edes puhumaan, saati sitten auttamaan rakastani mitenkään. Saatuaan dildon painettua juuressa kiinni olevia kiveksiä myöten sisälle pilluun, mies nytkäytti dildoa muutaman kerran rajusti vetäen sen sitten nopealla liikkeellä ulos. Vaimoni häpyhuulet jäivät levälleen paljastaen näkymän ammolleen venytettyyn vaginaan. Vaimoni suusta pääsi uikutus, kun hänen juuri täynnä ollut reikänsä oli yhtäkkiä vailla mustaa täytettä. Toisen kaverin edelleen levittäessä pakaroita, nuorin asetti kalunsa vaimoni avoimena odottavalle reiälle, yhdellä pitkällä ja tuskallisen hitaalla työnnöllä musta nuorukainen painoi koko kyrpänsä sisään.

    Takapuolesta kiinni pitänyt kaveri päästi irti, jolloin vaimoni alkoi yllätyksekseni naida sisällään olevaa mustaa kullia rajusti. Vaikka rakkaani pää oli edelleen puristuksissa vasten lattiaa, sai hän uskomattoman liikkeen takapuolellaan aikaan. Nuorukainen nojautui taaksepäin, antaen mustan aisansa vaimoni litisevän märän pillun lypsettäväksi. Juuri kun kuulin vaimoni alkavan voihkia tutulla, orgasmia enteilevällä äänellä nuorukaisen selkä taipui kaarelle ja hän ruiski spermansa rakkaani sisään. Saatuaan lastinsa tyhjennettyä mies veti kyrpänsä ulos vaimostani, mustan kullin mukana rakkaastani valui paksu vana vaaleaa spermaa, joka valui karvatonta alapäätä pitkin reisiä myöten alas.

    Isokokoisin mies otti kameran kädestäni käskien minun siivota. En ensin tajunnut mitä hän tarkoitti, mutta sitten tuli kovakourainen tönäisy ja komento ”nuole”. En uskaltanut vastustella, vaan asetuin kontalleni vaimoni taakse ja työnsin kieleni avonaisten häpyhuulten väliin. Maistoin kitkerän, karvaan mustan miehen sperman, joka sai minut lähes yökkäämään. Pelosta ja raivosta täristen aloin kuitenkin nuolla rakkaani limaiseksi nussittua pillua, nieli tottelevaisesti kaiken sperman mitä vaimostani valui ulos.

    Pitkään en kuitenkaan joutunut nuolemaan, kun minut kiskaistiin pois ja seuraava mies tuli valtava kyrpä pystyssä seisoen tilalleni. Jälleen upposi kyrpä syvälle, nyt vaimoni päätä ei enää tarvinnut pitää kiinni lattiassa, koska hän oli alistunut täydellisesti miesten käyttöön. Isot rinnat hankasivat mattoon vaimoni puskiessa muodokasta takapuoltaan vasten isoa mustaa kyrpää. Näin vaimostani, että hän oli astunut jälleen nautinnon rajan yli. Ainoa, mistä hän nyt välitti, oli iso kyrpä syvällä sisällään, hän halusi olla mustien miesten lutkana, raiskattavana orgasmiin saakka. Limaiset häpyhuulet kiristyivät paksun mustan kyrvän ympärille miehen nussiessa pitkillä työnnöillä vaimoani. Rakkaani pillu supisteli silminnähden hänen kouristellessaan orgasmin kynsissä. Tämä oli liikaa miehelle, joka tarttui tiukasti vaimoani lantiosta, upotti kyrpänsä juurta myöten suoraa huutoa huutavaan vaimooni ja antoi lastinsa pumppautua sisään. Nyt en joutunut siivoamaan kielelläni enää, sillä seuraava mies odotti jo vuoroaan kulli rajussa seisokissa.

    Tuskin edellinen oli vetäytynyt ulos, kun uusi oli jo sisällä. Rakkaani voihki ja korisi perse pytyssä sperman valuessa pitkin reisiä. Mies toisensa jälkeen vaihtui astuttajan rooliin ja paksut kullit pumppasivat rakkaani vaginan ääriään myöten täyteen kuumaa spermaa.

    Seitsemännen miehen saatua isot pallinsa tyhjennettyä he pakottivat minut taas nuolemaan. Rakkaani alapää ei enää muistuttanut sitä pillua, jota olin niin monesti nuollut ja rakastellut. Reikä oli ammollaan ja sisään näkyi suoraan, spermaa valui paksuina ryöppäyksinä ulos vaimoni kouristelujen seurauksena. Minua tilanne kiihotti, en ollut koskaan itse ollut vieraissa, saati huorissa ja nyt minulla oli mustien miesten lutka edessäni pillu ammollaan. Nuolin kuin mieletön, upotin kasvoni syvälle pakaroiden väliin yrittäen imeä kaiken sperman suuhuni. Miehiä tilanne nauratti ja eräs heistä käski minut työntämään kaluni limaiseen reikään. Häpesin tilannetta, oma penikseni seisoi kyllä niin kovana, että kiveksiin koski, mutta silti sen koko ei ollut edes puolta miesten mustista meloista. Peläten, mitä kieltäytymisestä seuraisi, nousin kuitenkin ylös, avasin farkkujen vetoketjun ja otin pippelini ulos. Housujani riisumatta siirryin kiinni vaimooni ja aloin työntyä häneen.

    En tuntenut oikeastaan minkäänlaista puristusta, pillu tuntui ainoastaan kuumalle ja limaiselle. Ajatus vieraasta spermasta lasteni äidin sisällä sai minut laukeamaan jo ennen kuin olin edes saanut ensimmäistä työntöä kunnolla tehtyä. Ruiskin spermani häpyhuulille ja pakaroille, pieni pippelini nytki rajusti kun purkauduin rakkaani päälle. Miehiä tämä nauratti entisestään ja he komensivat minut siivoamaan nyt omat sotkuni, jotka kuuliaisesti nuolin nyt vatsallaan makaavan vaimoni päältä.

    Miehet kuvasivat vielä hetken nuolemistani sekä vaimoni alastonta vartaloa, lopuksi he zoomasivat kuvan vaimoni kasvoihin, ettei kenellekään jäisi epäselväksi kuka oli kyseessä. Miehet pukeutuivat ja poistuivat sanoen, että tämä oli ensimmäinen erä ja lisää olisi varmasti luvassa. Vaimoni ei saisi kasvattaa yhtään karvoja alapäähänsä ja meidän piti olla koko ajan valmiina toimimaan juuri niin kuin miehet komentaisivat. Miehet poistuivat ja jäimme vaimoni kanssa kahdestaan. Vaimoni makasi lattialla ja itki, menin hänen viereensä ja silitin hänen tahmaisia pakaroitaan. Nukahdimme siihen ja herättyämme keskustelimme tapahtuneesta. Kerroin omasta kiihottumisestani ja vaimo kertoi omista, tajunnan räjäyttäneistä orgasmeistaan. Päätimme alkaa elämään uutta elämäämme, vaimoni WSTA lutkana ja minä uusien isäntiemme nöyränä palvelijana.

    Sairasta! tämä on todellla kiihoittava tarina, mutta toivottavasti tää tarina ei ole totta .. minä en kyllä ikinä antaisi omaa rakasta vaimoani joidenki maahanmuuttajien nussittavaksi ja raiskattavaksi... en vaikka meitä kuinka yritettäisiin seksi videolla kiristää...minä ilmoittaisin vaikka poliisille tai muuttaisin eri paikkakunnalle asumaan.


   • Novellisti kirjoitti:

    Eräs kaveri tarttui vaimoani liukkaista pakaroista levittäen häpyhuulet erilleen. Pillun ollessa ammollaan nähdäkseni nuorin miehistä alkoi työntää mustaa, paksua dildoa sisään. Vaimoni uikutti takapuoli pystyssä dildon upotessa sentti sentiltä hänen sisälleen. Kuvasin tapahtumaa kuin transsissa, en pystynyt edes puhumaan, saati sitten auttamaan rakastani mitenkään. Saatuaan dildon painettua juuressa kiinni olevia kiveksiä myöten sisälle pilluun, mies nytkäytti dildoa muutaman kerran rajusti vetäen sen sitten nopealla liikkeellä ulos. Vaimoni häpyhuulet jäivät levälleen paljastaen näkymän ammolleen venytettyyn vaginaan. Vaimoni suusta pääsi uikutus, kun hänen juuri täynnä ollut reikänsä oli yhtäkkiä vailla mustaa täytettä. Toisen kaverin edelleen levittäessä pakaroita, nuorin asetti kalunsa vaimoni avoimena odottavalle reiälle, yhdellä pitkällä ja tuskallisen hitaalla työnnöllä musta nuorukainen painoi koko kyrpänsä sisään.

    Takapuolesta kiinni pitänyt kaveri päästi irti, jolloin vaimoni alkoi yllätyksekseni naida sisällään olevaa mustaa kullia rajusti. Vaikka rakkaani pää oli edelleen puristuksissa vasten lattiaa, sai hän uskomattoman liikkeen takapuolellaan aikaan. Nuorukainen nojautui taaksepäin, antaen mustan aisansa vaimoni litisevän märän pillun lypsettäväksi. Juuri kun kuulin vaimoni alkavan voihkia tutulla, orgasmia enteilevällä äänellä nuorukaisen selkä taipui kaarelle ja hän ruiski spermansa rakkaani sisään. Saatuaan lastinsa tyhjennettyä mies veti kyrpänsä ulos vaimostani, mustan kullin mukana rakkaastani valui paksu vana vaaleaa spermaa, joka valui karvatonta alapäätä pitkin reisiä myöten alas.

    Isokokoisin mies otti kameran kädestäni käskien minun siivota. En ensin tajunnut mitä hän tarkoitti, mutta sitten tuli kovakourainen tönäisy ja komento ”nuole”. En uskaltanut vastustella, vaan asetuin kontalleni vaimoni taakse ja työnsin kieleni avonaisten häpyhuulten väliin. Maistoin kitkerän, karvaan mustan miehen sperman, joka sai minut lähes yökkäämään. Pelosta ja raivosta täristen aloin kuitenkin nuolla rakkaani limaiseksi nussittua pillua, nieli tottelevaisesti kaiken sperman mitä vaimostani valui ulos.

    Pitkään en kuitenkaan joutunut nuolemaan, kun minut kiskaistiin pois ja seuraava mies tuli valtava kyrpä pystyssä seisoen tilalleni. Jälleen upposi kyrpä syvälle, nyt vaimoni päätä ei enää tarvinnut pitää kiinni lattiassa, koska hän oli alistunut täydellisesti miesten käyttöön. Isot rinnat hankasivat mattoon vaimoni puskiessa muodokasta takapuoltaan vasten isoa mustaa kyrpää. Näin vaimostani, että hän oli astunut jälleen nautinnon rajan yli. Ainoa, mistä hän nyt välitti, oli iso kyrpä syvällä sisällään, hän halusi olla mustien miesten lutkana, raiskattavana orgasmiin saakka. Limaiset häpyhuulet kiristyivät paksun mustan kyrvän ympärille miehen nussiessa pitkillä työnnöillä vaimoani. Rakkaani pillu supisteli silminnähden hänen kouristellessaan orgasmin kynsissä. Tämä oli liikaa miehelle, joka tarttui tiukasti vaimoani lantiosta, upotti kyrpänsä juurta myöten suoraa huutoa huutavaan vaimooni ja antoi lastinsa pumppautua sisään. Nyt en joutunut siivoamaan kielelläni enää, sillä seuraava mies odotti jo vuoroaan kulli rajussa seisokissa.

    Tuskin edellinen oli vetäytynyt ulos, kun uusi oli jo sisällä. Rakkaani voihki ja korisi perse pytyssä sperman valuessa pitkin reisiä. Mies toisensa jälkeen vaihtui astuttajan rooliin ja paksut kullit pumppasivat rakkaani vaginan ääriään myöten täyteen kuumaa spermaa.

    Seitsemännen miehen saatua isot pallinsa tyhjennettyä he pakottivat minut taas nuolemaan. Rakkaani alapää ei enää muistuttanut sitä pillua, jota olin niin monesti nuollut ja rakastellut. Reikä oli ammollaan ja sisään näkyi suoraan, spermaa valui paksuina ryöppäyksinä ulos vaimoni kouristelujen seurauksena. Minua tilanne kiihotti, en ollut koskaan itse ollut vieraissa, saati huorissa ja nyt minulla oli mustien miesten lutka edessäni pillu ammollaan. Nuolin kuin mieletön, upotin kasvoni syvälle pakaroiden väliin yrittäen imeä kaiken sperman suuhuni. Miehiä tilanne nauratti ja eräs heistä käski minut työntämään kaluni limaiseen reikään. Häpesin tilannetta, oma penikseni seisoi kyllä niin kovana, että kiveksiin koski, mutta silti sen koko ei ollut edes puolta miesten mustista meloista. Peläten, mitä kieltäytymisestä seuraisi, nousin kuitenkin ylös, avasin farkkujen vetoketjun ja otin pippelini ulos. Housujani riisumatta siirryin kiinni vaimooni ja aloin työntyä häneen.

    En tuntenut oikeastaan minkäänlaista puristusta, pillu tuntui ainoastaan kuumalle ja limaiselle. Ajatus vieraasta spermasta lasteni äidin sisällä sai minut laukeamaan jo ennen kuin olin edes saanut ensimmäistä työntöä kunnolla tehtyä. Ruiskin spermani häpyhuulille ja pakaroille, pieni pippelini nytki rajusti kun purkauduin rakkaani päälle. Miehiä tämä nauratti entisestään ja he komensivat minut siivoamaan nyt omat sotkuni, jotka kuuliaisesti nuolin nyt vatsallaan makaavan vaimoni päältä.

    Miehet kuvasivat vielä hetken nuolemistani sekä vaimoni alastonta vartaloa, lopuksi he zoomasivat kuvan vaimoni kasvoihin, ettei kenellekään jäisi epäselväksi kuka oli kyseessä. Miehet pukeutuivat ja poistuivat sanoen, että tämä oli ensimmäinen erä ja lisää olisi varmasti luvassa. Vaimoni ei saisi kasvattaa yhtään karvoja alapäähänsä ja meidän piti olla koko ajan valmiina toimimaan juuri niin kuin miehet komentaisivat. Miehet poistuivat ja jäimme vaimoni kanssa kahdestaan. Vaimoni makasi lattialla ja itki, menin hänen viereensä ja silitin hänen tahmaisia pakaroitaan. Nukahdimme siihen ja herättyämme keskustelimme tapahtuneesta. Kerroin omasta kiihottumisestani ja vaimo kertoi omista, tajunnan räjäyttäneistä orgasmeistaan. Päätimme alkaa elämään uutta elämäämme, vaimoni WSTA lutkana ja minä uusien isäntiemme nöyränä palvelijana.

    Leena 62vuotias rouva on kokenut samanlaista käsittelyä maahanmuuttajien kanssa,jos tuo nyt oli tositarina_?
    Leena oli lähes viikon mustien miesten huorana,isot roikkutissit ja koko vartalo mustelmilla käsittelyn jäljiltä,taitaa olla aika yleistä


   • Leena 62 kirjoitti:

    Leena 62vuotias rouva on kokenut samanlaista käsittelyä maahanmuuttajien kanssa,jos tuo nyt oli tositarina_?
    Leena oli lähes viikon mustien miesten huorana,isot roikkutissit ja koko vartalo mustelmilla käsittelyn jäljiltä,taitaa olla aika yleistä

    Oliko sulla yksittäinen viikko vai oletko kokenut vastaavaa useasti?
    Monesti uusilla tulokkailla on pakottava tarve osoittaa omaa arvoaan "alistamalla" joku paikallinen...


   • jormalaiset kirjoitti:

    Oliko sulla yksittäinen viikko vai oletko kokenut vastaavaa useasti?
    Monesti uusilla tulokkailla on pakottava tarve osoittaa omaa arvoaan "alistamalla" joku paikallinen...

    No,minut huijattiin Mustien miesten kimpaksi,tutustuin baarissa yhteen heistä ja suostuin jatkoille,sainkin viikon jatkot kun tämä herrasmies rahasti ja pakotti minut pakolaiskeskuksessa huoraamaan kaikille jotka jotain maksoivat...en pääse heistä eroon koskaan,uhkasivat ilmoittaa miehelleni jos en suostu tapaamisiin


   • Leena 62 kirjoitti:

    No,minut huijattiin Mustien miesten kimpaksi,tutustuin baarissa yhteen heistä ja suostuin jatkoille,sainkin viikon jatkot kun tämä herrasmies rahasti ja pakotti minut pakolaiskeskuksessa huoraamaan kaikille jotka jotain maksoivat...en pääse heistä eroon koskaan,uhkasivat ilmoittaa miehelleni jos en suostu tapaamisiin

    Ikävä kuulla. Toisen pakottaminen johonkin vasten hänen tahtoaan on aina tuomittavaa.
    Koska asia kiinnostaa omien kokemuksien kautta kysyn kuitenkin.
    -Kun läksit jatkoille tiesitkö mitä tuleman piti? Vai olitko siis menossa vain iltakahville?
    -Loukkasiko sinua pelkästään tuo vapauden riisto?
    -Olisitko siis suostunut jos valinta olisi ollut sinun oma?
    -Jos olisit itse voinut valita kuka ja milloin?
    -Vaikuttiko kumppaneiden lukumäärä asiaan?
    -Asialla rahastaminen? (Rahastus tekee huoran, jos ei rahaa olisiko asia ollut erilainen)
    -Vaiko uhkaus kertoa miehellesi? Miten uskot hänen suhtautuvan mahdolliseen tietoon?
    -Jos olisit saanut vapaasti valita ilman pelkoa asian julkisuudesta olisitko viettänyt viikon pakolaiskeskuksessa?
    -Niin ja vielä jatkuuko vierailusi pakolaiskeskuksessa.
    -
    Erän tuntemani keski-ikäinen nainen hankkiutui vastaavaan tilanteeseen kostona. Mies vaihtoi nuorempaan joten hän päätti näyttää että osaa sitä hänkin. Niin sanottu "parasta ennen" päivämäärä läheni ja ajatus "nyt tai ei koskaan" tuli päälle. Tilaisuus tuli pakolaiskeskuksesta, halukkaita tuntemattomia nuoria miehiä.
    Mutta se että asiaan sotkettiin raha sai hänet hermostumaan. Niin sanottu opas tai ystävä yritti rahastaa hänen vapaaehtoistyöstä. Mutta asia järjestyi ja homma hoituu nyt.
    -
    Olen auttanut häntä kotiin kuljetuksissa monesti. Kävely ja ulkomuoto on kyläilyn jälkeen joskus hiukan kärsinyt
    -
    Jos haluat kommentoida yksityisesti niin jorma-laiset-@suomi24.fi otat vain - merkit pois.
    -
    -


   • jormalaiset kirjoitti:

    Ikävä kuulla. Toisen pakottaminen johonkin vasten hänen tahtoaan on aina tuomittavaa.
    Koska asia kiinnostaa omien kokemuksien kautta kysyn kuitenkin.
    -Kun läksit jatkoille tiesitkö mitä tuleman piti? Vai olitko siis menossa vain iltakahville?
    -Loukkasiko sinua pelkästään tuo vapauden riisto?
    -Olisitko siis suostunut jos valinta olisi ollut sinun oma?
    -Jos olisit itse voinut valita kuka ja milloin?
    -Vaikuttiko kumppaneiden lukumäärä asiaan?
    -Asialla rahastaminen? (Rahastus tekee huoran, jos ei rahaa olisiko asia ollut erilainen)
    -Vaiko uhkaus kertoa miehellesi? Miten uskot hänen suhtautuvan mahdolliseen tietoon?
    -Jos olisit saanut vapaasti valita ilman pelkoa asian julkisuudesta olisitko viettänyt viikon pakolaiskeskuksessa?
    -Niin ja vielä jatkuuko vierailusi pakolaiskeskuksessa.
    -
    Erän tuntemani keski-ikäinen nainen hankkiutui vastaavaan tilanteeseen kostona. Mies vaihtoi nuorempaan joten hän päätti näyttää että osaa sitä hänkin. Niin sanottu "parasta ennen" päivämäärä läheni ja ajatus "nyt tai ei koskaan" tuli päälle. Tilaisuus tuli pakolaiskeskuksesta, halukkaita tuntemattomia nuoria miehiä.
    Mutta se että asiaan sotkettiin raha sai hänet hermostumaan. Niin sanottu opas tai ystävä yritti rahastaa hänen vapaaehtoistyöstä. Mutta asia järjestyi ja homma hoituu nyt.
    -
    Olen auttanut häntä kotiin kuljetuksissa monesti. Kävely ja ulkomuoto on kyläilyn jälkeen joskus hiukan kärsinyt
    -
    Jos haluat kommentoida yksityisesti niin jorma-laiset-@suomi24.fi otat vain - merkit pois.
    -
    -

    En todella tiennyt mihin olin joutumassa,olin aika tuhdissa humalatilassa sinne mennessäni ja koko viikon ajan minua juotettiin(varmaan huumattiinkin?)
    Pois päästyäni tissini olivat aivan imetyt ja mustelmilla,kuten koko kehoni,pilluni oli turvoksissa ja arka,kuten perseenikin,olihan minua nussittu joka aukkoon ja osa oli ollut aika kovakourainen minulle.
    Entiedä kuinka moni nussi kondomilla mutta tiedän että esim.yhden päivän olin "siemennettävänä"ja silloin sain päälleni niin kuset kuin spermatkin ja tuota sekoitusta pumpattiin vittuuni sekä perä-aukkooni.
    No se oli aika kokemus tällaiselle normaali rouvalle joka on jo 62vuotias,mutta en haluaisi sen toistuvan,kuitenkin olen jo muutaman kerran saanut kutsun ns,pikkujouluihin...pitäisikö vaan suostua,rikosilmoitusta en aio tehdä koska itse olin leikkiin ryhtynyt ja olihan se kuitenkin...huh huh


   • Leena 62 kirjoitti:

    En todella tiennyt mihin olin joutumassa,olin aika tuhdissa humalatilassa sinne mennessäni ja koko viikon ajan minua juotettiin(varmaan huumattiinkin?)
    Pois päästyäni tissini olivat aivan imetyt ja mustelmilla,kuten koko kehoni,pilluni oli turvoksissa ja arka,kuten perseenikin,olihan minua nussittu joka aukkoon ja osa oli ollut aika kovakourainen minulle.
    Entiedä kuinka moni nussi kondomilla mutta tiedän että esim.yhden päivän olin "siemennettävänä"ja silloin sain päälleni niin kuset kuin spermatkin ja tuota sekoitusta pumpattiin vittuuni sekä perä-aukkooni.
    No se oli aika kokemus tällaiselle normaali rouvalle joka on jo 62vuotias,mutta en haluaisi sen toistuvan,kuitenkin olen jo muutaman kerran saanut kutsun ns,pikkujouluihin...pitäisikö vaan suostua,rikosilmoitusta en aio tehdä koska itse olin leikkiin ryhtynyt ja olihan se kuitenkin...huh huh

    Mun tapauksessa asia on tavallaan erilainen. Kosto on vahva kannustin...
    En oikein ole saanut itselleni selvyyttä miten toimia. Välistä ajattelen että antaa mennä. Naikoot vihansa pois. Toisaalta joskus mietin puuttua asiaan. Pitäähän aikuisen ihmisen ymmärtää mitä voi ja mitä ei voitehdä. Tosin minulla ei ole ollut kanttia puuttua asiaan. Myöntäillä vain hiljaa sivustalla.
    Näin kerran ystäväni laskelman. Jos oli naimisissa 20vuotta ja pettää kerran viikossa niin se tekee noin 1000 panoa. Yritystä kyllä löytyy kostaa pano panolla mutta onko se realistinen. Eli onko siinä mitään mieltä. Ihan alussa hain hänen kerran luokseni. Pesin ja huuhtelin sisältä ja ulkoa. Hermostui eikä pitänyt. Päättelin että tarkoitus on saada raskaus aikaiseksi. Omaisuuden takia avioero on venynyt ja nainen haluaisi saada lapsen ex.miehen nimiin. Yhdessä he eivät sitä saaneet. Siksi ehkäisyä ei nyt käytetä.
    Tuo kovakouraisuus on kyllä myös näkyvää. Jotkut haluavat merkata naisen, niitä kyllä täälläkin riittää. Monesti kesällä uima-asun peittämä alue on kuin yllyke. Vähemmän valkoista ja enemmän sateenkaaren värejä. Eka kerran kun anusta oli käytetty sorsana yllätyin tosi paljon. Nestettä ryöpsähti jaloilleni litra tolkulla. Säikähdin valtavasti kunnes tajusin mistä oli kyse.
    Alussa meillä oli ehkä potilas-hoitaja suhde. Se ei toiminut. Ehkä hän epäili siinä olevan jotenkin halveksuntaa mukana.
    Nyt menee paremmin. Kun saavumme luokseni, lepäilemme ja pidän häntä vierihoidossa. Ainoastaan riisun vaatteet pesukoneeseen. Kaiken muun annan olla. Pyrin osoittamaan hyväksyytää hänelle ja hänen elämän tilanteelle.
    -
    Niin sinun pikkujoulusi. En tiedä. Ei sitä saa painostaa mutta jos epäilet että kieltäytyminen harmittaa jälkikäteen. Niin anna mennä...
    -


   • jormalaiset kirjoitti:

    Mun tapauksessa asia on tavallaan erilainen. Kosto on vahva kannustin...
    En oikein ole saanut itselleni selvyyttä miten toimia. Välistä ajattelen että antaa mennä. Naikoot vihansa pois. Toisaalta joskus mietin puuttua asiaan. Pitäähän aikuisen ihmisen ymmärtää mitä voi ja mitä ei voitehdä. Tosin minulla ei ole ollut kanttia puuttua asiaan. Myöntäillä vain hiljaa sivustalla.
    Näin kerran ystäväni laskelman. Jos oli naimisissa 20vuotta ja pettää kerran viikossa niin se tekee noin 1000 panoa. Yritystä kyllä löytyy kostaa pano panolla mutta onko se realistinen. Eli onko siinä mitään mieltä. Ihan alussa hain hänen kerran luokseni. Pesin ja huuhtelin sisältä ja ulkoa. Hermostui eikä pitänyt. Päättelin että tarkoitus on saada raskaus aikaiseksi. Omaisuuden takia avioero on venynyt ja nainen haluaisi saada lapsen ex.miehen nimiin. Yhdessä he eivät sitä saaneet. Siksi ehkäisyä ei nyt käytetä.
    Tuo kovakouraisuus on kyllä myös näkyvää. Jotkut haluavat merkata naisen, niitä kyllä täälläkin riittää. Monesti kesällä uima-asun peittämä alue on kuin yllyke. Vähemmän valkoista ja enemmän sateenkaaren värejä. Eka kerran kun anusta oli käytetty sorsana yllätyin tosi paljon. Nestettä ryöpsähti jaloilleni litra tolkulla. Säikähdin valtavasti kunnes tajusin mistä oli kyse.
    Alussa meillä oli ehkä potilas-hoitaja suhde. Se ei toiminut. Ehkä hän epäili siinä olevan jotenkin halveksuntaa mukana.
    Nyt menee paremmin. Kun saavumme luokseni, lepäilemme ja pidän häntä vierihoidossa. Ainoastaan riisun vaatteet pesukoneeseen. Kaiken muun annan olla. Pyrin osoittamaan hyväksyytää hänelle ja hänen elämän tilanteelle.
    -
    Niin sinun pikkujoulusi. En tiedä. Ei sitä saa painostaa mutta jos epäilet että kieltäytyminen harmittaa jälkikäteen. Niin anna mennä...
    -

    Sunnuntaina,juuri kun mieheni lähti taas viikoksi etelä-suomeen töihin,ajattelin käydä joulu ostoksilla jottei kaikki jäisi viimetinkaan.
    Kello lähenteli jo ilta seitsemää kun istuin juomassa teetä kahviossa,huomasin viisi nuorta somali miestä kulkevan ohitse ja hiljaa toivoin etteivät he tunne tai tunnista minua.
    Ehdin jo huokaista kun äkkiä he kääntyivätkin ja tulivat suoraan kahvioon,ja tietysti luokseni.
    Eivät he puhuneet suomea,mutta saivat minut ymmärtämään että olisi viisainta seurata heidän perässään.
    Miehet kulkivat edelläni n.50 metrin päässä ja minä seurasin,ei minulla ollut vaihto-ehtoja,tiesin että suuntana olisi vastaanottokeskus,siellähän olin jo käynytkin.
    Perillä minut ohjattiin kellarikerrokseen ja siellä suureen huoneeseen jossa oli vain sänky ja kummallinen pöytä jossa roikkui nahkaremmejä.
    Kanssani huoneessa oli kaksi isokokoista vanhempaa somalimiestä,ovi suljettiin ja miehet tulivat luokseni puhuen keskenään omaa kieltään.
    miehet mittailivat minua katseillaan,olen 165cm/80kiloa,leveä takapuoli ja rintani isot vaikkakin roikkuvat jo aikalailla ilman liivien tukea,hiukseni punertavat,olkapäille ylettyvät,eli sellainen ns.ex virkarouva.
    Miehet tulivat luokseni ja toinen tarttui hiuksiini kovakouraisesti,kun toinen alkoi repimään vaatteita päältäni,
    Olin alastomana heidän edessään kun äkkiä minut kiskaistiin hiuksista repien sängynne selälleni.
    Kumpikaan mies ei riisunut itseään vaan he tulivat kimppuuni ja löivät nyrkeillä tisseihini ja potkivat persettäni,pilluunkin osui muutama potku.
    Yritin huutaa,mutta kun päästin ääntä,aina tuli nyrkki kasvoihin.
    Minua hakattiin ehkä kymmenen minuuttia,sitten sain miehiltä peilin josta sain katsoa mitä he olivat saaneet aikaan.
    Pilluni oli tummunut ja verinaarmuilla,samoin tissini,kasvoilla pari mustelmaa ja nenästä valui verta.
    Minut kehoitettiin siistiytymään vessaan joka oli käytävällä,ymmärsin että tämä oli ollut näyttöä siitä mitä on kohteluni jos en toimi kuten he haluavat.
    Pesin kasvoni ja vartaloani,menin takaisin huoneeseen ja siellä minua odotti lähes kolmekymmentä mustaa miestä,alastomina,kyrpiään runkaten.
    Hakkaajani tarttui minuun lujaa,etten kyennyt rimpuilemaan ja samalla toinen pisti suoraan suoneen jotain,huumetta varmaan ,koska hetkessä kivut oli pois ja tunsin oloni tosi riettaaksi.
    Entajua mikä minuun meni,yhdellä miehellä oli suunnattoman iso kyrpä,varmaan yli 30senttinen,tartuin siihen otin suuhuni ja imin tuota valtavaa,ihanaa kyrpää,samalla muut kävivät kimppuuni,vittuni oli ammollaan heidän edessään,nyrkkiä,jalkaa,pulloa...minua revittiin.
    Eilen pääsin kotiini,join mustien spermaa ja kusta,vittuuni naitiin kaikkien spermaa(halusivat vielä vanhaa siementää),olen turvonnut,verinaarmuilla,tissit,pillu,perse ja kaikki hakattu,silti olen saanut elämäni parhaat orgasmit juuri somali miehiltä enkä kadu että menin,menen varmaan uudestaan jos kelpaan vielä,ei suomalainen mies enää näin vanhaa naista halua,somalit ovat rajuja mutta hyviä rakastajia.


   • Leena 62 kirjoitti:

    Sunnuntaina,juuri kun mieheni lähti taas viikoksi etelä-suomeen töihin,ajattelin käydä joulu ostoksilla jottei kaikki jäisi viimetinkaan.
    Kello lähenteli jo ilta seitsemää kun istuin juomassa teetä kahviossa,huomasin viisi nuorta somali miestä kulkevan ohitse ja hiljaa toivoin etteivät he tunne tai tunnista minua.
    Ehdin jo huokaista kun äkkiä he kääntyivätkin ja tulivat suoraan kahvioon,ja tietysti luokseni.
    Eivät he puhuneet suomea,mutta saivat minut ymmärtämään että olisi viisainta seurata heidän perässään.
    Miehet kulkivat edelläni n.50 metrin päässä ja minä seurasin,ei minulla ollut vaihto-ehtoja,tiesin että suuntana olisi vastaanottokeskus,siellähän olin jo käynytkin.
    Perillä minut ohjattiin kellarikerrokseen ja siellä suureen huoneeseen jossa oli vain sänky ja kummallinen pöytä jossa roikkui nahkaremmejä.
    Kanssani huoneessa oli kaksi isokokoista vanhempaa somalimiestä,ovi suljettiin ja miehet tulivat luokseni puhuen keskenään omaa kieltään.
    miehet mittailivat minua katseillaan,olen 165cm/80kiloa,leveä takapuoli ja rintani isot vaikkakin roikkuvat jo aikalailla ilman liivien tukea,hiukseni punertavat,olkapäille ylettyvät,eli sellainen ns.ex virkarouva.
    Miehet tulivat luokseni ja toinen tarttui hiuksiini kovakouraisesti,kun toinen alkoi repimään vaatteita päältäni,
    Olin alastomana heidän edessään kun äkkiä minut kiskaistiin hiuksista repien sängynne selälleni.
    Kumpikaan mies ei riisunut itseään vaan he tulivat kimppuuni ja löivät nyrkeillä tisseihini ja potkivat persettäni,pilluunkin osui muutama potku.
    Yritin huutaa,mutta kun päästin ääntä,aina tuli nyrkki kasvoihin.
    Minua hakattiin ehkä kymmenen minuuttia,sitten sain miehiltä peilin josta sain katsoa mitä he olivat saaneet aikaan.
    Pilluni oli tummunut ja verinaarmuilla,samoin tissini,kasvoilla pari mustelmaa ja nenästä valui verta.
    Minut kehoitettiin siistiytymään vessaan joka oli käytävällä,ymmärsin että tämä oli ollut näyttöä siitä mitä on kohteluni jos en toimi kuten he haluavat.
    Pesin kasvoni ja vartaloani,menin takaisin huoneeseen ja siellä minua odotti lähes kolmekymmentä mustaa miestä,alastomina,kyrpiään runkaten.
    Hakkaajani tarttui minuun lujaa,etten kyennyt rimpuilemaan ja samalla toinen pisti suoraan suoneen jotain,huumetta varmaan ,koska hetkessä kivut oli pois ja tunsin oloni tosi riettaaksi.
    Entajua mikä minuun meni,yhdellä miehellä oli suunnattoman iso kyrpä,varmaan yli 30senttinen,tartuin siihen otin suuhuni ja imin tuota valtavaa,ihanaa kyrpää,samalla muut kävivät kimppuuni,vittuni oli ammollaan heidän edessään,nyrkkiä,jalkaa,pulloa...minua revittiin.
    Eilen pääsin kotiini,join mustien spermaa ja kusta,vittuuni naitiin kaikkien spermaa(halusivat vielä vanhaa siementää),olen turvonnut,verinaarmuilla,tissit,pillu,perse ja kaikki hakattu,silti olen saanut elämäni parhaat orgasmit juuri somali miehiltä enkä kadu että menin,menen varmaan uudestaan jos kelpaan vielä,ei suomalainen mies enää näin vanhaa naista halua,somalit ovat rajuja mutta hyviä rakastajia.

    Tuomitsen (tuomitsemme) väkivallan käytön. Toisaalta jos se tapahtuu uhrin pyynnöstä niin silloin en pidä sitä väkivaltana. Toisaalta ei sitä saisi edes pyydettäessä kohdistaa kasvoihin tai muuten näkyviin osiin. Tosi kiva kuulla miehesi matkasta. Toivottavasti pääset kuntoon ennen hänen paluuta.
    Ystäväni tapauksessa ei kasvoissa koskaan ole ollut mitään. Hiuksista on kyllä pidetty kiinni. Sisältä on kyllä sitävastoin pulpahtanut geishapalloja sun muuta kivaa harjoittelu välineistöä. Huvittavaa kyllä, minua pyydettiin välittämään hänelle viesti. Hänen pyydettiin vastustelemaan. Haluavat pakottaa valkoisen naisen alistetuksi käskyläiseksi. Jonkinlaiseksi seksiorjaksi hyvityksenä menneiden vuosisatojen afrikan riistosta.
    Mitään huumeita hänelle ei ole annettu. Viiniä juotettu kylläkin. Joskus paljonkin. Monesti hän on olut aivan puolustuskyvyttömässä tilassa. (Viinista olen varma, huumeista en tiedä, piristeitä?).
    Meillä se viha on huume. Kuulema ajatus ex. miehen nuoresta naikkosesta saa imemään vaikka kuinka monta kertaa. Pelkkä mahdollisuus saada kyseinen mies isäksi mustalle kikkarapäälle saa jaksamaan vaikka kuinka monta panoa viellä.
    Mietin että kyllä toisaalta yhteispano kolmeen reikään yhtäaikaa täyttäisi kyllä jonkinlaisen pahoinpitelyn merkit. Tai yhdynnässä ei mitään hellää sisään/ulos vaan voimien pohjasta junttausta ei ole kovin hellää sekään. Monesti häpyhuulet on silmiinpistävästi turvoksissa.
    Siis vedä narusta nauti talvesta...


   • jormalaiset kirjoitti:

    Tuomitsen (tuomitsemme) väkivallan käytön. Toisaalta jos se tapahtuu uhrin pyynnöstä niin silloin en pidä sitä väkivaltana. Toisaalta ei sitä saisi edes pyydettäessä kohdistaa kasvoihin tai muuten näkyviin osiin. Tosi kiva kuulla miehesi matkasta. Toivottavasti pääset kuntoon ennen hänen paluuta.
    Ystäväni tapauksessa ei kasvoissa koskaan ole ollut mitään. Hiuksista on kyllä pidetty kiinni. Sisältä on kyllä sitävastoin pulpahtanut geishapalloja sun muuta kivaa harjoittelu välineistöä. Huvittavaa kyllä, minua pyydettiin välittämään hänelle viesti. Hänen pyydettiin vastustelemaan. Haluavat pakottaa valkoisen naisen alistetuksi käskyläiseksi. Jonkinlaiseksi seksiorjaksi hyvityksenä menneiden vuosisatojen afrikan riistosta.
    Mitään huumeita hänelle ei ole annettu. Viiniä juotettu kylläkin. Joskus paljonkin. Monesti hän on olut aivan puolustuskyvyttömässä tilassa. (Viinista olen varma, huumeista en tiedä, piristeitä?).
    Meillä se viha on huume. Kuulema ajatus ex. miehen nuoresta naikkosesta saa imemään vaikka kuinka monta kertaa. Pelkkä mahdollisuus saada kyseinen mies isäksi mustalle kikkarapäälle saa jaksamaan vaikka kuinka monta panoa viellä.
    Mietin että kyllä toisaalta yhteispano kolmeen reikään yhtäaikaa täyttäisi kyllä jonkinlaisen pahoinpitelyn merkit. Tai yhdynnässä ei mitään hellää sisään/ulos vaan voimien pohjasta junttausta ei ole kovin hellää sekään. Monesti häpyhuulet on silmiinpistävästi turvoksissa.
    Siis vedä narusta nauti talvesta...

    Olenko seonnut lopullisesti ?
    Olin perjantaina shoppailemassa,rahaa paloi tolkuttomasti ostoksiin ja sain päähäni että josko tällainen vanha rouva kelpaisi muillekkin kuin somalipojille ja jos vaikka pikkuista maksuakin saisi.
    Illalla löysin itseni nuorison suosimasta ravintolasta,puin päälleni minihameen(pikkarit jätin pois)ja valkoisen kauluspaidan jonka ylimmät napit jätin tarkoituksella auki,halusin tuoda tissini esille,sekä tietty meikkasin itseni edustavaksi.
    Kauan en kerennyt olla kun jo ensimmäinen poika haki tanssimaan.
    Poika kehui muotojani ja arveli minun olevan noin 50 vuotias,en kertonut ikääni pojalle.
    Tanssimme hitaita ja tunsin kuinka tämä n.30vuotias nuorimies hivutti kättään hameeni alle,poika hätkähti kun sormet löysivät paljaan vittuni,"vittu,sä oot huora"poika kuiskasi korvaani.
    Illan aikana yhä useampi mies ja poika tanssitti minua ja sain muutamia hyviä tarjouksiakin,esim.jos antaisin itseni nussittavaksi saisin satasen panolta.
    Varasin hotellista huoneen ja annoin numeroni sekä sanoin että myös kavereille voi antaa numeron jos on puutetta.
    Perjantai yö,aina sunnuntai aamuun meni huoratessa,loppusaldoksi jäi tonnin verran koska kaikki eivät maksaneet tuota satasta,
    Nyt tunnen itseni todella likaiseksi,vanha rouva,62vuotias,jakaa vittuaan,huoraa ja antaa somalien raiskata itseään.
    Koskaan aiemmin en ole edes miestäni pettänyt vieraan kanssa,aviossa kuitenkin 40vuotta ja nyt kun "jouduin"somalien nussituksi,tunnen olevani likainen kaikkien huora,enkä voi toisaalta olla päivää kauemmin ilman kovaa kyrpää sisälläni.


   • Leena 62 kirjoitti:

    Olenko seonnut lopullisesti ?
    Olin perjantaina shoppailemassa,rahaa paloi tolkuttomasti ostoksiin ja sain päähäni että josko tällainen vanha rouva kelpaisi muillekkin kuin somalipojille ja jos vaikka pikkuista maksuakin saisi.
    Illalla löysin itseni nuorison suosimasta ravintolasta,puin päälleni minihameen(pikkarit jätin pois)ja valkoisen kauluspaidan jonka ylimmät napit jätin tarkoituksella auki,halusin tuoda tissini esille,sekä tietty meikkasin itseni edustavaksi.
    Kauan en kerennyt olla kun jo ensimmäinen poika haki tanssimaan.
    Poika kehui muotojani ja arveli minun olevan noin 50 vuotias,en kertonut ikääni pojalle.
    Tanssimme hitaita ja tunsin kuinka tämä n.30vuotias nuorimies hivutti kättään hameeni alle,poika hätkähti kun sormet löysivät paljaan vittuni,"vittu,sä oot huora"poika kuiskasi korvaani.
    Illan aikana yhä useampi mies ja poika tanssitti minua ja sain muutamia hyviä tarjouksiakin,esim.jos antaisin itseni nussittavaksi saisin satasen panolta.
    Varasin hotellista huoneen ja annoin numeroni sekä sanoin että myös kavereille voi antaa numeron jos on puutetta.
    Perjantai yö,aina sunnuntai aamuun meni huoratessa,loppusaldoksi jäi tonnin verran koska kaikki eivät maksaneet tuota satasta,
    Nyt tunnen itseni todella likaiseksi,vanha rouva,62vuotias,jakaa vittuaan,huoraa ja antaa somalien raiskata itseään.
    Koskaan aiemmin en ole edes miestäni pettänyt vieraan kanssa,aviossa kuitenkin 40vuotta ja nyt kun "jouduin"somalien nussituksi,tunnen olevani likainen kaikkien huora,enkä voi toisaalta olla päivää kauemmin ilman kovaa kyrpää sisälläni.

    Kyllä taiteilija on palkkansa ansainnut. Oli solistilla sitten miten suuri yleisö tahansa. Samalla tavalla hierojatkin tekee kehollaan töitä. Eikä häpeä mitään kun auttavat ihmisiä. Ei se sen kummempaa ole.
    Jos vertaat toimintaasi luonnonantimiin. Kuten marjat ja sienet niistä ei mene edes veroa. Jos haluat maksaa veroa suosittelen jotain jotain terapeuttista nimikettä.
    Kyllä ystävänikin on löytänyt aamulla reisiinsä liimautuneita seteleitä illan harratuksista. On arkistoinut kaiken ja alla lukee muistikuvat kunkin hankinnasta.

    Eksoottisuus on aina purrut seksuaalisesti. Oli sitten paljon nuorempi tai paljon vanhemopi aina se panettaa.


   • Leena 62 kirjoitti:

    Olenko seonnut lopullisesti ?
    Olin perjantaina shoppailemassa,rahaa paloi tolkuttomasti ostoksiin ja sain päähäni että josko tällainen vanha rouva kelpaisi muillekkin kuin somalipojille ja jos vaikka pikkuista maksuakin saisi.
    Illalla löysin itseni nuorison suosimasta ravintolasta,puin päälleni minihameen(pikkarit jätin pois)ja valkoisen kauluspaidan jonka ylimmät napit jätin tarkoituksella auki,halusin tuoda tissini esille,sekä tietty meikkasin itseni edustavaksi.
    Kauan en kerennyt olla kun jo ensimmäinen poika haki tanssimaan.
    Poika kehui muotojani ja arveli minun olevan noin 50 vuotias,en kertonut ikääni pojalle.
    Tanssimme hitaita ja tunsin kuinka tämä n.30vuotias nuorimies hivutti kättään hameeni alle,poika hätkähti kun sormet löysivät paljaan vittuni,"vittu,sä oot huora"poika kuiskasi korvaani.
    Illan aikana yhä useampi mies ja poika tanssitti minua ja sain muutamia hyviä tarjouksiakin,esim.jos antaisin itseni nussittavaksi saisin satasen panolta.
    Varasin hotellista huoneen ja annoin numeroni sekä sanoin että myös kavereille voi antaa numeron jos on puutetta.
    Perjantai yö,aina sunnuntai aamuun meni huoratessa,loppusaldoksi jäi tonnin verran koska kaikki eivät maksaneet tuota satasta,
    Nyt tunnen itseni todella likaiseksi,vanha rouva,62vuotias,jakaa vittuaan,huoraa ja antaa somalien raiskata itseään.
    Koskaan aiemmin en ole edes miestäni pettänyt vieraan kanssa,aviossa kuitenkin 40vuotta ja nyt kun "jouduin"somalien nussituksi,tunnen olevani likainen kaikkien huora,enkä voi toisaalta olla päivää kauemmin ilman kovaa kyrpää sisälläni.

    Hei Leena Rouva, oletko joutunut viellä käymään vastaanottokeskuksessa? Miten oma parisuhteesi, onko miehesi huomannut mitään? Millaisia meriselityksiä olet joutunut antamaan?
    Meillä on sitten raskaus alkanut. Ajallisesti hedelmöittymisen on täytynyt tapahtua vastaanottokeskus vierailluilla. En siis voi olla tulevan lapsosen biologinen isä. Ystäväni on edelleen naimisissa. Eroa ei ole laitettu vireille. Mies ei halua muuttaa ystäväni perimästä asunnosta. Avioehto nääs. Saa nähdä mitä kaveri sanoo kun huomaa tulleensa tummaihoisen kikkarapään isäksi.
    Kävin mökillä katsomassa menoa. Ystäväni vaikutti pirteältä mutta yhtä anteliaalta kuin ennenkin. Ei alkoholia eikä muutakaan mikä olisi sikiölle pahaksi. Pientä vedonlyöntiä isyydestä, mutta kaikki iloisia odottajia...


   • jormalaiset kirjoitti:

    Hei Leena Rouva, oletko joutunut viellä käymään vastaanottokeskuksessa? Miten oma parisuhteesi, onko miehesi huomannut mitään? Millaisia meriselityksiä olet joutunut antamaan?
    Meillä on sitten raskaus alkanut. Ajallisesti hedelmöittymisen on täytynyt tapahtua vastaanottokeskus vierailluilla. En siis voi olla tulevan lapsosen biologinen isä. Ystäväni on edelleen naimisissa. Eroa ei ole laitettu vireille. Mies ei halua muuttaa ystäväni perimästä asunnosta. Avioehto nääs. Saa nähdä mitä kaveri sanoo kun huomaa tulleensa tummaihoisen kikkarapään isäksi.
    Kävin mökillä katsomassa menoa. Ystäväni vaikutti pirteältä mutta yhtä anteliaalta kuin ennenkin. Ei alkoholia eikä muutakaan mikä olisi sikiölle pahaksi. Pientä vedonlyöntiä isyydestä, mutta kaikki iloisia odottajia...

    No hei !
    Mieheni tekee pitkiä työputkia reissu hommissa,taas on kolmen viikon reissu.
    Viimeksi mieheni näki minut hieman mustelmilla,kerroin kaatuneeni uimahallissa ja mieheni uskoi tarinan,tuntuu pahalta pettää omaa miestään mutten voi muutakaan,enää.
    Päivittäin käyn hoitamassa muutaman asiakkaan keskuksella,minun on pakko jos en halua että kaikki huoraamiseni kerrotaan miehelleni.
    Joulun alla minut oli luvattu joillekkin miehille seuralaiseksi ns.miesten iltaan,miehiä olikin kymmenkunta ja kaksi heistä sattui olemaan mieheni tuttavia.
    Jouduin kertomaan heille tarinani ja he lupasivat pitää suunsa kiinni,"eipä kyllä olis uskonut että olet sama rouva josta aina oltiin miehelles kateellisia ja usein puhuttiinkin että kun sua vielä pääsis lykkimään"miehet kertoivat.
    No,nyt he pääsivät,olin alistettu kymmenen miehen huoraksi,tosin muutama oli todella raivoissaan,"tuommonen saatana loppuun nussittu mummoko piti hommata,eikö ois nuorempaa ollu"eräskin raivosi.
    "Tälle saattekin tehdä mitä vaan keksitte,pojat lupasivat ettei tarvii säästellä"toinen,ilmeisesti illan isäntä sanoi valittajille
    Minut juotettiin melko tuhtiin humalaan,aina välillä joku otti minut makuuhuoneen puolelle ja tyhjensi paineensa vittuuni.
    Jossain vaiheessa makasin alastomana lattialla,mieheni tuttavat olivat kimpussani"onkos pankkirouvan vittu saanut paljon mustaa kyrpää?"
    Luulin että he olisivat olleet minulle hellempiä kuin muut,mutta juuri he runnoivat vittunikin verille yrittäessään työntää sinne jalkaansa ja muutamaa suurta esinettä.
    No,siitäkin on selvitty,tällaista tämä kotirouvan elämä nyt on.


   • Leena 62 kirjoitti:

    No hei !
    Mieheni tekee pitkiä työputkia reissu hommissa,taas on kolmen viikon reissu.
    Viimeksi mieheni näki minut hieman mustelmilla,kerroin kaatuneeni uimahallissa ja mieheni uskoi tarinan,tuntuu pahalta pettää omaa miestään mutten voi muutakaan,enää.
    Päivittäin käyn hoitamassa muutaman asiakkaan keskuksella,minun on pakko jos en halua että kaikki huoraamiseni kerrotaan miehelleni.
    Joulun alla minut oli luvattu joillekkin miehille seuralaiseksi ns.miesten iltaan,miehiä olikin kymmenkunta ja kaksi heistä sattui olemaan mieheni tuttavia.
    Jouduin kertomaan heille tarinani ja he lupasivat pitää suunsa kiinni,"eipä kyllä olis uskonut että olet sama rouva josta aina oltiin miehelles kateellisia ja usein puhuttiinkin että kun sua vielä pääsis lykkimään"miehet kertoivat.
    No,nyt he pääsivät,olin alistettu kymmenen miehen huoraksi,tosin muutama oli todella raivoissaan,"tuommonen saatana loppuun nussittu mummoko piti hommata,eikö ois nuorempaa ollu"eräskin raivosi.
    "Tälle saattekin tehdä mitä vaan keksitte,pojat lupasivat ettei tarvii säästellä"toinen,ilmeisesti illan isäntä sanoi valittajille
    Minut juotettiin melko tuhtiin humalaan,aina välillä joku otti minut makuuhuoneen puolelle ja tyhjensi paineensa vittuuni.
    Jossain vaiheessa makasin alastomana lattialla,mieheni tuttavat olivat kimpussani"onkos pankkirouvan vittu saanut paljon mustaa kyrpää?"
    Luulin että he olisivat olleet minulle hellempiä kuin muut,mutta juuri he runnoivat vittunikin verille yrittäessään työntää sinne jalkaansa ja muutamaa suurta esinettä.
    No,siitäkin on selvitty,tällaista tämä kotirouvan elämä nyt on.

    Ikävä kuulla. Olisi luullut enemmän kunnioitusta kun oli tuttu pankkirouva. Ehkä kateellisuus miehellesi aiheutti tuon purkautuman.Tosin voihan se olla normaalia kanssakäymistä heille. Eihän sitä tiedä. Mites miehesi suhteen on asiat edenneet. Ehtikö paikkasi parantua ennen hänen paluuta. Toivottavasti nuo tutut mihet pitävät suunsa supussa. Toivon näin mutta samalla pelkään että sinä joudut pitämään suusi kaikessa muussa muttet supussa. Noiden miekkosten suhteen epäilen että he tulevat varmasti vaatimaan sinulta maksua vaitiolosta. Se on sitten kauppa mistä ei pulla kahveilla pärjätä. No, mutta toivotaan parasta. Ehkä he tutussa porukassa käytäytyvät siivommin. Joillekkin tuo runnominen on jotenkin pakkomielteistä.

    Silloin alkuviikosta sain soiton paikallisesta vastaanotto paikasta. Arvasin ystäväni olleen taas vastaanottavana osapuolella ja tarvitsevan kyytiä pois. Eikä julkinen liikenne nyt oikein sopisi. Soittaja ei vaan ollut ystäväni kuten tavallista. Tuttu oleskenteluluvan odottaja soitti. Ystäväni tarvitsisi apua. Jos tulisin niin rauhallisesti sitten.
    Ajoin auton parkkiin rakennuksen päätyyn. Kävelin pihan kiertäen etuovesta sisään. Sitten tuttuja rappusia pitkin varastohuoneeseen.

    Hän makasi alasti poikittain paksulla patjalla keskellä lattiaa. Kädet ja jalat hajallaan X-asennossa. Harmaa vana valui suusta poskelle. Kantapäät parketilla. Peppu patjan reunalla, pää roikkui toisella puolen. Laitoksen johtaja seisoi jalkojen välissä. Jalka parketilla toinen naisen reisien välissä. Jalkapohja paineli vimmatusti häpy kuin teinit mopoa käyntiin. Vaahtosi että nyt kotoutetaan, jokainen joka haluaa jäädä täytyy panna nyt tätä naista. Paras pania saa oleskenteluluvan. Jokainen on velvollinen työntämään siemenensä Suomi Neidon sisään.
    Kävelin patjan viereen tervehdin naurahtaen johtajaa. Suutelin patjalla makaavan ystäväni otsaa. Haisi kiimalta. Avasi silmänsä ja huokaisi. Johtaja tiuskaisi minulle. Käske sen ääneen haluamaan lisää. Käske se rukoilemaa munaa niin harrastuksesta ei tule julkista. Naisen kurkusta korahti selvä pyyntö. Hätäisimmät pakolaiset rupesivat muodostamaan jonoa. Erektioista päätellen kilpailu luvista olisi tiukka.
    Johtaja rauhottui sitten aikanaan. Sanoi lähtiessään että päätöksiä tulisi Helsingistä ensi viikolla. Hänen pitäisi mennä vielä tänään antamaan lausuntoja.
    Tarkistin hätäisesti ystäväni kunnon ennenkuin rupesin pukemaan häntä. Muutama tuttu avusti. Yrittivät olla ystävällisiä. Pääsimme takaoven kautta autoon. Ajelin rauhallisesti minun luokse. Nainen huokaili takapenkillä. Kyseli missä vaiheessa olin tullut ja mikä päivä on?
    Perillä menimme makuuhuoneeseen. Riisuin meidät vaatteista. Laitoin kaukosäätimet sängyn viereen ja asettauduin sängylle vetäen hänet syliini. Tunsin kun ihomme liimautuivat toisiinsa kiinni. Hän nukahti heti. Itse valvoin koska minulla yöuni oli takana.

    Heilutin naista sylissäni. Tuntui oudolta. Pyöräytin hänet selälleen. Tutkin nukkuvaa tarkemmin. Vei hetken ennenkuin oivalsin. Jotkut eivät olleet halunneet panna paljaaltaan. Ehkä pelkäsivät raskautta. Johtaja ei kondomia hyväksynyt. Olivat käyttäneet pakastepusseja kondomina. En ymmärrä ajatusta kun normaalisti naivat ilman mitään. Jotkut eivät sitten ehkä halunneet? Panon jälkeen olivat siis työntäneet pussit aina ystäväni sisään.


   • jormalaiset kirjoitti:

    Ikävä kuulla. Olisi luullut enemmän kunnioitusta kun oli tuttu pankkirouva. Ehkä kateellisuus miehellesi aiheutti tuon purkautuman.Tosin voihan se olla normaalia kanssakäymistä heille. Eihän sitä tiedä. Mites miehesi suhteen on asiat edenneet. Ehtikö paikkasi parantua ennen hänen paluuta. Toivottavasti nuo tutut mihet pitävät suunsa supussa. Toivon näin mutta samalla pelkään että sinä joudut pitämään suusi kaikessa muussa muttet supussa. Noiden miekkosten suhteen epäilen että he tulevat varmasti vaatimaan sinulta maksua vaitiolosta. Se on sitten kauppa mistä ei pulla kahveilla pärjätä. No, mutta toivotaan parasta. Ehkä he tutussa porukassa käytäytyvät siivommin. Joillekkin tuo runnominen on jotenkin pakkomielteistä.

    Silloin alkuviikosta sain soiton paikallisesta vastaanotto paikasta. Arvasin ystäväni olleen taas vastaanottavana osapuolella ja tarvitsevan kyytiä pois. Eikä julkinen liikenne nyt oikein sopisi. Soittaja ei vaan ollut ystäväni kuten tavallista. Tuttu oleskenteluluvan odottaja soitti. Ystäväni tarvitsisi apua. Jos tulisin niin rauhallisesti sitten.
    Ajoin auton parkkiin rakennuksen päätyyn. Kävelin pihan kiertäen etuovesta sisään. Sitten tuttuja rappusia pitkin varastohuoneeseen.

    Hän makasi alasti poikittain paksulla patjalla keskellä lattiaa. Kädet ja jalat hajallaan X-asennossa. Harmaa vana valui suusta poskelle. Kantapäät parketilla. Peppu patjan reunalla, pää roikkui toisella puolen. Laitoksen johtaja seisoi jalkojen välissä. Jalka parketilla toinen naisen reisien välissä. Jalkapohja paineli vimmatusti häpy kuin teinit mopoa käyntiin. Vaahtosi että nyt kotoutetaan, jokainen joka haluaa jäädä täytyy panna nyt tätä naista. Paras pania saa oleskenteluluvan. Jokainen on velvollinen työntämään siemenensä Suomi Neidon sisään.
    Kävelin patjan viereen tervehdin naurahtaen johtajaa. Suutelin patjalla makaavan ystäväni otsaa. Haisi kiimalta. Avasi silmänsä ja huokaisi. Johtaja tiuskaisi minulle. Käske sen ääneen haluamaan lisää. Käske se rukoilemaa munaa niin harrastuksesta ei tule julkista. Naisen kurkusta korahti selvä pyyntö. Hätäisimmät pakolaiset rupesivat muodostamaan jonoa. Erektioista päätellen kilpailu luvista olisi tiukka.
    Johtaja rauhottui sitten aikanaan. Sanoi lähtiessään että päätöksiä tulisi Helsingistä ensi viikolla. Hänen pitäisi mennä vielä tänään antamaan lausuntoja.
    Tarkistin hätäisesti ystäväni kunnon ennenkuin rupesin pukemaan häntä. Muutama tuttu avusti. Yrittivät olla ystävällisiä. Pääsimme takaoven kautta autoon. Ajelin rauhallisesti minun luokse. Nainen huokaili takapenkillä. Kyseli missä vaiheessa olin tullut ja mikä päivä on?
    Perillä menimme makuuhuoneeseen. Riisuin meidät vaatteista. Laitoin kaukosäätimet sängyn viereen ja asettauduin sängylle vetäen hänet syliini. Tunsin kun ihomme liimautuivat toisiinsa kiinni. Hän nukahti heti. Itse valvoin koska minulla yöuni oli takana.

    Heilutin naista sylissäni. Tuntui oudolta. Pyöräytin hänet selälleen. Tutkin nukkuvaa tarkemmin. Vei hetken ennenkuin oivalsin. Jotkut eivät olleet halunneet panna paljaaltaan. Ehkä pelkäsivät raskautta. Johtaja ei kondomia hyväksynyt. Olivat käyttäneet pakastepusseja kondomina. En ymmärrä ajatusta kun normaalisti naivat ilman mitään. Jotkut eivät sitten ehkä halunneet? Panon jälkeen olivat siis työntäneet pussit aina ystäväni sisään.

    ihme ettei kuitenkaan jätesäkkejä :)


   • jormalaiset kirjoitti:

    Ikävä kuulla. Olisi luullut enemmän kunnioitusta kun oli tuttu pankkirouva. Ehkä kateellisuus miehellesi aiheutti tuon purkautuman.Tosin voihan se olla normaalia kanssakäymistä heille. Eihän sitä tiedä. Mites miehesi suhteen on asiat edenneet. Ehtikö paikkasi parantua ennen hänen paluuta. Toivottavasti nuo tutut mihet pitävät suunsa supussa. Toivon näin mutta samalla pelkään että sinä joudut pitämään suusi kaikessa muussa muttet supussa. Noiden miekkosten suhteen epäilen että he tulevat varmasti vaatimaan sinulta maksua vaitiolosta. Se on sitten kauppa mistä ei pulla kahveilla pärjätä. No, mutta toivotaan parasta. Ehkä he tutussa porukassa käytäytyvät siivommin. Joillekkin tuo runnominen on jotenkin pakkomielteistä.

    Silloin alkuviikosta sain soiton paikallisesta vastaanotto paikasta. Arvasin ystäväni olleen taas vastaanottavana osapuolella ja tarvitsevan kyytiä pois. Eikä julkinen liikenne nyt oikein sopisi. Soittaja ei vaan ollut ystäväni kuten tavallista. Tuttu oleskenteluluvan odottaja soitti. Ystäväni tarvitsisi apua. Jos tulisin niin rauhallisesti sitten.
    Ajoin auton parkkiin rakennuksen päätyyn. Kävelin pihan kiertäen etuovesta sisään. Sitten tuttuja rappusia pitkin varastohuoneeseen.

    Hän makasi alasti poikittain paksulla patjalla keskellä lattiaa. Kädet ja jalat hajallaan X-asennossa. Harmaa vana valui suusta poskelle. Kantapäät parketilla. Peppu patjan reunalla, pää roikkui toisella puolen. Laitoksen johtaja seisoi jalkojen välissä. Jalka parketilla toinen naisen reisien välissä. Jalkapohja paineli vimmatusti häpy kuin teinit mopoa käyntiin. Vaahtosi että nyt kotoutetaan, jokainen joka haluaa jäädä täytyy panna nyt tätä naista. Paras pania saa oleskenteluluvan. Jokainen on velvollinen työntämään siemenensä Suomi Neidon sisään.
    Kävelin patjan viereen tervehdin naurahtaen johtajaa. Suutelin patjalla makaavan ystäväni otsaa. Haisi kiimalta. Avasi silmänsä ja huokaisi. Johtaja tiuskaisi minulle. Käske sen ääneen haluamaan lisää. Käske se rukoilemaa munaa niin harrastuksesta ei tule julkista. Naisen kurkusta korahti selvä pyyntö. Hätäisimmät pakolaiset rupesivat muodostamaan jonoa. Erektioista päätellen kilpailu luvista olisi tiukka.
    Johtaja rauhottui sitten aikanaan. Sanoi lähtiessään että päätöksiä tulisi Helsingistä ensi viikolla. Hänen pitäisi mennä vielä tänään antamaan lausuntoja.
    Tarkistin hätäisesti ystäväni kunnon ennenkuin rupesin pukemaan häntä. Muutama tuttu avusti. Yrittivät olla ystävällisiä. Pääsimme takaoven kautta autoon. Ajelin rauhallisesti minun luokse. Nainen huokaili takapenkillä. Kyseli missä vaiheessa olin tullut ja mikä päivä on?
    Perillä menimme makuuhuoneeseen. Riisuin meidät vaatteista. Laitoin kaukosäätimet sängyn viereen ja asettauduin sängylle vetäen hänet syliini. Tunsin kun ihomme liimautuivat toisiinsa kiinni. Hän nukahti heti. Itse valvoin koska minulla yöuni oli takana.

    Heilutin naista sylissäni. Tuntui oudolta. Pyöräytin hänet selälleen. Tutkin nukkuvaa tarkemmin. Vei hetken ennenkuin oivalsin. Jotkut eivät olleet halunneet panna paljaaltaan. Ehkä pelkäsivät raskautta. Johtaja ei kondomia hyväksynyt. Olivat käyttäneet pakastepusseja kondomina. En ymmärrä ajatusta kun normaalisti naivat ilman mitään. Jotkut eivät sitten ehkä halunneet? Panon jälkeen olivat siis työntäneet pussit aina ystäväni sisään.

    Terve taas.
    Nyt olen sitten syksyyn asti yksin,mieheni sai lokakuulle kestävän komennuksen saudi-arabiaan,joyen voisin vaikka muuttaa siksi aikaa keskukselle :)
    Mieheni ystävät ovat todellakin ottaneet minut omakseen,olen ollut milloin mustalaisten tai kenenkä he vaan keksivät"huorana"
    Ensikertaa sain pilluuni myös hevosen suonikasta kyrpää kun muutama mustalainen halusi nähdä onko se mahdollista oikeasti,olihan se,onnekseni selvisin siitäkin
    kuinkas teillä on edennyt ?


   • Leena 62 kirjoitti:

    Terve taas.
    Nyt olen sitten syksyyn asti yksin,mieheni sai lokakuulle kestävän komennuksen saudi-arabiaan,joyen voisin vaikka muuttaa siksi aikaa keskukselle :)
    Mieheni ystävät ovat todellakin ottaneet minut omakseen,olen ollut milloin mustalaisten tai kenenkä he vaan keksivät"huorana"
    Ensikertaa sain pilluuni myös hevosen suonikasta kyrpää kun muutama mustalainen halusi nähdä onko se mahdollista oikeasti,olihan se,onnekseni selvisin siitäkin
    kuinkas teillä on edennyt ?

    sähköpostiosoitteesi. Vaikka väliaikaisenkin minulle. Vastaisin mielelläni yksityisesti. Suomi24 ei valttämättä julkaise viestiäni.


   • jormalaiset kirjoitti:

    sähköpostiosoitteesi. Vaikka väliaikaisenkin minulle. Vastaisin mielelläni yksityisesti. Suomi24 ei valttämättä julkaise viestiäni.

    Toivottavasti sait osoitteeni


   • Novellisti kirjoitti:

    Eräs kaveri tarttui vaimoani liukkaista pakaroista levittäen häpyhuulet erilleen. Pillun ollessa ammollaan nähdäkseni nuorin miehistä alkoi työntää mustaa, paksua dildoa sisään. Vaimoni uikutti takapuoli pystyssä dildon upotessa sentti sentiltä hänen sisälleen. Kuvasin tapahtumaa kuin transsissa, en pystynyt edes puhumaan, saati sitten auttamaan rakastani mitenkään. Saatuaan dildon painettua juuressa kiinni olevia kiveksiä myöten sisälle pilluun, mies nytkäytti dildoa muutaman kerran rajusti vetäen sen sitten nopealla liikkeellä ulos. Vaimoni häpyhuulet jäivät levälleen paljastaen näkymän ammolleen venytettyyn vaginaan. Vaimoni suusta pääsi uikutus, kun hänen juuri täynnä ollut reikänsä oli yhtäkkiä vailla mustaa täytettä. Toisen kaverin edelleen levittäessä pakaroita, nuorin asetti kalunsa vaimoni avoimena odottavalle reiälle, yhdellä pitkällä ja tuskallisen hitaalla työnnöllä musta nuorukainen painoi koko kyrpänsä sisään.

    Takapuolesta kiinni pitänyt kaveri päästi irti, jolloin vaimoni alkoi yllätyksekseni naida sisällään olevaa mustaa kullia rajusti. Vaikka rakkaani pää oli edelleen puristuksissa vasten lattiaa, sai hän uskomattoman liikkeen takapuolellaan aikaan. Nuorukainen nojautui taaksepäin, antaen mustan aisansa vaimoni litisevän märän pillun lypsettäväksi. Juuri kun kuulin vaimoni alkavan voihkia tutulla, orgasmia enteilevällä äänellä nuorukaisen selkä taipui kaarelle ja hän ruiski spermansa rakkaani sisään. Saatuaan lastinsa tyhjennettyä mies veti kyrpänsä ulos vaimostani, mustan kullin mukana rakkaastani valui paksu vana vaaleaa spermaa, joka valui karvatonta alapäätä pitkin reisiä myöten alas.

    Isokokoisin mies otti kameran kädestäni käskien minun siivota. En ensin tajunnut mitä hän tarkoitti, mutta sitten tuli kovakourainen tönäisy ja komento ”nuole”. En uskaltanut vastustella, vaan asetuin kontalleni vaimoni taakse ja työnsin kieleni avonaisten häpyhuulten väliin. Maistoin kitkerän, karvaan mustan miehen sperman, joka sai minut lähes yökkäämään. Pelosta ja raivosta täristen aloin kuitenkin nuolla rakkaani limaiseksi nussittua pillua, nieli tottelevaisesti kaiken sperman mitä vaimostani valui ulos.

    Pitkään en kuitenkaan joutunut nuolemaan, kun minut kiskaistiin pois ja seuraava mies tuli valtava kyrpä pystyssä seisoen tilalleni. Jälleen upposi kyrpä syvälle, nyt vaimoni päätä ei enää tarvinnut pitää kiinni lattiassa, koska hän oli alistunut täydellisesti miesten käyttöön. Isot rinnat hankasivat mattoon vaimoni puskiessa muodokasta takapuoltaan vasten isoa mustaa kyrpää. Näin vaimostani, että hän oli astunut jälleen nautinnon rajan yli. Ainoa, mistä hän nyt välitti, oli iso kyrpä syvällä sisällään, hän halusi olla mustien miesten lutkana, raiskattavana orgasmiin saakka. Limaiset häpyhuulet kiristyivät paksun mustan kyrvän ympärille miehen nussiessa pitkillä työnnöillä vaimoani. Rakkaani pillu supisteli silminnähden hänen kouristellessaan orgasmin kynsissä. Tämä oli liikaa miehelle, joka tarttui tiukasti vaimoani lantiosta, upotti kyrpänsä juurta myöten suoraa huutoa huutavaan vaimooni ja antoi lastinsa pumppautua sisään. Nyt en joutunut siivoamaan kielelläni enää, sillä seuraava mies odotti jo vuoroaan kulli rajussa seisokissa.

    Tuskin edellinen oli vetäytynyt ulos, kun uusi oli jo sisällä. Rakkaani voihki ja korisi perse pytyssä sperman valuessa pitkin reisiä. Mies toisensa jälkeen vaihtui astuttajan rooliin ja paksut kullit pumppasivat rakkaani vaginan ääriään myöten täyteen kuumaa spermaa.

    Seitsemännen miehen saatua isot pallinsa tyhjennettyä he pakottivat minut taas nuolemaan. Rakkaani alapää ei enää muistuttanut sitä pillua, jota olin niin monesti nuollut ja rakastellut. Reikä oli ammollaan ja sisään näkyi suoraan, spermaa valui paksuina ryöppäyksinä ulos vaimoni kouristelujen seurauksena. Minua tilanne kiihotti, en ollut koskaan itse ollut vieraissa, saati huorissa ja nyt minulla oli mustien miesten lutka edessäni pillu ammollaan. Nuolin kuin mieletön, upotin kasvoni syvälle pakaroiden väliin yrittäen imeä kaiken sperman suuhuni. Miehiä tilanne nauratti ja eräs heistä käski minut työntämään kaluni limaiseen reikään. Häpesin tilannetta, oma penikseni seisoi kyllä niin kovana, että kiveksiin koski, mutta silti sen koko ei ollut edes puolta miesten mustista meloista. Peläten, mitä kieltäytymisestä seuraisi, nousin kuitenkin ylös, avasin farkkujen vetoketjun ja otin pippelini ulos. Housujani riisumatta siirryin kiinni vaimooni ja aloin työntyä häneen.

    En tuntenut oikeastaan minkäänlaista puristusta, pillu tuntui ainoastaan kuumalle ja limaiselle. Ajatus vieraasta spermasta lasteni äidin sisällä sai minut laukeamaan jo ennen kuin olin edes saanut ensimmäistä työntöä kunnolla tehtyä. Ruiskin spermani häpyhuulille ja pakaroille, pieni pippelini nytki rajusti kun purkauduin rakkaani päälle. Miehiä tämä nauratti entisestään ja he komensivat minut siivoamaan nyt omat sotkuni, jotka kuuliaisesti nuolin nyt vatsallaan makaavan vaimoni päältä.

    Miehet kuvasivat vielä hetken nuolemistani sekä vaimoni alastonta vartaloa, lopuksi he zoomasivat kuvan vaimoni kasvoihin, ettei kenellekään jäisi epäselväksi kuka oli kyseessä. Miehet pukeutuivat ja poistuivat sanoen, että tämä oli ensimmäinen erä ja lisää olisi varmasti luvassa. Vaimoni ei saisi kasvattaa yhtään karvoja alapäähänsä ja meidän piti olla koko ajan valmiina toimimaan juuri niin kuin miehet komentaisivat. Miehet poistuivat ja jäimme vaimoni kanssa kahdestaan. Vaimoni makasi lattialla ja itki, menin hänen viereensä ja silitin hänen tahmaisia pakaroitaan. Nukahdimme siihen ja herättyämme keskustelimme tapahtuneesta. Kerroin omasta kiihottumisestani ja vaimo kertoi omista, tajunnan räjäyttäneistä orgasmeistaan. Päätimme alkaa elämään uutta elämäämme, vaimoni WSTA lutkana ja minä uusien isäntiemme nöyränä palvelijana.

    Antaisin koska vaan vaimoni noiden miesten käyttöön. :)


   • Cuckriksu kirjoitti:

    Antaisin koska vaan vaimoni noiden miesten käyttöön. :)

    Eikö teillä ole mitään kunnioitusta naista kohtaan,annatte vaimonne pakolaisten nussittaviksi.Teidän syy että somalit nussii pikkutyttöjä


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eikö teillä ole mitään kunnioitusta naista kohtaan,annatte vaimonne pakolaisten nussittaviksi.Teidän syy että somalit nussii pikkutyttöjä

    Jos olisi meitä kantasuomalaisia naisia enemmän jotka antaisi pakolaisten nussia itseään niin ehkä ne jättäisi lapset rauhaan.


   • jormalaiset kirjoitti:

    Jos olisi meitä kantasuomalaisia naisia enemmän jotka antaisi pakolaisten nussia itseään niin ehkä ne jättäisi lapset rauhaan.

    Ei mitään kantasuomalaisia naisia somaleille, vaan navetan taakse lehmiä nussimaan. Niistä mulkuista ei ole edes töihin.


  • Hyvä tarina, laita jatkoa

  • toivottavasti tämä on vain tarinaa ja fantasiaa, muuten vereni alkaa kiehua.

  • Mä tykkäsin tarinasta. Pelkkää fantasiaa, jota en haluaisi koskaan toteuttaa tosielämässä.

  • Nyt Leenalla on aikaa tummille,jätin mieheni koska tummat kullit haluavat siementää minua,on muutama suomi mieskin vittuani nainut .
   Elämäni on nyt sitä mitä haluan.Olen 63v,pakolaisten huora ja ylpeä siitä !!!

   • Täällä ois halukas nuorempi mie valmiina täyttään sun kiimaiset aukot. Haluan naida sua edestä ja takaa koko päivän lennättää lastini ja nuolla sut puhtaaksi pakottaen sut imee lauennut kyrpä taas juhlakuntoon


  • Olisitko todellakin halukas ottamaan minut? Kertoisitko kuinka sinä ja ehkäpä myös kaveriesi kanssa,ottaisitte minut? Pidän nuoremmista miehistä,heidän suonikkaista kyrvistä ja rajuista otteista....olisinko kanssasi hyvässö hoidossa ?

  • Kivaa joulua kaikille minun kullilleni :) Jouluni meneekin kivasti kun saan olla hyvässä hoidossa kuusamossa,minä ja kymmenen miestä :)

  • Hyvää Uutta Vuotta vaan...
   Toivottavasti menee yli välipäivien. Niin ei lopu leikki kesken.
   -
   Jk. Onko ne muuten mamuja? Pientä paikallista tapojen opettelua...

   • Sanoin sinulle ystäväni,ratkiriemuisaa uuttavuotta,kiva oli sinustakin taas kuulla ...mamujahan he :)


  • Kiva kuulla että voit hyvin. Ihana että voit nyt panostaa hyviin harrastuksiin. On taitanut sullekkin tulla vuosi lisää. Mutta niin ne vuoden vierii. Veikkaanko oikein jos sanon että siellä paukkuu raketit taivaalla ja tähdet silmissä kun vuosi vaihtuu viikon loppuna...
   Jk. Tseppiä vaan miehille...

   • Hei...nyt on Leenan asiat hienosti,Mamut ovat ottaneet minut omakseen,enää en tarvitse muita seikkailuja :) kuinkas siellä ?


   • Leena63 kirjoitti:

    Hei...nyt on Leenan asiat hienosti,Mamut ovat ottaneet minut omakseen,enää en tarvitse muita seikkailuja :) kuinkas siellä ?

    Tosi iihana kuulla. Olette löytäneet toisenne. Meillä on viellä homma vähän hakusessa. Ystäväni on muuttanut luokseni. Olemme jonkinlaiseesa ystävyys-Yhteistyö-Avunanto liitossa. Sellainen perinteinen YYA-sopimus. Muutama tuttu mamu on saanut pysyvän luvan jäädä suomeen. He käyvät meillä säännöllisin väliajoin. Sanovat tämän olevan parempaa kuin oma tyttöystävä. Saan katsoa kun avokkiani pannaan ja sitten pääsen lopuksi liukkaille.
    Siellä vastaanottokeskuksessa ollaan kyllä välillä käyty. Ollaan haettu ohjaajiksi sellaiseen "kotouttamis" ohjelmaan...


   • Leena63 kirjoitti:

    Hei...nyt on Leenan asiat hienosti,Mamut ovat ottaneet minut omakseen,enää en tarvitse muita seikkailuja :) kuinkas siellä ?

    Hei Leena pitkästä aikaa. Kuinkas kesä sinulla on mennyt? Ettet vaan olisi käyttänyt aikaasi rannalla makoiluun.


  • Luulenpa ja myös toivonettä suurimmat raketit purkautuvat ihan minun ilokseni :) Tähtiä uskon näkeväni todellakin :)
   Ja kyllä,vuodet vierivät muttei se näytä kysyntää hidestavan,vihdoin olen NAINEN !

   • Hei Leena63 kirjoittele.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefu taas sekoilee instassa.

   Nyt on taas viesti kaikille luettavissa. Onko vieläkin kännissä, vai sekaisin?
   72
   1621
  2. Sofia pakeni yöllä kotonta Stefua.

   Uusi piirre näköjään löytyy Stefusta. Suutuessaan heittelee tavaroita.
   124
   1151