Vinkkejä ja ideoita.

Jack O'Lantern

Eli olisimme Järjestämässä Halloween-Bileet Tulevana Halloweenina neljälle - kuudelle. Nuorin on
13 ja vanhin 15 Kaipaisin ideoita mm.Vnkkejä Koristeluun, Ruokiin, Musiikkiin, Tekemisiin jne.
=)

7

776

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaitsukka

      Punanaamion Halloween-vinkkisivulta olen löytänyt hyviä vinkkejä koristeluun ja pukuihin:
      http://www.punanaamio.fi/halloween-vinkit.htm

      Musiikiksi sopisi jokin kauhuaiheinen, kuten Lordi tms. ;-)

      Ruokapuolessa voisi kokeilla lilahtavia juttuja ja ainakin lakritsijäätelöä, nam. Täytekakusta saa hauskasti horrorin ja silti hyvänmakuisen, kun sekoittaa kerma- tai vaniljavaahtoon mustikoita, mustaherukoita tai näistä tehtyä hilloa.

      Löytyisikö jotain kauhuaiheista lautapeliä? Tieto- ym. kilpailut on kans aika hauskoja juttuja, kunhan ne ei vaan ole kauhean ryppyotsaisesti toteutettuja.

    • mummonmustikka

      Koristeluun voisi etsiä vinkkejä tiimarista ja ylläolevasta punanaamio linkistä.

      Loistavia ruokaohjeita löytyy esimerkiksi hellapoliisin nettisivuilta:
      http://www.hellapoliisi.fi/reseptit/reseptit/halloweentarjoiluja.php

      lisäksi voi tehdä pieniä "coktailtikkuja" joissa on nakkeja, lihapullia ymsyms. kaupasta voi etsiä halloween aiheisia coktailtikkuja. itse ostin tuossa pari vuotta sitten halloween paketin joka sisälsi coktailtikku lippuja joissa oli piiretty hämähäkkejä, pääkalloja yms ja niissä luki halloween, pilleissä oli paperisia halloween aiheisia kuvia, ja muuta koristelua.

      Jos on tarkoitus panostaa enemmän niin huoneen voi myös peittää mustalla jätesäkillä, koristella paperisilla hämähäkeillä ja mitä tahansa mitä keksiikin.
      Alkoholittoman boolinkin voi tehdä, esimerkiksi spritestä tai muusta limusta, ja värjätä sen elintarvikevärillä joita löytyy ainakin vihreä, sininen, punainen sekä keltainen (löytyy apteekeista ainaskin). "Jääkäden" voi tehdä boolin joukkoon sillä, että ostaa vaikka apteekista kumikäsineen, laittaa sinne vettä ja vaikka elintarvike väriä ja laittaa sen pakastimeen, jossa antaa jäätyä ja sitten irottaa kumikäsineen ja laittaa boolin sekaan.

      Tekemiseen ei niinkään ole mitään varsinaista halloween aihetta, mutta tuolileikkiä voisi kokeilla (jos osallistujia on 6 niin tuoleja viisi, musiikki käyntiin ja kun musiikki loppuu niin osallistujien pitää keretä istumaan tuoliin 1 per tuoli, jäljelle jäänyt kilpailija tippuu ja tämä jatkuu niin kauan kunnes viimeinen kilpailija on istumassa ja hän voittaa)

      Biisikärpänenkin on loistava kilpailu eli toimii samalla konseptilla mitä ohjelma. Eli ladataan vaikka mp3 soittimelle musiikkia ja soitetaan jonkun aikaa, kun musiikki loppuu niin biisien sanat (yksi verssu riittää) oikein. Se voittaa kuka saa eniten pisteitä.

      Lisäksi voi ottaa eri tehtäväratoja, joissa on tehtäviä mukaan (huomaten kuitenkin ettei liian lapsellisia kun lapset ovat tuossa 13-15 vuoden iässä)

      Lisäksi voi ottaa kilpailun siitä kuka keksii parhaimman kepposen, eli jakaa vaikka osallistujat 2 hlö ryhmiin tai jokainen suunnittelee omansa kepposen.

      Sekä tietenkin joka teemabileissä kuuluu palkita paras asu, josta voi palkita jo kutsuttaessa ;)

      • mummonmustikka

        anteeksi piti kirjoittaa, että siitä voi mainita jo kutsuttaessa eikä palkita :)

        Tärkeintä on käyttää omaa luovuuttaan, toivottavasti sait joitakin vinkkejä näistä


    • joumoui

      halloween aika hauska juhla muta taas se et ei ole ideoita että miteen voi viettää bileet hmmm.... auttakaa mua ja saatte hyvän mielen pliis

    • mummonmustikka

      olen koonnut erääseen keskusteluun eri ideoita, joten sieltä voi katsoa:
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/8522155

      kommenttia mielellään otan vastaan jos haluatte jotain muuta ideaa, ja minulle voi puolestaan antaa vinkkejä meksikolais teemabileisiin jos on mielessä jotain :)

    • Pinnnja

      No tässä ois nyt ainakin pari vinkkiä, en tiiä onko näistä mitään hyötyä mutta toivottavasti nyt jotain(:
      PELEJÄ; 1.Eli tähän et tarvii kun vadin jonka täytät vedellä ja laitat sinne omenan. Kaikki vieraat laittaa kädet selän taa ja yrittävät ottaa omenaa suullaan. Se on voittaja joka saa omenan pois ensimmäisenä. Voitte myös vaikka sopia että putoaa pelistä jos yrittää ottaa omenaa jollain muulla kuin suulla(: Voittajalle voi myös keksiä jonkun pienen palkinnon pelin huipennukseksi(:
      2. 2. Piirrä karttoja ja jaa vieraat pareiksi. käy piilottamassa pihalle joitakin pikku yllätyksiä ja piirrä rastit karttoihin missä yllätys sijaitsee. Laita vieraat etsimään yllätykset ja kun he löytävät omansa he saavat tietenkin pitää sen. Aarteen piilotus on kaikkein kivointa illalla kun on jo pimeää. Pyydä kavereitasi ottamaan vaikka omia taskulamppuja mukaan.
      3. Ja kunnon bileissä valitaan tietenkin paras asu. Voit vaikka antaa kaikille alussa laput joihen kirjoittavat sen ihmisen nimen jolla on paras asu. Arpokaa vasta illan lopussa voittaja jolle annatte pienen palkinnon.
      4. Pullon pyöritys. Jos mukana on myös tyttöjä sekä poikia voitte vaikka antaa tahtäväksi pussata tyttöä/poikaa josta pitää eniten.
      5. Tässä pelissä kaikki menevät rinkiin ja alkavat siirtää korttia vieruskaverilleen suullaan. Jos kortti tippuu heidän joilta kortti tippuu täytyy pussata. Voitte myös ottaa tehtäväksi halauksen tai pokipusut(: siinä nyt oli joitakin pelejä. Sitten mulla ois vielä pari koristelu vinkkiä(; 1. Pölyä saa pumpulista asettelemalla sitä hyllyjen ja kaappien päälle. Se saattaa kuullostaa oudolta mutta se toimii ja näyttää yllättävän hyvältä.
      2.Bileissä täytyy tietty olla myös kynttilöitä. Niitä voi laittaa vaikka roikkumaan katosta tai asetella hyllyille.
      3.Oven yläpuolelle voi kiinnittää mustan jätesäkin ja hapsuttaa sen reunan. Sekin näyttää ihan kivalle kun huoneessa palaa vaan pari kynttilää(:
      4.Sitten voitte ostaa muovi hämähäkkejä ja asetella niitä ympäri huonetta. Niitä voi myös piilottaa ruuan sekaan, vaikka karkki kulhoon.
      5.Paperista voi leikata vaikka luita ja veri läiskiä ja kiinnittää niitä sinitarralla seinille ja lattiaan(:
      Juhliin voi myös tehdä ruuaksi mokkapaloja ja leikata paperista muotteja esim. Hämöhäkkejä ja pääkalloja ja sirotella niiden avulla mokkapalojen päälle vaikka strösseliä tai raesokeria(:

    • Pinnnja

      Niin ja koristeeksi voi myös tehdä silmämuna kulhon. Revitte vaan paperista suikaleita ja pyörittelette ne palloiksi, sitten piirrätte tussilla niihin silmän ja täytätte niillä lasikoulhon. Näitä voi myös tehdä niistä massapalloista mutta näin pääsee halvemmalla eikä se edes näy siellä pimeässä jos ne ei ole täysin pyöreitä, ehkä vaan pelottavamman näköisiä niin:D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe