Miten on, voiko maltitolilla maustettua suklaata syödä ilman haittavaikutuksia. Minulla on diabetes 2.
Maltitoli makeutusaine
2
1621
Vastaukset
- kakkonen
Sain maltitolilla makeutetuista konvehdeista ripulin. Ei ilmeisesti ehtinyt imeytyä mitään. Vaikka suklaa olisi makeutettu keinotekoisesti, pitäisi selvittää, että siihen ei ole kaakaon sisältämän hiilihydraatin lisäksi ympätty muita hiilihydraatteja. Syötävä määrä on tietysti myös tärkeä asia.
Kaakaoainekseksissa on itsessäänkin jonkin verran hiilihydraatteja. Tummissa prosenttisuklaissa on sitä vähemmän sokeria, mitä isompi on kaakaoaineksen osuus. Paras ehkä on Lindtin 99 % tumma suklaa, jossa on hiilihydraatteja vain noin 8 %. Ei siis sisällä lisättyä sokeria eikä maistu makealta. On tosin kallista. Vähempiprosentisissa on enemmän sokeria. Kannattaa suosia yli 80 % kaakaota sisältäviä tummia suklaista. Niissä hiilihydraattien määrä jää vähäiseksi, kun ei syö koko levyä kerralla.- makeutusaineista
Makeutusaineet aiheuttavat toisille ripulia.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta613111Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh433067- 422417
Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa912037- 311893
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘251759- 481606
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä831370- 391280
- 791110