Orlannon puistoista vielä

vielä...

Kolmessa päivässä pitäisi kokea paljon... Kerkiääkö universal huvipuisto päivässä? Entä sea world aquatica päivässä? Ja jos yhden päivän viettäisi disneyssä, olisko se magic kindom? Mitä on MGM:ssä? Meitä on isä, äiti ja 13v lapsi. huvipuistolaitteet kiinnostaa ja vesipuisto ainakin tätä meidän nuorta. Yritin kyllä äsken jo laittaa vastaavaa viestiä, mutta se katosi jonnekin....

10

1238

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • xx

      jonoja voi olla paljon, yksi puisto per päivä on aika maksimi. Saat juosta puistot jos kaks meinaat päivässä käydä.

      • AriKonteri

        ...pääsette vähillä jonoilla.Epcotissa meillä meni esim.Gm:n testirata laitteeseen 2 tuntia jonotukseen,joihinkin taas pääsi jopa suoraan sisään.Näin Kesäkuun alussa.Ja liput: 75 dollaria/naama(Epcotiin)


    • make...

      yhdessä päivässä joutuu tekemään kompromisseja. 13-vuotiaan kanssa ei enää magic kingdomiin, on liian "vanha"

      yhden päivän aikataululla menisin yhteislipulla universal studiolle ja islands of adventure -huvipuistoon, jotka ovat vierekkäin. älkää menkö viikonloppuna, jos aikataulu antaa myöten. nämä kaksi kohdetta onnistuu juuri ja juuri yhtenä päivänä. toinen hyvä vaihtoehto mennä koko päiväksi sea worldiin, joka mahtava paikka sekin, näkee ja pääsee koskemaan delfiineihin, ja huvipuistohärveleitäkin löytyy...

      • vielä...

        Joo näin vähän ajattelinkin et päivässä universalin puistot ja sea world toisena päivänä, disneyssä ajattelimme ottaa sittenkin epcotin, päästään viikolla onneks ja lokakuussa joten luulen että jonoja ei pitäis paljon olla. Ostasko liput netistä etukäteen vai vasta hotellilta, mitä olen lukenut taitaa olla samat hinnat? On se hyvä että on tällainen palsta, saa hyviä vinkkejä kun aina ei tuttavapiiristä löydy tuttuja ketkä olisi "kaiken kokeneita"... : )


      • make...
        vielä... kirjoitti:

        Joo näin vähän ajattelinkin et päivässä universalin puistot ja sea world toisena päivänä, disneyssä ajattelimme ottaa sittenkin epcotin, päästään viikolla onneks ja lokakuussa joten luulen että jonoja ei pitäis paljon olla. Ostasko liput netistä etukäteen vai vasta hotellilta, mitä olen lukenut taitaa olla samat hinnat? On se hyvä että on tällainen palsta, saa hyviä vinkkejä kun aina ei tuttavapiiristä löydy tuttuja ketkä olisi "kaiken kokeneita"... : )

        ja vielä jos on lisää aikaa, niin Busch Gardens Tampassa on aivan mahtava puisto sekin. Yhteislipulla Orlandon Sea Worldin kanssa sata taalaa/nenä... Universal Studiot ja Islands of Adventure saman satasen, vähän halvempi jos menee samana päivänä.

        Disneyn puistoita Epcot paras valinta aikuisille ja 13-vuotiaalle. Hyvää matkaa...


    • Villa Orlando

      Jos edullisesti lippuja haluaa ne kannattaa ostaa A) joko "alelippukaupasta" tai B) huoltoasemalta. Alelippukaupoista liput saa 10-15% alle virallisten listahintojen. Alelippukauppoja on useampia Kissimmeen alueella. Jos haluaa vielä halvemmat liput kannattaa katsella huoltoasemien mittarikentille Highway 192:lla. Niillä pyörii heppuja myymässä huvipuistojen työntekijöille ilmaiseksi jaettuja lippuja ja "resale-lippuja." Resale-liput ovat useamman päivän (esim. 7 päivän lippuja), joista on pari päivää käyttämättä. Sekä työntekijä- että resale-lippuja ei saisi myydä mutta kukaan ei tätä valvo. Hintataso yhden päivän lipuissa niin Universaliin kuin Disneynkiin liikkuu tasolla $55-70, talvella halvempia, sesonkina kalliimpia. Vaikka lippujen ostaminen saattaakin tuntua riskaapelilta on ne kokemukseni mukaan turvallisia ostoksia.
      Tarjoan lisäksi vuokralle omistamaani uima-allashuvilaa 3 km päässä Disneystä. Alue on muurein suljettu ja vartioitu 24/7. Alueelta löytyy vapaasti käytettäväksi vesipuisto, elokuvateatteri, kuntosali, leikkikentät, tennis-, koripallo- ja lentiskentät yms. Lisätietoa ja esitepyynnöt: [email protected].

    • mimmiiiiiiiiiiiiiiii

      Vaikka tämä matka on jo varmaan tehty mutta muille tietoa etsiville:
      Joku tuossa väitti että Magic Kingdomiin olisi 13v liian vanha niin voin kokemuksesta sanoa että minäkään 28v, en ollut liian vanha. Se riippuu siitä mitä hakee. 13 vuotiaalle on paljon laitteita Magic Kingdomissa.
      Sinne täytyy varata päivä.
      Universaliin jos menee niin molemmille puistoille kannattaisi varata oma päivä, vaikka ne kerkeää yhdessä päivässäkin mutta jos jonoja on ja haluaa laitteissa käydä, niin ei kyllä moneenkaan kerkeä yhdessä päivässä (molemmissa puistoissa).. Odotusajat olivat meidän matkan aikana helmikuussa pahimmillaan 80 minuuttia..
      Tietysti voi aina ostaa passin jolla pääse nopeammin..

      • Make...

        ..han nämä ovat. meidän 10-vuotias oli jo edellisellä reissulla liian "vanha" magic kingdomiin, ja vähän turhan nuori taas esim. universal studioille, oli mm. sinänsä mahtavan spiderman 2 -riden silmät kiinni:-)

        aika paljon magic kingdom kuitenkin painottuu mikki hiiri - lumikki -linjalle, jos härveleitä ja muuta seikkailua hakee niin muut puistot parempia. siis imho...


    • 1+18

      1 huvipuisto / päivä. Ehdottomasti Macig Kingdom.

    • HARRY POTTER FANI

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1898
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1485
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe