Takasydän Virosta?

takaton

Moi!

Onko kellään kokemuksia kiertoilmatakan takkasydämen hankkimisesta Virosta. Katselin, että siellä on yksi firma, josta löytyisi täkäläisia hintoja mukavammalla hinnalla Sparthermin takkasydän. Onko kellään kokemuksia Viron kautta takan/takkasydämen hankkimisesta? Kaikki vinkit otetaan kiitollisina vastaan!

8

5006

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mikä sitten sopii

      Tuossa juuri yksi nettimyyjä kärähti kun toimitti tavaraa suomeen ilman arvonlisäveron maksua mihinkään maahan. Moni sitä ihmetteli miksi suomalaista tavaraa saa Virosta halvemmalla, mutta selvisi syy siihenkin. Oli tuo tavara hetken halvempaa, mutta sitten tulikin tenkkapoo kun verottaja puuttui asiaan. Nuo takkasydämien lisäosat voivat olla hieman hankalampaa saada oikeassa muodossa ym mukavaa. Pitäisi kyllä tuntea tarkemmin tuon takkasydämen rakenne ja ominaisuudet, ennen kuin osaa kunnolla vastata.

    • Mazteri

      Meille tuli virosta sparthermin sydän. Ostettiin pelkkä sydän joka siis tismalleen sama kuin olisi ollut täällä. Rahti toi pihaan asti, ei ongelmia. Hinta n. 800 euroa halvempi virossa, rahteineen.

      • vai oliko ?

        eihän toi koko sydän maksa suomessa 800e:roa.kun oikeasta paikasta ostaa.


      • takkatietäjä
        vai oliko ? kirjoitti:

        eihän toi koko sydän maksa suomessa 800e:roa.kun oikeasta paikasta ostaa.

        Jotakin italialaista sopaa saa tuohon hintaan. Kyllä Virosta voi osataa ja he saa myydä minne haluaa koska olemme EU alueella. Verottomastikin jos ostaja on yritys. Jos myyvät verottomasti yksityishenkilöille, niin ei se ole ostajan vika tai murhe. Myyjä siitä joutuu veronsa maksamaan. Taitaa olla vaan suomalaiset maahantuojat tätä vastaan kun heidän suuret katteet menevät lahden toiselle puolelle. Tuote on kuitenkin aivan sama kuin suomesta ostettuna.


    • Saituri eläkeläinen

      Ei tuossa sen kummempaa ole jos tuotteen tunnet ja takkasydän talkalukkuun. Viron kustannustaso on vain halvempi ja heille riittää pienempikin kate. Loppurahalla voit sitten ostaa vaikka viinaa puoleen hintaan eikä siinäkään mitään laitonta ole. Hain itse juuri jotakin rautakauppatavaraa niin melkein sain puoleen hintaan, eli harrastus kannatti pienellä lomamatkalla.
      Toinen juttunsa on sitten jos haluat mukaan jotakin muutakin palvelua kuten lisävarusteet putkeosat ja ehkä asennuksen jne takuuta ym. Ammattilainen osaa ostaa, mutta tavallinen tallaaja ehkä tarvitsee muutakin apua.

    • CaGu

      Virosta löytyy paljon hyviä tuotteita ja tekijöitä! Mutta turvallisin paikka hankkia tuisija kotiisi on kuitenkin lähimmältä jälleenmyyjältä Suomesta. Tulisijahankintaan liittyy paljon muutakin kuin pelkästään sen ostaminen.

      Suomessa ei rikastuta takkakaupoilla ja takka-myyntiin kohdistuu paljon enemmän kuluja kuin pelkästään alv. Tästä syystä kustannustaso voi Suomessa olla korkeampi kuin muualla Euroopassa.

      Suomalainen myyjä tuntee hyvin lainsäädännön ja pystyy palvelemaan asiakasta myös hankinnan jälkeenkin. Oman turvallisuutesi takia on paras hankintapaikka edelleen Suomesta.

      Mikäli muutaman sadan euron ero hankintahinnassa estää takan ostamisen Suomesta, kannattaa harkita myös muita merkkivaihtoehtoja tai jättää ostos kokonaan tekemättä.

    • Anonyymi

      Itsekin tarvitsisin takka sydämmen olisikohan järkevää yhteishanhinta ja vaikka kysellä muitakin (sais ehkä halvalla)

    • Anonyymi

      Ei kannata maksaa etukäteen tuotetta, sillä monenlaista firmaa löytyy lahden takaa. Katsokaa ainakin, että on yritysrekisterissä ja verot on maksettu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4993
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4533
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2911
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe