Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Uusi Megane -farkku

Meksumania

Kävin koeistumassa tänään uuden Megane -farkun. Siistin näköinen farkku. Mielestäni yksi markkinoiden parhaista! Toivottavasti myös laatu on kohdallaan, joka ei mielestäni ole ollut niin huono tähänkään asti kuin maine antaa olettaa.

8

576

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yeah.

      vähän. Renujen ja muitten ranskisten maine on osittain historian jäänne, mutta huono haluttavuus käytettynä on pysyvää. Eli oiva leasaripeli mutta rikas saa olla jos itelle ostaa.

      • Mike-O

        Miten niin täytyy olla rikas, että voi ajaa Rellulla? Saman verran se maksaa kuin muutkin ja jos sillä 10 vuotta ajelee ja mittarissa on yli 200tkm, niin ei jostain Golffista tai Corollasta montaa satasta saa enempää. Tietysti jos kärryä vaihtelee parin vuoden välein, niin enemmän joutuu tekemään väliä uuteen kuin jonkun Corollan kanssa... toisaalta kuka oikein haluaa ajaa tasapaksua ja tylsää Corollaa vuodesta toiseen?


    • Cityvihreä

      Täytyy vaan toivoa että uusi malli menee kaupaksi niin että voin ostaa sellaisen kolmen vuoden ikäisenä 40-50 tuhatta ajettuna noin puoleen hintaan siitä mitä se nyt maksaa. Nam. Siinä on autoa pienellä rahalla.

      Nimim. perheessä ollut 25 tkm ajettu 3 v vanha Scénic, 41 tkm ajettu 3 v vanha Mégane Break ja 34 tkm ajettu 34 tkm ajettu Mégane Coupé. Nyt alla on 3 v vanha 40 tkm ajettu Mégane Break. Kaikki ovat olleet hyviä ostoksia - vähän ajettuja hyvin varusteltuja autoja pikkurahalla. Ainut huoli tosiaan on mistä näitä helmiä jatkossa löytyy jos Rellun myynti takkuaa. Tosin se mitä olen uudesta Mégane III:sta kuullut, ihme on jos kauppa ei käy.

    • usko vaan,,

      EI koskan ranskalaista autooooo........ON kokemuksiii lagunastakin,,, vikaaaaaaaaaaa joka päivä
      ja jok aamu.......onneksi pääsin eroon

      • ertyuio898

        Nim. Vika pesii.. ÄLÄ VALEHTELE, SULLA EI OO KOSKAAN OLLU RELLUA :/


      • Hektic

        ...se huonoin rellu (no ehkä Twingo). Vikaa tietääkseni oli eniten vuosimallien -01 - 03 malleissa, -04 vuosimalleissa ja uudemmissa vähemmän vikaa. Ymmärtääkseni sytytyspuolat suurin ongelma.

        Mutta pääsin tässä kesällä (lue: jouduin) ajamaan -05:sta Corollaa. Tuli vain masentava olo. Koko ajan halusi päästä pois autosta. Sisustus ja muotoilu tosi vaatimatonta ja ankeaa. Saavat olla minun puolesta rauhassa...


      • megane on hyvä

        "ON kokemuksiii lagunastakin." Ja siihen se tieto näköjään loppuikin.


    • Basne

      Onko sitä? Verrattuna II koppaseen, moottoriäänet kuuluivat häiritsevästi sisätiloihin. Kakkonen paljon hiljaisempi. Toki kolmosmeksu on hiljaisempi kuin monet muut merkit tänäpäivänä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2474
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1555
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1508
    8. 54
      1370
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe