listaus

minäpävaan...

tuolla aiemmin oli luotu omien kokemuksien ja havaintojen perusteella kuvaukset horoskooppimerkeistä ja ajattelin minäkin sitten laittaa tänne listani (: saa kommentoita...

oinas: energinen joka paikan höylä. tekee raivopäisesti asioita suorittaen, aivan kun keräilisi kredittejä. tekee ylimääräistä ja turhaakin, jaa-a en tiedä miksi. itsepäisiä ja omahyväisiä, luulevat tietävänsä kaikesta kaiken (erittäin ärsyttävä piirre työelämässä), eivät koskaan kiitä avusta. komentelevat. muuten vallan hulvattomia persoonia, hauskoja ja spontaaneja. iso plussa rohkeus. oinaat ovat usein älykkäitä, loogisia, hieman kankeita ajatusmaailmaltaan. oinas miehet - mustasukkaisia, omistamishaluisia, kontrolloivia.

härkä: tulee mieleen väri ruskea. erittäin rentoa porukkaa, semmosta perus keskilinjaa mennään. ei ole kiire ja hommat hoituu niin ku ne on aina ennenkin hoitunut. mukava hengailla ja olla vaan, kattoo sit huomen ja sillei... välistä vähä jääräpäisiä, mutta loppupeleissä ovat valmiita myös kompromisseihin. ongelmatilanteissa tuppaavat masentumaan, ku ei jaksaisi vääntää.

kaksonen: usein todella laihoja, siis fyysisesti. ota nyt niistä selvää, aika lailla hilluvat pitkin poikin pitäjiä ja rällästävät. ei tunnu oikein jalat pysyvän maassa, ja jotenkin kaikki tuntemani kaksoset ovat sinkkuja (usein vielä omasta tahdostaan)... eivät ole kauhean luotettavaa porukkaa. kivoja, omalaatuisia persoonia, tosin syvempi tuttavuus on vaikea saavuttaa - niin kaksi ääripäätä voi löytyä yhdestä ihmisestä.

rapu: ihania ja sympaattisia ihmisiä. mutta en voi ymmärtää, miten ravuilla voi aina olla ongelma jonkun ihmisen tai itsensä kanssa. koti on kieltämättä heille erityinen paikka, viihtyvät hyvin pikku koloissaan. keräilevät jotain, sisustelevat. ravut ovat hyvin usein ylidramaattisia, johtuen varmaan heidän herkästä nahastaan (tai huonosta itsetunnosta, jonka moni rapu ihminen omistaa). aika kovia alkoholin kuluttujajia, jos näin voisi sanoa - mukavia tosin humalapäissään, paitsi kun menee yli. miinuksia: ajoittainen marttyyrius ja kaksinaamaisuus.

leijona: itsestään huoltapitäviä, lihaksikkaat miehet ja kauniit naiset (: eih, mutta tykkäävät panostaa ulkonäköönsä. aikas häikäilemättömiä oman edun ajajia, mutta tätä kautta usein myös menestyviä ihmisiä. erittäin hyvää seuraa, keksivät jutun juurta ja ohjelmaa. voimakkaita, jossain määrin narsistia persoonia.

neitsyt: haluaa olla jalat maassa tyyppiä, luulee usein olevansa kypsempi kuin mitä on. hieman ahdasmielisiä, joten eivät innostu niin herkästi kokeilemaan uusia asioita. se, että usein sanotaan neitsyiden olevan siistejä, ei pidä lainkaan paikkaansa - sotkua ja epäjärjestystä kämpät täynnä. suhteellisen tasapainoista porukkaa kuitenkin, ja harvemmin tekevät elämässään harkitsemattomia ratkaisuja, joten elämä kulkee omalla painollaan turvallisesti eteenpäin.

vaaka: kaksosten lailla todella epämääräistä porukkaa. kaikki ilmanmerkit. taiteellinen tai vastakohtaisesti matemaattis-looginen. hiljaisia, varautuneita alkuun, tosin uskoisin heidän näin tarkkailevan uutta ympäristöa ja ihmisiä. haaleita persoonia... tykkäävät usein pelkistetyistä asioista, kulmikkuudesta, mustan ja valkoisen "sävyistä", linjakkuudesta ja kasveista... ... weird. kirjoittavat, valokuvaavat paljon tai ovat kiinnostuneet jostain oudosta asiasta lähes pakkomielteisesti.

skorpioni: yksi iso kysymysmerkki. aika salaperäisiä. rauhallinen persoona yleisesti ottaen, villiintyy alkoholia saadessaan. skorpioneista ei ole paljoakaan pahaa sanottavaa, varsin letkeitä persoonia kaikin puolin - saattavat kyllä puukottaa selkään tai puhua pahaan sävyyn selän takana.

jousimies: sankari, vaeltaja, ihan kuin ikuinen larppaaja. ikuinen lapsi ainakin. hauskaa seuraa tarjoava, seikkailuihin johdattava, voimakas... jääräpäisyys ja itsekkyys välistä vaivaavat, muuten ei heistäkään paljoakaan pahaa sanottavaa - letkeitä.

kauris: aika normeja, siis yleisesti ottaen. vastuuta kantavia, arjen taitajia. sellaisia ihmisiä, joihin minun on vaikea samaistua, mutta kun tarvitsen jeesiä perusrutiinien hoitamiseen(esim. kelapaprujen täyttämiseen tai verotukseen liittyen), voin luottavaisin mielin kääntyä näiden ihmisten puoleen. kauriit tuntuvat välistä hieman liian turvallisilta ja tylsiltä, mutta kyllä hekin joskus intoutuvat irrottelemaan. epäonnistumisen tullessa vastaan (siis esim uralla tai ylipäänsä arjen mylleryksessä) tuppaa kauris monen muun tapaan avaamaan pullon ja korkki saattaa pysyä auki pidempäänkin.

vesimies: oma maailma, oma pää. taas ilmamerkin edustajana yksi sekopää. ota nyt selvää. pakkomielteisesti kiinnostunut jostain antiikintarustosta tai vastaavasta. pohdiskelee paljon ja puhelee usein ääneen yksinään. ei ole hyvä kuuntelija, sillä aina joku oma tärkeä oivallus valtaa alaa. pidän kyllä henk. koht. vesimiehistä juurikin niiden häröyden takia ja siitä, kuinka hän keksi jälleen uuden teorian jollekin.

kalat: niin siis kaloihinhan pitäisi tiivistyä koko universumin viisaus... jep. kalat ovat hyvin hyvin vaikeita ihmisiä. suht älykkäitä ovat, avarakatseisia, solidaarisia, empaattisia maailmanparantajia, tosin eivät vaan kovin vahvoja. turhaa siis yrittävät mitään/ketään auttaa, kun juuri ja juuri itseänsä pystyvät. hyvin usein masentuneita ja melankolisia taiteilijoita unelmissaan ja niin kovin usein päihteiden väärin käyttäjiä. voi voi... hyvää seuraa kuitenkin tarjoavat tai ainakin yrittävät. pyrkivät aina mielyttämään kaikkia ja se selittyy yllättäen huonolla itsetunnnolla.

tiivistelmä:

tuli: voimakas, itsekäs, itsepäinen, älykäs
maa: tasapainoinen, järkevä, tylsähkö
ilma: outo, outo, outo, irrallinen
vesi: huono itsetunto, herkkä, ystävällinen, masentunut

0

312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

        Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
        Maailman menoa
        242
        2224
      2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

        Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
        Ikävä
        161
        1458
      3. Se katse silloin

        Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
        Ikävä
        53
        1300
      4. Kaipaaville

        Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
        Ikävä
        74
        1065
      5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

        Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
        Suomalaiset julkkikset
        3
        1029
      6. Miten haluaisit

        Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
        Ikävä
        78
        950
      7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

        8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
        Maailman menoa
        211
        933
      8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

        mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
        Ikävä
        45
        845
      9. Kohta me ei enää nähdä :(

        En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
        Ikävä
        39
        669
      10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

        Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
        Kärsämäki
        15
        660
      Aihe