Raivokohtauksia

ei toivoa

Onko kenelläkään narsistin puolisolla kokemusta narsistin raivokohtauksista? Entä onko mielisairaalla tuollaisia raivokohtauksia, jotka purkautuvat, jos toinen vähänkin yrittää puhua ja keskustella normaaleista asioista? Onko kysymys narsistista vai mielisairaasta ihmisestä, kun on täysin tunneköyhä, eikä välitä omista lapsistakaan, saa raivokohtauksia ja syy on aina kaikessa toisissa. Työstä saa tyydytyksensä perheellä viis.

119

6265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maailmanparantaja

      Täysin narsistille tyypillistä käytöstä. Tuollainen työlle omistautuminen toimii narsistilla niin kauan kun hänen uransa on nousujohteinen. Sitten kun vaikeuksia alkaa kasautumaan työpaikalla juuri narsistin oman käytöksen vuoksi, alkaa narsistinen raivo purkautumaan herkemmin myös kotona.

      Narsistikin on vain ihminen, joka peilaa ympäristöään muihin, jolloin seurauksena on aina riitojen ja raivokohtausten lisääntyminen kasvavan pahoinvoinnin seurauksena.

      Luulen, että narsistin pahoinvointi johtuu siitä, että hänen oma uskonsa "ylivertaisuuteensa" horjuu, josta seuraa maanis-depressiivistä käytöstä.

      • xdcsdcsd

        Tuollainen työlle omistautuminen on kyllä ikävä kyllä nykypäivän vaatimus monellekin. Työ voi olla sen tyyppistä että asioille on omistauduttava että saat tuloksia töissä ja sitä kautta pitää työpaikkasi ja sitä kautta perheellä on jotakin syötävää ja asunto. Ei voida sanoa että se on narsisti joka työlleen omistautuu, ts voisi sanoa että narsisti tekee sitten työnsä hyvin ja muille ei sillä työllä ole mitään väliä. Se miten henkilö jakaa omaansa sitten perheensä kanssa paljastaa onko hän narsisti vai ei. Mutta jos työ on välttämätön perheen hyvinvoinnille ja ilman työtä perhe putoaa kuiluun, niin ei pidä ihmetellä että työ vaatii omistautumista.


    • Mirri57

      Asia on sikäli konstikas, että 'narsisti' on vaikeasti luonnehäiriöinen ihminen, jolla voi esiintyä psykoottista oireilua silloin, kun hän voi huonosti. Niinpä hän raivokohtauksineen voi vaikuttaa hyvinkin 'mielisairaalta' olematta kuitenkaan mielisairas, vaan vaikeasti persoonallisuushäiriöinen.

      Mielestäni kuvaamasi raivokohtaukset kertovat siitä, että narsistilla on paha olla ja hän voi huonosti. Siksi hän raivoaa... Vaikea luonnehäiriö voi aiheuttaa psykoottisuutta, joka ilmenee etenkin raivareissa, ja 'itkuraivokohtauksissa', sun muissa rajuissa (pikkulapsenomaisissa) tunteenpurkauksissa.

    • näin se on

      Tutulta kuullostaa nuo raivokohtaukset.Ne ovat niin pelottavia ja niin hirveän näkösiä että välttää viimeseen asti riitaa narsistin kanssa.Aivan normaalia parisuhde asioita jos yrittää sievästi alkaa kertoon,nii tasajalkaa hyppii,nyrkkejään lyö yhteen,hiki kihoaa pintaan,verenpaine nousee,silmän pullistuu päästä...Narsisti vihaa lausetta,minä rakastan sinua.Kukapa narsistia rakastas.Narsistiin ei muuta kun riippuvuus suhde.
      Olen reilun 5 vuotta katellut narsistia ja joka päivä ajatellut miten tuosta pääsis eroon,on siinä vaan paha olla.
      Yhtään vk.n loppua en ole häntä selvinpäin nähnyt.

      • Ota ja lähde!

        Miten olet jaksanut elää noin 5 vuotta?!! Elämäsi on kuin kopio omastani, mutta minä pääsin eroon jo neljännellä lähtökerralla. Jos oma terveytesi ( sekä fyysinen että psyykkinen) on sinulle kallis, niin ota ja lähde ja pysy loitolla narsistista. Tukipuhelimesta saat apua ja kannustusta lähtöön.
        Jo yksistään alkon käyttö on hyvä syy lähteä. Elämä on lyhyt, elämä on lahja - miksi tuhlaat sen tuollaiseen?
        Hae apua ja pelasta itsesi ennen kuin on myöhäistä!


      • Kuningaslimonadi

        Tuntuu että alkoholin käyttö on se joka raivokohtauksia saa aikaan, hän on todennäköisesti kovasti riippuvainen.


      • nähty.eikun ulos

        laita ulos tai lähde,älä pidä minkäänlaista yhteyttä. mieti oletko sen p...läjän arvoinen.oma elämäs vain pilaat. herätys...sinä pystyt lähtemään,,,toisaalta,jos haluat jäädä sen narsun jalkoihin,,,mieti mitä OIKEESTI HALUAT ELÄMÄLTÄSI.


    • Nää on niin nähty

      Raivokohtaukset on enemmän sääntö kuin poikkeus, eikä niihin tarvita edes mitään todellista syytä, kaikki on kuitenkin seuraavassa käänteessä tavalla taikka toisella sun itse aiheuttamaa. Exä kakkosella oli tapana näiden raivokohtaustensa aikana soittaa poliisille, ilmoitti "marttyyrina" harjoittavansa perheväkivaltaa puolisoaan kohtaan.. (en pystynyt ikinä käsittämään mikä päähänpisto se oli), ilmeisesti tuolla tempulla koetti pyhittää tekonsa, olihan hän sentään itse soittanut poliisit... Noh, poliisit ei ikinä tulleet paikalle, koska se väkivallan kohde (minä) oli mies. Raivokohtauksia tuli myös täysin selvinpäin, alkoholin vaikutuksen alaisena vielä varmemmin ja molemmissa tilanteissa niissä ei ollut mitään järjen häivääkään, itse keskityin vaan tilanteen rauhottamiseen kaikin mahdollisin keinoin. Tilanteen rauhotuttua siivosin sotkut ja jäljet & peittelin itsestäni haavat, mustelmat, yms. Kerran sain päälleni pannullisen tulikuumaa kahvia ja niitä palovammoja oli jo vaikea peitellä, puoli naamaa ja kaula paloi melkosen pahasti, samoten tietysti olkapää, rinta, käsivarsi ja kylki...

    • höfawe

      Kyllä täällä ollaan niin metsässä näissä jutuissa. Raivokohtauksia ei todellakaan voi yksiselitteisesti liittää narsistiseen persoonallisuushäiriöön. Ja ottakaa nyt hyvät ihmiset tietoisuuteenne se, että persoonallisuushäiriöinen ihminen, joita on eri tyyppistä, ei aina ole häiriöksi kuin itselleen. Hän saattaa satuttaa ja ajaa ahdinkoon vain itsensä. Näin esim.estyneellä persoonallisuudella on tapana tehdä.
      Täällä kaikenmaailman amatööripsykologit heiluu ilman tietoa asioista.
      Itselläni on koulutus tietoa.

      • Sande123

        mun kokemuksen mukaan juuri raivokohtauksista tunnistaa narsistin.Jokaikinen narsisti jonka olen tavannut saa raivareita.silmiin syttyy hullunraivo,pää saattaa täristä ja suusta tulla vaahtoa jne jos kaikki ei mene narskun mielen mukaan.Yksikään näistä ei ole mitään vikaa nähnyt itsessään ja kovasti ovat muita käskemässä,määräilemässä,opastamassa ja neuvomassa..ja tunnen parikin erittäin narsistista psykiatria joten se siitä koulutustiedosta...Narsistien maailmassa juuri tämä kieroutunut vaurioitunut yksilö asettuu normaalien yläpuolelle ja neuvoo muita,tämä on nähty.


      • njhkljö
        Sande123 kirjoitti:

        mun kokemuksen mukaan juuri raivokohtauksista tunnistaa narsistin.Jokaikinen narsisti jonka olen tavannut saa raivareita.silmiin syttyy hullunraivo,pää saattaa täristä ja suusta tulla vaahtoa jne jos kaikki ei mene narskun mielen mukaan.Yksikään näistä ei ole mitään vikaa nähnyt itsessään ja kovasti ovat muita käskemässä,määräilemässä,opastamassa ja neuvomassa..ja tunnen parikin erittäin narsistista psykiatria joten se siitä koulutustiedosta...Narsistien maailmassa juuri tämä kieroutunut vaurioitunut yksilö asettuu normaalien yläpuolelle ja neuvoo muita,tämä on nähty.

        Hälytyskellojen pitäisi soida, jos raivokohtaukset tulevasta "puskasta" ja ihan mitättömistä asioista kuten asiat väärin tiskikoneessa. Kokemukseni on että raivokohtauksia syntyy eniten uudessa ympäristössä esim. etelän matkoilla kohteissa joka ei ole entuudestaan tuttu. Lisää alla.

        ---

        Hypervalppaus, johon yhdistyy viittaavia ideoita ja paranoiaa. Koska narsistin liioiteltu kaikkivoipa minä on valheellinen ja hauras, se ei kestä muiden ihmisten pienintäkään rakentavaa kritiikkiä; poikkipuolista sanaa; oma-aloitteisuutta; sitä, että muilla on hauskaa ilman narsistia; sitä, että muut ihmiset kuluttavat narsistille "omistettua" aikaa muuhun kuin narsistisina lähteinä toimimiseen (esim. narsisti on katkera, kateellinen ja vihainen pienille lapsilleen, koska he kuluttavat äidin aikaa ja energiaa, ja se on poissa siitä ajasta, joka vaimon pitäisi omistaa narsistin palvomiselle); sitä, että muut elävät omaa elämäänsä narsistista välittämättä ja narsistista huolimatta; sitä, että muiden narsistiin liittyvät kommentit ja sanat ovat liian neutraaleja (eivät tarpeeksi ylistäviä); jne. Narsisti on hypervalpas tällaisten "rikkomusten" suhteen. Narsisti saa niiden takia usein toistuvia raivokohtauksia, jotka voivat joskus yltyä väkivallaksi.

        http://hiljaistapohdintaa.blogspot.fi/2013/03/narsistit-narsismi-ja-narsistinen.html


    • näin se on

      Onhan näissä kavereissa paljon muutakin kuin raivokohtaukset.Jos 5 vuottakin on koko ajan katellut näitä narskun liikkuja,niin ei siinä ammattiauttajaa tarvi sairauden määrittämiseen.
      25 vuotta olen palveluammatissa ollut ja joutunut lähelle monenlaista ihmistä, kuuntelemaan,ymmärtämään,kyllä siinä ajassa oppii monenlaista.
      Tämä minunki miesystävä pitää kaikki narskun piirteet.Hyvin kylmä ja tunteeton,ei tervehdi,ei pyydä anteeksi,ei halaa,ei muista merkkipäiviä.Vihaa kuulla lauseen ,minä rakastan sinua.Pistää rahaa menemään,kaikki täytyy näyttää paremmalta kuin muilla.Salainen oma maailma tietokoneella,entisten naisystävijen kuvia,joista kaivaa menneisyyttä,ei pääse erilleen niistä koskaan.Kaikki asiat tehdään kellolleen,jos esim.saunaan ei pääse lauantaina klo 17.00,niin asia haittaa kauan aikaa.Käyttää hengistä väkivaltaa niin paljon kun kerkiää.Ruokaa laittaessani hän huomauttelee selän takana.Olen 2 vuotisen koulun käyny keittäjän ammattiin,koko ikäni laittanut ruokaa ja tiedän,että osaan.

      • hehhehh

        Nuo kriteerit sopivat taas moneen muuhunkin. Ja jos merkkipäivät unohtaa niin...narsu? Kamoon hei :D


      • tytär-1

        Olipahan tuttua tekstiä kerrakseen. "Hyvin kylmä ja tunteeton,ei tervehdi,ei pyydä anteeksi, ei muista merkkipäiviä", -> valehtelee, *mustamaalaa* ihmisiä, varastaa, pettää, antaa katteettomia lupauksia hyödyn saavuttamiseksi yms.
        Minun isäni käyttääntyy juuri noin.

        Eikä tule koskaan muuttumaan. Hitsi sentään, en ole koskaan mitään pahaa hänelle tehnyt. Nyt uhkailee, että tekee minusta *perinnöttömän*, Koska olen kuulema niin paha ihminen!!?? Elämä narsistinlapsena, on todellinen maanpäälinenhelvetti.


      • ölkjhgffghj

        Minä olen valmiiksi varautunut ajatukseen, että minusta tehdään perinnötön, joten aiheella ei voi minua kiristää. Asia ei hetkauta minua väähääkään.


    • näin se menee

      Niinhän se narsku unohtaa merkkipäivät kun hän vihaa niitä,kun häneltä puuttuu empatia muita ihmisiä kohtaan.Hän kaikella tavalla häikälemättömästi lyö puukkoa selkään.Kaikki asiat tehdään sillon kun narsku haluaa.Tämäkin narsku on täyttänyt taloni omilla tavaroilla siltä varalta jos ero tulee,niin saapahan hypätä hakemassa tavaroitaan pois.
      Ajattelin ,että täällä vois saada järkevää keskustelua,mutta näyttää samanlaista suunsoittoa olevan kun tuolla yleisissä keskusteluissa.

      • jospa niin?

        jos unohtaa merkkipäivät, voi siinä takana olla muutakin.
        katkera ihminen vain ei näe ja ymmärrä sitä. On siis narsisti itse syyttelyineen.


    • jospa kuitenki näin

      Eipähän ole syytöksiä,että tuokin olettamus koituu vääräksi,anteeksi vain.Hyvin väärin alkaa tekemään johtopäätöksiä,kun ei tiedä asioista mitään.Asia on nimittäin ,niin,että tämä merkkipäivien unohtaja on käynyt läpi tutkimukset ja hänellä on narsistinen persoonallisuushäiriö.Aika näyttää meneekö huonompaan vai parempaan.

    • Kokemusta...

      Näillä 24:sen palstoilla ei pysty mitään järkevää keskustelua saada aikaan,aina on näitä paskan vääntäjiä.
      Tuossakin joku väitti ettei Raivokohtaukset kuulu narsistille,vaan sillehän ne vasta kuuluukin.Narsisti on kykenemätön normaaliin aikuisten ihmisten keskusteluun,kun hän on jäänyt uhmaikäisen asteelle.Saa näitä uhmaikäisen raivokohtauksia aivan mitättömistä asioista.Marisee ja juonittelee kuin pieni lapsi.Jos narsistin kans elää yhteistä elämää,ei todellakaan ole varaa mennä syyllistämään häntä mistään,kyllä hänet on silkkihansikkain käsiteltävä.Hänen kans pärjää kun muistaa myöten elää.

      • onkos sinulla

        No onkos kokemusta yhteisestä elämästä narsistin kanssa?


      • peilikuvajainen

        Onhan sitä kokemusta narsistin kanssa yhteiselämästä, kun itsensä kanssa elää? ;)


      • samaan mökkiin,,,
        peilikuvajainen kirjoitti:

        Onhan sitä kokemusta narsistin kanssa yhteiselämästä, kun itsensä kanssa elää? ;)

        Sinunki täytys päästä narsistin kans elämään,niin tietäisit mitä se on.


      • runsaan veden kera
        samaan mökkiin,,, kirjoitti:

        Sinunki täytys päästä narsistin kans elämään,niin tietäisit mitä se on.

        Sinun pitäisi saada purkillinen xanoreita ja pamia, niin harhasi oikenevat.


      • kummajainen
        peilikuvajainen kirjoitti:

        Onhan sitä kokemusta narsistin kanssa yhteiselämästä, kun itsensä kanssa elää? ;)

        Peilikuvajainen tunnustaa itse olevansa narsisti,no eipähän sinunkaan tarvitse yksin asua


      • itse olet.
        kummajainen kirjoitti:

        Peilikuvajainen tunnustaa itse olevansa narsisti,no eipähän sinunkaan tarvitse yksin asua

        Taidat olla itse narsisti, joka pistää sanat toisen suuhun, manipuloi mielen ja kääntää ihmisen 360 astetta itsensä ympäri, kerran jos toisenkin.


      • sivusta.
        itse olet. kirjoitti:

        Taidat olla itse narsisti, joka pistää sanat toisen suuhun, manipuloi mielen ja kääntää ihmisen 360 astetta itsensä ympäri, kerran jos toisenkin.

        yleensä tällä palstalla narsistin uhreja syyllistävä, tai häntä epäilevä vähättelijä ei tiedä narsistisesta persoonallisuushäiriöstä mitään, tai on sitten itse narsisti, vähän samaan tyyliin kuin ateisti haukkuu uskovaa ja raamatun sanaa


    • qöä

      Tervejärkiset ihmiset ovat harvalukuisina tässä maailmanajassa- Näin Suomessa ja maailmanlaajuisesti.
      Kaikki eivät silti ole narsisteja.

    • Tuunusmerkit

      Aivan hirveitä oli raivokohtaukset, narsisti meni aivan tulipunaiseksi, sen silmät pullistuvat päästä,se haukoi henkeään niin että hengityksen höyry poltti ja hengityksestä lähtevä löyhkä kuvotti. Sitten narsisti kimposi seinän kautta kattoon ja siitä takaisin lattialle ja vinkui kuin sikaa pistettäisiin. Suu levisi niin että sisuskalut näkyivät. Sitten narsisti nosti molemmat karvaiset kätensä kohti kattoa ja päästi kammottavan karjaisun. Pelkkä äänenpaine tainnutti 10 samassa tilassa olevaa ihmistä (uhreja kaikki). Tämän jälkeen narsisti jähmettyi paikoilleen ja korvista alkoi tulla ohutta savua joka kohta muuttui paksuksi mustaksi savuksi joka haisi palaneelle muoville. Pää alkoi loistaa punaisena ja se alkoi muuttaa muotoaan; pää muuttui kuin sulaksi vahaksi joka valui olkapäille ja tippui siitä betonilattialle polttaen siihen isoja reikiä jotka ulottuivat koko kerrostalon 10 kerroksen matkalle.

      Oli se peto, tuo narsisti.

      • olihan uni

        Ja sitten heräsit dildo peräreiässäsi nalle kainalossa?


      • Tuunusmerkit
        olihan uni kirjoitti:

        Ja sitten heräsit dildo peräreiässäsi nalle kainalossa?

        Ei ihan vaan kun heräsin niin nalle oli työntynyt peräreikääni ja dildo värisi vaginassani.


      • otan osaa
        Tuunusmerkit kirjoitti:

        Ei ihan vaan kun heräsin niin nalle oli työntynyt peräreikääni ja dildo värisi vaginassani.

        No voihan Pekingin ankka!

        On sulla melkoinen peräaukko.


      • muRRR

        Tämän unitarinan opetus on varmaan se, että kateus tunkee uniinkin. Olet vain kateellinen luomasi fantasiahahmon kantavasta äänenvoimasta.


      • Kiitos tästä... :D Parhaat naurut.
        Olen tavannut tuollaisia kyllä.
        Se siitä narsistien "tunteettomuudesta".


    • Närsistien käytös

      Narsistien käytös aiheuttaa uhreille hirveitä raivareita, mielenterveysongelmia ja jopa itsemurhia.

      • aivan vitun varmasti

        No aivan vitun varmasti.


      • uhratut

        Niin, se menee valitettavasti noin päin.


    • narsisti ei kadu

      Kuopiossa äiti tappoi lapsensa nautiskellen, suunnitelmallisesti, ilman raivoa. Soitti voitonriemuisesti lasten isälle ja hätäkeskukseen omasta mielestään suuresta urotyöstään.
      Ei ole psykoosissa tällä hetkellä, puhuu avoimesti ja katumatta teostaan.
      Narsiti.

    • raivottaria

      Kaikki voivat saada raivokohtauksen. Mutta, toistuvat raivokohtaukset ilman järjellistä syytä kuuluvat mielisairauden tai narsismin kategoriaan.
      Narsistit saavat aina toistuvia raivokohtauksia ilman näkyvää tai järjellistä syytä. Narsistit ovat kummallisia mielensäpahoittajia, jotka vastaavat mielensäpahoitukseen raivostumalla. Terveelle raivon kohteeksi joutuvalle jää epäselväksi mikä laukaisee milloinkin narsistin raivokohtauksen.

      • Impulsiivisuus oire

        Totta. Se on sitä impulsiivisuutta, joka on yksi narsismin oire.


      • erillään asuvat

        Tuo on niin totta, arvaa kuinka usein olen miettinyt, että mitä tapahtui, miten tässä taas näin kävi, riidat ovat niin kamalia, haukkumista ja nimittelyä. Sinut kuvaillaan henkilöksi josta et voi tunnistaa itseäsi vaikka kuinka mietit. Itsekkin viisivuotisessa suhteessa persoonallisuushäiriöisen kanssa. Muutaman kerran eroa tehty, mutta ei vielä(kään) lopullista.


      • kdkjkj
        Impulsiivisuus oire kirjoitti:

        Totta. Se on sitä impulsiivisuutta, joka on yksi narsismin oire.

        Olet kyllä tietämätön idiootti jos laitat impulsiivisuuden yhteen narsismin kanssa.
        Toisaalta syytät tuolloin myös kaikkia naisia. Tutkimusten mukaan naisten impulsiivisuus on moninkertaista vrt.miehiin.


      • 13+17=?
        kdkjkj kirjoitti:

        Olet kyllä tietämätön idiootti jos laitat impulsiivisuuden yhteen narsismin kanssa.
        Toisaalta syytät tuolloin myös kaikkia naisia. Tutkimusten mukaan naisten impulsiivisuus on moninkertaista vrt.miehiin.

        Impulsiivisuudesta...

        "Hän on käytökseltään, arvoiltaan ja ajattelutavoiltaan ristiriitainen ja impulsiivinen. Narsisti loukkaantuu myös helposti, on vihamielinen, pinnallinen ja epäluuloinen kaikkea ja kaikkia kohtaan".

        http://www.narsistienuhrientuki.fi/tietoa/narsismista_yleisesti/narsisti_kilpasilla/


      • Impulsiivisuus ON
        kdkjkj kirjoitti:

        Olet kyllä tietämätön idiootti jos laitat impulsiivisuuden yhteen narsismin kanssa.
        Toisaalta syytät tuolloin myös kaikkia naisia. Tutkimusten mukaan naisten impulsiivisuus on moninkertaista vrt.miehiin.

        Impulsiivisuus ON yksi narsismin tunnetuimmista ja selkeimmistä oireista.

        Voin olla tietämätön idiootti, mutta minä en tuota yhdistelmää ole tehnyt, minulla ei ole edes yhtä lasta, saatika narsistilasta... Vai mitä mahdat tarkoittaa?

        Tietenkään impulsiivisuus ei voi olla ainoa oire. Saisikos tuohon viittaamaasi tutkimukseen jonkun linkin tai tiedon tutkimuksen tekijästä tms.


    • Rakentava palaute

      Exä ilmoitti hylkäämisen syyksi sen, että täytyi minun kanssani jatkuvasti varoa sanojaan.

      Koko seurustelumme aikana en kuullut hänen suustaan mitään positiivista kommenttia.
      Haukkumista ja arvostelua riitti joka asiasta.

      Hauskin oli, kun hän opetti minulle, kuinka juustoa höylätään tai arvosteli siitä, kun olin laittanut kuivat astiat kaappiin, ennen kuin aloin tiskaamaan.

      Hän saattoi esimerkiksi haukkua uuden pukuni juuri, kun olimme lähdössä juhliin.

      Kerran olin ostanut häntä varten seksikkään alusasun. Hän ei kiinnittänyt siihen mitään huomiota, vaikka keikistelin hänen edessään. Kun sitten vihjaisin, että olin pukeutunut häntä varten, hän tuijotti minuun ja sanoi, ettei tuossa nyt ole mitään ihmeellistä. Ihan normaalit tamineet.

      Kun tarjosin hänelle harvinaista viiniä merkkipäivänämme, hän mainitsi toisen viinin, joka oli paljon parempaa ja että merkkipäivät olivat kissanristiäiset.

      Kun kerroin hänelle rakastavani häntä, hän sanoi rakastavansa kaikkia ihmisiä.

      Kävimme ystäväni haudalla ja olin unohtanut kynttilän autolle. Lähdin hakemaan sitä ja hän jäi haudalle odottamaan kiroillen, huutaen ja haukkuen perääni.

      Olin yrittänyt kertoa hänelle, tosiaankin, ettei toiselle ihmiselle voi sanoa ihan mitä tahansa, vaikka asuttaisiin yhdessä.

      Näiden keskustelujen jälkeen hän sai aina raivokohtauksen, "sinähän se oletkin niin täydellinen" hän ilkkui ja uhkaili erolla.

      • oispa toisin

        Rakentava palaute nimimerkille, mehän ollaan samanlaisten kumppaneiden kanssa. Oli niin tuttua ja totta, ihan oisin voinut itse kirjoittaa kaiken tuon ja vielä lisääkin esimerkkejä.


    • kaikkia sitä

      Justiinsa samanlaista meillä.Välillä näyttää etten vettäkään osaa kattilassa oikein päin keittää.
      Näitä merkkipäiviä ei meilläkään hyväksytä.Kyllä hän auton ostopäivän muistaa ja kissanpentujen syntymäpäivän.Enkä millään lailla ole häntä omista merkkipäivistä muistuttanut,hän vain vihaa kaikkia normaalia juttuja.Alussa hän yritti,että minun olisi pitänyt leikkuuttaa hiukset lyhyiksi ja värjätä punaiseksi!!!!!
      Koko ajan tulee haukkumista kaikella lailla.Nauraa ja pilkkaa,vaikka ei mitään oiskaan.Kaikki asiat tehdään niin kuin hän määrää.
      Kampaajalta tullessani,hän haukkuu,ettei huomaa edes että ois mitään tehty.Emme asu yhdessä ja siitä olen onnellinen.
      Hän vihaa halaamista ja rakkautta,neun ilmanaikusia höpötyksiä.Mutta kuuntelee mielellään musiikista kaikki itkuvirret,kun hän ei pääse entisistä naisystävistään koskaan erilleen.Haaveilee miten saisi 30 vuotta takaisin päin.En ole jaksanut olla kiinnostuneena kyseleen.

    • Demonin riivaama

      Juurikin näin.
      Nyt, kun luen tuota omaa avautumistani, niin se kyllä kuulostaakin niin absurdilta ja häiriintyneeltä etten, piru vie, voi ollenkaan tajuta minkä Luojan tähden olen ollut tuollaisen ihmisen kanssa päivääkään yhdessä! Ja nämä olivat niitä pikkujuttuja.
      Koko tyyppihän oli ihan täysi pikkukallevitsi.
      Pakko on myöntää, että olin kyllä itsekin aivan häiriintynyt, kuunnellessani tuollaista ala-arvoista, jatkuvaa mitätöimistä ja vithuilua.
      Ei mikään ihme, että meidän uhrien toleranssia ihmetellään ja kummastellaan.
      Ei yksikään terve ihminen antaisi kohdella itseään noin.

    • kaikkia sitä

      Ei yksikään terve ihminen antaisi kohdella itseään noin.Ei varmasti,mutta kun se tehdään pikku hiljaa ja välillä on aikoja kun menee paremmin.Osaan jo varautua siihen kun on ollut mukava päivä,nii kohta on täysi helvetti.Mies ystäväni ruikutti ulkomaan matkaa ja oli jo jonku aikaa ollut "melkein" normaali,kun olin tilannut matkan ja menin hänen luokseen,niin ei muuta pirua keksinyt,niin piti alkaa muisteleen 30 vuotta vanhoja naisystäviä ja kuunteleen sen aikaisia musiikki kappaleita.Voi,voi,ai ai,kun ne olivat mahtavia aikoja,missähän neki tytöt nykyään on.Se oli kiitos tilaamastani matkasta ja huomion osoitus siitä miten mukava ystävä olen.Kaikki täytyy niellä hiljaa,ettei tule raivokohtausta.Jos olisin mustasukkainen ei tuota olisi pystynyt näin kauaa kahteleen.

      • sivusta vaan

        Olisiko mahdollista, että yritit kuitenkin liikaa miellyttää, mahdollisesti provosoiden? Keikistelemällä seksikkäissä alusvaatteissa tai tuo ulkomaanmatkajuttu eli kuulostellen liikaa yritit miellyttää, etkä osannut kuitenkaan olla vankasti omine mielipiteinesi? Olen pahoillani, mutta tuollaisen kuvan sain kirjoituksistasi. Toivon, että olet löytänyt jo paremman, arvoisesi, joka ymmärtää tarpeitasi enemmän ja on kanssasi enemmän samalla aaltopituudella.

        Parisuhde on vaikea taitolaji, jossa vain virheiden ja tekemisen kautta oppii. Tärkeää on tietää, mistä pitää ja kuinka pitkälle menee toista miellyttääkseen eli ylittääkö liikaa niitä omia rajoja yrittäessään toista miellyttää. Tulee mieleen erilaiset karvajutut ja niillä miellyttäminen, kuinka monesti naiset puunaavat itseään vain toista miellyttääkseen, sen sijaan, että tekisivät niinkuin itsestä hyvältä tuntuu.


      • voi surkeus
        sivusta vaan kirjoitti:

        Olisiko mahdollista, että yritit kuitenkin liikaa miellyttää, mahdollisesti provosoiden? Keikistelemällä seksikkäissä alusvaatteissa tai tuo ulkomaanmatkajuttu eli kuulostellen liikaa yritit miellyttää, etkä osannut kuitenkaan olla vankasti omine mielipiteinesi? Olen pahoillani, mutta tuollaisen kuvan sain kirjoituksistasi. Toivon, että olet löytänyt jo paremman, arvoisesi, joka ymmärtää tarpeitasi enemmän ja on kanssasi enemmän samalla aaltopituudella.

        Parisuhde on vaikea taitolaji, jossa vain virheiden ja tekemisen kautta oppii. Tärkeää on tietää, mistä pitää ja kuinka pitkälle menee toista miellyttääkseen eli ylittääkö liikaa niitä omia rajoja yrittäessään toista miellyttää. Tulee mieleen erilaiset karvajutut ja niillä miellyttäminen, kuinka monesti naiset puunaavat itseään vain toista miellyttääkseen, sen sijaan, että tekisivät niinkuin itsestä hyvältä tuntuu.

        Mitä helevetin alusvaatteita,minun ei ole koskaan tarvinnut kenenkään eessä eikä takana keikistellä missään alusvaatteissa ja vitut mitään ulkomaanmatka juttuilla miellyttää.Pitäs lukea vähän paremmin ennen kun alkaa vastaamaan.Mies ystäväni ei ole koskaan pitänyt mistään seksikkäistä alusasuista.Eihän narsistit sellaisista pidä,todellisuudessa.


      • hupsista hups
        voi surkeus kirjoitti:

        Mitä helevetin alusvaatteita,minun ei ole koskaan tarvinnut kenenkään eessä eikä takana keikistellä missään alusvaatteissa ja vitut mitään ulkomaanmatka juttuilla miellyttää.Pitäs lukea vähän paremmin ennen kun alkaa vastaamaan.Mies ystäväni ei ole koskaan pitänyt mistään seksikkäistä alusasuista.Eihän narsistit sellaisista pidä,todellisuudessa.

        Hups, luetaan huolellisemmin. Helpotus, ei sitten ollutkaan narsu, koska pitää seksikkäistä alusvaatteista, ainakin hyvärunkoisten päällä.


      • et näin
        hupsista hups kirjoitti:

        Hups, luetaan huolellisemmin. Helpotus, ei sitten ollutkaan narsu, koska pitää seksikkäistä alusvaatteista, ainakin hyvärunkoisten päällä.

        Täytyy olla tarpeeksi hyvä runkoinen ,niin ei tarvitse seksikkäitä vaatteita.Rumathan vaatteilla koreilee.Ruumiillinen työ ja elämän ajan liikuntaa,niin saa röyhelöt jäädä kauppaan.


      • Rakentava palaute
        sivusta vaan kirjoitti:

        Olisiko mahdollista, että yritit kuitenkin liikaa miellyttää, mahdollisesti provosoiden? Keikistelemällä seksikkäissä alusvaatteissa tai tuo ulkomaanmatkajuttu eli kuulostellen liikaa yritit miellyttää, etkä osannut kuitenkaan olla vankasti omine mielipiteinesi? Olen pahoillani, mutta tuollaisen kuvan sain kirjoituksistasi. Toivon, että olet löytänyt jo paremman, arvoisesi, joka ymmärtää tarpeitasi enemmän ja on kanssasi enemmän samalla aaltopituudella.

        Parisuhde on vaikea taitolaji, jossa vain virheiden ja tekemisen kautta oppii. Tärkeää on tietää, mistä pitää ja kuinka pitkälle menee toista miellyttääkseen eli ylittääkö liikaa niitä omia rajoja yrittäessään toista miellyttää. Tulee mieleen erilaiset karvajutut ja niillä miellyttäminen, kuinka monesti naiset puunaavat itseään vain toista miellyttääkseen, sen sijaan, että tekisivät niinkuin itsestä hyvältä tuntuu.

        Turha selittää, että minun yritykseni miellyttää miesystävääni olisivat olleet se ongelma.

        Kyllä ongelma on se, jos käyttäytyy toista kohtaan loukkaavasti, nöyryyttävästi , halventavasti ja väheksyvästi.

        En tiedä mistä karvajutuista höpiset, mutta kyllä on letka ilkeitä ja julmia kommentteja.

        En oikein usko, että noilla teidän filosofioillanne onnellista parisuhdetta leivotaan kenenkään kanssa.

        "Olisiko mahdollista, että yritit sittenkin liikaa miellyttää, mahdollisesti provosoiden?"
        Voiko enää narsistisempaa kommenttia löytyä!

        Virhe ei ole yrittää miellyttää kumppaniaan tavoilla, joista terve mies olisi takuulla tykännyt, vaan se, että murskaa toisen sydämen ja itsetunnon.
        Sellainen käytös ei todellakaan kuuluu terveeseen ja onnellisen parisuhteeseen.
        Jos se teidän mielestänne on ihan normaalia ja oikein ja minä sen ansainnut, niin sääliksi todellakin käy niitä ihmisiä, jotka erehtyvät kanssanne elämäänne jakamaan.

        Noihin alempiin kommentteihin en viitsi edes vastata, koska ne ovat niin törkeitä ja typeriä.


      • Sivusta vaan sinulle
        Rakentava palaute kirjoitti:

        Turha selittää, että minun yritykseni miellyttää miesystävääni olisivat olleet se ongelma.

        Kyllä ongelma on se, jos käyttäytyy toista kohtaan loukkaavasti, nöyryyttävästi , halventavasti ja väheksyvästi.

        En tiedä mistä karvajutuista höpiset, mutta kyllä on letka ilkeitä ja julmia kommentteja.

        En oikein usko, että noilla teidän filosofioillanne onnellista parisuhdetta leivotaan kenenkään kanssa.

        "Olisiko mahdollista, että yritit sittenkin liikaa miellyttää, mahdollisesti provosoiden?"
        Voiko enää narsistisempaa kommenttia löytyä!

        Virhe ei ole yrittää miellyttää kumppaniaan tavoilla, joista terve mies olisi takuulla tykännyt, vaan se, että murskaa toisen sydämen ja itsetunnon.
        Sellainen käytös ei todellakaan kuuluu terveeseen ja onnellisen parisuhteeseen.
        Jos se teidän mielestänne on ihan normaalia ja oikein ja minä sen ansainnut, niin sääliksi todellakin käy niitä ihmisiä, jotka erehtyvät kanssanne elämäänne jakamaan.

        Noihin alempiin kommentteihin en viitsi edes vastata, koska ne ovat niin törkeitä ja typeriä.

        Sinulle vielä, Sivusta vaan:

        Varmasti meidän nykyiset tai tulevat suhteemme eivät sinulle kuulu millään tavalla.

        Jokainen päivä kaltaisesi narsistin kanssa on ollut hukattu päivä elämässämme, jota ikuisesti ainakin minä kadun, samoin kuin sitä hellyyttä, rakkautta, rahaa, aikaa, vaivaa ja huolenpitoa, jota häneen tuhlasin.

        Koko ihminen oli ja on pelkkä tyhjä kupla, hyväksikäyttäjä, henkinen vampyyri, myrkkyä, joka sairastuttaa kaikki läheisensä.

        Joten noilla taidoilla ja näkemyksillä en tulisi neuvoja jakelemaan kenellekään vaan keskittyisin ihan vaan itse etsimään sitä seuraavaa uhria, jonka sielua alat taas tuhoamaan ja elämää pilaamaan.

        Että kyllä se toinen narsisti varmasti sinullekin vielä löytyy, se ideaali, joka ei sinusta yhtään välitä.


      • Sitä samaa vaan
        Sivusta vaan sinulle kirjoitti:

        Sinulle vielä, Sivusta vaan:

        Varmasti meidän nykyiset tai tulevat suhteemme eivät sinulle kuulu millään tavalla.

        Jokainen päivä kaltaisesi narsistin kanssa on ollut hukattu päivä elämässämme, jota ikuisesti ainakin minä kadun, samoin kuin sitä hellyyttä, rakkautta, rahaa, aikaa, vaivaa ja huolenpitoa, jota häneen tuhlasin.

        Koko ihminen oli ja on pelkkä tyhjä kupla, hyväksikäyttäjä, henkinen vampyyri, myrkkyä, joka sairastuttaa kaikki läheisensä.

        Joten noilla taidoilla ja näkemyksillä en tulisi neuvoja jakelemaan kenellekään vaan keskittyisin ihan vaan itse etsimään sitä seuraavaa uhria, jonka sielua alat taas tuhoamaan ja elämää pilaamaan.

        Että kyllä se toinen narsisti varmasti sinullekin vielä löytyy, se ideaali, joka ei sinusta yhtään välitä.

        luen näit kiroituksia... näen kyllä nämä epäoikeudenmukaiset huomautukset ja turhanpäiväisen haastamisen... Oireet viittaavat aspergeriin...


      • voi surkeus
        Sivusta vaan sinulle kirjoitti:

        Sinulle vielä, Sivusta vaan:

        Varmasti meidän nykyiset tai tulevat suhteemme eivät sinulle kuulu millään tavalla.

        Jokainen päivä kaltaisesi narsistin kanssa on ollut hukattu päivä elämässämme, jota ikuisesti ainakin minä kadun, samoin kuin sitä hellyyttä, rakkautta, rahaa, aikaa, vaivaa ja huolenpitoa, jota häneen tuhlasin.

        Koko ihminen oli ja on pelkkä tyhjä kupla, hyväksikäyttäjä, henkinen vampyyri, myrkkyä, joka sairastuttaa kaikki läheisensä.

        Joten noilla taidoilla ja näkemyksillä en tulisi neuvoja jakelemaan kenellekään vaan keskittyisin ihan vaan itse etsimään sitä seuraavaa uhria, jonka sielua alat taas tuhoamaan ja elämää pilaamaan.

        Että kyllä se toinen narsisti varmasti sinullekin vielä löytyy, se ideaali, joka ei sinusta yhtään välitä.

        Mikä tämä" Sinusta vaan",oikeen on.Mitä nämä karvajutut ja seksikkäät alusasut kun kukaan ei ole sellaisista maininnnut yhtään mitään.Kirjoittelee asiat aivan nurin perin.Äkkiä tuostakin häiriköstä saattaa aatella mitä vaan.


      • Veikkaan, että juuri
        voi surkeus kirjoitti:

        Mikä tämä" Sinusta vaan",oikeen on.Mitä nämä karvajutut ja seksikkäät alusasut kun kukaan ei ole sellaisista maininnnut yhtään mitään.Kirjoittelee asiat aivan nurin perin.Äkkiä tuostakin häiriköstä saattaa aatella mitä vaan.

        Veikkaan, että juuri sellainen asperger on juuttunut pääsemättömiin narsismipalstalle ja tapojensa orjana on päättänyt pelleillä muiden kustannuksella. Olen toiseen linkkiin laittanut asiaa heistä tämän vierailijan kunniaksi juuri...

        Ensin on kertomus ja vähän näytettä, mutta sitten on asiaakin linkitettynä.


      • Wau
        Veikkaan, että juuri kirjoitti:

        Veikkaan, että juuri sellainen asperger on juuttunut pääsemättömiin narsismipalstalle ja tapojensa orjana on päättänyt pelleillä muiden kustannuksella. Olen toiseen linkkiin laittanut asiaa heistä tämän vierailijan kunniaksi juuri...

        Ensin on kertomus ja vähän näytettä, mutta sitten on asiaakin linkitettynä.

        Wau.


    • Juho Huovinen lappee

      Minulla oli avopuolisona Johanna niminen 33 vuotias nainen. akka sai jatkuvia raivokohtauksia mm. jos en tullu ovelle vastaan tai jos en hymyillyt jne... sitte tuli uhkauksia. uhkas mm. helvetin enkeleillä. masennuiin ja akka väitti että hän tässä on masentunut ja uhri. sitte se huus sitä uhria ja teki paskapuhe kampanjaa selän takana sen suhteen ajan. pääsin siitä irti ja 2 viikkoa myöhemmi melkein sekosin ko tajusin mitä siinä oikeestaa tapahtu. helvetin pahoja paniikkikohtauksia, pelkotiloja, jne... kampanjat levis kulovalkean tavoin. lisää uhkauksia, prätkäpojat kävi uhkaamassa, tuntemattomat ihmiset Facebookissa heitti uhkaavaa tekstiä, kotii tultii väkisi. poliisi naureskeli vaan ja tää juttu jatkuu vieläki.
      työpaikka, mielenterveys, osa tai suurin osa ystävistä, suku, kaikki meni. mutta niin mukavat vammat et ei oikeastaa ees kiinnosta. pakene. jos et pääse eroon ni mie voin tulla tapaamaan sitä kusipäätä.

      • Huovinen2

        narsisti kontrolloi parisuhteessa vastakkaista sukupuolta niillä raivokohtauksilla. sitä se tarkottaa se pihtien ottaminen, uhri alistuu hiljalleen sen narsisti naisen tai miehen tahtoon koska myö aletaan pelkäämään niitä raivokohtauksia, mie sain esim. pelkotiloja suhteen jälkeen jos kuulu joku kovempi ääni. mitä enemmän ne pääsee alistamaan sitä enemmi niistä löytyy sadistisuutta sen vallan tunteen mukaan. oma henkilökohtainen mielipide on että ne on auttamatta sosiopaattisia. miun ex ei tuntunut omaavan mitään moraalia, nii ja sitte sillä oli mukava tapa syyllistaa jos itse teki jotain väärin eli teki aloitteen ja tilanne vääristyy niin ettei hän ole virhettä tehnyt.
        vittu mie muistan ikuisesti sen seinähullun nnaaman ja sen naurun ko se tuhos miuta.
        jos siinä suhteessa yritti ees normaalia keskustelua joka olisi jollain tapaa kriittinen häntä kohtaan seurasi sama kuin aina eli raivarit.
        pää sekos.


    • tästä poikki

      jos löytyy uhria esittävien narsisti naisten elossa olevia uhreja ottakaa yhteys allekirjoittaneeseen. Juho Huovinen Lappeenranta. miehenä on vitun vaikea saada tukea mistään suunnasta. mukaanlukien narsistien uhrit tuki mestasta.

      • adhgaöh

        Perusongelmahan on se, että naisila hyväksytään tommonen raivoaminen. Aina puhutaan siitä että "hormoonikierto aiheuttaa raivareita" tms.
        Tää yhteiskunta vaan tukee naisten narsismia. Tsemit sulle!


      • Ei ole totta

        "pää sekos. "

        Nuo nimet julkisuudessa!!?? :[


      • Juho lappee

        säälin hakeminen oli akalla se millä suhteeseen mentiin. kolmio draama. akka seurusteli toisen kanssa samaan aikaan ja syytti sitten minua pettämisestä kun jäi itse kiinni. olin erehtynyt harrastamaan seksiä ennen kun aloimme suhteeseen.
        minun ikäväkseni käytimme yhdessä huumeita suhteen aikana ja minulle tuli uhkapeliongelma. nyt nuo on poissa mutta olen jo häiriintyneen oloinen itsekin.
        ainaki sillä akalla oli hauskaa. sitte näitä pikku juttuja jotka kertoo siitä sen sadistisuudesta. suhteen alussa se haki sääliä sillä miulla ei oo kavereita ja häntä haukutaan ja muuta paskaa. lopussa se nauro ettei siulla oo enää ystäviäkään ja nauro miten hää kilautti miut. viimesiä sanoja oli hihitellen siuta oottaa pakkohoito.
        akka syytti miuta systemaattisesta henkisestä pahoinpitelystä ja väitti minua uhria esittäväksi narsistiksi oli mm. kertonut miun siskolle miten mie saan raivokohtauksia. eli kerto minun olevan sitä mitä hän itse todellisuudessa on.


      • Joukainen
        Juho lappee kirjoitti:

        säälin hakeminen oli akalla se millä suhteeseen mentiin. kolmio draama. akka seurusteli toisen kanssa samaan aikaan ja syytti sitten minua pettämisestä kun jäi itse kiinni. olin erehtynyt harrastamaan seksiä ennen kun aloimme suhteeseen.
        minun ikäväkseni käytimme yhdessä huumeita suhteen aikana ja minulle tuli uhkapeliongelma. nyt nuo on poissa mutta olen jo häiriintyneen oloinen itsekin.
        ainaki sillä akalla oli hauskaa. sitte näitä pikku juttuja jotka kertoo siitä sen sadistisuudesta. suhteen alussa se haki sääliä sillä miulla ei oo kavereita ja häntä haukutaan ja muuta paskaa. lopussa se nauro ettei siulla oo enää ystäviäkään ja nauro miten hää kilautti miut. viimesiä sanoja oli hihitellen siuta oottaa pakkohoito.
        akka syytti miuta systemaattisesta henkisestä pahoinpitelystä ja väitti minua uhria esittäväksi narsistiksi oli mm. kertonut miun siskolle miten mie saan raivokohtauksia. eli kerto minun olevan sitä mitä hän itse todellisuudessa on.

        tämmönen tapaus vapaalla jalalla. onnea seuraavalle.


    • T.Liikkanen

      onko kukaan törmännyt psykoosissa olevaan sosiopaattiseen narsistiin? siitä saa palkkion.

    • Aspergerin lyömä

      Kauan sitten asuin samassa osoitteessa, joka osoite oli minun omistamassani asunnossa, miehen kanssa, joka oli erittäin lapsellinen. Olin treffeillä aiemmin tapaamani aikuisen miehen kanssa ja tämä lapsellinen sai sen selville.

      Siitä seurasi, että kun lapsellinen mies tuli viikonloppuisin minun luokseni, hän aina ensimmäiseksi löi minua nyrkillä päähän. Tuolloin emme vielä asuneet yhdessä. Monta kuukautta jatkui niin, että joka perjantai kun mies oli lyönyt minua, itkin aina jossakin nurkassa sykkyrässä.

      Lopulta tein niin, että löin häntä aina takaisin. Minä aina käänsin kasvoni sohvatyynyä vasten ja mies löi minua takaraivoon. Noin ei jäänyt mitään jälkiä. Erään kerran jälkeen löin häntä takaisin, löin kasvoihin ja hän sai siitä mustan silmän.

      Vuosien mittaan hän unohti, että oli lyönyt minua koskaan. Hän muisti vain, että minä löin häntä. Kun hän kerran syytti minua siitä, miten olin lyönyt hänen silmänsä mustaksi, muistutin häntä, että minähän löin takaisin, koska hän löi minua ensin.

      Hän sanoi, että miten hän muka minua olisi lyönyt, eihän minulla ollut edes silmä mustana koskaan, kuten hänellä...

      Kaikkea muutakin inhottavaa tapahtui. Mies ei rakastanut minua aikuisella tavalla. Koin suhteen nöyryyttävänä. Jostain syystä aina kun alkoholi oli mukana kuvioissa, mies oli erittäin luotaantyöntävä ja lapsellinen. Alkoholin myötä tuli järkyttäviä riitoja ja huutoja.

      Noinan juhlapyhinä lähinnä minä sain raivokohtauksia miehen seurassa. Mies löi minua ja riita jatkui. Lopulta tosiaan alkoi järki loppua. Olin vuosien kuluessa muutaman kerran laittanut välit poikki, mutta mies tuli aina katuvana takaisin ja antoi periksi ne asiat, mitä kulloinkin vaadin.

      Hyväksyin paluun anteeksipyyntönä ja niin suhteemme jatkui liian kauvan.

      Tapahtui myös muuta todella vakavaa pahaa ja väkivaltaista sekä fyysisesti että henkisesti, jossa oli mukana myös miehen veli samoin elkein. Heillä on luultavasti ainakin asperger sukurasitteena. Tuon olen käsittänyt vuosia sen jälkeen, kun sain suhteemme poikki.

      Veljekset olivat hyvin narsistisia käytökseltään, vaikka eivät aivan täysin empatiakyvyttömiä olekaan. Asperger heillä ainakin on. Aspergerissa on fyysisiä oireita myös, jotka tiedän sillä poikakaverillani olleen. Kaikki täsmää. Hän oli niin periksiantamaton ja oli aivan sama kuinka väärässä hän oli, aina oli pakko saada olla oikeassa, eikä hän antanut minulle mitään myönnytystä.

      Raivokohtaukseni johtuivat tuosta.

      • haloo?

        Sä olet kyllä harvinaisen sairas ihminen..


      • Arpergerin lyömä
        haloo? kirjoitti:

        Sä olet kyllä harvinaisen sairas ihminen..

        Ja millä perusteella? Sinä, Sika olet harvinaisen sairas ihminen. Sen voi jokainen itse lukea.


      • Aspergerin lyömä
        haloo? kirjoitti:

        Sä olet kyllä harvinaisen sairas ihminen..

        Entä mitä mieltä olet siitä miehestä, joka löi minua joka perjantai saapuessaan nyrkillä päähän?


      • olisiko?

        Skitsofrenia?


    • Aspergerin lyömä

      Mielessäni on käynyt, että mistä senkin tietää, ettei tämä aspergerpoikakaveri ole vuosikymmenten mittaan kehrännyt kokoon ajatusta, että minä olen narsisti...-luotettava perheellinen lasten isä veljensä todistajanaan.

      • 9+3

        sitähän sinä taidat olla


      • Aspergerin lyömä
        9+3 kirjoitti:

        sitähän sinä taidat olla

        Millä perusteella? Sinulla, Sika, ei ole antaa vastausta.


      • jhhghg
        Aspergerin lyömä kirjoitti:

        Millä perusteella? Sinulla, Sika, ei ole antaa vastausta.

        hakeudu hoitoon


      • Aspergerin lyömä
        jhhghg kirjoitti:

        hakeudu hoitoon

        Miten se auttaisi sinun hulluuteesi, jos minä hakeutuisin hoitoon?


      • hhjjk
        Aspergerin lyömä kirjoitti:

        Miten se auttaisi sinun hulluuteesi, jos minä hakeutuisin hoitoon?

        lopeta syytteleminen ja kohtaa itsesi, kasva ihmisenä.


      • Aspergerin lyömä
        hhjjk kirjoitti:

        lopeta syytteleminen ja kohtaa itsesi, kasva ihmisenä.

        Mistä tiedät, mitä minä teen?
        Miksi et kirjoita noille miehille vastaukseksi, että lopettaisivat syyttelyn ja kasvaisivat ihmisenä?


      • helppo nakki
        Aspergerin lyömä kirjoitti:

        Mistä tiedät, mitä minä teen?
        Miksi et kirjoita noille miehille vastaukseksi, että lopettaisivat syyttelyn ja kasvaisivat ihmisenä?

        ah---sinä siis riehut myös siinäkin ketjussa... jäit kiinni :D


      • Aspergerin lyömä
        helppo nakki kirjoitti:

        ah---sinä siis riehut myös siinäkin ketjussa... jäit kiinni :D

        Luulenpa, että jäit itse kiinni. Ikävä kyllä nakerrat juuri miesten uskottavuutta...


      • kljkgkj
        Aspergerin lyömä kirjoitti:

        Luulenpa, että jäit itse kiinni. Ikävä kyllä nakerrat juuri miesten uskottavuutta...

        Kyllä sä tarvitset ihan oikeasti apua. Aivan täynnä katkeruutta olet ja vihaa. Se tuntuu tekevän sinusta narsistisen.
        Oletko kenties hakenut apua, saanut lääkitystä terapiaa?? Toivon vilpittömästi että pääset ihmisten kirjoihin.


      • Aspergerin lyömä
        kljkgkj kirjoitti:

        Kyllä sä tarvitset ihan oikeasti apua. Aivan täynnä katkeruutta olet ja vihaa. Se tuntuu tekevän sinusta narsistisen.
        Oletko kenties hakenut apua, saanut lääkitystä terapiaa?? Toivon vilpittömästi että pääset ihmisten kirjoihin.

        "Toivon vilpittömästi että pääset ihmisten kirjoihin."

        Miksi?


      • Aspergerin syömä
        kljkgkj kirjoitti:

        Kyllä sä tarvitset ihan oikeasti apua. Aivan täynnä katkeruutta olet ja vihaa. Se tuntuu tekevän sinusta narsistisen.
        Oletko kenties hakenut apua, saanut lääkitystä terapiaa?? Toivon vilpittömästi että pääset ihmisten kirjoihin.

        Ehkä siksi, että huomautin sinun syövän miesten uskottavuutta. Luopio miesten joukossa on ikävä juttu... noin niinkuin kavereidenkin kannalta.


      • flkflj
        Aspergerin lyömä kirjoitti:

        "Toivon vilpittömästi että pääset ihmisten kirjoihin."

        Miksi?

        siksi että se on sinun ja kaikkien oikeus. Jokaisella on oikeus omaan elämään, omaan terveeseen tahtoon, rakkauteen jne. Sinullakin on toivottavasti tuo edessä.


      • lkjg
        Aspergerin syömä kirjoitti:

        Ehkä siksi, että huomautin sinun syövän miesten uskottavuutta. Luopio miesten joukossa on ikävä juttu... noin niinkuin kavereidenkin kannalta.

        taas todistit itsesi....voi sinua :(


      • Aspergerin syömä
        lkjg kirjoitti:

        taas todistit itsesi....voi sinua :(

        Putosit pelistä... :D


      • fklklkjl
        Aspergerin syömä kirjoitti:

        Putosit pelistä... :D

        sinä taas paljastit itsesi ja juuri sen mistä kanssasi kyse: impulssikontrollin puutteesta. Kirjoitat ennenkuin mietit.


      • Aspergerin lyömä
        fklklkjl kirjoitti:

        sinä taas paljastit itsesi ja juuri sen mistä kanssasi kyse: impulssikontrollin puutteesta. Kirjoitat ennenkuin mietit.

        Ajattelin juuri kun poistuin koneelta ja laittelin vähän nukkumaanmenoa sinusta, että sinä vaikutat oikeasti sellaiselta aspilta, josta kirjoitin. Se "riehumisjuttu" jota tarjoat minulle.. Osoittaa ollessaan vääristelvä ja väkivaltainen ajatus sinulla, että turvaudut mielikuvaan, jossa minä alan riehua ja se tuo sinulle oikeuden väkivaltaiseen puolustautumiseen...

        Valehtelet siis vilpillisesti, että nainen on alkanut riehua, ja siksi sinun on ollut turvauduttava väkivaltaan, josta on jäänyt ehkä todistettavat jäljet.

        "helppo nakki
        27.11.2014 23:30

        ah---sinä siis riehut myös siinäkin ketjussa... jäit kiinni :D"

        Turvaudut myös ajatukseen, että saat naisen jotenkin otettua "kiinni". Kuten myös aspergerpoikaystäväni ja hänen veljensä kävivät käsiksi minuun ilman mitään syytä. He tahtoivat osoittaa kykenevänsä pitämään valtaa...


      • Aspergerin lyömä
        fklklkjl kirjoitti:

        sinä taas paljastit itsesi ja juuri sen mistä kanssasi kyse: impulssikontrollin puutteesta. Kirjoitat ennenkuin mietit.

        Minulla taitaa olla vähän toisenlaisessa hallinnassa näppis kuin itselläsi. Ei sinun kommentteihisi ole vaikea vastata. En jää miettimään väkivaltaisen vääristelyn edessä, niinkuin väkivallan tekijät toivoisivat. Vastaus tulee nopeammin kuin toivoisit. Kuten huomaat.


      • ölgjkdj
        Aspergerin lyömä kirjoitti:

        Ajattelin juuri kun poistuin koneelta ja laittelin vähän nukkumaanmenoa sinusta, että sinä vaikutat oikeasti sellaiselta aspilta, josta kirjoitin. Se "riehumisjuttu" jota tarjoat minulle.. Osoittaa ollessaan vääristelvä ja väkivaltainen ajatus sinulla, että turvaudut mielikuvaan, jossa minä alan riehua ja se tuo sinulle oikeuden väkivaltaiseen puolustautumiseen...

        Valehtelet siis vilpillisesti, että nainen on alkanut riehua, ja siksi sinun on ollut turvauduttava väkivaltaan, josta on jäänyt ehkä todistettavat jäljet.

        "helppo nakki
        27.11.2014 23:30

        ah---sinä siis riehut myös siinäkin ketjussa... jäit kiinni :D"

        Turvaudut myös ajatukseen, että saat naisen jotenkin otettua "kiinni". Kuten myös aspergerpoikaystäväni ja hänen veljensä kävivät käsiksi minuun ilman mitään syytä. He tahtoivat osoittaa kykenevänsä pitämään valtaa...

        Eikö sinulla tosiaankaan ole muuta tekemistä? Vai flirttailetko kanssani?


      • Aspergerin lyömä
        flkflj kirjoitti:

        siksi että se on sinun ja kaikkien oikeus. Jokaisella on oikeus omaan elämään, omaan terveeseen tahtoon, rakkauteen jne. Sinullakin on toivottavasti tuo edessä.

        Olen saanut huomaavaista tasa-arvoa ja arvostusta ihmisenä, kuten myös samaan sarjaan kuuluvaa seksiä. Olen tyytyväinen noilta osin. En tarvitse hoivaamiseen ja turhaan huolehtimiseen naamioitunutta alentamista.


      • ulkopuolinen-67
        Aspergerin lyömä kirjoitti:

        Minulla taitaa olla vähän toisenlaisessa hallinnassa näppis kuin itselläsi. Ei sinun kommentteihisi ole vaikea vastata. En jää miettimään väkivaltaisen vääristelyn edessä, niinkuin väkivallan tekijät toivoisivat. Vastaus tulee nopeammin kuin toivoisit. Kuten huomaat.

        pakko puuttua: nm.Aspergerin lyömä on ahdistunut ja hirvittävän hyökkäävä. Miksi toimit noin ihan syytöntä kohtaan?


      • Aspergerin lyömä
        ölgjkdj kirjoitti:

        Eikö sinulla tosiaankaan ole muuta tekemistä? Vai flirttailetko kanssani?

        Saan nautintoa kun otan luuloja pois agressiivisilta miehiltä. Ehkä tämä saa sinutkin ajattelemaan edes hieman...


      • Sivusta seurannut
        ulkopuolinen-67 kirjoitti:

        pakko puuttua: nm.Aspergerin lyömä on ahdistunut ja hirvittävän hyökkäävä. Miksi toimit noin ihan syytöntä kohtaan?

        Niin. Minäkin ihmettelen, miksi epäinhimillisestä kohtelusta kertovaa Aspergerin lyömää pitää ahdistaa edelleen.


      • tarjosin apua
        Sivusta seurannut kirjoitti:

        Niin. Minäkin ihmettelen, miksi epäinhimillisestä kohtelusta kertovaa Aspergerin lyömää pitää ahdistaa edelleen.

        sivusta seurannut on sama kuin aspergerin lyömä ja monet muut nimimerkit täällä. Esittää uhria ja hakee huomiota.
        End of story. Good luck with her ihan kaikille ketkä ovat hänen kanssaan tekemisissä. Itse en jaksa terapioida häntä enempää.


      • Sivusta seurannut
        ulkopuolinen-67 kirjoitti:

        pakko puuttua: nm.Aspergerin lyömä on ahdistunut ja hirvittävän hyökkäävä. Miksi toimit noin ihan syytöntä kohtaan?

        Tässä Aspergerinlyömän asiallinen ajatelma omasta karusta kohtalostaan, ja siinä sitten seuraavat häntä kiusaamaan lähtevät kommentit.

        Aspergerin lyömä
        27.11.2014 22:40

        Mielessäni on käynyt, että mistä senkin tietää, ettei tämä aspergerpoikakaveri ole vuosikymmenten mittaan kehrännyt kokoon ajatusta, että minä olen narsisti...-luotettava perheellinen lasten isä veljensä todistajanaan.

        9 3
        27.11.2014 22:43

        sitähän sinä taidat olla

        Aspergerin lyömä
        27.11.2014 23:14

        Millä perusteella? Sinulla, Sika, ei ole antaa vastausta.


      • Aspergerin lyömä
        tarjosin apua kirjoitti:

        sivusta seurannut on sama kuin aspergerin lyömä ja monet muut nimimerkit täällä. Esittää uhria ja hakee huomiota.
        End of story. Good luck with her ihan kaikille ketkä ovat hänen kanssaan tekemisissä. Itse en jaksa terapioida häntä enempää.

        " Itse en jaksa terapioida häntä enempää. "

        Viisainta on luovuttaa ylivoiman edessä. Totuus ei pala tulessakaan ja valheella on lyhyet jäljet :D


      • kyselen vaan
        Aspergerin lyömä kirjoitti:

        " Itse en jaksa terapioida häntä enempää. "

        Viisainta on luovuttaa ylivoiman edessä. Totuus ei pala tulessakaan ja valheella on lyhyet jäljet :D

        Pilaat vaan meidän naisten maineen nyt täällä. Vai onko se tarkoituksesikin?
        Täällä vastakkainasettelua sukupuolien kesken ja toimit minusta väärin.
        No, kaikille hyvät yöt ja parempaa huomista.


      • Dr.Phill
        Sivusta seurannut kirjoitti:

        Tässä Aspergerinlyömän asiallinen ajatelma omasta karusta kohtalostaan, ja siinä sitten seuraavat häntä kiusaamaan lähtevät kommentit.

        Aspergerin lyömä
        27.11.2014 22:40

        Mielessäni on käynyt, että mistä senkin tietää, ettei tämä aspergerpoikakaveri ole vuosikymmenten mittaan kehrännyt kokoon ajatusta, että minä olen narsisti...-luotettava perheellinen lasten isä veljensä todistajanaan.

        9 3
        27.11.2014 22:43

        sitähän sinä taidat olla

        Aspergerin lyömä
        27.11.2014 23:14

        Millä perusteella? Sinulla, Sika, ei ole antaa vastausta.

        Tarvitset apua.


      • Lyöty
        kyselen vaan kirjoitti:

        Pilaat vaan meidän naisten maineen nyt täällä. Vai onko se tarkoituksesikin?
        Täällä vastakkainasettelua sukupuolien kesken ja toimit minusta väärin.
        No, kaikille hyvät yöt ja parempaa huomista.

        Täytyykö sinulle sanoa, mikä pahan ison virheen itse olet tehnyt?


      • Aspergerin lyömä
        Dr.Phill kirjoitti:

        Tarvitset apua.

        Sinun viimeiset oljenkortesi kiusaajan polullasi ovat sellaisia, joissa alat syyttää uhrejasi, että nämä ovat jotenkin "sairaita"...

        Sinunlaisesi eivät todella hyödykään minkäänlaisesta avusta, vaan tarvitsette vain suoraa palautetta röyhkeydestänne, joka tietenkin johtuu vakavasta henkisestä vammasta.

        Nämä aspergerveljekset toivovat tietenkin, että olisin unohtanut heidän tekonsa ja luonteensa, mutta sitä toivovat turhaan. En tule koskaan unohtamaan heidän tekojaan. Heidän on turha toivoa, että tästä maailmasta löytyisi niin suurta armonpappia tai psykiatria, että nämä saisivat minut unohtamaan...

        Ajatella, että jotkut pelkäävät totuutta ilmeisesti henkensä edestä...


      • Lyöty
        Dr.Phill kirjoitti:

        Tarvitset apua.

        Kannattaakin pelätä totuutta, jos on syyllistynyt niin iljettäviin tekoihin ja vääristelyihin, kuin ne aspergerveljekset. Tuomiopäivä koittaa joskus... noin niinkuin raamatullisessa mielessäkin.
        He kuvittelevat, että he kykenevät hautaamaan totuuden. Se on pelkkää kuvittelua ja luuloa. Totuus on aina olemassa.


    • j.h lpr

      narsisti kuulemma taannuttaa uhrinsa. minä ainakin tein itsestäni pellen vain pitääkseni hänet tyytyväisenä. ikinä en lyönyt, naista en lyö. hän löi muutaman kerran mutta ei semmoinen satu. uhkailu ja kiristys oli tyypillä aseena raivokohtausten lisäksi. nainen sai raivokohtauksia myös muille kuten veljelleen jonka ajoi äitinsä luota pois raivokohtauksen avulla jouluaattona. eristäminen on yksi narsistin toimintamalli. saalistaja on kyseessä. eristetty jää helposti pahaan loukkuun kun mukana on sosiopaattinen käyttäytyminen tai miksi sitä sanotaan? mustamaalaaminen ja ihmisten manipulointi uhria vastaan.

      • J.Huovinen1

        itsekeskeinen ihminen väittää toista itsekeskeiseksi koska ei ole itse valmis myönnytyksiin tai uhrauksiin toisen puolesta


      • Keskari
        J.Huovinen1 kirjoitti:

        itsekeskeinen ihminen väittää toista itsekeskeiseksi koska ei ole itse valmis myönnytyksiin tai uhrauksiin toisen puolesta

        miten usein narsistin uhri oppii narsistilta sen toimintamallin?


      • aivot rikki
        Keskari kirjoitti:

        miten usein narsistin uhri oppii narsistilta sen toimintamallin?

        narsistihan oikeastaan pakottaa sen uhrinsa uhrautumaan itsensä puolesta koska ei ole valmis kompromisseihin. persoona hajoaa. pahimmassa tapauksessa kolmoispersoona tai monta niitä voi olla?
        t: uhrautuva, selviytyjä jolla on epäsosiaalinen ja estynyt persoona. nähtävästi erittäin vakava tunne elämän vamma joka laukesi jälkitraumaattisena stressinä.


      • onnekas2
        aivot rikki kirjoitti:

        narsistihan oikeastaan pakottaa sen uhrinsa uhrautumaan itsensä puolesta koska ei ole valmis kompromisseihin. persoona hajoaa. pahimmassa tapauksessa kolmoispersoona tai monta niitä voi olla?
        t: uhrautuva, selviytyjä jolla on epäsosiaalinen ja estynyt persoona. nähtävästi erittäin vakava tunne elämän vamma joka laukesi jälkitraumaattisena stressinä.

        vois vetää ittensä jojoo mutta kun ei voi itseään tappaa. tunne siteet napsuu poikki joka suunnassa. potkii itteään eteenpäi väkisi vaikka ei kummiska kiinnosta enää pätkääkään. psykoterapiaa odotellessa pillereitä popsiessa.
        idioottimaisia tempauksia ja ihmettelemistä.


    • Juholle tämä

      Tsemppiä Juho!
      Kauheita juttuja kerrot.
      Hyvä, että löysit tänne palstalle.
      Paljon täällä on noita asiattomuuksia, mutta paljion myös vertaistukea ja hyviä neuvoja.
      Puhuminen ja kirjoittaminen auttaa myös.
      Hyvä, että olet alkanut avautua ja etsiä tukea.

      • lkjdf

        Tsempit juholle ja älä välitä näistä haukoista täällä.


    • Piskuinen hiiri

      Täällä miespuolinen hiiri. Vakuutan, että olen mieshiiri miesten joukossa.

      • nainen-69

        täällä nainen kuka uskoo olevansa uhri. Mitä mä teen, mihin mie meen?
        apuva...ostakaa mulle heti niitä huulipunia ja talo...mä haluun ison talon...


      • Tollolle
        nainen-69 kirjoitti:

        täällä nainen kuka uskoo olevansa uhri. Mitä mä teen, mihin mie meen?
        apuva...ostakaa mulle heti niitä huulipunia ja talo...mä haluun ison talon...

        Puhut tollo itsestäsi. Olet ilmeisesti varaton mies, joka käyttää selviytymiskeinonaan sekä fyysistä ja henkistä väkivaltaa.
        Kuvittelet, että kaikki ovat samanlaisia kuin sinä.
        Tiedoksi: sinä olet kylmä ja tunteeton empatiakyvytön moukka.


    • Mimoze

      On kokemusta,mieheni kanssa oltu yhdessä 25v,raivareita päivittäin ilman syytä alkaa huutaan ja kiroomaan mulle ja lapsille.alan olla valmis eroon.7:lapsesta 6 vielä kotona,rankinta on kun käyttää henkistä väkivaltaa laosiinkin uhkaillen milloin mistäkin.ihan sairasta eikä voi yhtään tietää milloin ja mistä raivo alkaa!

    • raivottaria

      Narsistien raivokohtaukset ovat erittäin tuttua. Raivokohtauksille ei oikein koskaan ole löytynyt mitään syytä. Narsisti ei osaa selittää syitä millekään purkaukselleen koskaan.

    • eienäänhöynäytetty

      KYLLÄ! Ne raivokohtaukset! Niitä oikeasti pelkäsi..niitä tuli ilman mitään syytä..tai ne syyt keksittiin.
      Vaahtoa tuli suusta..kuumat kahvit päälle..voi voi..henki vaarassa muutamaan otteeseen jne.
      Pitkästä aikaa luin taas aiheesta ja tämä ketju osui silmääni.
      Fiksut tajuaa myös kumpi meistä onkaan se narsisti..uskova aviomies vai vaimo..molemmista kirjoitettu maratooniketjut....

    • Anonyymi

      On, aivan hervottomia raivareita joita tuli aivan tyhjästä. Väärä katse, pöydän pyyhkiminen väärällä rätillä tms riitti syyksi. Raivarit oli huutoa, raivoamista, haistattelua, kiroilua. Huh, kammottava ihminen, tehkää itsellenne palvelus ja lopettakaa ihmissuhteet tuollaisten tyyppien kanssa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8534
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2585
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2313
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1966
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1704
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1519
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1472
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe