sinivalkoinen ikoni(ko)?

poika ja kahvikuppi

Onko tämä hehkutus mielestänne median aikaansaamaa, vai haluaako Katri oikeasti olla tällainen "jalustalle nostettu"? Iltasanomien keskustelupalstalla joskus kirjoittivat että on koppava ihminen.

Myös Seura-lehden lukijoiden kirjepalstalla 90-luvun alkupuoliskolla kritisoitiin, että miksi se pitää päästää esiintymään kaikenmaailman tangomarkkinoille, vaikkei tangolaulaja ole eikä tule.

terv. ihailen etäältä.

5

377

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jaskan kaveri

      En ymmärrä oikein mikä lopullinen näkemyksesi on mutta koppavuuden pelossa ihailet sitten etäältä? No ainakin minä teen niin että annan Katrin laulaa laulunsa, ja olen erittäin tyytyväinen kuulemaani. Sellainen sydämellinen ja lämmin kuva minulla hänestä on. Ja totta, mielikuva saattaisi ehkä särkyä joten en kyllä ikinä mene mimikirjoituksia tai vastaavaa edes pyytämään. En häneltä, enkä keneltäkään muultakaan ihailemaltani.

      Me kuulujat hänet nostamme näilläkin jutuilla elämää suuremmiksi. Sellainen on Katri Helena laulajana, laulujen tulkitsijana, taiteilijana. :=)

    • *kuuntelija*

      Olen aina ollut Katrin kuuntelija,ihan lapsesta asti ja tavannut hänet lukuisia kertoja erilaisissa tilanteissa. Koskaan en ole hänestä saanut koppavaa vaikutelmaa. Nykyisin hän jo tunnistaakin ja vaihdammekin yleensä muutaman sanan ohimennen. Itse kunnioitan hänen ammattitaitoaan ja julkisena "riistana" olemistaan,enkä anna muiden mielipiteiden koskaan vaikuttaa omaan käsitykseeni hänestä. Mukavaa syksyä kaikille Katrin kuuntelijoille.

    • Oli miten oli!

      Johan pomppasi!
      Et oikein tainnut ymmärtää mitä kirjoitit!
      Häntä kun ei ole oikeastaan nostettu millekkään "jalustalle"!
      Sattuu vaan olemaan niin,että osaa tehdä työnsä (laulamisen) eikä hänen muuta tarvitse olla,kuin oma itsensä.
      Suomen kansa kun näyttää pitävän hänen laulamisestaan,ja hänen lauluistaan!! Ei tarvita yhtään mitään muuta - rento iloinen huumori,ja rautainen ammattitaito - SIINÄ KAIKKI!!
      Katri ei koskaan ole ollut koppava (roska puhetta)!! Eikä hänestä saa tekemälläkään koppavaa.
      Olen myöskin henkilökohtaisesti tavannut Katrin useamman kerran,ja joka kerta olen saanut vaihtaa muutaman sanasen hänen kanssaan.
      Hänestä on koppavuus hyvin kaukana!!

      Terve rakentava kritiikki tässäkin keskustelussa on hyvästä,se antaa toisenlaista näkökulmaa asiaan -jotenka jatketaan jutustelua-!!

    • kuulla kaiken...

      laulaa näin Katri tangossaankin. Hän on meidän kuuntelijoitten sydämissä, siellä jalustalla. Positiivinen mukava ihminen myös. Ja kyllä han osaa laulaa tangoakin, sellainen levytys kuin Sydäntango ja Ruusutango tulevat levytyksistä ensimmäisinä mieleen. On kai muitakin myös levytettyjä tangoja hänellä, ja sitten keikat vielä erikseen joilla varmasti kuullaan tangoa, siis tanssipaikoilla.

      • poika ja kahvikuppi

        Katri itse kommentoi asiaa Keskisuomalaisessa 7. lokakuuta: Monien hittien esittäjää kutsutaan Suomen sinivalkoiseksi ääneksi. Katri Helena ei kuitenkaan ota "muiden antamia kohteliaisuuksia reppuunsa".
        - "Tulisi turhaa painolastia".


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4993
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4533
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2911
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe