Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Jouskari nainen ja kalat sopiiko yhteen?

Jouskari N

Sopiiko jouskari nainen ja kala mies yhteen?

10

3258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kalat N

      ei onnistu, ei ikinä kalat ja juoskarit sanon ei ei ei ei, älä turhaan ihastu kalatmiehiin, voi olla että kalat n ja jouskari m sopisi pikkusen yhteen, mut kalat miehelle ei sovi mikään merkkejä kun ne o hemmettin vaikeeta tyyppejä:) hyi kalat mies!!!!!!!!!!!!

      • Saa nauraa!

        Et sinäkään tuollaisella asenteella pitkälle pääse. Varsinkin, jos pitää horoskoopin mukaan katella :D

        No hyvää elämää sulle :)


    • MissJJ

      Kalat on liian herkkiä tuliselle jousimiehelle, ai onko kokemusta...ON!

      4 vuotta, kaksi lasta ja avioero....siinä kokemus, ite olen jousimies ja exäni on kalat ja ei vaan natsaa niin ei natsaa, päällisin puolin voi mennä tosi loistavasti mutta pinnan alla kuohuaa molemmilla.

      Jousimies on liian menevä ja tulinen sielu, herkälle ja pohtivalle kalalle. Ja kun Jousimies suuttuu, niin suu ei ole kiinni hetkeäkään kun taas kalat vaikenee kuin muuri, ja saattaa riidasta keskustella noin kuukauden kahden päästä kun jousimies on kyseisen riiidan jo unohtanut tyysti...

    • jousimies1971

      kokemukseni mukaan tolle yhdistelmälle sopii ystävyys! Herkkä kalat on hieno ihminen, mutta suhteessa uskoisin että jousimiehen menevyys (ei pettäminen) ei oikein passaa yhteen kalat merkkisen kanssa. Itsestäni tiedän, että vuosien päästä vaihtelun- ja seikkailunhalu ajaisi minut kauas kalat- miehen luota

    • Monley

      Minä jousimiesnainen olen ollut jo kymmenen vuotta naimisissa kalat-miehen kanssa. Keskusteluyhteys meillä on erinomainen ja seksikin ihan hyvää. Ongelmia on tullut suorapuheisuudestani, mutta olen ajan myötä oppinut ajattelemaan tarkemmin sanomaani, aivan niin kuin miehenikin. Myös kalat-miehen hajamielisyys ja sen mukanaantuoma epäluotettavuus on minulle toisinaan ongelma, samoin kuin tietynlainen haahuilu, päämäärätiedottomuus ja ylitunteellisuus. Kaipasin hänestä vähän enemmän jämäkkyyttä, tasapainoisuutta, rohkeutta ja itsevarmuutta.

      Olemme kuitenkin yleensä samalla aaltopituudella ja usein suorastaan luemme toistemme ajatuksia. Viihdymme hyvin yhdessä niin töissä kuin vapaa-ajalla ja jaamme päivittäin paljon fyysistä hellyyttä.

      • Jouskarinainen!

        Kuten mainitsit että mietit ensin mitä sanot, niin iän myötä sitä antaa periksi ja siten antaa tilaa myös toiselle hengittää vapaasti. Itse olen jousimiesnainen ja olen ollut yksinään avioeron jälkeen suunnilleen 15v.
        En tiedä mitä tapahtuisi jos rupeaisin nyt seurustelemaan jonkun miehen kanssa, mutta se on varmaa, että iän myötä olen muuttunut ja mietin minäkin mitä laukaisen, kun ennen niin suorapuheinen ja en miettinyt mitä laukaisin. Toiset vain eivät kärsi ruorapuhetta, vaikka se olisikin totta.


    • Jousiiiiiinainen

      Kannattaa tutkailla vähän tuota horoskooppikarttaa kokonaisvaltaisemmin.
      Mikäli itseltään löytyy neitsyttä lnousevana tai venuksessa niin voi olla aika luonnollista että kalojen kanssa synkkaa tai jos vaikka kaloilla on kartassa kaksosta tai muuta menevämpää merkkiä niin miksipä ei.
      Nää jutut on harvoin niin yksiselitteisiä. Useinhan kuitenkin on niin että kalat ei kestä jouskarin menoa ja pahastihan siinä käy. Kummatkin on vielä muuttuvia merkkejä eli suhteen eteen varmasti joutuu tekemään töitä eikä tylsää tule.

    • Pippurimassaa

      "Turhan tunteikasta jousimiehen makuun. Sitä paitsi kala yrittää rajoittaa jousimiehen elämää. Kaikesta huomaa, että kala ja jousimies ovat tyystin erilaisia ihmisiä. Jousimies on itsevarma. Kala on arka. Vihastunut jousimies purkaa raivoaan temperementtisilla purkauksilla. Ärtynyt kala vaipuu synkkyyteen. Optimistinen jousimies ei luovu koskaan toivosta. Kala on vastoinkäymisten edessä valmis heittämään hanskat tiskiin. Ja niin pois päin, ja niin pois päin. Näettehän: vetinen kalasoppa koko juttu."
      noin luin netistä, mutta itselläni hyvä kokemus ja jatkuu vieläkin. Aloitimme seurustelun kalat miehen kanssa 15 vuotiaina, ja nyt olemme pian naimisiin menossa. Se 15 vuotias juskari nainen oli ennen liiankin menevä, mutta heti kun kalat mies käveli vastaan, rauhoittui nainen;) rakastan miestäni enemmän kuin mitään maailmassa. Kalat ja jouskari sopii yhteen paremmin kuin mikään muu.

    • Laurakeiju

      Auringon kiertokulun mukaan tähdet törmäävät meteoriittien kanssa muodostaen magneettisen voimakehän uhmaten ahdin tahtoa, joka kieltää kalojen hyppimisen kuivalle maalle. Kalat ovat liian helppo saalis vesiäyriäisille. Paavo Pesusieni saattaa tulla apajille vieden jousimiehen saaliin.

    • nähty

      Ei sovi!!!! tuli js vesi. Auuuu!!! Kalalle voi käydä huonosti...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2047
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1440
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1374
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1311
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      75
      1282
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe