Hatuttaa!

niin V:sti

Mittava remontti taloyhtiössämme on loppuvaiheessa, mutta yllättäen tulikin tieto, että parvekkeiden osalta, lasitus siirtyy marraskuulle. Sopimuksessa taloyhtiön remontti piti kaikilta osin valmistuman 25/9 -09. Taloon tehtiin uudet parvekkeet ja parvekkeiden kaiteet sekä lasitus annettiin urakkatarjouksien perusteella NIKA -lasitus Oylle. Isännöitsijämme tuntuu olevan "jäävi" tähän asiaan, kun hän ei työmaakokouksessa suutaan avannut. Tiedän kokemuksesta, että NIKA on hyvä, mitä tulee työnlaatuun. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että väkeä on potkittu pellolle pilvin pimein näin työt kärsivät. Muutoin tuollaista n. 3 kk:den lykkäystä, kaikkinensa, lasitukseen en ymmärrä.
Pitäisikö isännöitsijä vetää hirteen, vai onko parempia ehdotuksia. Ei tuo isännöitsijämme ole ihan niitä huonoimpia. Tuntuu vain siltä, että jossain kohtaa on ns. "asevelimieltä", jossa ei "korppi korpinsilmää raavi"!

3

512

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Regulator

   Oletko varmasti selvittänyt mistä viivästys johtuu. Läheltä useita remontteja seuranneena voin sanoa, että työvoiman puutteesta ei viivästys varmasti johdu. Kyseisen yrityksen työvoima on päinvastoin lisääntynyt voimakkaasti viime sekä tämän vuoden aikana. Viivästys voikin johtua täysin lasittajasta riippumattomasta asiasta. Selvitä tai pyydä faktat, ei tarvitse mennä "tunnepohjalla".

   • Ap.

    Pyydän isännöitsijältä (on tällä hetkellä lomalla) selvitystä kyseisen työn viivästyksestä, sekä mahdollisesta sanktiosta. Yleistä ilmeisesti on, että lasitus on muutaman viikon myöhässä. Mutta kun parvekkeiden tarkkuusmittaus myöhästyi n. kolmevikkoa, niin jossain mättää. No! Katotaan missä mennään.


  • Isännöitsijä jrvtrgashauh

   Hyvä tuo vertaus "Ei korppi korpinsilmää raavi". Jää pian isännöitsijältä joulupullo saamatta jos menee urakoitsijaa hätyyttämään. Isännöitsijään ei KOSKAAN pidä luottaa, se kun tekee kaiken toisten rahoilla.

   Meneppä ehdottamaan isännöitsijälle että voisi kilpailuttaa huoltoyhtiöitä kun nykyinen tekee huonoa työtä: Saat tutun DNA mainoksen vastauksen "ei se vaihtamalla parane".

   Näin se vaan on. Isännöitsijä on elää niiden taloyhtiöiden kustannuksella joilla ei ole osaamusta tai halua hoitaa yhtiön pakollisia juoksevia asioita.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohunäyttelijä Aku Hirviniemi täyttää tänään pyöreät 40 vuotta. Onnea kaikesta huolimatta!

   Näyttelijä, juontaja Hirviniemi on ollut otsikoissa ja hänen keikkojaan sekä tuotantojaan on peruttu julkisuuteen nousse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   195
   3744
  2. Miten sinä juhlistat Suomen itsenäisyyttä 6.12. - Onko millaisia perinteitä?

   Itsenäisyyspäivä on näinä aikoina entistä tärkeämpi osa suomalaisuutta ja merkittävä juhlan aihe meistä monelle. Miten s
   Maailman menoa
   411
   1962
  3. Kiitos että olet

   Tiedän, että sinä olet ja ajattelet minua välillä. Se tuo minulle voimaa, et tiedäkään miten paljon. Vaikka meistä ei tu
   Ikävä
   46
   1000
  4. Ei sydäntään voi pettää loputtomiin

   Vielä me toisemme löydetään.
   Ikävä
   62
   864
  5. Sofia & Stefan

   Kas kummaa, yhtäaikaa Dubaissa? Pääsikö Sofia pitkästä aikaa Dubain kotiin? 😂 Instaan muistettu laittaa kuva "vesi ton
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   863
  6. Sinä siellä

   Kerro vielä oliko se aitoa rakkautta ja olet päässyt eteenpäin
   Ikävä
   101
   831
  7. Eläköönhuuto veteraaneillemme!

   Huomenna 6.12. valtiojohto kutsuvieraidensa kera juhlii jotain olematonta - itsenäisyyttämme, jota ei enää ole! Tuon ol
   Maailman menoa
   291
   822
  8. Laita tähän ketjuun jokin tunniste teistä mistä hän voisi sinut

   tunnistaa. Jokin teidän kahden välillä tapahtuneesta tai mistä olette kahden kesken keskustelleet. Älkää laittako nimiä
   Ikävä
   21
   806
  9. Muistan kuinka isovanhemmat kertoivat teinipoikia VIEDYN VÄKISIN kodeistaan SOTAAN

   Suomen sotien aikaan erittäin nuoria teinipoikia vietiin väkisin kodeistaan ja lähetetiin sotimaan. Meinaatteko ettei t
   Maailman menoa
   252
   796
  10. Nainen, joudutko muuttamaan pois vuokseni

   Koska koko ajan olet vaarassa törmätä minuun ja se on tosi kiusallinen ja vaivaannuttava tilanne sinulle. Miten olla koh
   Ikävä
   78
   783
  Aihe