Oulun akvaarioliikkeet

Peltsu 1981

Parisen vuotta pohjoisen pääkaupungista ollessani poissa on varmaan tapahtunut yhtä sun toista akvaariokaupoissa. Nyt kuitenkin olen palaamassa ja ajattelin pykätä uudet altaat.

Mitä akvaariokauppoja Oulussa nykyään on ja missä ne sijaitsevat? Kirjoittaisitteko samalla rehellisiä mielipiteitänne kyseisistä liikkeistä? Tahtoisin luotettavaa tietoa, etten vahingossakaan mene ostoksille huonoisiin liikkeisiin.

5

2356

  Vastaukset

  • Oulussa ei enää montaa ole, kun haukun paikkakin lopetti. Keskustan alueella on Lilzoo, mutta itse en sitä suosittele elävän ostoon, jonkun verran olen sieltä kaloja ostellut, mutta eipä ne pitkäikäisiä ole olleet eli elivät n. pari viikkoa. Samaa sarjaa on joutsensillan K-marketissa sijaitseva liike, eli muuta kyllä (hintava) voi ostaa, mutta ei elävää, vaihtavat tosin alle viikossa kuolleet eläviin. Maikkulan mustissa ja mirrissä on kaloja myös, en ole kokeillut, sinne meni haukun paikasta jäljelle jääneet. Itse suosin nykyään Kempeleen puolella sijaitsevaa taito tassua, sieltä olen paljonkin kaloja ostellut (kyllä se lähelläkin on) eikä ole ongelmia ollut, tilaavat myös jos jotain tarvitsee. Oulunsalossa on myös lilzoo, mutta on auki vain iltapäivisin ja melkoisen mutkan takana.

  • Tällä hetkellä valikoima on surkea! Tänne tarvittaisiin pikaisesti uusi akvaarioihin perehtynyt eläinkauppa.

   Akvaariosopista ei kannata ostaa mitään elävää. Kallis hinta ja huono laatu, varsinkin se laatu. Myyjät möisivät varmaan vaikka äitinsä sinne 40 litran akvaarioon. Tautisia kaloja.
   Maikkulan Musti ja Mirri on laadultaan kohtalainen ja tietoa löytyy tai ainakin myöntävät jos ei löydy ja myyjät ovat kohtuullisen kiinnostuneita siitä mihin kalat tulevat mutta hinnat ovat melko suolaisia.
   Oulunsalon Lilzoo on ihan ok mutta tosiaankin aukioloajat ovat omituiset ja ilman navigaattoria on turha yrittää perille.
   Taitotassussa en ole käynyt mutta hyvää siitä on kuulunut.

   Haukunpaikka RIP!

   • Tänne tarvittaisi jokin uusi liike! Ja liike saisi olla haukun paikan tasoinen paikka :( Itsekkin olen joskus virheenä akvaariosopista ostanut kaloja mutta suurin osa kuoli n 2 viikon kuluttua, kun taas harva on elänyt menestyksellä 5 vuotta. Lilzoo ta en ole kokeillut joten siitä ei ole mitään tietoa. TS. Täällä ei ole oikeastaan mitään ;'(


   • akvapoju kirjoitti:

    Tänne tarvittaisi jokin uusi liike! Ja liike saisi olla haukun paikan tasoinen paikka :( Itsekkin olen joskus virheenä akvaariosopista ostanut kaloja mutta suurin osa kuoli n 2 viikon kuluttua, kun taas harva on elänyt menestyksellä 5 vuotta. Lilzoo ta en ole kokeillut joten siitä ei ole mitään tietoa. TS. Täällä ei ole oikeastaan mitään ;'(

    Pattijoella Raahessa Akvaario ja Ötökkä putiikki.Aloitti toimintansa Haukun Paikan kanssa yhteistyössä.
    www.akvaariojaotokka.net
    Käykäähän tutustumassa.....


  • Aloitti ja lopetti...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut