Härmä air, mitä kokemuksia teillä on siitä?

Olen hankkimassa ensimmäistä omakotitaloa ja ajattelin muurauttaa sinne takan ja mietin tuota Härmä airin piippu putkea.Onko ollut hyvä käytössä ja miten kalliita ovat hankkia?Asentaminen ei varmaan ole vaikeaa?
Ilmoita


Hei,

Olen myynyt muutaman vuoden Härmä Airin piippua ja hyväksi olen todennut, ei
ole yhtään valitusta tullut ja on helppo asentaa, ohjeet tulevat paketin mukana.
Hinta riippuu piipun pituudesta ja mahdollisista lisätarvikkeista.

Voin kyllä tehdä tarjouksen siitä sinulle. Liikkeeni sijaitsee Lohjalla ja yhteystietoni ovat:
Inter-Takat,
Susanna Tervonen
050-490 8856
susanna.tervonen@inter-takat.com
Ilmoita
Kuulin muurarilta, että NVI on tällä hetkellä paras hinta/laatu-suhteeltaan (koska Ruotsin kruunun arvo heikko). Itse ei kokemusta, mutta kannattaa varmaan kysyä tarjous sieltäkin.

http://www.nvi.fi/
Ilmoita
härmä air piippu on kyllä helppo ja hyvä ratkasu jos ei hintaa säikähä. meillä oli laurin päältä lähtevänä noin 900ekuu. ainuana miinuksena on ettei savu peltiä saa täysin sulettua , häkää ovat kai aatelleet
Ilmoita
Se on tuota EU pelleilyä että ei peltiä saa nykyään kokonaan kiinni
Ilmoita
sitä?EU-pelleilyä,turhasta!
Ilmoita
Ei todellakaan kannata ostaa kyseisen firman tuotteita. Asiat meni pieleen heti alusta asti kyseisen firman piipun kanssa. Tilauksessa oli oikean mittainen piippu, mutta olivat tehtaalla muuttaneet tilausta ja toimittivat liian lyhyen piipun. Meni yli kuukausi ennen kuin piippu saatiin yltämään katolle asti.

No nyt muutaman vuoden jälkeen piipun kautta tuli vettä sisälle ja aiheutti kosteusvahingon. Aluksi olivat yhteistyökykyisiä asian suhteen kun hommaa hoidettiin vakuutusyhtiön kanssa, mutta kun vakuutusyhtiö totesi että piipussa on rakenteellinen vika joka aiheutti vesivahingon. Sen jälkeen Härmä Air muutti kokonaan kantansa. Ei vastattu puhelimeen tai sähköpostiin, ei ollut sen jälkeen piipussa mitään vikaa, kunhan vain vältettiin korvausvastuuta. Vaikka olivat ensin myöntäneet että vika on heidän. Härmä Airilta tuli "korjaaja" joka "korjasi" piipun kuntoon, tästä aiheutui kuitenkin lisäkustannuksia kun piipun korjaajan jälkiä piri kutsua korjaamaan pelti firmasta mies. Onneksi ostin piipun K-Raudasta joka osin otti vastuun asiasta.

Ei siis kannata hankkia mitään kyseisen firman tuotteita! Jos tulee jotain reklamaatiota tuotteista niin että tule saamaan mitään korvausta yritykselta. Pelkää paskaa asiakaspalvelua ja vittuilua!
2 VASTAUSTA:
Ettet vain olisi itse v.......ut ja niuhottanut inhimillisistä virheistä ja saanut juuri sitä mitä tilaa. Piippu on hyvä ja toimii...
Selvisikö koskaan, mistä tuo vesivahinko johtui? Oliko piipun ja katon välisessä tiivisteessä vikaa?
+Lisää kommentti
12 vuotta on toiminut täysin moitteettomasti, nuohooja kehuu puhtaaksi ja hyväkuntoiseksi edelleen, vetää hyvin, mitään vesivuotoja ei ole ollut vedikatosta, harkitsen aktiivisipiipun hankkimista jos ja kun piippu joskus uusimista kaipaa; korvausima ei tule huoneilmasta vaan esilämmitetystä hormi-ilmasta
Ilmoita
Onko totta että porukka keskustelee et kuka myy prasta reikää katolle HEI HALOO
Ilmoita
Kaksi vuotta mökillä kaksi piippua käytössä. Piti tehdä rakennuksesta johtuen tavanomaisesta poikkeavia ratkaisuja ja keskustella suoraan firman kanssa, k-rauta toki kaupat teki. Kaikki osat täydellisesti oikean kokoiset ja hyvännäköiset silmälle sisätiloissa. Helppo pystyttää itse ja myös läpiviennit pitävät täysin Härmäairin omilla osilla. Jyrkkään kattoon ei suoraan sopivia ollut ja lähekkäiset piiput vaativat rälläköintiä pellityksissä, mutta voihan sen peltisepälläkin teettää jos ei ole kokemusta tai uskallusta kokeilla itse. Toiseen asiaan palstalla viitaten, ennen vanhaan muurarit sahasivat savupellistä toisen kulman häkävaaran takia, silloin ei eu:sta tiedetty vielä mitään.
1 VASTAUS:
Vuodesta 2004 ollut ja hyväksi todettu. Kiitos Härmä Air
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Härmä air, mitä kokemuksia teillä on siitä?

Olen hankkimassa ensimmäistä omakotitaloa ja ajattelin muurauttaa sinne takan ja mietin tuota Härmä airin piippu putkea.Onko ollut hyvä käytössä ja miten kalliita ovat hankkia?Asentaminen ei varmaan ole vaikeaa?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta