Mistä hääpuku ?

Mistä löytyisi edullinen ja näyttävä hääpuku ?
Onko kukaan teettänyt mittatilaus työnä Juhlapukubella:ssa tai Tuhkimotarina:ssa ?
Miten toivomukset ja muutokset ovat onnistuneet ?
Oliko mitään ongelmia ?
Suositteleteko mielummin jotain muuta ?
Rohkeesti vaan kaikki ajatukset tänne mun tietoon.
Ilmoita


Itse tilasin 2 vuotta sitten pukuni www.haakauppa.fi nettikaupasta. Hinnat ovat vähän tuosta ajasta nousseet mutta edullisia ovat mielestäni vieläkin. Homma toimi ja puku oli laadukkaan tuntuinen. Tokikaan ei ollut mittatilauspuku mutta nyörotyksen ansiosta selvittiin ilman mitään ompelutöitä.

Onnea puvun etsintään ja nauti olostasi, näin jälkeenpäin muistellen se oli ihanaa aikaa!
Ilmoita
Tällainen puku olisi myytävänä, päädyinkin toiseen pukuun. Kokoa 40-44. Puku käyttämätön ja mittatilaustyönä teetetty. Myyn samalla hinnalla mitä itsekin maksoin eli 250€.

Ilmoittele jos kiinnostaa :)
www.hääpuvut.fi toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleiksi ystävällisen talon palveltavaksi. Mallistostamme löytyvät hääpuvut, juhlapuvut, iltapuvut sekä asusteet kaikkiin elämäsi tärkeimpiin juhliin. Voimme toimittaa juhlapukusi sinulle valmiiksi räätölöitynä antamiesi mittojesi mukaan. Voit valita myös pukusi värin vapaasti värikartastamme kaikkiin mittatilauspukuihin. Toimitamme kaikki mittatilaustuotteet vakiokoon hinnalla aina 15.2.2010 asti, joten pidä kiirettä ja tule suunnittelemaan kanssamme elämäsi juhlapuku osoitteessa www.hääpuvut.fi. Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä info@haapuvut.fi. Tervetuloa!
1 VASTAUS:
Hääpuvut netistä - https://adpgtr.com/click/5a5f36578b30a841498b45ab/141389/178171/subaccount Suosittelen lämpimästi. Erittäin laaja valikoima ja ilmainen toimitus.
+Lisää kommentti
Minä olen ennättänyt kiertää melko monta hääliikettä.Ja kaikki puvut on todella kallis.
Ilmoita
http://www.huuto.net/kohteet/persoonallinen-haapuku-koko-noin34-ei-hv/125547908

olen tässä katellu huutonettiä. tuo on kyllä räväkkä mutta aivan ihana puku, eikä kyllä oo pahan hintanen, harmi vaan että oon jo ostanu puvun, ei auta muuta kuin tyytyä jo ostettuun pukuun.
Ilmoita
Huutonetissä on paljon vähänkäytettyjä morsiuspukuja =) Osta sieltä itsellesi hieman isompaa kokoa oleva puku ja mene sen kanssa ompelijalle joka loihtii puvusta juuri sinulle istuvan. Itse käytin omaa mekkoani ompelijalla joka teki pukuuni valtavasti muutoksia. Puvusta tuli täydellinen, kaikki muutokset maksoivat 120e. Muutoksia oli: helmanlyhennys, niskalenkinlyhennys, laahusnappi, sivuista otettiin sisään, muutamaa korsettiluuta lyhennettiin ja paljon muita toimenpiteitä joille en tiedä nimeä, mutta kaikki tämä kannatti!
1 VASTAUS:
hääkaupasta ostettu häämekko bolero hintapyynnöltään 60e ja kokoa 34-36
+Lisää kommentti
Kannattaa katsoa vielä tämä kauppa. Tuntuu laadukkaalta, soitin sinne itse ja kysyin jotain - vaikuttaa hyvältä.

http://uniikkipuku.net
Ilmoita
Jos siis haluat säilyttää hyvät fiilarit siitä että puku pitänee hankkia ja olet onnellinen ja menossa naimisiin ! Täällä =Palvelu on 0- tasoista. Siellä asiakasta ei palvella ollenkaan jos menet puolituntia ennen liikkeen sulkemista. Myyjä kehtasi vielä perään huutaa ettei tarvitse tulla uudestaan. Nuori palkollinen. Eikä tervehdystä edes saanut = lässähti ystäväni hääpuvun ostamissuunnitelma ainakin sille illalle. Loppujen lopuksi osti puvun Niinatar myymälästä Helsingistä. Palvelu oli loistavaa ja ystävällistä !
5 VASTAUSTA:
Uniikkipuku toimii tosi laadukkaasti. Kysyin monesta paikasta ja suoraan Kiinastakin (jaiks!), mutta tähän päädyin. Niillä ei ollu omaa mallistoa, mutta yhdistin juttuja neljästä eri puvusta - oli varmaan megalomaanisen hankala asiakas, mutta kyllä niillä pinnaa riitti.

Olen nyt menossa toukokuussa häihin vieraaksi ja ajattelin tilata tuolta uniikkipuvusta åuvut itselleni ja siskolleni.
Täysin samaa mieltä. Missään nimessä ei kannata asioida Tapiolan juhlapuvussa. Palvelu täysin ala-arvoista. Jos sitä sellaiseksi voi kutsua. Kaikkialta muualta olen kyllä saanut asiallista palvelua, joten tämä tuntuu olevan melkoinen harvinaisuus.
pettynyt5 kirjoitti:
Täysin samaa mieltä. Missään nimessä ei kannata asioida Tapiolan juhlapuvussa. Palvelu täysin ala-arvoista. Jos sitä sellaiseksi voi kutsua. Kaikkialta muualta olen kyllä saanut asiallista palvelua, joten tämä tuntuu olevan melkoinen harvinaisuus.
Valitettavasti kokemukseni palvelusta ko yrityksessä on samanlainen. Harvoin saa yhtä huonoa palvelua.
Sama kokemus, Tapiolanjuhlapuvun palvelu on surkeaa ! Missään tapuksessa ei kannata vuokrata mitään ko liikkeestä tai asioida siellä.
Aivan surkeaa palvelua ja suorastaan asiakasta kusetetaan. En suosittele ollenkaan. Itse etsin seuraavalla kerralla toisen paikan. Kerroin tämän jo omistajalle tänään ja hänen suhtautuminen asiaan oli naureskella.
+Lisää kommentti
minulla on kaksi isohkoa pukua toinen ihan valkoinen toinen fuksia/valkoinen.
ja minun kauttani saa mittatilauksena upeita pukuja edullisesti verrattuna liikkeiden hintoihin. jos on jokin tietynlainen mielessä niin kerro mitä olet etsimässä niin etsin sinulle upean puvun ja saat sen mittojesi mukaan n.1-1,5kk toimituksella.
kysele lisää timmu81@gmail.com
Ilmoita
Itse hankin pukuni Niinattaresta. Sielä laadukas ja asiantunteva palvelu ja erikoisia pukuja jos niikseen haluaa. Itse hankin sieltä upean kirkkaanpunaisen avo-olkapäisen "prinsessa-asun" vähän yli tonnilla. Helsingin Niinattaressa nuoria ja virkeitä työntekijöitä, toisin kuin monissa pienten paikkakuntien liikkeissä, joissa myyjät on mummeleita joita ei voisi vähääkään kiinnostaa minun pukuni.Olen tosi tyytyväinen ja sain jopa paljon kehuja upeasta hääpuvustani. Iso kiitos Niinattaren henkilökunnalle!
Ilmoita
Teetin itselleni ulkomailla hääpuvun,joten sain siitä omannäköiseni.Puku tuli halvemmaksi kun myymälästä ostettuna.Mutta pesulamaksut,silityksen,vannehameen vuokraus jne. maksoivat sen verran,että olisin saanut samalla hinnalla ostettua puvun myymälästä.Toisaalta kun teetät saat puvun omaksesi.Minulla olisi tämä kyseinen puku myynnisä koko 34-36,et sattuisi kiinnostumaan?:)
1 VASTAUS:
Diiva.fi

todella halvat häämekot ja aivan mahtavia.
+Lisää kommentti
Hauska mainos Diivan omistajalta tuossa =) Kaverini tilasi La Mariakselta,
www.lamarias.net. Oli tyytyväinen ja puku näytti mustavalkoisena ihanalta.
Ostaisin sen, mutta eipä koot oikein täsmää.

Onko muilla kokemuksia tuosta la mariaksesta? Uskaltaisi vain tilata, mieluista
on vaikea liikkeestä löytää...
2 VASTAUSTA:
Olinpa yllättynyt, miten huonoa palvelua sain Tapiolan Juhlapuvussa heti sisäänastumisesta lähtien. Halusin vuokrata frakin ja ensimmäiseksi minulle tyrkytettiin täysin kulunutta, lyhythihaista mallia. Toinen oli sentään jo parempi. Paita oli myös kulunut ja likainenkin (sain sentään lupauksen pesusta ja silityksestä). Housut olivat selväst vanhaa, leveälahkeista mallia.

Maksoin varausmaksun eli puolet koko vuokrauksen hinnasta.
Nyt jo kaduttaa. On sentään tulossa ainutkertainen mahdollisuus päästä Linnan juhliin. Toivottavasti fiilikset eivät kaadu sekundafrakkiin.
Uusi päivä kaiken muuttaa voi! Menin heti pettymystäni seuraavana päivänä uudelleen Tapiolan Juhlapukuun ”säätääkseni” edellispäivänä tekemääni frakkivarausta. Olin mennessäni hyvin skeptinen.

Omistaja ei ollut paikalla ja palvelu oli aivan huippua! Minulle etsittiin edellispäivän eriparia (takki ja housut) olevan frakin tilalle hyvin istuva, kapealahkeisempi frakki todella vaivaa ja palvelualttiutta nähden. Poistuin liikkeestä todella tyytyväisenä ja kiitellen.

Jälkikäteen ihmettelen, eikö Tapiolan Juhlapuvun omistaja itse ymmärrä, että tyytyväinen asiakas on hänen firmansa paras edusmies/-nainen ja samalla kävelevä mainos. Onneksi hänellä on hyvää henkilökuntaa.
+Lisää kommentti
helsingissä on aivan mahtava uusi liike avautumassa, Ratavartijankatu 4 Pasila.
Soitin omistajalle ja sain aivan mahtavaa palvelua. Kahdella kielellä Englanti ja Suomi.

Hänen yhteystietonsa ovat:

0465745975

www.margaretsbridalboutique.net
1 VASTAUS:
haha! margaret mikä lie putiikin omistaja mainostaa myös täällä. Ja jos pasilan köyhälistössä on putiikki niin morjens. sinne ei kannata ainakaan mennä.
+Lisää kommentti
moikka!
onko kellään kokemusta helenmekko.comista? näyttävät upeilta ja on aikas edullisia.Kertokaa jos joku ostanut jotain sieltä----
Ilmoita
www.hääpuvut.fi.

Tilasin itselleni mittatilauksena puvun, niin että ammattiompelija otti
minulta mitat. Palvelu ystävällistä ja toimitus tuli perille 5vk.Onneksi tuli ajoissa laitettua puku tilaukseen :)
Aivan upea, ihana, täydellinen...unelmieni puku.Oli kyllä paljon apua kun käytti ammattilaista mittaamiseen, itse tuskin olisin onnistunut itseäni oikein mittaamaan :)
Laitanpa kuvan linkin alle :)Puku on niiiiiin ihana. En malta odottaa, että saan laittaa sen päälleni hääpäivänä ja nähdä oman rakkaani ilme kun hän näkee puvun päälläni
1 VASTAUS:
en suosittele.......
+Lisää kommentti
Myday.fi puvut on kaikki jotain muuta kuin myyntikuvat. Kuvat on selkeästi varastettu oikeilta valmistajilta, joilla ei tämän kaupan kanssa ole mitään tekemistä. Tilasin ja olen todella vihainen!!!
Ilmoita
Minulle tuttuja liikkeitä ovat Kasarmitorin kupeessa Helsingissä sijaitsevat hääpukuliikkeet Mecco, Fleur de Orange ja Seremonia.

Mecco on pienehkö liike mutta hintatasoltaan edullinen, samoin kuin Fleur de Orangekin. Mecossa ei ole varsinaisia hääpukuja, mutta esimerkiksi kaasojen puvut voi hyvinkin löytyä Mecosta.
Fleur de Orangessa valikoima on suuri ja palvelu asiantuntevaa. Melkein toivoisin, että liike olisi suurempi, jotta kauniit mekot pääsisivät enemmän edukseen.

Seremonia on selkeästi hinnoiltaan korkeampi. Seremonian liike on hieno ja valikoima hyvä. Mieleisimmät mekot olivat harmikseni reilusti kalliimpia kuin Mecossa ja Fleur de Orangessa.
Ilmoita
Facebookkissa löytyy yks hääpukukirppis. Sieltä voi löytää käytetty hääpuku vähän edullisemmin kuin mitä uusi maksaisi. Tietysti siellä voi myös omansa myydä...

https://www.facebook.com/groups/358493890932263/
Ilmoita
Kurkkaa täältä vinkit, listaan myös kalliimpien lisäksi halvempia pukuversioita

http://lamoreindimenticabile.blogspot.com/
Ilmoita
Facebookissa on Hääpukukirppis jossa nyt reilu 500-600 pukua myynnissä.

https://www.facebook.com/groups/358493890932263/
MYYDÄÄN/OSTETAAN HÄPUKUJA
Ilmoita
Häätorilta http://www.haatori.fi! Käytettyjen hääpukujen ja -tarvikkeiden markkinapaikka :)
Ilmoita
Vintagehääpukuja saa vuokralle Helsingistä: https://www.jotainlainattua.fi/ Ei varmasti tule toista samanlaista vastaan. :)
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Mistä hääpuku ?

Mistä löytyisi edullinen ja näyttävä hääpuku ?
Onko kukaan teettänyt mittatilaus työnä Juhlapukubella:ssa tai Tuhkimotarina:ssa ?
Miten toivomukset ja muutokset ovat onnistuneet ?
Oliko mitään ongelmia ?
Suositteleteko mielummin jotain muuta ?
Rohkeesti vaan kaikki ajatukset tänne mun tietoon.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta