Ottelumatka: Aston Villa - Fulham

Villa Park

Kävin katsomassa su 30.8.09 Aston Villa - Fulham matsin Villa Parkilla Birminghamissa. Tässä kokemuksiani muille ottelumatkaa suunnitteleville.

Liput olin tilannut seuran kotisivujen (http://www.avfc.co.uk/) Online Box Officesta, minne vaaditaan rekisteröityminen. Koska en ollut ennen tilannut, oli mahdollista varata liput vasta 12 päivää ennen matsia niiden tultua yleiseen myyntiin (general sale). Ostetut liput lähetetään automaattisesti rekisteröinnin yhteydessä annettuun osoitteeseen. Jos ostohetkellä otteluun on aikaa alle 72h, niin lippuja ei postiteta vaan ne voi noutaa lipputoimistista.

Lippujen postitus oli pieni ongelma, koska ehdin lähteä matkalle jo ennen kuin ne saapuivat postissa. Asia ratkesi kuitenkin helposti kun pelipäivänä menin Birminghamin keskustassa Villan lipputoimistolle (New St) ja sain sieltä duplikaattiliput. Jos lippujen kanssa ilmenee ongelmia, kannattaa soittaa, koska sähköpostiin reagointi oli melko hidasta.

Villa Parkilla ei ollut pahemmin ruuhkaa vaan porteista pääsi sisään sujuvasti, ainakin kun meni noin puolta tuntia ennen ottelun alkua. Repunkin sai viedä sisään mutta se tarkastettiin.

Liput olivat Holte End päätykatsomoon yläosaan (£34/kpl), missä kotijoukkueen äänekkäimmät fanit viihtyvät. Tunnelma oli hieno, varsinkin kun Villa voitti 2-0 ja avausmaali tuli heti alussa. Holte Endin yläosa seurasi koko matsin seisaaltaan ja lujaa kannustaen. Muualla väki näytti istuvan.

Keskustasta Villa Parkille ja takaisin pääsee kätevästi bussilinjalla 7. Ottelun jälkeen useita busseja ajoi peräkkäin, jotta väki mahtuisi. Kadut olivat vaan melko tukossa henkilöautojen vuoksi, joten ainakin ylimääräinen puoli tuntia on varattava keskustaan pääsemiseen.

4

684

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4-4-2

      ..muutama matsi on nähty siellä. Duuni reissuja 2-3 joka vuosi Birminghamiin. Ainakin viime kaudella alakategorian matseihin sai lippuja ihan 2-3 päivää ennen matsia. Viimeksi Villa-Boro (la) matsiin ostin keskiviikkona liput.
      Viikolla 41 olen menossa Birminghamiin,maanantaina 5.10. Man.C matsiin piti kysellä tuttavilta lippuja,viime vuonna olisi varmaan saannut ottelupäivänä:)

    • villain789

      Olen alustavasti suunnitellut reissua villa parkille. Mites lennon&hotellin saisi vaivattomasti? Tampereelta pääsisi ryan airilla melko edullisesti lontoon stanstedille, mutta ikävästi lento on perillä puolenyön aikaan. Ikävä siinä epätietosena alkaa palloilemaan....

      • Jussi...

        Stanstedista pääset yöllä klo 01.00 lähtevään bussiin,perillä 04.00.


    • Jussi...

      Ehkä paremmin kuljet keskustan ja Villa Parkin välin junalla.Kolmas pysäkki Witton, ja olet stadionin lähes vieressä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuuluuko ehkäisy parisuhteessa molemmille

      Mieheni pelkää kovasti sitä, että minun käyttämä ehkäisy (pillerit) pettävät ja että tulisin raskaaksi. Hänellä on jo en
      Parisuhde
      62
      1214
    2. Suhun ihastuminen oli liikaa mulle ...

      Se meni jo sairauden ja sekavuuden puolelle. Oisin tehnyt melkein mitä vain, että saisin sut ja se ei ole tervettä. Vars
      Ikävä
      34
      1020
    3. Mihin ihastuit ensimmäisenä

      kaivatussasi? 💯
      Ikävä
      63
      1010
    4. Tänään valtuustossa

      Striimi rikki. Mennään saliin ja otetaan pussillinen mätiä omenoita mukaan. Popcornit valmiiksi kun Savola alkaa puhumaa
      Ähtäri
      26
      1007
    5. Miten paljon odotat hänen

      Kohtaamisia tai näkemistä? Kuinka hyvä keskusteluyhteys teillä on?
      Ikävä
      69
      955
    6. Onko kaivattunne puhelias

      Vai hiljainen hissukka.
      Ikävä
      46
      941
    7. Jiille kysymys

      Oletko kuitenkin mennyt eteenpäin ja sinulla joku uusi nainen kuvioissa? 🥹
      Ikävä
      73
      892
    8. Suomussalmen mustalaiset

      Uutena suomussalmelaisena mietin, että millasta porukkaa ovat?
      Suomussalmi
      17
      870
    9. Oletko mielestäsi kaivattusi

      ihannetyyppi ulkoisesti?
      Ikävä
      56
      852
    10. Minkälaiset hiukset

      kaivatullasi on? Miehellä Kenties ananas, puolikalju jne jne Naisella kenties vaaleat kiharat jne jne
      Ikävä
      27
      836
    Aihe