Tässä koraania:

lslamilainen

Koraani: Suura 8, säe 60 :
"Varustautukaa vääräuskoisia vastaan niin suurin voimin ja niin monin hevosin kuin pystytte jotta pelottaisitte niillä allahin ja itsenne vihollisia

Koraani: Suura 4, säe 56 :

"Me korvennamme tulessa ne, jotka eivät usko merkkeihimme, aina kun heidän ihonsa on palanut vaihdamme tilalle toisen, jotta he saisivat oikein maistaa rangaistusta. Allah on mahtava, viisas.


Koraani Suura 47 säe 4:

" Kun kohtaatte uskottomia, taistelkaa heitä vastaan! Kun olette saaneet aikaan verilöylyn heidän keskuudessan, sitokaa heidät tiukasti köysiin."

Kooraani Suura 4 säe 89:

" He haluaisivat teidän olevan samanlaisia niin kuin he, niin että olisitte samanlaisia. Älkää ottako heitä ystäviksenne, ennen kuin he ovat lähteneet allahin tielle. Jos he kääntyvät pois, ryhtykää taistelemaan heitä vastaan, missä heihin törmäättekin. Älkää ottako heitä ystäviksenne älkääkä auttajiksenne. Allah ei hyväksy muuta lakia kuin islamin."

Koraani Suura 8 säe 39:

" taistelkaa heitä vastaan, kunnes epäjumalia ei enää palvota vaan yksin allahia"

33

751

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JAJH

      mutta suvaitsevasti ;-)

    • minävaan123

      unohdit Suura 8,säe60
      59. Äläkä salli uskottomien ajatella pääsevänsä voitolle. Eivät he osaansa vältä.

      60. Ja varustakaa (muslimit) heitä vastaan niin suuri sotavoima ja hyvin ravittuja ratsuja kuin vain voitte, säikyttääksenne siten sekä Jumalan vastustajat että omat vihollisenne ja myöskin muut, joita ette tunne, mutta jotka Jumala tuntee. Ja mitä kulutattekin Jumalan tiellä ja asialla, se korvataan teille täydelleen, eikä teille tule mitään vääryyttä tapahtumaan.

      61. Mutta jos he ovat taipuvaisia rauhaan, niin ole myöskin sinä taipuvainen siihen ja turvaa Jumalaan! Hän on totisesti kuuleva, tietävä kaiken.

    • minävaan123

      ja lisää Kooraani Suura 4 säe 89:

      89. He toivoisivat, että te tulisitte uskottomiksi, aivan kuin he itse ovat, ja siten heidän kaltaisikseen. Älkää ottako itsellenne ystäviä heidän joukostaan, ennenkuin he lähtevät kodeistaan Jumalan retkelle. Jos he palaavat entiseen vihamielisyyteensä, niin ottakaa heidät kiinni ja surmatkaa, missä heidät kohtaattekin, älkääkä ottako itsellenne suojelijaa tai auttajaa heidän joukostaan.

      90. Poikkeus tehdään niihin nähden, jotka etsivät turvaa joltakin teidän kanssanne liitossa olevalta heimolta tai jotka ovat tulleet luoksenne, koska heidän sydämensä kieltää heitä taistelemasta teitä vastaan tai omaa kansaansa vastaan. Jos Jumala olisi tahtonut, olisi Hän voinut antaa heille ylivoiman, ja he olisivat varmasti sotineet teitä vastaan; mutta jos he pysyvät loitolla teistä eivätkä taistele teitä vastaan, vaan tarjoavat teille rauhaa, niin ei Jumala salli teidän hyökkäävän heidän kimppuunsa.

      91. Te tulette tekemisiin toisten kanssa, jotka pyrkivät saavuttaman sekä teidän luottamuksenne että oman kansansa luottamuksen, mutta niin usein kuin heitä vietellään kapinaan, lankeavat he. Jolleivät he pysy loitolla, elleivät tarjoa teille rauhaa ja laske aseitaan, niin ottakaa heidät kiinni ja surmatkaa, missä hyvänsä heidät kohtaattekin, sillä näiden suhteen olemme antanut teille täyden vallan.

      92. Uskovainen ei saa surmata toista uskovaista, jollei se ehkä tapahdu vahingossa. Jos joku vahingossa surmaa uskovaisen, sovittakoon sen vapauttamalla yhden uskovaisen orjan ja maksamalla täyden henkisakon surmatun suvulle, jolleivät he häntä siitä vapauta. Jos surmattu kuului viholliskansaan, mutta oli uskovainen, niin surmaaja sovittakoon sen vapauttamalla yhden uskovaisen orjan. Jos hän kuului kansaan, jonka kanssa te olette liitossa, sovittakoon surmaaja asian täydellä henkisakolla hänen suvulleen ja vapauttamalla yhden uskovaisen orjan. Se taas, jolla ei ole varoja orjan lunastamiseen, paastotkoon kaksi kuukautta peräkkäin. Tämä on Jumalan sovitus katumuksen kautta. Jumala on tietävä, viisas.

      93. Mutta sen palkka, joka tahallisesti surmaa uskovaisen, on iankaikkisesta oleva Helvetti, sillä Jumala on vihastunut häneen, kironnut hänet ja valmistanut hänelle peloittavan rangaistuksen

    • AtheistFinland

      Koraani on satukirja kuten raamattu ja toora. Eihän siihen aikaan tiedetty mitään esim Neanderthalin ihmisistä tai muista sukupuuttoon kuolleista esi-ihmisistä ja dinosauruksista puhumattakaan. Keksittiin vaan Aatami ja Eeva kuten voisi keksiä Joulupukin ja Hammaskeijun.

      • Islamissa uskotaan mm. alkuräjähdykseen, dinosauruksiin ja muihinkin kuin Homo sapiens -lajiin. Islam ei vahvista joidenkin kristittyjen uskomusta ns. "nuoresta maasta". Maailmankaikkeus ehti olla olemassa miljardeja vuosia ennen kuin Aatami ja Eeva luotiin maan päälle.


    • vihapuhekirja

      Hmmm.. Eikös tämä ole vihapuhetta? Tuollaisen kirjan vielä joku ottaa todesta?

    • alfa123om2222

      Koraanin mukaan JOKAISELLE AJALLE (AIONI = 490 VUOTTA) ON oma pyhä kirjansa. Koraanissa on siis mukana ajallisia piirteitä. Osa Koraanista koski Profeetan (SAAS) aikaa erityisesti, jolloin oli vaarana, että islam tuhottaiisin alkutekijöihinsä. Koraanin selitysteokset ottavat usein huomioon Koraanin historiallisuuden.

      Historia toistaan itseään on vanha lainalaisuus. Kyllä Koraanin jakeita käytetään sen perusteella milloin minäkin aikana, mutta se ei ole viisasta tai tarkkannäköistä. Esimerkiksi nyt on alkanut UUSI AIONI ELI AIKA, jolle on omat pyhät kirjansa. Imaami Mahdi tulee ja tuo niitä ehkä jopa 1000 kappaletta tällä kertaa.

      Raamattua ja Koraania lukevat monet epäkypsät henkilöt kuin piru raaamattua. Heitä on vaikea sietää, vaikka he usein tarkoittavat hyvää. Heitä voisi kutsua harhaoppisiksi, mutta sellainen syyttely ei nykypäivänä ole tavanomaista enää kun suvaitsevaisuus ja muut vastaavat arvot ovat rakentaneet rauhaisan ja kohtuullisen yhteiskunnan kuitenkin.

      Maailmassa on paljon asioita, joita kukaan ei selitä täydellisesti ja oikein. Esim. Ranskan vallankumousta monet pitivät epäilyttävänä raamatun valossa. Ja kuitenkin tuosta vallankumouksen opista tuli ennemmistön oppi. Mormonin kirja kertoo yhdessä Danielin kirjan ohella, että Ikuinen oikeudenmukaisuus asetetaan kansojen valoksi, mutta emme aiemmin osanneet yhdistää tuota jaetta Ranskan vallankumoukseen koska olemme epätäydelliset.

      Moukkia, juntteja yms. on yhä vielä uskovien joukossa paljon, mutta jos he pääsevät oikean seurakunnan huomaan heistä voi kasvaa suvaitsevaisia ja päteviä.

    • Otan vain esille tuon ensimmäisen jakeen. Ei ole aikaa alkaa opettaa :)

      Shahih international
      8:60
      And prepare against them whatever you are able of power and of steeds of war by which you may terrify the enemy of Allah and your enemy and others besides them whom you do not know [but] whom Allah knows. And whatever you spend in the cause of Allah will be fully repaid to you, and you will not be wronged.
      http://quran.com/8:60

      Siinä ei sanallakaan mainita vääräuskoisia.

      • islamisaatiollestop

        Ei usko Allahiin -> Vihollinen -> Vääräuskoinen

        Ja tarkoittanet tuolla "ei ole aikaa alkaa opettaa" sitä, ettet ole löytänyt noista muista semmoista käännöstä, mikä ei suoraan viittaisi siihen, että vääräuskoiset tulisi tappaa.


      • Koraanissa sanotaan vääräuskoisiksi uskomattomia, sen ajan pakanoita, monijumalisia ja niin edelleen.
        Koraani hyväksyy Kristinuskon ja Judaismin ja näin ollen myös kristityt ja juutalaiset, siis uskovaiset sellaiset.


      • quran.shittiä

        Täällä olet taas kerran levittämässä valheita islamista. Etkö lue koraania ollenkaan, tai haditheja? Oletettavasti omistat koraanin itse, mutta jos et, niin netistä löytyy tuokin roskateos.

        Muslimithan joskus jopa sanovat, että me olemme keskenämme veljiä ja sisaria. Näin voivat sanoa vain taqyyiaa harrastavat muslimit, tai tekopyhät muslimit, mutta koraani sanoo aivan toisin!

        Koraani 5:72. Totisesti ne ovat harhauskossa, jotka sanovat: »Jumala on Messias, Marian poika»; mutta Messias sanoi: »Oi, Israelin lapset! Palvelkaa Jumalaa, - minun Herraani ja teidän Herraanne.» Totisesti, kuka ikinä rinnastaa (muita) Jumalaan, häneltä Jumala kieltää pääsyn autuuden puutarhaan, ja Hänen asuinsijansa on tuli; siellä ei ole auttajia väärintekijöille.

        (Harhauskoinen =kristityt)

        Koraani 5:73. Totisesti ne ovat harhauskossa, jotka sanovat: »Jumala on kolmas kolmesta.» Eihän ole muuta jumalaa kuin ainoa Jumala, ja elleivät he lakkaa niin sanomasta, lankeaa tuskallinen kuritus niiden ylitse heidän keskuudessaan, jotka ovat väärässä uskossa.

        Ja mitä krisitylle pitäisi tehdä koraanin mukaan, tässä vastaus:

        Koraani 4:4. Kun siis kohtaatte taistelussa uskottomat, niin nujertakaa heiltä niskat, niin että voitatte heidät! Sitten ottakaa heidät vangiksi ja jälkeenpäin joko suosiollisesti vapauttakaa heidät tai antakaa heidän lunastaa itsensä vapaiksi, kun sota on päättynyt! Niin on oleva. Jos Jumala olisi tahtonut, olisi Hän varmasti voinut kostaa heille, mutta näin Hän tahtoo koetella teitä toistenne avulla. Jotka saavat surmansa Jumalan tiellä, heidän tekojensa ei Hän millään muotoa salli raueta tyhjiin.

        (Koraanin suomentaja on jättänyt taas pois sanan, joka kuvastaa oikeasti sitä, että uskottomilta pitää nujertaa ensin niskat, siihen saakka kunnes olette tehneet suuren teloituksen heidän keskellään! Arabiaksi koraania ei ole siistitty!)

        Koraani 98:6. Totisesti ne, jotka eivät usko, sekä Kirjoituksen saaneet että pakanat, joutuvat helvetin tuleen ja jäävät sinne ikuisiksi ajoiksi. Nämä ovat ihmisistä kurjimpia.
        Kirjoituksen saaneet voidaan yksilöidä, eli ketkä kuuluvat helvettiin koraanin mukaan. Kirjoituksen saaneet siis tarkoittaa juutalaisia ja kristittyjä. Oikeastaan sana kurjimpia pitäisi olla luoduista pahimpia.

        Kaiken kaikkiaan voimme siis todeta, että emme todellakaan ole siis veljiä ja sisaria, vaan muslimit joko ovat tekopyhiä tai harjoittavat taqyyiaa sanoessaan olevansa tät mieltä. Tekopyhillä muslimeilla on koraanin mukaan sama kohtalo kuin vääräuskoisilla!!!

        Koraanissa on 79 jaetta, joissa muslimeja kehoitetaan sotaan muita vastaan.

        Koraani 2:216. Teidät on määrätty sotimaan, vaikka se on teille vastenmielistä. Mutta voi sattua, että teillä on vastenmielisyys jotakin asiaa kohtaan, vaikka se on teille hyödyllinen, ja voipa sattua, että teillä on halu johonkin, vaikka se on vahingollista teille. Jumala tietää, mutta te ette tiedä.

        Koraani 9: 14. Taistelkaa heitä vastaan, Jumala rankaisee heitä teidän kädellänne ja saattaa heidät häpeään; Hän auttaa teitä vastustaessanne heitä ja parantaa oikeauskoisten rinnat.

        Koraani 9: 5. Mutta kun pyhät kuukaudet ovat kuluneet, niin vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät (oikeaan Jumalan uskoon), rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään. Jumala on totisesti anteeksiantava ja armollinen.

        Koraani 5:51. Te, jotka uskotte! Älkää lyöttäytykö juutalaisten ja kristittyjen ystäviksi, - he ovat ystäviä vain toisilleen, ja joka ottaa heidät liittolaisikseen, on yksi heistä. Jumala ei totisesti ulota johdatustaan väärämielisiin.

        Koraani 3:51. Me lähetämme äkkiä pelästyksen epäuskoisten sydämiin, koska he Jumalan rinnalla pitävät muita jumaluusolentoja, joiden palvelemiseen Hän ei ole antanut mitään oikeutta. Heidän asunnokseen tulee Tuli; kauhea on jumalattomien olinpaikka.

        Suomennoksesta ei voida nähdä sanaa, joka kuvastaa oikeastaan terroria, eli me lähetämme terrorin epäuskoisten sydämiin...
        Allah on siis terroristi.

        Koraani 8:12. Muista, kuinka Herrasi julisti enkeleille: »Olen kanssanne; tukekaa siis niitä, jotka uskovat. Täytän pian uskottomien sydämet pelolla; silloin hakatkaa poikki heidän kaulansa ja heidän kaikki sormensa.»

        Kun allah täyttää sydämet, niin pelko sanan kohdalla on terroria kuvastava sana.

        Koraani 33:26-27 Hän masensi nekin, jotka olivat saaneet kirjoituksen, ja kylvi kauhua heidän sydämiinsä; osan heistä te tapoitte ja loput otitte vangiksi. Ja Hän antoi teille perinnöksi heidän maansa, asumuksensa, omaisuutensa ja nekin alueet, joihin jalkanne eivät vielä ole astuneet, sillä Jumalalla on valta yli kaiken.

        Kylvää kauhua=terrorisoida

        Koraani 59:13. Totisesti on heillä sydämissään suurempi pelko teitä (muslimeja) kuin Jumalaa kohtaan, sillä he ovat ymmärtämättömiä ihmisiä.

        Pelko sanan kohdalla käytetään sanaa terrori. Ketkä siis ovat terroristeja koraanin mukaan? Ei liene kovin vaikeaa päätellä.


      • Koraani 2:62 sanoo että muslimien lisäksi ne jotka on kristittyjä, juutalaisia, saabalaisia ja elävät hurskaasti ja uskovat Jumalaan, he saa palkkansa Herran luona. Kaikki uskovaiset on samanarvoisia Herran luona.

        [2:62] (Koraaniin) uskovat ja myÖskin ne jotka ovat juutalaisia, kristittyjä, saabalaisia, jos he uskovat Jumalaan ja Viimeiseen päivään ja elävät hurskaasti, saavat totisesti palkkansa Herransa luona; ei mikään pelko valtaa heitä, eikä heidän tarvitse murehtia.


      • quran.shittiä

        Onhan se ihmeellistä, että samaa kirjaa luettaessa saadaan väännettyä aivan käsitäämättömän ihmeellisiä asioita.
        Jos koraanissa lukee, että tapetaan vääräuskoiset, niin mitä kohtaa et ymmärrä. Ei siitä saa millään väännettyä, että silitellään vain vähän päätä, ei, vaan se katkaistaan!

        Sinä itse et tunne koraania, ja laitat aivan ihmeellisiä tekstejä.
        Ei näitä tekstejä tarvitse tulkita sen kummemmin, jos siinä lukee, että katkotaan sormet, niin siinä lukee, että katkotaan sormet. Ei sitä voida tulkita, että sormien katkomisella tarkoitetaan oikeastaan ihmisen henkistä minää, eli katkotaan henkisen ihmisen sormet henkisellä sapelilla, ja kappas, paratiisissä ollaan, ehkä, jos olet mies ja jos suoritat jihadia. Ja viet mahdollisimman monta vääräuskoista mukana, niiden paikkahan on siellä helvetissä.

        Älä nyt vakavissasikaan ala väittämään, että muslimit haluavat pelastaa kristityt ja juutalaiset. Kyllä koraani on ehdoton tässä.

        Kanssasi on aivan turha edes keskustella, koska sinulla ei ole mitään tietämystä koraanista.
        Juuri tämähän onkin koraanin dilemma, että se väittää toisessa kohdassa toiseta, ja toisessa päinvastaista.

        Sano, ketkä ovat näitä vääräuskoisia, joita muslimeilla on lupa tappaa? Ainakin muslimit itse määrittelevät, että kaikki muut paitsi oikaoppiset muslimit, sillä hehän tappavat keskuudessaankin toisiaan, väitellen kumpi suunta on oikea.
        Allahin pahuus
        1. täynnä väkivaltaa
        2. ylpistyi
        3. käytti viisauttaan valehtelemiseen ja pettämiseen
        4. tuhosi pyhäkköjä ( vääristeli pyhiä asioita, allahin pedofiili sanansaattaja muhammed-huoratalo paratiisissa)


      • quran.shittiä
        quran.shittiä kirjoitti:

        Onhan se ihmeellistä, että samaa kirjaa luettaessa saadaan väännettyä aivan käsitäämättömän ihmeellisiä asioita.
        Jos koraanissa lukee, että tapetaan vääräuskoiset, niin mitä kohtaa et ymmärrä. Ei siitä saa millään väännettyä, että silitellään vain vähän päätä, ei, vaan se katkaistaan!

        Sinä itse et tunne koraania, ja laitat aivan ihmeellisiä tekstejä.
        Ei näitä tekstejä tarvitse tulkita sen kummemmin, jos siinä lukee, että katkotaan sormet, niin siinä lukee, että katkotaan sormet. Ei sitä voida tulkita, että sormien katkomisella tarkoitetaan oikeastaan ihmisen henkistä minää, eli katkotaan henkisen ihmisen sormet henkisellä sapelilla, ja kappas, paratiisissä ollaan, ehkä, jos olet mies ja jos suoritat jihadia. Ja viet mahdollisimman monta vääräuskoista mukana, niiden paikkahan on siellä helvetissä.

        Älä nyt vakavissasikaan ala väittämään, että muslimit haluavat pelastaa kristityt ja juutalaiset. Kyllä koraani on ehdoton tässä.

        Kanssasi on aivan turha edes keskustella, koska sinulla ei ole mitään tietämystä koraanista.
        Juuri tämähän onkin koraanin dilemma, että se väittää toisessa kohdassa toiseta, ja toisessa päinvastaista.

        Sano, ketkä ovat näitä vääräuskoisia, joita muslimeilla on lupa tappaa? Ainakin muslimit itse määrittelevät, että kaikki muut paitsi oikaoppiset muslimit, sillä hehän tappavat keskuudessaankin toisiaan, väitellen kumpi suunta on oikea.
        Allahin pahuus
        1. täynnä väkivaltaa
        2. ylpistyi
        3. käytti viisauttaan valehtelemiseen ja pettämiseen
        4. tuhosi pyhäkköjä ( vääristeli pyhiä asioita, allahin pedofiili sanansaattaja muhammed-huoratalo paratiisissa)

        Allahin pahuus
        1. täynnä väkivaltaa
        2. ylpistyi
        3. käytti viisauttaan valehtelemiseen ja pettämiseen
        4. tuhosi pyhäkköjä ( vääristeli pyhiä asioita, allahin pedofiili sanansaattaja muhammed-huoratalo paratiisissa)

        1. kohtaan liittyviä koraanin kohtia:

        9:5. Mutta kun pyhät kuukaudet ovat kuluneet, niin vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät (oikeaan Jumalan uskoon), rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään. Jumala on totisesti anteeksiantava ja armollinen.
        9:29. Taistelkaa niitä vastaan, jotka, vaikka ovat saaneet Kirjoituksen, eivät usko Jumalaan eivätkä viimeiseen päivään, eivät pyhitä sitä, minkä Jumala ja Hänen lähettiläänsä ovat selittäneet pyhäksi, eivätkä tunnusta totista uskontoa, taistelkaa, kunnes he auliisti maksavat veronsa ja tunnustavat alistuvansa.
        8:12 Muista, kuinka Herrasi julisti enkeleille: »Olen kanssanne; tukekaa siis niitä, jotka uskovat. Täytän pian uskottomien sydämet pelolla; silloin hakatkaa poikki heidän kaulansa ja heidän kaikki sormensa.»
        17:58. Ei ole ainoatakaan kaupunkia, jota emme tuhoaisi ennen ylösnousemuksen päivää tahi jolle emme langettaisi ankaraa tuomiota. Tämä on kirjoitettu Kirjassa.

        2. kohtaan liittyviä koraanin kohtia:

        59:23-24 Hän on Jumala, ja paitsi Häntä ei ole muuta jumaluutta, kuningas, pyhä, rauhantuoja, turvanantaja, kaiken suojelija, kaikkivoipa, korkein, kaiken suuruuden alkulähde. Kunnia Jumalalle ainoastaan! Hän on korkealla kaiken yläpuolella, mitä he Hänen rinnalleen asettavat.
        Hän on Jumala, luoja, alkuunpanija, muodostaja; Hänelle kuuluvat kaikki erinomaiset nimet. Kaikki taivaassa ja maan päällä ylistää Hänen kunniaansa; sillä Hän on kaikkivoipa, viisas.

        Bukhari 6.158, 6.161

        3. kohtaan littyviä koraanin kohtia

        3:54 He (epäuskoiset juutalaiset) juonittelivat, mutta Jumalakin juonitteli (heitä vastaan); ja Jumala on todella taitavin Suunnittelija. Suomennoksessa siis vääristelty kohta, että allah olisi taitavin suunnittelija, sillä alunperin kohdassa lukee, että allah on taitavin pettäjä.

        8:30 Entä kun uskottomat vehkeilivät sinua vastaan, aikoen vangita sinut tai surmata sinut tai karkoittaa sinut! He tekivät suunnitelmiaan, mutta Jumala teki omiaan, ja Jumala on paras suunnittelija. Taas sama asia suomentajalta, eli paras sunnittelija on käännetty väärin ja sen tulisi olla paras pettäjä.

        7:99 Ja ovatko he sitten turvassa Jumalan suunnitelmilta? Eihän kukaan kuvittele olevansa turvassa Jumalan aikeilta paitsi perikatoon kulkevat ihmiset.

        27:50 Ja niin he punoivat juonensa, mutta Me teimme oman suunnitelmamme, josta he eivät tienneet.

        3:118 Te, jotka uskotte, älkää antautuko avomieliseen ystävyyteen muiden kuin teikäläisten kanssa; muut eivät jätä turmelematta teitä. He halajavat teidän perikatoanne, heidän vihansa on jo pursunut heidän suustansa; mutta se, mikä heidän sydämissään piilee, on vielä pahempaa. Me olemme nyt selittänyt tunnusmerkkimme teille, jotta ehkä ymmärtäisitte.

        Bukhari 4.267-269, 9.199, 9.98, 9.101

        4. kohtaan liittyviä koraanin kohtia

        78:31 Totisesti odottaa voitto niitä, jotka pelkäävät Jumalaa,
        37:40-49
        Toisin on Jumalan palvelijain, puhdistettujen, laita.
        Heille annetaan luvattu osansa,
        he nauttivat hyvien töittensä hedelmiä ja heidät korotetaan kunniaan,
        autuuden tarhoissa
        he istuvat kunniaistuimilla, katsoen toistensa kasvoihin,
        ja malja pannaan kiertämään kädestä käteen täynnä raikkainta lähdevettä,
        kirkasta, ihanaa nautittavaksi.
        Siinä ei ole sameutta eikä se heiltä ehdy.
        Ja heidän seurassaan on oleva neitsyitä, jotka siveydessään hillitsevät kauniiden silmiensä katseet kuin olisivat heidän silmänsä hellästi varjeltavia linnun munia.

        52:17-20 Totisesti ovat ne, jotka karttavat pahaa, puutarhoissa ja autuudessa
        iloiten Herransa antimista ja siitä, että heidän Herransa pelasti heidät palavan tulen kidutuksesta.
        Syökää ja juokaa iloiten palkaksi siitä, mitä teitte.
        He saavat levätä riveihin asetetuilla istuimilla, ja Minä yhdistän heidät puhtaisiin, tummasilmäisiin neitoihin,

        55:56-58 Niissä on ujokatseisia kaunottaria, neitoja, joita ennen ei ihminen eikä dzinni ole koskettanut.
        Minkä Herranne armotyön siis väitätte valheeksi?
        Rubiinien ja helmien kaltaisia.

        55:70-77 Niissä on hyveellisiä kaunottaria.
        Minkä Herranne armotyön siis väitätte valheeksi?
        Tummasilmäisiä, telttoihin suljettuja.
        Minkä Herranne armotyön siis väitätte valheeksi?
        Heihin ei ole ihminen eikä dzinni koskenut ennen teitä.
        Minkä Herranne armotyön siis väitätte valheeksi?
        Siellä he saavat levätä vihreillä pieluksilla ja ihanilla matoilla.
        Minkä Herranne armotyön siis väitätte valheeksi?


      • islamisaatiollestop kirjoitti:

        Ei usko Allahiin -> Vihollinen -> Vääräuskoinen

        Ja tarkoittanet tuolla "ei ole aikaa alkaa opettaa" sitä, ettet ole löytänyt noista muista semmoista käännöstä, mikä ei suoraan viittaisi siihen, että vääräuskoiset tulisi tappaa.

        He jotka varustautuu vihollisia vastaan, on valtion armeija ja se on ensin joku oppinut joka ehdottaa aseellista jihadia valtion hallitsijalle ja sitten päättää valtion hallitsija aloitetaanko aseellinen jihad jotain valtiota vastaan ja he jotka haluaa mukaan aseelliseen jihadiin, heidän on saatava lupa äidiltään.

        Allah on Jumala suomeksi, Gud ruotsiksi, ja niin edelleen.

        FINNISH
        Ja varustakaa (muslimit) heitä vastaan niin suuri sotavoima ja hyvin ravittuja ratsuja kuin vain voitte, säikyttääksenne siten sekä Jumalan vastustajat että omat vihollisenne ja myöskin muut, joita ette tunne, mutta jotka Jumala tuntee. Ja mitä kulutattekin Jumalan tiellä ja asialla, se korvataan teille täydelleen, eikä teille tule mitään vääryyttä tapahtumaan.

        SAHIH INTERNATIONAL
        And prepare against them whatever you are able of power and of steeds of war by which you may terrify the enemy of Allah and your enemy and others besides them whom you do not know [but] whom Allah knows. And whatever you spend in the cause of Allah will be fully repaid to you, and you will not be wronged.

        SWEDISH
        Och vidtag alla rustningar ni förmår och håll stridshästarna i beredskap så att ni injagar skräck i Guds och era fiender och i andra vars existens ni är okunniga om - men som Gud känner. Och vad ni än ger [i kampen] för Guds sak skall gottgöras er fullt ut och ingen skall tillfogas orätt.


      • älä.höpötä
        seijaah kirjoitti:

        He jotka varustautuu vihollisia vastaan, on valtion armeija ja se on ensin joku oppinut joka ehdottaa aseellista jihadia valtion hallitsijalle ja sitten päättää valtion hallitsija aloitetaanko aseellinen jihad jotain valtiota vastaan ja he jotka haluaa mukaan aseelliseen jihadiin, heidän on saatava lupa äidiltään.

        Allah on Jumala suomeksi, Gud ruotsiksi, ja niin edelleen.

        FINNISH
        Ja varustakaa (muslimit) heitä vastaan niin suuri sotavoima ja hyvin ravittuja ratsuja kuin vain voitte, säikyttääksenne siten sekä Jumalan vastustajat että omat vihollisenne ja myöskin muut, joita ette tunne, mutta jotka Jumala tuntee. Ja mitä kulutattekin Jumalan tiellä ja asialla, se korvataan teille täydelleen, eikä teille tule mitään vääryyttä tapahtumaan.

        SAHIH INTERNATIONAL
        And prepare against them whatever you are able of power and of steeds of war by which you may terrify the enemy of Allah and your enemy and others besides them whom you do not know [but] whom Allah knows. And whatever you spend in the cause of Allah will be fully repaid to you, and you will not be wronged.

        SWEDISH
        Och vidtag alla rustningar ni förmår och håll stridshästarna i beredskap så att ni injagar skräck i Guds och era fiender och i andra vars existens ni är okunniga om - men som Gud känner. Och vad ni än ger [i kampen] för Guds sak skall gottgöras er fullt ut och ingen skall tillfogas orätt.

        Kristinuskossa raamattu opettaa kuka Jumalamme on. Hänellä on nimi JHVH, Jehova, ja Hän lähetti Sanansa, Jeshuan (Jeesuksen), Poikansa, että meillä olisi pelastus Hänen Nimessään.

        Raamatussa on määritelty myös saatanan olemus ja ominaisuudet, sekä sen teot, jotka ovat ilmeiset.
        Tänäpäivänä on meneillään saatanan suurin eksytys, johon sanan mukaan jopa valitutkin uskovat ja sen tähden eksyvät, eli uskotaan, että allah on sama kuin kristinuskon Jumala, ja että täten me palvelemme yhdessä samaa jumalaa, kutsumme häntä vain eri nimellä. Tämä on valetta.

        Raamattu opettaa kautta koko linjan, että Jumalamme sana ei muutu, Hänessä ei ole vaihteen varjoa. Mutta islamissa on. Allah voi muuttaa mieltään ja miten siis voimme sanoa palvelevamme samaa Jumalaa.

        Kristinuskon ydinsanoma on Jeesus, Kristus, Herra. Hän on Jumalan Poika , joka otti päälleen maailman synnin. Koraanin mukaan allahilla ei ole poikaa, eikä koskaan tule olemaankaan.

        Raamattu ei ole koskaan ristiriidassa on sanansa kanssa, eikä se voi sitä ollakaan, mutta koraani on monin kohdin.

        Näitä eroavaisuuksia olisi siis niin pitkästi, kuin vain jaksaisi kaivaa, koska totuus on, että kristinuskon Jumala EI OLE SAMA jumala kuin allah on. Allah oli alkunperin kuun jumala.

        Ihan perusteista alkaen voidaan siis todeta, että kun kristitty puhuu Jumalasta, niin hän puhuu silloin Isästä, Pojasta ja Pyhästä Hengestä, mutta muslimin puhuessa allahista, hän tarkoittaa vain ja ainoastaan jumalaa, jolla ei ole poikaa, eikä pyhää henkeä. Jos jonkun mielestä on väärin sanoa, että allah on saatana, niin miksi muslimit saavat jatkuvasti julistaa, että Jeesus ei ole Jumalan Poika. Moniko kristitty on kivittänyt moskeijoita huutaen samalla, että Jeesus on Jumalan Poika?

        Tässä vaikkapa muutama hyvä linkki, josta englanninkielen taitoisena löydät vastauksia. Vahva uskova uskaltaa katsoa menettämättä uskoaan. Miten on omalla kohdallasi?

        https://www.youtube.com/watch?v=qTi1FZkoEsM
        https://www.youtube.com/watch?v=TLoUq8vybzY


      • älä.höpötä
        seijaah kirjoitti:

        He jotka varustautuu vihollisia vastaan, on valtion armeija ja se on ensin joku oppinut joka ehdottaa aseellista jihadia valtion hallitsijalle ja sitten päättää valtion hallitsija aloitetaanko aseellinen jihad jotain valtiota vastaan ja he jotka haluaa mukaan aseelliseen jihadiin, heidän on saatava lupa äidiltään.

        Allah on Jumala suomeksi, Gud ruotsiksi, ja niin edelleen.

        FINNISH
        Ja varustakaa (muslimit) heitä vastaan niin suuri sotavoima ja hyvin ravittuja ratsuja kuin vain voitte, säikyttääksenne siten sekä Jumalan vastustajat että omat vihollisenne ja myöskin muut, joita ette tunne, mutta jotka Jumala tuntee. Ja mitä kulutattekin Jumalan tiellä ja asialla, se korvataan teille täydelleen, eikä teille tule mitään vääryyttä tapahtumaan.

        SAHIH INTERNATIONAL
        And prepare against them whatever you are able of power and of steeds of war by which you may terrify the enemy of Allah and your enemy and others besides them whom you do not know [but] whom Allah knows. And whatever you spend in the cause of Allah will be fully repaid to you, and you will not be wronged.

        SWEDISH
        Och vidtag alla rustningar ni förmår och håll stridshästarna i beredskap så att ni injagar skräck i Guds och era fiender och i andra vars existens ni är okunniga om - men som Gud känner. Och vad ni än ger [i kampen] för Guds sak skall gottgöras er fullt ut och ingen skall tillfogas orätt.

        Ja vielä tuohon nimeen sen verran, että maailmassa on paljon kaikenlaisia jumalia, allaheja, eikö vain. Eli onko allah sitten jumalan nimi, vai mikä? Krishna on allah, budha on allah jne, jos kerran allah tarkoittaa vain jumalan yleisnimeä.

        Ei raamatunkaan Jumalan nimi ole jumala.
        "Jumala" ei ole Jumalan nimi. Aivan oikein. Maailmankaikkeuden Jumalalla on nimi, mutta "Jumala" ei ole se nimi. "Jumala" on se, mitä Jumala on. "Ihminen" ei ole sinun nimesi, "ihminen" on se, mitä sinä olet. Myös sinulla on nimi. Olipa se sitten "Liisa" tai "Matti" tai "Jukka" tai "Pirkko", niin sinulla on oma henkilökohtainen nimesi. Niin on myös Jumalalla.

        Raamatun Jumala on JHVH, Jehova,"Minä Olen Se, kuka MInä Olen"


    • Lisään tähän vielä sen että monet ottamasi jakeet Koraanista olet tulkinnut oman mielipiteesi mukaan, Kun mielipiteesi on että Islam on paha ja muslimit pahoja, silloin näyt tulkitsevan Koraania tuolla tavalla koska se sinua miellyttää. Et kuitenkaan osaa ottaa esille Koraanista esim. millainen hartaan uskovaisen muslimin tulisi olla, jos sen tietäisit, et kehtaisi enää levitellä harhaisaa ja vihaa uhkuvaa mielipidettäsi Koraanista ja Islamista.

      Tekisi mieli ottaa esille nuo laittamasisi jakeet ja selittää tarkemmin, mutta ei ole aikaa ja se olisi aivan turhaa ajan haaskausta, et varmasti ymmärtäisi koska sydämesi on täynnä vihaa ja katkeruutta Islamia kohtaan, sen takia ummistat silmäsi ja antaudut valheille ja terroristien tulkintoihin sataprosenttisesti.

      • quran.shittiä

        Eivät ottamani jakeet ole minun mielipiteitäni, ne ovat koraanin kirjoitettua sanaa.
        Älä höpöttele mistään tulkinnasta yhtään mitään.
        Minulla ei ole katkeruutta islamia kohtaan.
        Islam on kuoleman uskonto, joka tappaa ja tuhoaa kaiken ympäriltään, saattaa yhteiskunnan sekasortoon, alistaa naiset, luo pahuutta.
        Sitä vastaan minä olen.


      • Tulkitset Koraania kuin piru Raamattua :)


      • quran.shittiä

        En edelleenkään tulkitse yhtään mitään, vaan luen sitä aivan niinkuin kirjaa luetaan.
        :))

        Muslimit sanovat, että koraani on puhdasta arabiaa, allahin sanaa, mutta silti se sisältää 279 ei-arabiankielistä sanaa.
        Koraani on täyttä potaskaa kannesta kanteen. Itseasiassa allah täyttää kaikki saatanan tunnusmerkit, nuo samat tunnusmerkit, jotka koraanissakin mainitaan.
        Saatanan tunnusmerkkejä ovat mm. ylpeys, viettelys, eksyttäjä, epäpuhtaus, viha, muistamattomuus, johdatus, (harhaanjohtaminen), eksytys, juonittelija, pettäjä, kriminalisoija, lopullinen päämäärä.

        Otetaanpas ihan vain muutama, sillä tulisi melkoisen pitkä juttu, tosin sekin onnistuu:)

        Ylpeys

        allahista:
        koraani 59:23 Hän on Jumala, ja paitsi Häntä ei ole muuta jumaluutta, kuningas, pyhä, rauhantuoja, turvanantaja, kaiken suojelija, kaikkivoipa, korkein, kaiken suuruuden alkulähde (proud). Kunnia Jumalalle ainoastaan! Hän on korkealla kaiken yläpuolella, mitä he Hänen rinnalleen asettavat.
        Suomalaisesta koraanista ei löydy sanaa, joka kuitenkin alunperin kuuluu sinne, eli kun tekstissä sanotaan, että allah on kaiken suuruuden alkulähde, niin se tarkoittaa oikeasti sanaa ylpeä (proud).

        Ylpeys on oikeastaan yksi allahin nimistä, sillä hänellä on koraanin mukaan 99 eri nimeä.
        Yksikään kristitty ei voi sanoa omasta Jumalastamme, että Hän on ylpeä, (suom. negatiivisella tavalla).

        Koraani 16:23. Epäilemättä Jumala tietää, mitä te salaatte ja mitä te ilmaisette. Totisesti, Hän ei rakasta ylpeitä.

        Eli koraanin mukaan allah on itse ylpeä, mutta hän ei rakasta ylpeitä. Eli vihaako allah itseään?

        Mitä koraani sanoo ylpeydestä saatanan kohdalla?
        Koraani 2:34 Ja kun Me sanoimme enkeleille: »Kumartukaa maahan Ihmisen (Aadamin) edessä», heittäytyivät he maahan kaikki paitsi Saatana. Hän kieltäytyi ylpeyksissään ja joutui jumalattomien lukuun.

        Koraani 7:13. Silloin sanoi Hän: »Syöksy alas täältä! Sinun ei sovi olla ylpeä. Pois täältä! Totisesti kuulut viheliäisiin.»

        Allah heitti saatanan alas taivaasta, koska tämä ei suostunut alistumaan Adamille. Raamatun mukaanhan Adam ei koskaan ollut taivaassa, vaan hänet luotiin maan päällä. Koraani 7: 11-12

        Koraani 16:29. Sentähden astukaa sisään helvetin porteista ja pysykää siellä ikuisesti. Totisesti, tukala on niiden tyyssija, jotka ovat ylpeitä.»

        Koraani 39:60. Ylösnousemuspäivänä olette näkevä ne. jotka Jumalasta valheita puhuivat: heidän kasvonsa mustuvat. Eikö helvetissä riittäisi tilaa ylpeille?

        Kaikki ylpeät siis joutuvat helvettiin, joten allahin täytyy myös olla siellä.

        Mitä raamattu sanoo Jumalasta?
        Matt 11:29 Ottakaa minun ikeeni päällenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen hiljainen ja nöyrä sydämeltä; niin te löydätte levon sielullenne.

        Viettelykset:

        allahista:

        Koraani 25:20. Emme sinun edelläsikään lähettänyt yhtään sananjulistajaa, joka ei olisi nauttinut ravintoa tai kulkenut toreilla. Me olemme myös tehnyt jotkut teistä koetukseksi toisille, nähdäksemme, pysyttekö lujina. Herrasi on alati näkevä.

        Suomalaisessa koraanissa on taas sana viettelys muutettu sanaksi koetus.
        Allah siis luo viettelyksiä ihmisten keskelle.

        Koraani 22:52. Ennen sinua, oi Muhammed, emme ole lähettänyt ainoatakaan lähettilästä tai profeettaa, joiden tarkoitusperiä ei saatana olisi sotkenut. Mutta Jumala tekee tyhjäksi saatanan sekaantumiset. Jumala vahvistaa tunnusmerkkinsä, sillä Jumala on tietävä, viisas.

        Suomalaisessa koraanissa on taas poistettu sana, joka viittaa siihen, että allah on viettelysten lähettäjä.

        Saatanasta:

        Koraani 7:27. Te ihmisen (Aadamin) lapset, älkää antako Saatanan vietellä teitä samalla tavalla, kuin hän aiheutti teidän (ensimmäisten) vanhempainne karkoituksen paratiisista, riistäen heiltä (viattomuutensa) verhon näyttääkseen heille heidän hävettävät ominaisuutensa. Katso, hän ja hänen joukkonsa näkevät teidät sieltä käsin, missä te ette heitä näe. Katso, me olemme asettanut pahat henget niiden liittolaisiksi, jotka eivät usko.
        Taas suomenkielisestä tekstistä ei voida lukea, mitä alunperin siinä on ollut, eli Adamilta ja Eevalta vietiin vaatteet paratiisissa, (viattomuuden verho=vaatteet)

        Koraanin mukaan siis saatana kuiski Adamin ja Eevan korviin, että olette ilman vaatteita, ja muhammedin tarinan mukaan heiltä näin hävisivät vaatteet päältä.
        Eivät he raamatun mukaan olleet vaatetettuina paratiisissa, vaan he olivat Jumalan edessä alastomina, eivätkä sitä hävenneet. Tämä on yksi niistä Muhammedin satutehtaasta tulleista tarinoista, jotka ovat varastettu raamatusta joita hän on itse värittänyt ja lopulta myöskin keksinyt.

        Jatkuu***


      • quran.shittiä
        quran.shittiä kirjoitti:

        En edelleenkään tulkitse yhtään mitään, vaan luen sitä aivan niinkuin kirjaa luetaan.
        :))

        Muslimit sanovat, että koraani on puhdasta arabiaa, allahin sanaa, mutta silti se sisältää 279 ei-arabiankielistä sanaa.
        Koraani on täyttä potaskaa kannesta kanteen. Itseasiassa allah täyttää kaikki saatanan tunnusmerkit, nuo samat tunnusmerkit, jotka koraanissakin mainitaan.
        Saatanan tunnusmerkkejä ovat mm. ylpeys, viettelys, eksyttäjä, epäpuhtaus, viha, muistamattomuus, johdatus, (harhaanjohtaminen), eksytys, juonittelija, pettäjä, kriminalisoija, lopullinen päämäärä.

        Otetaanpas ihan vain muutama, sillä tulisi melkoisen pitkä juttu, tosin sekin onnistuu:)

        Ylpeys

        allahista:
        koraani 59:23 Hän on Jumala, ja paitsi Häntä ei ole muuta jumaluutta, kuningas, pyhä, rauhantuoja, turvanantaja, kaiken suojelija, kaikkivoipa, korkein, kaiken suuruuden alkulähde (proud). Kunnia Jumalalle ainoastaan! Hän on korkealla kaiken yläpuolella, mitä he Hänen rinnalleen asettavat.
        Suomalaisesta koraanista ei löydy sanaa, joka kuitenkin alunperin kuuluu sinne, eli kun tekstissä sanotaan, että allah on kaiken suuruuden alkulähde, niin se tarkoittaa oikeasti sanaa ylpeä (proud).

        Ylpeys on oikeastaan yksi allahin nimistä, sillä hänellä on koraanin mukaan 99 eri nimeä.
        Yksikään kristitty ei voi sanoa omasta Jumalastamme, että Hän on ylpeä, (suom. negatiivisella tavalla).

        Koraani 16:23. Epäilemättä Jumala tietää, mitä te salaatte ja mitä te ilmaisette. Totisesti, Hän ei rakasta ylpeitä.

        Eli koraanin mukaan allah on itse ylpeä, mutta hän ei rakasta ylpeitä. Eli vihaako allah itseään?

        Mitä koraani sanoo ylpeydestä saatanan kohdalla?
        Koraani 2:34 Ja kun Me sanoimme enkeleille: »Kumartukaa maahan Ihmisen (Aadamin) edessä», heittäytyivät he maahan kaikki paitsi Saatana. Hän kieltäytyi ylpeyksissään ja joutui jumalattomien lukuun.

        Koraani 7:13. Silloin sanoi Hän: »Syöksy alas täältä! Sinun ei sovi olla ylpeä. Pois täältä! Totisesti kuulut viheliäisiin.»

        Allah heitti saatanan alas taivaasta, koska tämä ei suostunut alistumaan Adamille. Raamatun mukaanhan Adam ei koskaan ollut taivaassa, vaan hänet luotiin maan päällä. Koraani 7: 11-12

        Koraani 16:29. Sentähden astukaa sisään helvetin porteista ja pysykää siellä ikuisesti. Totisesti, tukala on niiden tyyssija, jotka ovat ylpeitä.»

        Koraani 39:60. Ylösnousemuspäivänä olette näkevä ne. jotka Jumalasta valheita puhuivat: heidän kasvonsa mustuvat. Eikö helvetissä riittäisi tilaa ylpeille?

        Kaikki ylpeät siis joutuvat helvettiin, joten allahin täytyy myös olla siellä.

        Mitä raamattu sanoo Jumalasta?
        Matt 11:29 Ottakaa minun ikeeni päällenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen hiljainen ja nöyrä sydämeltä; niin te löydätte levon sielullenne.

        Viettelykset:

        allahista:

        Koraani 25:20. Emme sinun edelläsikään lähettänyt yhtään sananjulistajaa, joka ei olisi nauttinut ravintoa tai kulkenut toreilla. Me olemme myös tehnyt jotkut teistä koetukseksi toisille, nähdäksemme, pysyttekö lujina. Herrasi on alati näkevä.

        Suomalaisessa koraanissa on taas sana viettelys muutettu sanaksi koetus.
        Allah siis luo viettelyksiä ihmisten keskelle.

        Koraani 22:52. Ennen sinua, oi Muhammed, emme ole lähettänyt ainoatakaan lähettilästä tai profeettaa, joiden tarkoitusperiä ei saatana olisi sotkenut. Mutta Jumala tekee tyhjäksi saatanan sekaantumiset. Jumala vahvistaa tunnusmerkkinsä, sillä Jumala on tietävä, viisas.

        Suomalaisessa koraanissa on taas poistettu sana, joka viittaa siihen, että allah on viettelysten lähettäjä.

        Saatanasta:

        Koraani 7:27. Te ihmisen (Aadamin) lapset, älkää antako Saatanan vietellä teitä samalla tavalla, kuin hän aiheutti teidän (ensimmäisten) vanhempainne karkoituksen paratiisista, riistäen heiltä (viattomuutensa) verhon näyttääkseen heille heidän hävettävät ominaisuutensa. Katso, hän ja hänen joukkonsa näkevät teidät sieltä käsin, missä te ette heitä näe. Katso, me olemme asettanut pahat henget niiden liittolaisiksi, jotka eivät usko.
        Taas suomenkielisestä tekstistä ei voida lukea, mitä alunperin siinä on ollut, eli Adamilta ja Eevalta vietiin vaatteet paratiisissa, (viattomuuden verho=vaatteet)

        Koraanin mukaan siis saatana kuiski Adamin ja Eevan korviin, että olette ilman vaatteita, ja muhammedin tarinan mukaan heiltä näin hävisivät vaatteet päältä.
        Eivät he raamatun mukaan olleet vaatetettuina paratiisissa, vaan he olivat Jumalan edessä alastomina, eivätkä sitä hävenneet. Tämä on yksi niistä Muhammedin satutehtaasta tulleista tarinoista, jotka ovat varastettu raamatusta joita hän on itse värittänyt ja lopulta myöskin keksinyt.

        Jatkuu***

        Viettelijä, (eksyttäjä itse)

        allahista:
        Koraani 11:34. Eikä minun neuvomiseni teitä hyödytä, vaikkapa miten pyrkisin teitä neuvomaan, jos Jumala tahtoisi eksyttää teidät tieltä. Hän on teidän Herranne, ja hänen luokseen on teidän jälleen palattava.»

        saatanasta:
        Koraani 15:39-40. Hän sanoi: »Herra, koska olet aiheuttanut lankeemukseni, aion kaunistaa tekoni ihmisille maan päällä ja saattaa heidät kaikki lankeamaan paitsi Sinun vilpittömiä palvelijoitasi.»
        Eli tässäkin lauseessa allah ensin viettelee (eksyttää) saatanan, joka sitten taas omalta osaltaan viettelee ja eksyttää ihmisen.

        Raamatusta voimme taas lukea omasta Jumalastamme 1 Jaak. 13” Älköön kukaan, kiusauksessa ollessaan, sanoko: "Jumala minua kiusaa"; sillä Jumala ei ole pahan kiusattavissa, eikä hän ketään kiusaa.”

        Epäpuhtaus, iljettävyys:

        allahista:
        Koraani 10:100 Ei yksikään sielu voi uskoa muuten kuin Jumalan tieten. Ja Hän langettaa rangaistuksen niille, jotka ovat ymmärtämättömiä.
        Suomalaisessa tekstissä taas ymmärtämättömiä on laitettu epäpuhtaiden, iljettävien tilalle.
        Koraanin mukaan siis ymmärtämättömien kohtalona on olla epäpuhtaita ja iljettäviä.

        Koraani 6:125. Ketä Jumala tahtoo johdattaa, hänen rintansa avaa Hän Islaamille, ja kenen hän antaa eksyä, hänen rintansa Hän tekee niin ahtaaksi ja ahdistetuksi, kuin hänen täytyisi kiivetä taivaaseen. Siten saattaa Jumala häpeään ne, jotka eivät usko.

        Suomen koraanissa taas sanojen ”antaa eksyä” tilalla tulisi olla, että hänen, allahin, halunsa on eksyttää (desires to mislead). Samoin sana häpeä on oikeastaan epäpuhdas. Eli allah saattaa epäpuhtaaksi.

        Saatanasta:
        Koraani 5:90. Te, jotka uskotte! Päihdyttävät juomat ja uhkapelit ja (uhripalvelus) pystytettyjen kivien edessä sekä nuolilla arpominen ovat pelkkää riettautta, paholaisen aikaansaamaa; karttakaa kaikkea tätä, jotta olisitte onnelliset. Suomalaisen sanan riettautta kohdalla sanan tulisi olla sama sana epäpuhtautta.

        Eli näistä kohdin voimme tulla siihen tulokseen, että allah tuo samoja asioita ihmisille kuin saatanakin, joten allah=saatana.

        Vihasta, rangaistuksesta:

        allahista:
        Koraani 2:59. Mutta ne,jotka rikkoivat (Jumalan käskyn), vaihtoivat tämän sanan toiseen, kuin mikä oli sanottu heille, ja näille me lähetimme rangaistuksen taivaasta, koska he olivat uppiniskaisia.

        Koraani 7:162. Silloin vääryydentekijät heidän joukossaan väänsivät tämän sanan toiseksi, jota heille ei oltu sanottu. Siksi lähetimme heille rangaistuksen ylhäältä, että he väärin tekivät

        saatanasta:
        Koraani 8:11. Entä kun Hän antoi teidän vaipua lyhyeen uneen, joka oli kuin Hänen lähettämänsä virkistys, ja lähetti vettä taivaasta puhdistaakseen teidät, poistaakseen paholaisen saastutuksen teistä ja vahvistaakseen sydämenne sekä lujittaakseen askeleenne.

        Suomen koraanista ei taaskaan voida tietää, että paholaisen saastutus on sanana sama kuin rangaistus.

        Eli allah tuo rangaistuksen, mutta niin tuo myös saatana, eli allah=saatana.

        Muistamattomuus:

        allahista:
        Koraani 87:6-7 Me annamme sinun julkilukea (Koraania), etkä ole mitään unohtava, paitsi mitä Jumala tahtoo: totisesti Hän tietää, mitä ilmaistaan ja mikä pidetään salassa.

        Koraani 2:106. Kumotessamme jonkun kohdan ilmoituksestamme tai antaessamme sen unohtua me asetamme paremman tai samanlaisen tilalle. Etkö tiedä, että Jumala on joka asiassa kaikkivaltias?
        Eli allah saa itse aikaan sen, että joitakin jakeita hän ei tahdo muhammedin muistavan.

        Saatanasta:
        Koraani 6:68. Ja kun näet niitä, jotka puhuvat joutavia tunnusmerkeistämme, niin käänny pois heistä, kunnes he rupeavat pohtimaan jotakin muuta, mutta jos Saatana saisi sinut unohtamaan (tämän säännön), niin älä kuitenkaan jää istumaan vääräuskoisen seuraan, kun se taas muistiisi tulee!

        Eli allaha saa muhammedin unohtamaan jakeita, mutta saman tekee myöskin saatana, eli allah=saatana.

        Ilmestyksen antaja:

        allahista:
        Koraani 21:7. Ennen sinuakin lähetimme vain ihmisiä, joille annoimme ilmestyksemme. Kysykää siis niiltä, jotka ovat ottaneet varoitusta noudattaakseen, ellette itse tiedä.

        Saatanasta:
        Koraani 6:121. Älkääkä syökö sellaista, jonka yli ei Jumalan nimeä ole lausuttu; se on totisesti inhottavaa. Saatanat kyllä kehoittavat kannattajiaan riitelemään kanssanne, ja jos te (muslimit) tottelette heitä, tulee teistä monijumalaisia.

        Koraani 22:52. Ennen sinua, oi Muhammed, emme ole lähettänyt ainoatakaan lähettilästä tai profeettaa, joiden tarkoitusperiä ei saatana olisi sotkenut. Mutta Jumala tekee tyhjäksi saatanan sekaantumiset. Jumala vahvistaa tunnusmerkkinsä, sillä Jumala on tietävä, viisas.

        Ensin allah lähettää omien sanojensa mukaan lähettiläitä ennen muhammedia, mutta sitten sanookin, ettei ennen muhammedia ole lähetetty ainoatakaan lähettilästä.
        Eli olisko kuitenkin pientä ristiriitaa koraanissa havaittavissa??


      • quran.shittiä

        Johdatus

        allahista:
        Koraani 4:88. Miksi jakaudutte kahteen ryhmään, kun on kysymys teeskentelijöistä? Jumala on syössyt heidät epäuskoon heidän tekojensa tähden. Haluatteko taluttaa niitä, jotka Jumala on eksyttänyt? Sille, jonka Jumala on eksyttänyt, sinä et pysty tietä löytämään.

        Saatanasta:
        Koraani 28:15. Ja hän astui kaupunkiin hetkenä, jolloin sen asukkaat eivät sitä vartioineet, ja havaitsi siellä kahden miehen tappelevan keskenänsä; toinen kuului hänen omaan heimoonsa, toinen hänen vihamiehiinsä. Silloin hänen heimolaisensa pyysi häntä avukseen toista vastaan, joka kuului hänen vihollisiinsa. Ja Mooses iski tämän nyrkillään hengiltä. Silloin hän sanoi: »Tämän sai saatana aikaan. Totisesti, hän on vihamies ja ilmeinen viettelijä.»

        Koraani 34:24. Kysy: »Ken suo teille elatuksen taivaasta ja maasta käsin?» Sano: »Jumala. Eikä totisesti voi muuta päätellä, kuin että joko me olemme oikealla tiellä ja te ilmeisessä harhassa tahi päinvastoin.»
        Eli muhammed ei edes tiennyt kuka häntä johdattaa, allah vai saatana.

        Raamatun mukainen johdatus Snl 3:5-6
        Turvaa Herraan kaikesta sydämestäsi äläkä nojaudu omaan ymmärrykseesi.
        Tunne hänet kaikilla teilläsi, niin hän sinun polkusi tasoittaa.

        Juonittelija

        allahista:
        Koraani 86:13-17 13. Totisesti tämä on ratkaiseva sana, eikä mitään joutavaa puhetta. Totisesti heillä on juonensa, mutta Minulla myös on suunnitelmani. Anna siis aikaa uskottomille; myönnä heille aikaa hetkiseksi!

        Suomalaisessa koraanissa taas muutettu sanoja, eli allahin suunnitelma on oikeasti sana omat juoneni.

        Koraani 68:45. ja Minä annan heille aikaa; onhan totisesti suunnitelmani järkähtämätön.
        Taas suomenkielisessä muutettu sanaksi suunnitelmani, joka oikeasti on sana juoneni.(scheme)
        saatanasta:
        Koraani 4: 76. Uskovaiset taistelevat Jumalan asian puolesta, ja ne jotka ovat uskottomia, taistelevat Taaguutin asian puolesta; taistelkaa te siis Saatanan kannattajia vastaan. Saatanan sotajuonet ovat hatarat.

        Eli saatana juonittelee, mutta niin tekee allahkin, tosin allahin juonet ovat viekkaampia ja suurempia.

        Pettäjä

        allahista:
        Koraani 3:54. He (epäuskoiset juutalaiset) juonittelivat, mutta Jumalakin juonitteli (heitä vastaan); ja Jumala on todella taitavin Suunnittelija.
        Tässä melkeimpä suurimmasta päästä näitä suomentajan ”laimentamisia”. Eli oikeasti koraanissa ei suinkaan sanota, että Jumala olisi todella taitavin suunnittelija, vaan juonittelija,pettäjä!!!

        Koraani 4:142. Katso, teeskentelijät koettavat pettää Jumalaa, mutta juuri Hän pettää heidät. Kun he asettuvat rukoilemaan, he seisovat veltosti, tekeytyvät hurskaiksi ihmisten silmissä, mutta todellisuudessa vähän välittävät Jumalasta.


        Koraani 13:42. Totisesti, heidän edeltäjänsä tekivät suunnitelmiaan, mutta suunnitelmat kokonaisuudessaan kuuluvat Jumalalle. Hän tietää, mitä kukin sielu tekee, ja uskottomat saavat pian huomata, kenelle kuuluu lopullinen koti.

        Taas on suomentaja vaihtanut sanan petokset, pettämiset kohdalle suunnitelmat.
        Eli allah on oikea pettäjien päällikkö.

        saatanasta:
        Koraanissa käytetään sanaa pettäjä 23 kertaa, mutta yhdelläkään kertaa niistä, sillä ei tarkoiteta saatanaa.

        Me jotka luemme raamattua, tiedämme, että saatana on pettäjä, joka on pettänyt alusta loppuun saakka. Ilm. 20:10 Ja perkele, heidän villitsijänsä, (viettelijä Biblia) (pettäjänsä NKJV), heitetään tuli-ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti.


      • quran.shittiä

        Kriminalisoija (saattaa ihmiset tekemään syntiä)

        allahista:
        Koraanissa 17:4. Kirjassa Me ilmoitimme tämän Israelin lapsille näin sanoen: »Totisesti, te teette maan päällä pahaa toistamiseen ja tulette peräti pöyhkeiksi.»
        Eli allah halusi ihmisten tekevän syntiä.

        Koraani 17: 16. Ja kun haluamme tuhota jonkun kaupungin, annamme käskyn sen hyvinvoiville asujamille. Mutta he eivät tottele, jolloin tuomion sana käy oikeutetuksi sitä kohtaan, ja Me tuhoamme sen perinpohjaisesti.
        Eli ensin allah laittaa ihmiset tekemään syntiä ja palaa sitten rankaisemaan heitä sen tekemisestä.

        Saatanasta:
        Koraani 24:21. Te, jotka uskotte, älkää seuratko saatanan jälkiä, sillä ken niitä seuraa, häntä saatana käskee riettauteen ja pahaan. Ja ellei Jumalan laupeus ja Hänen armonsa olisi yllänne, niin kukaan teistä ei milloinkaan puhdistuisi, mutta Jumala puhdistaa kenet tahtoo, sillä Jumala on kuuleva, tietävä.

        Koraani 2:268. Saatana uhkaa teitä köyhyydellä ja houkuttelee teitä halpamaisuuksiin, mutta Jumala lupaa teille anteeksiantonsa ja runsautensa. Jumala sulkee olemukseensa kaiken ja tietää kaiken.
        Suomenkielisestä koraanista ei käy ilmi, että allah houkuttelee ihmiset syntiin samalla sanalla kuin saatanakin houkuttelee halpamaisuuksiin.

        Salaliitto:

        allah ja saatana:

        Koraani 19:83. Etkö ole huomannut, että Me lähetämme pahat henget uskottomien luokse viettelemään näitä kiusaukseen.

        Eli allah lähettää demoninsa itse ihmisten kimppuun.

        Koraani 17:63-64 Hän vastasi: »Mene! Jos joku heistä sinua seuraa, on helvetti oleva palkkanne, ja se on riittävä palkka. Ja viettele äänelläsi kenet heistä kykenet, ja käy heidän kimppuunsa sekä ratsu- että jalkaväkinesi, ole osallisena heidän omaisuuteensa sekä heidän lapsiinsa ja anna heille lupauksia.» Mutta saatana ei anna lupauksia muuten kuin pettääkseen.

        Raamattu sanoo jaak. 1:13-14
        Älköön kukaan, kiusauksessa ollessaan, sanoko: "Jumala minua kiusaa"; sillä Jumala ei ole pahan kiusattavissa, eikä hän ketään kiusaa.
        Vaan jokaista kiusaa hänen oma himonsa, joka häntä vetää ja houkuttelee;

        Lopullinen päämäärä

        Koraani 11:119... Ja sitä varten Hän on heidät luonut. Herrasi sana on käynyt toteen: »Totisesti, olen täyttävä helvetin sekä dzinneillä että ihmisillä.»

        Koraani 32:13. Jos Me olisimme tahtonut, olisimme totisesti voinut antaa jokaiselle sielulle johdatuksensa, mutta sanani on käyvä toteen: »Totisesti, olen täyttävä helvetin dzinneillä ja ihmisillä sekaisin.»

        Tämä on siis allahin ensisijainen tahto aivan alusta saakka, jo luomistyössä, että hän saisi täyttää helvetin ihmisillä!!

        Mutta mitä raamatun Jumalamme haluaa:
        2 Piet 3:9”Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen.

        Meidän Jumalamme ei halua, että YKSIKÄÄN menisi kadotukseen, vaan että KAIKKI pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden!!
        Kaikki eivät silti pelastu, koska ihmisillä on raamatun mukaan oman tahto, ja he itse päättävät mitä tekevät elämällään. Mutta Jumalan ensisijainen tahto on, että jokainen pelastusi.


      • vaikene_saatana

        Seijaah, islam ei ole sitä mitä sinä väität sen olevan, vaan sitä mitä koraani sanoo.


    • [2:62] (Koraaniin) uskovat ja myÖskin ne jotka ovat juutalaisia, kristittyjä, saabalaisia, jos he uskovat Jumalaan ja Viimeiseen päivään ja elävät hurskaasti, saavat totisesti palkkansa Herransa luona; ei mikään pelko valtaa heitä, eikä heidän tarvitse murehtia.
      .....................................

      Ja mitä tulee väitteeseenne että muslimit mukamas Koraanin luvalla saa tappaa esim. kristittyjä, niin yrittääkäs kaivaa esille sellainen jae.

      Te luette Koraania kuin pahimmat khawarij, olette omaksuneet khawarij raivoisan tulkinnan, he haluaa klaikkien muiden kuolevan ja ainoastaan vain he jotka uskoo khawarijin mukaan saisi pitää henkensä, siis ehkä te islamofobiset vedätte samaa köyttä terroristien kanssa, terroristit käyttää teitä hyväkseen, te levitätte terrorisrien sanaa eteenpäin kirkkain silmin, ette ymmärrä että khawarij himoitsee valtaa ja mahtia, sanovat kaikkia muita vääräuskoisiksi ja itseään oikeaksi Islamiksi. Ja te olette puolestanne kuin aivopestyt khawarijien toimesta.

      • quran.shittiä

        Koraani 9:73. Oi, profeetta, taistele uskottomia ja ulkokullattuja vastaan, ole ankara heitä kohtaan. Heidän viimeinen asuntonsa on oleva helvetti, onneton määränpää.

        Suomenkielisessä koraanissa ei lue sanaa jihad, joka kuitenkin on jakeessa 73. Taistele sanan kohdalla on sana jihad, pyhä sota ei-muslimeja vastaan, sekä teeskentelijöitä vastaan, eli niitä, jotka eivät harjoita todellista koraania!

        Jopa USA:n presidentti Bush jr. on aikoinaan lainannut koraania puolustaessaan muslimeita koraanin jakeella, että muslimit eivät tapa, vaan ennemmin he haluavat toimia koraanin mukaan, joka sanoo, että jos tapat yhden ihmisen, on sama kuin tappaisit koko maailman, ja jos pelastat yhden ihmisen, niin olet pelastanut koko maailman. Mutta hänkin jätti sanomatta, että koraanin kohdassa sanotaankin sen koskevan VAIN Israelin lapsia!

        Koraani 5:32. Tämän johdosta annoimme Israelin lapsille säädöksen, että kuka ikinä ottaa hengiltä ihmisen muutoin kuin verikostoksi tai pahuuden ehkäisemiseksi maassa, hän on kuin olisi tappanut kaikki ihmiset; ja ken ikinä pelastaa yhden hengen, hän on kuin olisi pelastanut kaikkien ihmisten hengen.Meidän lähettiläämme tulivat aikoinaan heidän luokseen selvin todistuksin (Jumalan yliherruudesta), mutta katso, senkin jälkeen monet ihmisistä tulivat irstaiksi maan päällä.

        Koraani 5:33. Ainoa palkka niille, jotka sotivat Jumalaa ja Hänen lähettilästään vastaan sekä levittävät turmiota maassa, on että heidät tapetaan tai ristiinnaulitaan, tai heidän kätensä ja jalkansa hakataan poikki eri puolilta, ristiin, tai heidät karkoitetaan maasta. Sellainen on heidän häväistyksensä tässä elämässä, ja tulevassa heille on kauhea kuritus.

        Koraani 5:72. Totisesti ne ovat harhauskossa, jotka sanovat: »Jumala on Messias, Marian poika»; mutta Messias sanoi: »Oi, Israelin lapset! Palvelkaa Jumalaa, - minun Herraani ja teidän Herraanne.» Totisesti, kuka ikinä rinnastaa (muita) Jumalaan, häneltä Jumala kieltää pääsyn autuuden puutarhaan, ja Hänen asuinsijansa on tuli; siellä ei ole auttajia väärintekijöille.

        Koraani 5:73. Totisesti ne ovat harhauskossa, jotka sanovat: »Jumala on kolmas kolmesta.» Eihän ole muuta jumalaa kuin ainoa Jumala, ja elleivät he lakkaa niin sanomasta, lankeaa tuskallinen kuritus niiden ylitse heidän keskuudessaan, jotka ovat väärässä uskossa.

        Kuinka paljon näitä kohtia koraanista pitää sinulle laittaa? Niitä nimittäin on, puhumattakaan haditheista, mutta koraani riittä tässä kohden ihan hyvin:)


    • Al-Khawarij ovat ihmisiä, jotka Muhammad (saw) mainittava, kun hän sanoi:

      “Just before the end of time, young, idiotic people will rise. They will say words similar to (the good words) of the best people. They will recite the Quran, but it will not go beyond their throats. They will deviate from the religion as fast as an arrow pierces the game. ” [Al-Bukhari & Muslim].

      Al-Khawarij on aina ollut ja on edelleen vakava uhka islamille ja muslimeille ja myös uhka kaikille muille täällä maailmassa.

      Jotta miksi länsimaalaiset islamofobiset avustaa terroristeja koko ajan? Miksi? Siksikö kun kuvittelette khawarij tavoin että se khawarij raaka uskoottelu Islamista olisi sitä oikeaa Islamia?

      Islamofobiset, ainakin he jotka on omaksuneet terroristien sanoman, on terroristien länsimaalaisia juoksupoikia.

      • quran.shittiä

        Voiko Muhammed olla profeetta?

        Profeetalle on annettu eritysiä ominaisuuksia, joita heillä tulisi olla. Raamatunkin mukaan jokainen profetia tulisi vahvistaa kahden tai kolmen todistajan kautta. Mutta tutkiskellaan tätä koraanin valossa, koska muhammedin tulisi olla profeetta.

        Koraani 45:16. Totisesti annoimme Israelin lapsille Pyhän Kirjan, viisauden ja profeetankutsumuksen, jakelimme heille hyvyyttä ja asetimme heidät muiden kansojen edelle.

        Koraanin mukaan allah siis antoi profeetan viran Israelin lapsille!

        Koraani 29:27. Me annoimme hänelle Iisakin ja Jaakobin ja hänen jälkeläisillensä profetoimislahjan ja Kirjoitukset. Ja Me annoimme hänelle hänen palkkansa tässä maailmassa, ja totisesti, tulevassa elämässä hän on kuuluva hyvien joukkoon.

        Oliko Muhammed siis Israelin lapsia? Ei todellakaan ollut. Eli Muhammed ei voi olla koraanin mukaan profeetta!

        Profeetalle on annettu muitakin piirteitä, täyttääkö Muhammed ne:

        Vielä 40 vuoden ikään mennessä Muhammed ei tiennyt olevansa allahin profeetta, eli tämä oli vielä kadotettu, eksynyt.
        Koraani 93:7. Hän löysi sinut eksyksistä ja ohjasi sinua;

        Koraani 42:52. Näin ilmitoimme sinulle pyhän Kirjoituksen käskymme mukaan. Sinä et tiennyt, mitä Kirja oli, etkä mitä usko oli, mutta Me asetimme sen valoksi, jonka avulla voit johtaa sitä palvelijoistamme, jonka otolliseksi näemme; totisesti, sinä näytät pääsyn oikealle polulle,

        Muhammed väitti saaneensa näyn ollessaan yksin luolassa. Kun hän hämmennyksissään ja peloissaan juoksi vaimonsa luo. Tämä vakuutti Muhammedille, että ilmestys oli ollut enkeli Gabriel eikä demoni, kuten Muhammed oli itse ajatellut.

        Koraani 42:51. Yhdellekään kuolevaiselle ei sovi, että Jumala puhuu hänelle muutoin kuin ilmoituksen kautta tai verhon takaa tai lähettämällä sanansaattajan, joka Hänen luvallaan ilmoittaa Hänen tahtonsa; Hän on totisesti korkea, viisas.

        Kuitenkin koraanin mukaan allah puhui Mossekselle, Aabrahamille jne, mutta ei kuitenkaan Muhammedille?

        Allah kuitenkin halkaisi Muhammedin sydämen ja laittoi jotain mustaa tämän sydämeen Muhammedin nukkuessa.

        Mitä Muhammedille tapahtui, kun hän sai ”ilmestyksiä”?
        Muhammed kuuli kellon äänen, joka oli niin kova, että se särki hänen korviaan.
        Muhammedin naamalla kuului/tuntui mehiläisten surinaa.
        Hän hikoili valtavasti.
        Hänen painonsa (tai henkinen painonsa?) nousi valtavasti, jopa niin, että kameli painui maahan Muhammedin painosta.
        Hän koki suurta kärsimystä.
        Hänen naamansa tuli punaiseksi.
        Hänen äänensä muuttui pienen kamelin ääneksi.
        Kieli liikkui suussa nopeasti.

        Nämä kuulostavat enemmänkin demonisilta ilmentymisiltä.

        Muhammed yritti Bukharin hadithin mukaan tappaa itsensä ainakin kolme kertaa, koska oli niin masentunut.

        Koraani 81:22. Ei teidän heimolaisenne (profeetta) houraile.

        Koraani 69:41-42. eikä mitään runoilijan puhetta - vähän te uskotte - ei se liioin ole mitään ennustelijan puhetta - vähän te käsitätte -

        Maailmassa on paljon muslimeista, jotka eivät itsekään tiedä islamista mitään. Maailmassa on siis paljon rakastavia ja rauhanomaisia muslimeita, koska he eivät ole oikeasti muslimeita, koska he eivät harjoita oikeaoppista koraanin islamia! Tai sitten he harjoittavat taqiyyaa.

        Koraani 3:28. Uskovaiset älkööt ottako uskottomia ystävikseen uskovaisten asemesta. Jos joku niin tekee, ei hänellä ole mitään puolustusta odotettavana Jumalalta. Teillä ei ole mitään pelättävää heidän puoleltaan . Jumala kehoittaa teitä pelkäämään vain Häntä, ja Hänen luoksensa te palaatte.

        Taas on suomentaja jättänyt tärkeitä kohtia pois alkuperäisestä tekstistä. Allah kieltää siis ottamasta ystävikseen muita kuin muslimeja, paitsi siinä tapauksessa, että heidän on suojeltava itseään heiltä!!
        Eli tässäkin kohden on allahin tahto, että muslimit ottavat ”ystävikseen” ei-muslimeja vain silloin, kun se hyödyttää heitä itseään! Mutta ei milloinkaan oikeiksi ystäviksi!! Arabiaksi oikeastaan tekstissä sanotaan, että ei-muslimin voi ottaa ystäväksi vain kielellä, ei sydämellä!

        Koraani 47:35. Älkää siis olko heikkoja anoen rauhaa, sillä te olette voitolla ja Jumala on kanssanne. Hän ei tee tekojanne mitättömiksi.
        Taas suomenkielinen koraani on jättänyt erittäin tärkeän nyanssin kääntämättä, sillä muslimien ei tule siis anoa rauhaa, KUN he ovat voitolla! Eli silloin kun muslimit pääsevät valtaan, ei koskaan tule enää rauhaa muiden kanssa!

        Eli siihen saakka mun muslimit ovat vähemmistönä, he harjoittavat ”rauhan” uskontoa, mutta kun he pääsevät valtaan, he alistavat kaiken valtansa alle.


    • elpå

      Jeesus ei ole väärä profeetta! Voi sitä joka ei Jeesusta tottele, sillä Jeesus on Tuomarina Viimeisellä Tuomiolla!!!
      Jeesuksen ooetus_"31 Mutta kun Ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan ja kaikki enkelit hänen kanssaan, silloin hän istuu kirkkautensa valtaistuimelle.
      32 Ja hänen eteensä kootaan kaikki kansat, ja hän erottaa toiset toisista, niinkuin paimen erottaa lampaat vuohista.
      33 Ja hän asettaa lampaat oikealle puolelleen, mutta vuohet vasemmalle.
      34 Silloin Kuningas sanoo oikealla puolellaan oleville: 'Tulkaa, minun Isäni siunatut, ja omistakaa se valtakunta, joka on ollut teille valmistettuna maailman perustamisesta asti.
      35 Sillä minun oli nälkä, ja te annoitte minulle syödä; minun oli jano, ja te annoitte minulle juoda; minä olin outo, ja te otitte minut huoneeseenne;
      36 minä olin alaston, ja te vaatetitte minut; minä sairastin, ja te kävitte minua katsomassa; minä olin vankeudessa, ja te tulitte minun tyköni.'
      37 Silloin vanhurskaat vastaavat hänelle sanoen: 'Herra, milloin me näimme sinut nälkäisenä ja ruokimme sinua, tai janoisena ja annoimme sinulle juoda?
      38 Ja milloin me näimme sinut outona ja otimme sinut huoneeseemme, tai alastonna ja vaatetimme sinut?
      39 Ja milloin me näimme sinun sairastavan tai olevan vankeudessa ja tulimme sinun tykösi?'
      40 Niin Kuningas vastaa ja sanoo heille: 'Totisesti minä sanon teille: kaikki, mitä olette tehneet yhdelle näistä minun vähimmistä veljistäni, sen te olette tehneet minulle.'
      41 Sitten hän myös sanoo vasemmalla puolellaan oleville: 'Menkää pois minun tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä.
      42 Sillä minun oli nälkä, ja te ette antaneet minulle syödä; minun oli jano, ja te ette antaneet minulle juoda;
      43 minä olin outo, ja te ette ottaneet minua huoneeseenne; minä olin alaston, ja te ette vaatettaneet minua; sairaana ja vankeudessa, ja te ette käyneet minua katsomassa.'
      44 Silloin hekin vastaavat sanoen: 'Herra, milloin me näimme sinut nälkäisenä tai janoisena tai outona tai alastonna tai sairaana tai vankeudessa, emmekä sinua palvelleet?'
      45 Silloin hän vastaa heille ja sanoo: 'Totisesti minä sanon teille: kaiken, minkä olette jättäneet tekemättä yhdelle näistä vähimmistä, sen te olette jättäneet tekemättä minulle.'
      46 Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään." Matteusen Evankeliumi 25.luku, Raamattu

      Kristinusko on Jumalan perustama usko, jonka kautta ihmiset voivat pelastua iankaikkiseen elämään autuuteen Jesuksen Ktistuksen kautta, jonka Jumsla on antanut!
      Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!
      Jeesus käski julistamaan Evankeliumia maailman loppuun asti.
      Islam ei ole tuota Evankeliumia, jota Jeesus käski julistamaan!
      Vain Jeesukseen uskomalla voi pelastua Jumalan luo!
      Jeesus sovitti koko maailman synnit Jumalan suhteen.
      Joka uskoo Jeesukseen saa syntinsä anteeksi ja perii iankaikkisen elämän!
      "Jumala käskee kaikkia ihmisä kaikkialla tekemään parannuksen ja uskomaan Jeesuksen nimessä synnit anteeksi! Vakuudeksi Jumala on herättänyt Jeesuksen kuolleista ensimmäisenä kuolleista ylösnousseista!"
      Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!
      Jeesus käski justamaan Evankeliumia maailman loppuun asti.
      Jeesus torjui kiusaajan Jumalan Sanalla!
      Myös Uusi Testamnetti on Jumalan Sanaa!
      "13 Ja sentähden me myös lakkaamatta kiitämme Jumalaa siitä, että te, kun saitte meiltä kuulemanne Jumalan sanan, otitte sen vastaan, ette ihmisten sanana, vaan, niinkuin se totisesti on, Jumalan sanana, joka myös vaikuttaa teissä, jotka uskotte." 1Tessalonikalaiskirje 2.luku

      Kristityt ovat odottaneet kauan antikristuksen ilmestymistä, jonka tunnistaa sellaisesta, että antiristus ei tunnusta Jeesusta Kristusta Jumalan Pojaksi! Amen

      Raamatun sana osoittaa islamin antikristullseksi, joka Raamatussa ilmoitettu!

      Kyseessä se Raamatussa ilmoitettu antikristuksen ilmaantuminen!?
      Raamatun mukaan antikristus ei tunnusta Jeesusta Jumalan pojaksi!
      Ja Kalliomoskeijan ulko- ja sisäseiniin muhamettilaiset ovat kirjoittaneet;"Ettei Jumalalla ole Poikaa!" Eli kirjoitukset käyvät tuossa toteen, eli muhamettilaisuus eli islam on Antikristus, joka Raamatuissa on ilmoitettu tulevan maailmaan!!!
      Hitler oli areolainen, eli tuota 400 luvulla Saksassa ollutta oppikuntaa edustamassa, joka kieltänyt Jeesuksen jumalluuden eli pitivät Jeesusta ihminsenä vain. "Joka ei tunnusta Jeesusta Jumalan Pojaksi, on Antikristus!" Raamatun mukaan!
      Voi vain kysellä, pelastuvatko ne antikristuksen joukotkin!
      Voiko antikristuksen seuraajat olla syyttömiä, kun kristityt vertaavat antikristusta aivan paholaiseen ja pitävät 'perkeleen' lähettiläänä!
      Voi verrata Jeesuksen tarjoamaan pelastukseen autuuteen:" Evankeliumia julistettava
      rauhassa rauhaa pitäville!" Uuden Tstamentin mukaan! Kristinusko on siis rauhan uskonto!

    • setänasse

      Suosittelisin kernaasti palstalaisia välillä lukemaan vaikka Välskärin Kertomuksia tai vaikkapa vähemmän jännitävämpää Aku Ankkaa ;D

    • alfa123om22

      Pyhänä kirjoituksena Koraani tuli EVANKELIUMIEN jälkeen, jotka evankeliumit johtavat epäilemättä vainoharhaisuutteen ja jopa hulluuteen. Niin kuin apostoli Paavali sanoi: Teidän pitää tulla hulluiksi ennen kuin voitte viisastua. Tämä pitää ottaa huomioon kun arvioi Koraanin asemaa pyhien kirjoitusten ketjussa.

      Koraani oli tarkoitettu RATKAISUKSI kaikkiin 100-500 luvuilla kristittyjen keskuudessa nouseisiin kiistoihin, joista kerrotaan mm. Ante-niche fathers teoksissa. Yksi kiistan aihe oli myös se saako kristitty suorittaa sotapalvelusta vai ei.

      Mutta kun kerran Koraanin asema pyhien kirjoitusten ketjussa on evankeliumien jälkeinen niin Koraani ei ole täysin vapaa evankeliumien VAINOHARHAISESTA maailmankuvasta. Koraanissa esiintyy pelkoa siitä, että islam tukahdutetaan, sen palvonta kielletään ja moskeijat tuhotaan. Myös jonkin verran siinä on mielestäni pelkoja rikkaiden ja vallitsevan esivallan aseman menettämistä kohtaan.

      Se asenne miten tarkastalemme Koraania Valistuksen ja Ranskan Vallankumouksen jälkeen on tietenkin HIEMAN YLIMIELINEN, vaikka ylimielisyyteen ei ole aihetta.

      Mikäli amerikan intiaaneilla, juutalaisilla ja muilla 1800-1900 luvuilla tuhotuilla "sivareilla" olisi ollut Koraanin tuntemus ja oppi niin he olisivat epäilemättä taistelleet niin kuin islam kehoittaa taistelemaan. Nyt heistä sen sijaan tuli teuralampaita. Islam kehottaa pitämään moskeijoita ja niissä suoritettavaa palvelusta loukkaamattomina oikeuksina. Kun näin on niin on selvää, että itse muslimin persoona ja omaisuus on myös loukaamaton.

      Mikäli palvelus moskeijoissa estetään niin muslimit tietävät ennakolta, että lähellä on se tilanne, että koko islamin kultuuri ja henkilöt, jotka harjoittavat islamia tuhotaan. Ei mielestäni islamin sodankäyntisäädöksissä ole mitään sellaista, joka olisi sodankäyntiä, joka on liian epätavanomaista.

      Mutta kun kerran koette olevanne islamin sodankäyntisäädösten kohteena; niin mistä ihmeestä tuo johtuu? Koette olevanne jollakin tavoin vääräuskoisia? Vai oletteko vain syntisiä, joita pelottaa synneistä koituva tuomio?

      Miksi, ette vain suostu siihen, että vieraat valtiot poistuvat sotilaineen Arabien kalifikaatin alueelta? Miksi ette suostu siihen, että öljyä ei noin vain automaattisesti tipu kaikille? Jossain kohden raamattua lukee, että Eesaun on taisteltava ja voitettava koko maailma omakseen; ennen kuin saa rauhassa edes hallita omia Seirin vuoriaan. Miksi niin on? Miksi ei Esau saa rauhassa hallita omia alueitaan?

      Miksi kristisoitte islamin sodankäyntisäädöksiä sen sijaan, että miettisitte sitä seikkaa minkä vuoksi koette olevanne vääräuskoisia tai syntisiä???

    • vaikene_saatana

      Seijaah olet valehtelija. islam ei ole sitä mitä sinä väität sen olevan, vaan sitä mitä koraanissa sanotaan.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2387
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1938
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe