Vihaan ihmisiä!

Jano

Vihaan ihmisiä! He ovat typeriä , Omassa päässään solmussa Olevia, Ylpeitä, Omasta mielestään hauskoja. Ja lista jatkuu ja jatkuu.
Olen liian herkkä tähän tylsään ja vastenmieliseen maailmaan.
Tottakai on hyviä ihmisiä myös. Mutta yleensä ihmiset! Te olette säälittäviä.
Minä olen kyllä aika Hullu.

113

9338

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tajuan

      ..olet oikeassa.
      Ja minä olen samaa mieltä.
      Sinun ja minun lisäksi on eräs kolmas joka ymmärtää kaiken.
      Mitä sitten vaikka olet hullu?
      Äärimmäisen nerouden ja hulluuden ero on hiuksen hieno.

      • efqef

        Tekin olette ihmisiä...


      • Anonyymi
        efqef kirjoitti:

        Tekin olette ihmisiä...

        Pelle.

        Tajuat kyllä mitä hän tarkoitti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pelle.

        Tajuat kyllä mitä hän tarkoitti

        Tai sitten ei jos se on niin vitun tyhmä ja vammainen tapaus niinkuin jokainen teistä vittu mää haluaisin tappaa teidät kaikki ihmiset mää olen ylemmäntason jumala ja mää teurastan jokaisen teistä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tai sitten ei jos se on niin vitun tyhmä ja vammainen tapaus niinkuin jokainen teistä vittu mää haluaisin tappaa teidät kaikki ihmiset mää olen ylemmäntason jumala ja mää teurastan jokaisen teistä

        TOI ON UHKAUS JA JUMALAA/JUMALIA EI OLE OLEMASSA. Lol sulla kyllä taitaa olla vihanhallinta ongelmia kannattaa hakea apua😊


    • jaatinen

      SIINÄPÄ SE !

    • kolli

      Onneksi pystyy aika helpolla junailemaan elämänsä niin,että kontakti muihin jää minimiin.

    • Vihainen

      Minakin vihaan enemmistoa ihmisista......ihmeellisia itserakkaita kusipaita, materialistisia, kateellisia, tosiaan: omasta mielestaan "tosi hauskoja", kun nauretaan muiden epaonnistumisille yms....yritetaan patea muiden kustannuksella jne.....eli heikkoja paskoja koko planeetta taynna. Minkas teet......todella fiksuja ihmisia on ihan kourallinen talla pallolla.....no, kylla taalta joskus pois paasee......

    • joskus niin tuskaa

      Minä en vihaa ihmisiä,vaan sitä millaisia he ovat,tämä paska maailma ja meno tekee ihmisistä juuri tuollaisia,kuin luettelit!Olen myös herkkä ja liian hyvä tähän maailmaan.Pitäisikö meidän etsiä jokin pieni autio saari ja perustaa sinne oma yhteisö,ulkopuolella tätä pahaa maailmaa.

      • Jano

        Joo Se olis siistii.
        Sama juttu että en minä ihmisiä vihaa vaan sitä "Naamiota" /Egoa jonka takaa he elävät.
        Silti, Miksi vaivautua.


      • tajuan

        Pitäisi. Pitäisi!
        Ongelmana on sopivuuden tarkistaminen; yksi mätä omena voi pilata koko sadon.
        Kuten saimme huomata elokuvassa Beach.


      • Anonyymi

        Hyvä ajatus ja kommentti mä en ikää myös ole onnistunut missään ja yliherkkyys ja ihmiset vaan ovat inhottavia kun susia toisille.


    • teak

      Janon näkemykseen on vaikea lisätä mitään, eikä sitä oikein käy kiistäminenkään. Lienee siis viisainta tuhota koko maailma ja kaikki ihmiset - Janoa lukuunottamatta. Levätkäämme rauhassa!

      • tajuan

        Sinä olet juuri Niitä. Enemmistöä.
        Siksi ulostat suustasi tuota ymmärtämättömyyden paskaa.


      • fdhfghjf
        tajuan kirjoitti:

        Sinä olet juuri Niitä. Enemmistöä.
        Siksi ulostat suustasi tuota ymmärtämättömyyden paskaa.

        Mielestäni edellisen kirjoittajan viesti oli nk. "psykologinen testaus" sinulle.

        Ja koska reagoit siihen tuolla tavoin, voidaan olettaa, että ihmisten vihaaminen onkin pelkkä hätähuuto. Etenkin kun siitä pitää kertoa muille. Ei siis voi täysin vihata ihmisiä.
        Viha on voimakas asia ja sitä tuntee jokainen joskus, mutta olisi hyvä opetella ennemmin käsittelemään niitä tunteia ja pohtia minkälaisissa tilanteissa tai mistä asioista tuollaiset vihan tuntemukset tulevat.
        Pohdiskelu aina parempi vaihtoehto kun lähteä kadulle mellakoimaan.

        PS. Älä kutsu ketään enemmistöksi. Jokainen ihminen on erilainen. Muoti ja laumasieluisuus on tapa tuoda ihmisiä lähemmäksi toisiaan, vaikka se tuntuisikin ristiriitaiselta.
        Tämäkin kertoo ihmisen luonteesta; tarvitsemme toisiamme ja toisten hyväksyntää etenkin.


    • tajuton

      adhd? ding

    • Jorkka Mainio

      Kuule, eikö se ole niin, että me kaikki olemme enemmän tai vähemmän typeriä ja vastenmielisiä. Jos joku tosissaan kuvittelee vain kaikkia tai lähes kaikkia muita typeriksi ja vastenmielisiksi ja itsensä näkee vain kunnollisena kansalaisena, hän ei todellakaan silloin tunne itseänsä. Silloin saattaa olla kysymyksessä sairaus, joka vaatii hoitoa. Terapia voisi auttaa.

    • Minä myös

      No etpä ois paremmin voinu sanojas valita. Mä inhoon kans suurinta osaa ihmisistä jotka mun ympärillä pyörii, siis en nyt omaa perhettä, mutta jopa ns. ystävät ärsyttää tosi paljon. Ehkä tää johtuu kyynisyydestä. Siitä että on monta kertaa saanu tavalla tai toisella kylmän olkapään, en kai muuten tänne kirjotteliskaan. Tuntuu vaan että pitää olla onnelisen ja tyytyväisen näkönen koko aja. Mulla on aivan äärettömän ylihuolehtivat lähimmäiset, tuntuu että en saa henkeä, en ikinä voi näyttää muita kun positiivisia tunteita, negatiiviset pitää pitää piilossa, ties mistä tääkin johtuu. Pakene yleensä musiikkiin, maalaamiseen ja lukemiseen. Noilla saa ainakin purettu sitä nefatiivista energiaa mikä muuten tulee kurkustakin ulos ja silmät kostuu kun vaan ajatteleekin että tekis mieli huutaa, mutta kun ei voi! Olen työssä, naimisissa jne.,lapsia ei ole. Rutistan joskus pikku koiraani niin että se varmaan ihmettelee mikä tolla on. Sille voi ainakin puhua ja se ei ikinä sano että älä nyt höpsi.Ehkä musta ois pitäny tulla näyttelijä niin vois aina vaihtaa naamaa ihan niinkun työn merkeissä, kun näin normaalissa elämässä sellasta ei suvaita. Tän takia inhoon ihmisiä, vaikka ei kai se niittenkään vika ole, eihän ne voi sille mitään että ne on syntyny. Paskantärkeet ihmiset on pahimpia, tekee mieli sanoa kaikke, mutta yleensä kyllä pokka pitää. Ei sillä ettenkö ite olis kaikin puolin ok. kaunis, älyläs, suht menestyvä omalla tavallani mut ei tää johdu musta, ei voi johtu jos kerran on muitakin jotka ajattelee näin.

    • zet_

      Aika yksinäinen olen minäkin. Erilaisuuttani minulle on toitotettu kakarasta asti. Oikeassa taisivat olla.

      Aivan erityisesti minua pännii sellainen tapa, että kun jotkut keskutelevat tunteista tai muista monitahoisista asioista, niin jostakin tulee joku, joka laukaisee "faktan" tarkoituksenaan lopettaa keskustelu. Vihaan tosin itsessäni sitä, etten saa jätettyä noita idiootteja omaan arvoonsa, vaan esitän vasta-argumentin...

      Etenkin nettikeskusteluissa näyttää kapeakatseisuuden ja itsevarmuuden pyhä liitto korostuvan. Johtuukohan se siitä, että kun naama ei näy, ei tarvitse käyttäytyä? Mutta tottahan elämä on helppoa, jos etukäteen päättää, mikä on hyvää ja totta, ja sitten nuijii ajattelemattomuutensa voimalla muut näkemykset maan rakoon, olivat ne kuinka perusteltuja tahansa.

      Omalta osaltani katson tällaisen joidenkin ihmisten väheksymisen johtuvan omasta katkeruudestani ja syrjäytymisestäni. Toisaalta... pitäisikö minun olla tyytyväinen ja hiljaa? Pikemminkin voisin yrittää arvostaa itseäni siitä, että nurjista mietteistäni huolimatta haluan tarkastella maailman menoa monilta kannoilta.

    • harmillinen

      Mullakin on vähä sama juttu että olen nytten 19v ja ammattiopiston suorittanut viimevuonna. Minulla oli ongelmana kun alotin yläasteen en tuntenut siellä yhtään ketään ja kaikki oli hyvin ärsyttäviä mukamansa ''hauskoja, ylpeitä. kovia yms.'' Mua kans ärsytty niin paljon kun mun luokassa en tullut kenenkään kanssa toimeen. Kun kysyin yheltä luokkalaiseltani ''mikä sun nimi on?'' nii se vastas mulle että ''Kehari'' ja sanoi heti perään ''läppä oli veli chillaa''. Eräänä toisena päivänä joku sano minun kotitalous ruoasta että ''vitun paskaa ruokaa, läppä oli'' en tajua tätä hommaa yhtään. Sitten kanssa kun olin valinnaisainetunneilla 8 ja 9 luokalla niin jouduin aina ulkopuoliseksi. Usein jouduin haukutuksi ja herjaamisen uhriksi. Sitten kanssa usein minua haukuttiin usein. 9:luokalla alko menee hermo moneen rinnakkaisluokkalaiseen.

    • hyvän löytänyt

      Janolle:

      Sanot vihaavasi ihmisiä. Tämä merkitsee, että vihaat itseäsi!
      Et ole sellainen kuin haluat. Haluaisit olla hauska, koska luulet että ihmiset pitäisivät silloin sinusta.
      Ongelmasi näyttää olevan, ettet hyväksy itseäsi sellaisena kuin olet.
      Meillä ihmisillä on sisimmässäme paljon hyvää, sitä tulisi tunnistaa itsessään. Hyvä ihmisessä tekee meidät saman arvoisiksi.
      Yritä saada kosketus hyviin ominaisuuksiisi, niin alat nähdä ihmisten samankaltaisuutta ja itseluottamuksesi kasvaa.

      • ghfjghkjhg

        Ei merkitse.
        Hän saattaa jopa vihata sitä, että on tullut väärin kohdelluksi. Oletko tätä miettinyt?
        Miksi kaikki syy on aina oletettavasti vihaajassa itsessään? Onko viha, etenkin suomalaisille niin tabu juttu, että siitä ei saa keskustella tai avata asiaa?
        Nyt kyllä vituttaa. :)


    • jk

      niinkö

    • se on se ero

      Minäkin vihaan itse ihmisiä.. Ja toisin kuin soppakauhapsykologi tuossa valitti että vihaisin itseäni.. niin ei EN VIHAA ITSEÄNI vaan muita ihmisiä.

      • dfhfgjh

        Oletko miettinyt, että sinun vihasi saattaa heijastua kanssaeläjiin?
        Ihmiset harvoin pitävät mutrunaamoista ja eivät tietenkään näytä vihreää valoa sellaisille.
        Kannattaa opetella hillitsemään tunteita niin oppii siinä sivussa myös pistämään sen vihaksi kutsutun tunteen taka-alalle.
        Maailmassa on kaikkea kaunista ja hienoa, kuten vaikkapa eläimet. (En tiedä pidätkö sinä niistä). Itse ainakin diggaan ja sen avulla olen löytänyt kommuuneja. :)


    • uyvbknmpo

      Itsesäälistä on tosi vaikea nousta pois. Miten elämä jatkuu jos millään ei ihan oikeasti ole enää väliä? Miksi aina pitäisi olla toisille kiltti, koska he kuitenkin ovat itse ilkeitä ja ylimielisiä. Maailmassa pärjää vain ylimieliset ja hyvä maineiset! Hei kaikki minun laiseni itsesäälissä rypevät, peli on jo menetetty! Mitä väliä millään! Olen kuitenkin aina joitain/muita huonompi. Olen hullu, enkä tiedä miten tästä päästä pois. Ajattelen itsemurhaa ja puhun sekoja, mut en silti uskalla/halua kuolla. Haluan myös huomiota ja valitan, mutta silti ongelmani on suuri. Mun periaate on: Ihan sama mikä ongelma on, se voi olla tosi raskas. Oli se sitten sellainen että sukka on väärinpäin tai paniikkihäiriö! Kumpikin voi tuntua yhtä kauhealta pää kopassa!!!

      • fghgfjghk

        Sulla on aika paljon vielä opittavaa elämän tiellä.

        On eräänlaista itsesääliä sekin, että yrittää kovettaa itsensä ja näin ollen sortaa kaikki tieltään, jotta itsellä olisi hyvä olla. Loppe peleissä kukaan ei pidä sinusta ja kierre on valmis.
        Vain kylmät psykopaatit pystyvät olemaan välittämättä asiasta.

        Maailmassa pärjää kiltitkin ihmiset, on osattava vain asettua kaikenlaisten ihmisten asemaan. Ei ole kilttiä perääntyä, jos joku raihnainen juoppo kerjää rahaa ja vieläpä haukkuu sinut. Onhan hänkin ihminen.
        On korkeintaan soitettava apua tällaisille.
        Ja vaikka hän pitäisi sitä vittuiluna, oma ajatuksesi olisi ollut hyvä.
        Miksi pitäisi pyrkiä täydellisyyteen?
        Koetko olevasi virheetön ja sitten kun niitä virheitä esiintyykin, mitä teet? Torjut muut ihmiset ja jyräät tiesi kohti huippua?

        Turhaan ei ole omana itsenään menestyneitä julkkiksia.


      • PositiivinenMiesOlento

        Ehkä on vähän vaikea kehittyä, kun kukaan ei neuvo, vaikka kysyy neuvoa johonkin ongelmaan. Se tunne, kun sinun hätääsi ei reagoida, on niin saatanan perseestä.

        Varsinkin kun nämä ihmiset ovat vielä sellaisia, jotka ovat itsevarmoja ihmisiä, jotka varmasti voisivat auttaa, jos haluaisivat.

        Paljon on toki ihaniakin ihmisiä, mutta ihmetyttää se, että ne joilla elämä on mallillaan, eivät auta muita ihmisiä.


    • olen samaa mieltä janon kanssa

    • Susi

      Hyvän löytänyt:

      Et näe asian ydintä. Kyse ei ole itseinhosta vaan asioiden tärkeysjärjestyksestä. Tarkoitan sitä, että elämän todelliset ja merkittävimmät asiat poimitaan mainoksista, sarjoista ja elokuvista. Kapitalismi ja media pelaavat niin hyvin yhteen että valitettavan suuri osa länsimaisista ihmisistä on aivopestyjä. Eletään harhakuvien maailmassa, että kaikki silmin nähtävä roju on elämälle välttämätöntä, kuvitellaan että pitää olla rahaa ja trendikäs työ ollakseen onnellinen, kumppanin pitää täyttää tietyt median luomat standardit, ilman uutta ei voi elää ja ihmisen arvostus mitataan materiassa. Ihmiset ovat menettäneet todellisuuden tajunsa, sosiaalisissa tilanteissa puhutaan pinnallisista asioista – ryyppäämisestä, juhlimisesta, vaatteista, shoppailusta jne. Lapsesta asti totutetaan saamaan kaiken mitä haluaa ja paljon enemmän. Kansanperinteet, kunnollinen kasvatus ja hyvä käytös – ketkä niitä arvostavat?
      VIHAAN TYHMIÄ IHMISIÄ ja olen valmis lähtemään sinne saarelle kasvattamaan omat ruokani, ihastelemaan luontoa ja keskustelemaan tähtitieteellisistä asioista ;)

      • lupus lupus

        Tuo on ihan totta. Voisiko sen myös kiteyttää niin, että suurin osa on vähän "yksinkertaisia" kun eivät huomaa miten vinksallaan asiat ovat. He voivat kokea ikäviä tuntemuksia muttei tajua mistä se on peräisin.

        Jokaisen tekisi hyvää olla yksin, yppöisenyksin vähän aikaa, kuunnella hiljaisuutta ja kuulla omat ajatukset ja miettiä, että kuka on ja mitä oikeasti tahtoo, ilman ulkopuolisten painostusta ja kehoituksia. Täytyy miettiä itsestään rehellisesti omat vahvuudet ja heikkoudet, miettiä että minne sopii esim. töihin ja minne ei sovellu. Täytyy unohtaa kilpailu ja päteminen ja keskittyä itseensä pelkästään yksilönä.... Yksilönä, joka lopulta toimii kokonaisuudessa.

        Monien on vaikea myöntää sitä, ettei elämässä voi tulla toimeen kaikkien kanssa, eikä pidä tulla. Aina ei voi olla pidetty henkilö. Kaikki jotka hymyilee ja näyttelee ystävällistä, ei välttämättä tahdo sinun parasta, vaan tahtoo nyhtää sinusta rahaa tai tahallisesti pettää luottamuksen. Monet tahtoo pilata toisten iloisen mielen ja lytätä terveen itsetunnon piruilemalla. On naurettavaa yrittää olla kaikkien kamu ja pidetty. Se on realisti joka on varuillaan ja valikoi ihmisensä oikein. Moni valitsee juurikin niin väärin kuin voi olla.

        Edes omiin perheenjäseniin ja sukulaisiin ei aina voi luottaa. Monesti sisarukset on kateellisia/ katkeria toisilleen. Jos huomaa jotain outoa, kannattaa pysytellä etäällä. Näin se vaan menee tässä elämässä. On onni, jos löytää yhdenkin hyvän ihmissuhteen jossa voi oikeasti luottaa toiseen ja tehdä rakentavaa yhteistyötä!!!!


      • J.P.H.
        lupus lupus kirjoitti:

        Tuo on ihan totta. Voisiko sen myös kiteyttää niin, että suurin osa on vähän "yksinkertaisia" kun eivät huomaa miten vinksallaan asiat ovat. He voivat kokea ikäviä tuntemuksia muttei tajua mistä se on peräisin.

        Jokaisen tekisi hyvää olla yksin, yppöisenyksin vähän aikaa, kuunnella hiljaisuutta ja kuulla omat ajatukset ja miettiä, että kuka on ja mitä oikeasti tahtoo, ilman ulkopuolisten painostusta ja kehoituksia. Täytyy miettiä itsestään rehellisesti omat vahvuudet ja heikkoudet, miettiä että minne sopii esim. töihin ja minne ei sovellu. Täytyy unohtaa kilpailu ja päteminen ja keskittyä itseensä pelkästään yksilönä.... Yksilönä, joka lopulta toimii kokonaisuudessa.

        Monien on vaikea myöntää sitä, ettei elämässä voi tulla toimeen kaikkien kanssa, eikä pidä tulla. Aina ei voi olla pidetty henkilö. Kaikki jotka hymyilee ja näyttelee ystävällistä, ei välttämättä tahdo sinun parasta, vaan tahtoo nyhtää sinusta rahaa tai tahallisesti pettää luottamuksen. Monet tahtoo pilata toisten iloisen mielen ja lytätä terveen itsetunnon piruilemalla. On naurettavaa yrittää olla kaikkien kamu ja pidetty. Se on realisti joka on varuillaan ja valikoi ihmisensä oikein. Moni valitsee juurikin niin väärin kuin voi olla.

        Edes omiin perheenjäseniin ja sukulaisiin ei aina voi luottaa. Monesti sisarukset on kateellisia/ katkeria toisilleen. Jos huomaa jotain outoa, kannattaa pysytellä etäällä. Näin se vaan menee tässä elämässä. On onni, jos löytää yhdenkin hyvän ihmissuhteen jossa voi oikeasti luottaa toiseen ja tehdä rakentavaa yhteistyötä!!!!

        Realistisen positiivinen kirjoitus sinulla L.L. jossa paistaa elämänkokemuksen ääni, kiitos sinulle !


      • fghfgghj

        Sulle pieni sananen:

        Sinä itse et näe asian tärkeysjärjestystä.
        Me ihmisetkin olemme nisäkkäitä, eläimiä. Oletko muistanut sen?
        Miksi asetat luonnon erityisasemaan, kun olemme itse osa sitä?
        Tottakai ympärillä olevat ihmiset kiinnostavat, olemme eläimiä!
        Aivan samoin, kuten koiraakin kiinnostaa nuuskia toisen koiran persettä. Näin se vain on, etkä sille mitään mahda.

        Siinä olet kuitenkin oikeassa, että meille syötetään kaikkea paskaa, mutta oletko miettinyt, että onko se oikeastaan kenenkään vika? Voiko siitä varsinaisesti syyttää ketään? Ihminen on eläimenä mielestään fiksu. Ylikehittynyt, kun alkoi käyttämään käsiään.
        Itse olen sitä mieltä, että olemme oppineet käsittelemään tietoisuutta, mutta siinä kaikki. Emme me ole fiksuja. Tuhoamme kaiken tieltämme oman ja muiden hyödyn vuoksi.
        Olen tullut itse siihen johtopäätökseen, että nykyisimmillään ihminen ei todellakaan kuulu luontoon. On parempi, ettei ihminen ole missään tekemisissä luonnon kanssa tai yritä leikkiä Jumalaa.

        Älä arvosta omaa lajiasi, lähde ja pakene keskustelemaan "tähtitieteellisistä" asioista. Meillä on täällä maanpäälläkin ihan riittävästi ongelmia ratkottavana. Sen kun joku fiksu kertoisi, että miten edistämme ihmisten elämää vai onko peli jo pelattu.


      • fghfgjghjk
        lupus lupus kirjoitti:

        Tuo on ihan totta. Voisiko sen myös kiteyttää niin, että suurin osa on vähän "yksinkertaisia" kun eivät huomaa miten vinksallaan asiat ovat. He voivat kokea ikäviä tuntemuksia muttei tajua mistä se on peräisin.

        Jokaisen tekisi hyvää olla yksin, yppöisenyksin vähän aikaa, kuunnella hiljaisuutta ja kuulla omat ajatukset ja miettiä, että kuka on ja mitä oikeasti tahtoo, ilman ulkopuolisten painostusta ja kehoituksia. Täytyy miettiä itsestään rehellisesti omat vahvuudet ja heikkoudet, miettiä että minne sopii esim. töihin ja minne ei sovellu. Täytyy unohtaa kilpailu ja päteminen ja keskittyä itseensä pelkästään yksilönä.... Yksilönä, joka lopulta toimii kokonaisuudessa.

        Monien on vaikea myöntää sitä, ettei elämässä voi tulla toimeen kaikkien kanssa, eikä pidä tulla. Aina ei voi olla pidetty henkilö. Kaikki jotka hymyilee ja näyttelee ystävällistä, ei välttämättä tahdo sinun parasta, vaan tahtoo nyhtää sinusta rahaa tai tahallisesti pettää luottamuksen. Monet tahtoo pilata toisten iloisen mielen ja lytätä terveen itsetunnon piruilemalla. On naurettavaa yrittää olla kaikkien kamu ja pidetty. Se on realisti joka on varuillaan ja valikoi ihmisensä oikein. Moni valitsee juurikin niin väärin kuin voi olla.

        Edes omiin perheenjäseniin ja sukulaisiin ei aina voi luottaa. Monesti sisarukset on kateellisia/ katkeria toisilleen. Jos huomaa jotain outoa, kannattaa pysytellä etäällä. Näin se vaan menee tässä elämässä. On onni, jos löytää yhdenkin hyvän ihmissuhteen jossa voi oikeasti luottaa toiseen ja tehdä rakentavaa yhteistyötä!!!!

        Jaa, taidat olla viidenkymmenen rajapyykillä?
        Ajattelin vaan, kun ajatuksesi ovat niin tyypillisiä vanhemmille aikuisihmisille, jotka luulevat, että me nuoret emme osaa todellakaan hiljentyä tässä kaupunkilaistuneessa maailmassa, jossa joka puolella mölytään ja aiheutetaan kaaosta ja pommitetaan.
        Luuletko, että nuoret ovat tosiaan niin idiootteja, etteivät etsi sitä rauhaa?

        Oletko kuullut syrjäytymisestäkään? Monet nuoret tänäpäivänä ovat täysin yksin omien ajatuksiensa kanssa, se on liikaa heille. Monet heistä tekevät itsemurhan.

        Ihminen on sosiaalinene läin ja tarvitsee muiden neuvoa, tukea, kanssakäymistä ja kaikkea muuta positiivista.

        Ne, ketkä näkevät asiat tavalla, että pitää aina etsiä joku syyllinen, ovat niin hakoteillä. Se ehkä helpottaa käsittelemään omia tunteita, kun tietää ketä osoittaa sormella, mutta ei tämä maailma ole niin yksinkertainen.


      • Anonyymi

        Median edustajia saa pistää turpaan tavattaessa.


      • Anonyymi
        fghfgghj kirjoitti:

        Sulle pieni sananen:

        Sinä itse et näe asian tärkeysjärjestystä.
        Me ihmisetkin olemme nisäkkäitä, eläimiä. Oletko muistanut sen?
        Miksi asetat luonnon erityisasemaan, kun olemme itse osa sitä?
        Tottakai ympärillä olevat ihmiset kiinnostavat, olemme eläimiä!
        Aivan samoin, kuten koiraakin kiinnostaa nuuskia toisen koiran persettä. Näin se vain on, etkä sille mitään mahda.

        Siinä olet kuitenkin oikeassa, että meille syötetään kaikkea paskaa, mutta oletko miettinyt, että onko se oikeastaan kenenkään vika? Voiko siitä varsinaisesti syyttää ketään? Ihminen on eläimenä mielestään fiksu. Ylikehittynyt, kun alkoi käyttämään käsiään.
        Itse olen sitä mieltä, että olemme oppineet käsittelemään tietoisuutta, mutta siinä kaikki. Emme me ole fiksuja. Tuhoamme kaiken tieltämme oman ja muiden hyödyn vuoksi.
        Olen tullut itse siihen johtopäätökseen, että nykyisimmillään ihminen ei todellakaan kuulu luontoon. On parempi, ettei ihminen ole missään tekemisissä luonnon kanssa tai yritä leikkiä Jumalaa.

        Älä arvosta omaa lajiasi, lähde ja pakene keskustelemaan "tähtitieteellisistä" asioista. Meillä on täällä maanpäälläkin ihan riittävästi ongelmia ratkottavana. Sen kun joku fiksu kertoisi, että miten edistämme ihmisten elämää vai onko peli jo pelattu.

        On medioiden syy, että ihmiset sekoavat.


    • wd

      En vihaa, mutta viihdyn omissa oloissani, minulla on psykoottinen persoonallisuushäiriö. Olen 48 v mies eikä mieleeni tule etsiä elämänkumppania. Ystäviäkään ei juuri ole, mutta en valita.

      • hfghfgj

        Sinulla on varmasti kiltti persoonallisuus.
        Mietin vain, kun ajattelet asiaa noin fiksustikin. Sinulle ei tulisi mieleen häiritä muita saatika sitten etsiä elämänkumppania itsellesi tuollaisessa tilanteessa.
        Osasit myös erottaa vihan tunteet jostain toisesta tunteesta.

        Itselläni on kokemuksia psykoottisesta ihmisestä, joka oli väkivaltainen minua kohtaan ja näin ollen minun on hieman vaikea luottaa psykoosisairauksia sairastaviin ihmisiin.


    • viihdyn itseni kanss

      Minä en vihaa ihmisiä, mutta en välitä suuremmin olla teemisissä heidän kanssaan. Työssä hoidan työasiat ja se on ok, mutta en jaksaisi kuunnella kaikenmaailman hömppäjuttua. Ja työmatkalla julkisessa kulkuneuvossa hölisevät pitäisi joskus säikäyttää oikein pahasti (itse en sellaista suunnittele), niin puhuisivat vain kun on jotain puhuttavaa.

      Ihmisäänet ovat useimmiten turhia ja tarpeettomia. Ihmiset ovat sitä mukavampia, mitä vähemmän turhia he puhuvat.

    • ererererwwy

      Joo, täytyy sanoa kyllä että pinnalliset ja tunteettomat ihmiset minuakin ärsyttävät pirusti vaikken heitä vihaa vaan tätä kapitalistista pinnallisiin asioihin keskittynyttä roskakulttuuria jonka mukana valtaosa ihmisistä menee... Rehelliset ja syvällisiäkin ajattelevat ihmiset tuntuvat tosiaan olevan nykypäivänä täällä länsimaissa nyt varsinkin liian harvassa, tai ainakin sellaiset jotka avoimesti näin ovat.

      Jonain päivänä olisi pirun hienoa muuttaa johonkin maailmankolkkaan jota kapitalismi ja länsimaalaistuminen ei ole vielä tuhonnut, elää aitoa elämää aitojen ihmisten ympäröimänä.

      • fdghfghfgj

        Minusta sinun ajatuksesi ovat hakoteillä.

        Tekstistäsi päätellen vihaat vain suomalaisia ihmisiä, tarkemmin sanottuna jotain vielä pienempää osaa suomalaisista. Kenties oman paikkakuntasi ihmisiä?
        TUli vain siitä mieleen, kun yrität havitella jotain nk. "parempaa" elämää AITOJEN ihmisten läheisyydessä. Eivät he ole sen aidompia kuin muutkaan ihmiset.

        Käsittääkseni sinä sanoit, että kaikki ihmiset ovat itsekkäitä ja oman edun tavoittelijoita, miksi jossain muualla maailmankolkassa eivät olisi, kerta se on niin sidonnainen asia ihmisyyteen?
        Hetkinen, puhutaanko täällä edes tieteen kannalta ihmisistä vai jostain muusta....


    • viihdyn itseni kanss

      Minä en osaa yhdistää ihmisten puheenpölinäkammoani mitenkään yhteiskuntaan, jossa elän.

      Ihan yhtälailla ihmiset puhua pölisevät, olipa yhteiskuntarakenne mikä hyvänsä. En ole toistaiseksi maialmalla puhumatonta kansaa tavannut.

      • Anonyymi

        Kyse on masentuneesta ja yksinäisestä ihmisestä idiootti.


    • myrkyn niellyt

      Minäkin vihaan ihmisiä. Vihaan myös itseäni. Sanotaanhan että rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi. Eli en rakasta, vihaan.

    • Jebbbou

      Yleensä ihmiset, jotka vihaavat ihmisiä, vihaavat jollain lailla itseään. Vaikka sanookin, että rakastaa itseänsä, se ei todellisuudessa ole sitä. Huono itsetunto synnyttää vihaa ja katkeruutta pidemmän päälle.

      • dfsgdffgh

        Sä voit jättää nuo keittiöpsykologiset arviosi muualle, jos tarkoituksena on vain mollata jotain alemmas.
        Mieti nyt: lyöt lyötyä? Muotoile ainakin sanasi uudelleen jos et tarkoittanut olla töykeä.

        Yleensä ihmiset, jotka vihaavat jotain ihmisiä saattavat olla myös lopen uupuneita jatkuvaan yrittämiseen miellyttää ihmisiä ja kun he eivät kelpaa omana itsenään, on selvää, että menettää luottamuksen kanssaeläjiin.
        Miten voitkaan olla noin naiivi ja syyttää itse vihaajaa?
        Opettele näkemään syitä muuallakin.

        Vähän sama kun istuisi oikeussalissa ja syyttäjä syyttää työkseen asiasta vastaajaa. Ei muuten, mutta koska on pakko, sillä ei sovi omiin arvoihin puolustaminenkaan. :S


      • Anonyymi
        dfsgdffgh kirjoitti:

        Sä voit jättää nuo keittiöpsykologiset arviosi muualle, jos tarkoituksena on vain mollata jotain alemmas.
        Mieti nyt: lyöt lyötyä? Muotoile ainakin sanasi uudelleen jos et tarkoittanut olla töykeä.

        Yleensä ihmiset, jotka vihaavat jotain ihmisiä saattavat olla myös lopen uupuneita jatkuvaan yrittämiseen miellyttää ihmisiä ja kun he eivät kelpaa omana itsenään, on selvää, että menettää luottamuksen kanssaeläjiin.
        Miten voitkaan olla noin naiivi ja syyttää itse vihaajaa?
        Opettele näkemään syitä muuallakin.

        Vähän sama kun istuisi oikeussalissa ja syyttäjä syyttää työkseen asiasta vastaajaa. Ei muuten, mutta koska on pakko, sillä ei sovi omiin arvoihin puolustaminenkaan. :S

        Niin, ihmisillä on erilaisia näkemyksiä, ert voi tuputtaa käsityksiäsi muille.
        Hyväluontoinen ihminen ymmärtää että vika ei ole muissa ihmisissä vaan itse voi vaikuttaa asioihin. Ei kannattaisi katkeroitua.


    • viihdyn itseni kanss

      Eikö voi olla myös hyviä syitä vihata sekä itseään että joitakuita muita ihmisiä?

      En puhu nyt itsestäni, sillä en vihaa toisia, pidän vain etäisyyttä ja lisäksi arvostan itseäni. Kaikesta mitä olen itseni eteen tehnyt..

      Itsensä rakastaminen on omituinen ilmaus. Ei itseään samalla tavalla rakasteta kuin vaikkapa kumppania tai omaa lasta. Arvostetaan kylläkin.

      • ...

        Miten ihmistä voi verrata mädätettävään omenaan? Hedelmien suhteen tällainen mädäntymisen jakaminen tietysti onnistuu, mutta mielestäni ihminen joka antaa toiselle tällaisen vallan, on jo valmiiksi epäluotettava. Ja epäitsenäinen. Ei tee mieli luottaa senkään jälkeen kun "mädättäjä" on poistunut paikalta. Monet eivät tosiaan välitä tutkiskella itseään, vaan pitävät ihmissuhdepeleissä pärjäämistä tärkeimpänä.


    • esonhyvää

      Hulluja paskoja te kaikki olette. Teidät teloitetaan.

      • ToivooÄitisi

        Vill-Petteri, ole hyvä ja siisti suusi.


    • surullinenmaailma

      Minäkin vihaan ihmisiä... pidän heitä omaan elämääni kuulumattomina turhakkeina. Minua ei kiinnosta ilkeily, kaksinaamaisuus ja yleinen teeskentely sosiaalisissa tilanteissa. Inhoan tekonaurua, valehtelua, selkäänpuukotusta, mustaamaalaamista. Ihmiset on julmia ja mielestäni nykyään elämä on mennyt entistä julmemmaksi... potkitaan jo valmiiksi kärsiviä, rikkaat rikastuu ja käyhät köyhtyy. Ihminen on pahempi kuin eläin.

      Kaikista kaunein on luonto ja eläimet ilman Homo sapienssia. Silloin kaikki on tasapainossa, vaikkakin luontokin osaa olla raaka, sillä kuitenkin on aina jokin päämäärä. Ihminen osaa pistää kaikki ylösalaisin ja tehdä asioita vastoin luonnon lakia. Ihminen on liikaa tunteiden, luovuuden ja älykkyyden vietävissä. Ihminen on oikeastaan tyhmä, jos ei huomaa omaa epätäydellisyyttään. Ihminen on liian mukavuudenhaluinen ja itsekäs eikä halua välttämättä parasta omalle jälkikasvulleen. Vai mitä sanotte siitä, että äiti menee ryyppäämään kun samalla lapset on hoidossa? Miksei ihmiset tajua omaa tyhmyyttään?

      • Mielisairaspotilas

        Mennääks lahtaa vähän jengii johonkin baariin?


    • hapattaja

      Toi on tavallaan oikea asenne. Ihminen on juurikin tuollainen, läpeensä paha otus.
      Kun ajattelee mielessään siitä aina noin, ei se sitten pääse ainakaan yllättämään
      sitten kaataessaan kaikkea soopaa niskaan. Sen se varmuudella tulee tekemään
      jokaisen kohdalla, joillekin tosin enempi vaan.
      Nykyaika muuttaa sitä aina vaan kieroutuneemmaksi ja mädännäisemmäksi kuin
      mitä aikaisemmin, keinot vaan ovat hieman toisenlaiset kuin aiemmin.

    • tyköpommi

      Onneks ei olla lähi-idässä.Teidät olis jo rekrytoity.Nytkin jotkin ps opaatit katsoo,että nytkö alkaa tapahtuun.Suomessa.
      Ollaan pahoja juu.Ollaan sitä iisimmin niin viesti mennee lähemmäs kohdetta täällä suomessa!

    • Vihaa täysi

      MINÄKIN VIHAAN:KUSETAN IHMISIÄ HYI HELVETTI MITÄ PASKAPERSEITÄ:

      • HoitopaikkojaRiittää

        Linnut laulaa kauniisti.


    • Hah !

      Mutta vika on sinun, ei ihmisten.

    • yksinäinen paska

      Mä en vihaa ketään mutta musta tuntuu että kaikki vihaa mua !
      Mä teen aina kaikki väärin enkä oo koskaan oikeessa tai kukaan ei oo mun kanssa samaa mieltä.

      • Eri mielinen

        Miksi se on relevanttia, että joku olisi kanssasi samaa mieltä. Itse olen oikein opetellut olemaan aina tai lähes aina eri mieltä kuin muut, jos ei muuten, niin periaatteesta. Jos kaikki ajattelevat samalla tavalla, se on merkki siitä, että kukaan ei ajattele juuri millään tavalla.


      • Eri mielinen kirjoitti:

        Miksi se on relevanttia, että joku olisi kanssasi samaa mieltä. Itse olen oikein opetellut olemaan aina tai lähes aina eri mieltä kuin muut, jos ei muuten, niin periaatteesta. Jos kaikki ajattelevat samalla tavalla, se on merkki siitä, että kukaan ei ajattele juuri millään tavalla.

        Sitä sanotaan ryhmäajatteluksi, jos on harha samanmielisyydestä.


    • ...

      Olet vain valinnut seurasi väärin, tai nähtävästi tämä syrjiminen on alkanut jo lapsuuskodissa (?). Ehkä asuinpaikkasi on vähän sellainen rupula, jossa surkimukset töniskelevät kilvan toisiaan. Sieltä ei rauhaa löydä. Älä nyt arvoasi muilla mittauta. Jos et pahaa tee, niin ei tarvitse hävetä.

    • rtty

      Hämmästelen sitä vaivaa minkä porukka jaksaa nähdä kohdistaakseen ilkeyttä, kieroilua, kateutta yms. ongelmia muihin. Asioita todella mietitään, siis että miten voisi saada tuon tuntemaan olonsa paskaksi. Typerää porukkaa.

      • äölkjhgfghjk

        juuri niin, aivan käsittämätöntä...


    • Enjaksaenää

      Itse en pidä ihmisistä tai no alan hiljalleen jo vihata ihmisiä koska kaverini ärsyttävät toisiaan tahallaan ja tappelee koko ajan ja yritän aina selvittää niitä ennen kuin joltakin purraan kaula poikki, ja ne ei muuta sano kuin että älä sinä puutu asioihin jotka ei sinuun mitenkään liity muttaku silti siellä WhatsAppisa sataa viestiä että mä vihaan tota ja poista toi se on ihan tyhmä jne. Ja sitte kotona isäni on ihan kauheen itse rakas esim. Kun se tekee töitä kotona (eli joka päivä) ei saa tehdä mitään mistä koituisi vähänkään meteliä, äitini ei juuri puhu enää minulle ja kun tuossa sanoin että voitin piirrustus kilpailun nii äiti sanoi: aha. Ei mitään onnea tai hyvä. Ja sisarukseni eivät huomioi minua lainkaan. Ja KAIKKIEN mielestä mitä ikinä teenkin niin se on aina väärin. Tämä viestikin nyt varmaan on sitten väärin.

    • oikeinmenee

      Onnea kuitenkin kilpailuvoitosta! Hienoa, että otat vastuuta kavereista! Onnea myös kun olet nuori ja elettävää on edessä. Vanhemmat käyttäytyvät oman sukupolvensa mukaisesti eivätkä tarkoita pahaa. Yleensä kaikki negatiivisuus johtuu väsymisestä: Kuitenkin vanhemmat näkevät paljon vaivaa ja siinä näkyy että he välittävät. Kaikkea hyvää tuntemattomalta!

    • neverKids

      ei nyt tullu luettua tän viestiketjun viestejä mut pakko sanoo et mun yks suurimmista ongelmista on just ihmisviha! teetpä tai sanot niin taikka näin,ni aina se on jollekki väärinpäin! kaikki olettaa jotain/juoruaa jotain kaikista. mun elukat on ainoot kenen kaa olosta pidän,oon niille aina aidosti rakas,eikä ne puhu paskaa seläntakana. mun päättelykyky on vieläpä ihan vertaansa vailla,ni oikeen tajuun aina mitä kukakin on milloinkin mustakin toisilleen menny jauhaa. vittu haluun eroon näistä lopuistakin ihmisistä minkä kaa vielä nykysin roikun.. tän siitä saa kun ihmiset ajetaan kaikki yhteen sumppuun kaupunkeihin,mekun ei olla muita elukoita kummempia ni tarvittasi sitä omaakin tilaa/reviiriä mitä nyky-yhteiskunta ei enää mahdollista.arrgghh!

      • Goodnight

        Samaa mieltä. Kyllä sen aistii jo ilmapiiristä jos sinusta on jotain sanottu.


    • Noba

      Minä en vihaa, mutta inhoan. Melkein kaikkia, ja keneenkään en pysty luottamaan. Johtuu kokemuksistani. Valitettavasti ne harvat hyvät eivät voi kumota huonoja. Liian monet ovat juuri tuollaisia kuin esmerkiksi ap kuvaili.

    • Ninäiokyä

      Te vihaatte peliä jota itse suostutte pelaamaan. Te olette halunneet olla mieliksi, ja kelvata. Ette kelpaa koskaan. Muistakaa se. Lopettakaa turha lässytys, ja lkakaa elämään itse ja katselkaa vähemmän miten muut teihin reagoivat.

      Paska olonne ja vihanne johtuu siitä ettette itse halua tuosta tuomitsemisen ojasta pois.

    • kaikki.kokeiltu

      En jaksanut lukea ketjua.- Itse olen kyllästynyt ihmisiin, mutta tykkään eläimistä. Ei ole omaa lemmikkiä, mutta vaikka vesilintuja on tarjolla.
      FB:heni olen tilannut eläinsuojeluyhdistysten juttuja.Kiva niitä joka päivä katsella.Animalian jäsen olen.

      Kiinnostu eläimistä ja luonnosta. Lakkaa jahkaamasta sitä, minkälaisia ihmiset ovat.
      Rupea tekemään sukututkimusta vaikka MyHeritagen avulla. Siinä on hyvä ohjelma sukupuun tekemiselle, vaika lisäksi itse hommaisikin tietoja muualta. Esim. virkatodistukset sukututkimusta varten. -Siinä näkemys avartuu ihmiselosta. (Olen huomannut, että sivuston pitäjien ikähaarukka vaihtelee 20v. - 80 v.)

      Jos kuntoa riittää, rupea vaeltamaan.

      Älä jumitu vihaamiseen.

    • Ala opiskelemaan markkinointia, ni voit kusettaa ihmisiä työkses? Pääset maksamaan potut pottuina idiooteille, jotka tykkää hokea esim: "elämä on."

    • erilaisuus8

      Minä vihaan sitä että suurin osa ihmisistä ei kykene ymmärtämään erilaisuutta. Jos vähänkään poikkeat normista niin alkaa hirveä valitus ja ihmettely ja joillakin on pakonomainen tarve muuttaa tai tehdä susta mahdollisimman normaali. Minä en halua kuulua joukkoon ainakaan sillä tavalla että luopuisin jostain osasta itseäni. En aio hylätä itseäni että muut hyväksyisivät minut, sitä en enää tee. Tein sen jo kerran ja koskaan en ole niin onneton ollut ja häpeän sitä että murruin ryhmäpaineen alla.

      Mieluummin asun sitten vaikka yksin jossain metsän keskellä tai olen vain harvojen ja valittujen ihmisten kanssa tekemisissä, niiden jotka hyväksyvät kaikki ihmiset sellaisina kuin he ovat. Miten voi olla niin vaikea ymmärtää sitä että me ollaan kaikki yksilöllisiä ainutlaatuisia olentoja ja se on ihan ok, se on jopa hyvä asia!? Pitäisihän minunkin hyväksyä se että osa ei tule koskaan hyväksymään minua tai ketään muutakaan erilaista (tai normista vähän liikaa poikkeavaa) ihmistä, mutta mun ei välttämättä ole hyvä viettää aikaa sellaisten ihmisten kanssa sillä se vaan tuhoaa mun mielenterveyden ja sielun...

      Kaikista ihmisistä ei tarvitse pitää mutta kaikki ihmiset pitää silti hyväksyä. Kaikkien kanssa ei tarvitse olla tekemisissä koska minulla ja jokaisella ihmisellä on oikeus suojella omaa minää, terveyttään ja sieluaan. Minä en ole paha koska en halua olla pahaatahtovien ja itsekeskeisten ihmisten kanssa tekemisissä.. Jokainen kantaa vastuunsa teoistaan ja käytöksestään. Jos käyttäydyt kuin kusipää niin älä ihmettele jos sua joku välttelee!

    • Itse en jaksa muita koska kaikilla jotka näen on jotain opetettavaa muille. Pakko tunkea sormensa muiden asioihin tai olla jotain mieltä toisen tekemisistä. Miks just minun tekemiset edes ketään kiinnostaa? Tai sun tekemiset, jos haluat miettiä omalle kohdallesi asiaa. Voisin hoitaa juttuni niinkuin haluan, mutta jollain voisi olla sanomista niin en voi täysin tehdä niin. Ja se ottaa aivoon suunnattomasti.

      • Näyttää melko vamun tekstiltä tuo, mutta kun tekstiä tulee edes joskus niin pitää antaa palaa. ☺


      • Tahatonjulkkiskai

        Samaa olen miettinyt jo vuosia. Kauheasti ollaan kiinnostuneita, mutta kun reagoin jotenkin näihin ihme toljottelijoihin, puskajusseihin tai -justiinoihin, kyylääjiin ja kyräilijöihin, niin sitten minun luullaan olevan muka joku josta muka kaikki olisi kiinnostuneita. Ihan skitsoa meininkiä, eihän sitä uskalla enää kotoonsa poistua, ties vaikka lynkkaavat pian ihan fyysisestikin.


    • Kdkdkskd

      Vihaan niitä naisia niin paljon että voisin vetäistä pöytäliinan niiden typerän naivsita kahvikekkeri ruokapöydästä. Koskaan ne eivät puhu mulle ja vilkuilevat vain toisiaan ja pyörittävät silmiään edessäni. Pahinta tässä kaikessa on että olen vielä lesbo. Sitten sanovat vielä että olen jotenkin sosiaalisesti vajaa. Ja en oikeasti ole vaan en vain tahdo puhua ihmisille keistä en pidä.

    • Haistakaavittukaikki

      Aivan totta. Ihmiset on tyhmiä olentoja. Siis ihan saatanan tyhmiä olentoja.

      • dont.worry.ur.normal

        Normaaliälyinen ihminen ei voi selvitä elämästä saamatta säännöllisin väliajoin misantropiakohtauksia. Se ei ole mielenterveyshäiriö vaan terve reaktio kommunikaatio- ongelmaiseen maailmaan.

        90% kaikesta ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta menee vikaan. On harvinainen poikkeustilanne, jos joskus saa kokemuksen että muut tajuavat sinua oikein. Puhekyvystä huolimatta - tai ehkä juuri siitä johtuen - ihmisten tuntuu olevan vaikea tulla oikein ymmärretyksi kuten myös vaikea ilmaista itseään muille ymmärrettävällä tavalla. Tähän kiteytyy suurin osa henkisestä pahoinvoinnista.

        Kaikki ihmiset syntyvät johonkin systeemiin (perhe, yhteiskunta, kulttuuri) ja tulevat näin aina ulkoapäin määritellyiksi. Ympäristö määrittelee sinut lapsesta asti jonkinlaiseksi sen perusteella kenen lapsi olet ja mihin ryhmään kuulut. Täten yksilö joutuu aina erilaisten odotusen ja leimojen kantajaksi, jotka eivät yleensä koskaan kuvasta sitä mikä yksilö oikeasti on. Mitä virheellisempi on ulkoapäin määrittely sitä suurempi on psyykkinen tuska. Tämä sama peilaamistoiminta jatkuu koko ihmiselämän ajan. Ja yleensä se peili jolla ihmiset toisiaan peilaavat on yksilön omaa sisäistä todellisuutta vääristävä. Ja se on äärettömän turhauttavaa, piinallista ja vittumaista.

        Kun ihminen on tullut väärällä tavalla nähdyksi ja tulkituksi koko elämänsä ajan turhaumat ovat jo niin suuria että sitä vihaa on ehtinyt kertyä jo aikalailla itse kuhunkin. Eri ihmiset ratkaisevat tämän sisäisen ristiriidan ja sen kerryttämän vihan eri tavoin. Yksilö yrittää aina saada kontrollin itsestään itselleen, ja tekee tämän yleensä pyrkimällä kontrolloimaan sitä ympäristöä joka häntä peilaa väärin. Toiset alkavat pelata erilaisia vittumaisia sosiaalisia pelejä, leimailla toisia ihmisiä tarkoituksella väärin. Toiset päätyvät välttelemään ihmiskontakteja koska jatkuva väärin ymmärretyksi tuleminen ja kieroutunut kuva siitä kuka ja millainen ihminen olet on niin piinallista. Toiset nostavat kädet pystyyn ympäristö paineen edessä ja alkavat omaksua ympäristön määritelmiä, ja toteuttaa ympäristönsä tuottamaa vinoutunutta kuvaa omasta itsestä. Eli "tulevat hulluksi". Kaikkien näiden tarkoitus on suojata sitä omaa itseä jota ympäristö raiskaa eri tavoin jatkuvasti.

        Säännölliset misantropiakohtaukset ovat siis aika normaali reaktio siihen piinaan mitä alkeellisiin vuorovaikutusongelmiin jumiutunut yhteiskunta yksilölle aiheuttaa.


      • Anonyymi
        dont.worry.ur.normal kirjoitti:

        Normaaliälyinen ihminen ei voi selvitä elämästä saamatta säännöllisin väliajoin misantropiakohtauksia. Se ei ole mielenterveyshäiriö vaan terve reaktio kommunikaatio- ongelmaiseen maailmaan.

        90% kaikesta ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta menee vikaan. On harvinainen poikkeustilanne, jos joskus saa kokemuksen että muut tajuavat sinua oikein. Puhekyvystä huolimatta - tai ehkä juuri siitä johtuen - ihmisten tuntuu olevan vaikea tulla oikein ymmärretyksi kuten myös vaikea ilmaista itseään muille ymmärrettävällä tavalla. Tähän kiteytyy suurin osa henkisestä pahoinvoinnista.

        Kaikki ihmiset syntyvät johonkin systeemiin (perhe, yhteiskunta, kulttuuri) ja tulevat näin aina ulkoapäin määritellyiksi. Ympäristö määrittelee sinut lapsesta asti jonkinlaiseksi sen perusteella kenen lapsi olet ja mihin ryhmään kuulut. Täten yksilö joutuu aina erilaisten odotusen ja leimojen kantajaksi, jotka eivät yleensä koskaan kuvasta sitä mikä yksilö oikeasti on. Mitä virheellisempi on ulkoapäin määrittely sitä suurempi on psyykkinen tuska. Tämä sama peilaamistoiminta jatkuu koko ihmiselämän ajan. Ja yleensä se peili jolla ihmiset toisiaan peilaavat on yksilön omaa sisäistä todellisuutta vääristävä. Ja se on äärettömän turhauttavaa, piinallista ja vittumaista.

        Kun ihminen on tullut väärällä tavalla nähdyksi ja tulkituksi koko elämänsä ajan turhaumat ovat jo niin suuria että sitä vihaa on ehtinyt kertyä jo aikalailla itse kuhunkin. Eri ihmiset ratkaisevat tämän sisäisen ristiriidan ja sen kerryttämän vihan eri tavoin. Yksilö yrittää aina saada kontrollin itsestään itselleen, ja tekee tämän yleensä pyrkimällä kontrolloimaan sitä ympäristöä joka häntä peilaa väärin. Toiset alkavat pelata erilaisia vittumaisia sosiaalisia pelejä, leimailla toisia ihmisiä tarkoituksella väärin. Toiset päätyvät välttelemään ihmiskontakteja koska jatkuva väärin ymmärretyksi tuleminen ja kieroutunut kuva siitä kuka ja millainen ihminen olet on niin piinallista. Toiset nostavat kädet pystyyn ympäristö paineen edessä ja alkavat omaksua ympäristön määritelmiä, ja toteuttaa ympäristönsä tuottamaa vinoutunutta kuvaa omasta itsestä. Eli "tulevat hulluksi". Kaikkien näiden tarkoitus on suojata sitä omaa itseä jota ympäristö raiskaa eri tavoin jatkuvasti.

        Säännölliset misantropiakohtaukset ovat siis aika normaali reaktio siihen piinaan mitä alkeellisiin vuorovaikutusongelmiin jumiutunut yhteiskunta yksilölle aiheuttaa.

        Puhut viisaasti, kiitos.


    • Shenajihnson

      Upea vastaus edellisellä.

      Mut mitä tehdä kun ei uskalla enään poistua kodista? Se viha on mennyt jo ihan sairalloiseksi. En kykene enään olla missään yhteisöissä korkeintaan yliopisto mutta kun sinnekkin on idiotit löytänyt ja sellasia huippuarvosanoilla varustetuja jotka eivät ymmärrä mitään elämästä, osasvat ainoastaan kopioida ja oppia ulkoo asiat.

      En muista milloin olen viimeksi koennut tyydytystä ja yhteisöllisyyttä muistan ainoastasn hämärästi eräs ilta vuosia sitten kuin tuli juteltua fiksun ihmisen kanssa ja oltiin samalla aaltopituudella, oli taioanomasta!

      Pitäiskö ruveta perustaa ryhmiä jossa meidän kaltaiset viihtyisi? Voitais jutella kaikesta pelkäämättä!

    • Abcdeffgg

      Mäkin vihaan ihmisiä, mutta en samasta syystä kuin aloittaja, vaan vihaan ihan aidosti ihmisiä sen takia mitä ihmiset tekee muille eläimille ja ympäristölle, esim. jossain sarvikuonoilta leikataan irti niiden sarvet, ihan eläviltä yksilöiltä, joku sekopää oli ampunut karhun omaan pesäänsä, eläimiä vangitaan eläintarhoihin ihan vaan sen takia että ihmiset vois ihailla niitä (ja ei niitten elämä ei ole hyvää elämää vangittuna, suurin osa eläinlajeista tylsistyy ja aivan masentuu kun ei oo mitään tekemistä tarhassaan (esim. sudet, ei muuta tee kuin makaa päivät pitkät), ja toivon vaan että jokainen ihminen katoaisi maan päältä vaikka saman tien niin ei tarttis enää yhdenkään uuden eläimen kärsiä ihmisen takia

      • Anonyymi

        Vihaatko siis kaikkia ihmisiä marginaaliryhmän vuoksi?


    • Eiseoketoy

      Ei enää kauaa eikä tarvi teitäkää enää kahtella :)

    • PeopleShitFuck

      Olet aivan oikeilla jäljillä, kyse ei ole mielenterveysongelmista vaan realismista ja ymmärtämisestä. Ymmärtämisestä kuinka ihmiset tuhoavat koko maapallon kulutuksellaan, tappavat ja käyttävät hyväksi eläimiä ja tekevät vain ja ainoastaan pahaa. Kuvittelevat olevansa jotain suurempaa maan päällä. Onneksi luonto tulee kostamaan tälle roskayhteiskunnalle tappaen koko paskalajin sukupuuttoon. Ihmiskunnan loppua odotellessa!

      • pettynyt97

        Jep. Harmi vaan että kovin hitaasti tämä oikeus tapahtuu. Elukoita ja luontoo käy aina sääli.


    • Vanha viesti mutta vastaanpa kuitenkin. Uusille kirjoittelijoille pohdintaa. Ei..et ole hullu, olet niitä harvoja ajattelevia ihmisiä.

    • Susinaaras

      Vihaan ihmisiä niin paljon että koulussakin otan aina sakset/veitsen esille koska haluan tappaa ihmisiä

      Olen susi

    • peace2018

      Terve, ottakaa nyt ihmiset rauhalliseti ja purkakaa se viha johonkin mukavaan tai/ja järkevään tekemiseen, ei sitä tarvitse välttämättä muille kostaa, muuten kuin ehkä sanallisesti välillä jos on aihetta. Hyvää päivän tai illanjatkoa kaikille !

      • peace2018

        ainaki minun mielestä


    • Anonyymi

      Mitäs jos vaan yrittäisit tulla toimeen? Ei ne ole toiset ihmiset yhtään sen taitavampia kuin sinä, sohlaajien sakkia ollaan kaikki. Ja niin joo, ymmärrän kiukkusi. Mäkin oon välillä ihan saatanan vihainen.

      • Anonyymi

        Annat vinkkejä 2004 kirjoitettuun viestiin, et vaikuta järin viisaalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Annat vinkkejä 2004 kirjoitettuun viestiin, et vaikuta järin viisaalle.

        No tätä lukee muutkin, esimerkiksi sinä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No tätä lukee muutkin, esimerkiksi sinä.

        Mitä minä tai muu hyötyy menneisyyden tapahtumien aikana kirjoitettuun vastaukseen, kun viesti ei ole enää relevantti ja vastauskin on annettu eri maailmasta.


    • Anonyymi

      Puhuminen auttaa, ja kirjoittaminen. On hetkiä, jolloin pitää saada ulos se mikä sisällä on. Mikään puhe tai kirjoitus ei ole turha. Eikä tarvitse miettiä jokaista sanaa erikseen, eikä mitä ihmiset siitä ajattelee. Joku aina kuitenkin ymmärtää. Voimia kaikille.:)

    • Anonyymi

      Mäkin vihaan ihmisiä.. Eläimet on ihania. En tiedä mihin työhön sovin, sillä en jaksa typeriä ihmisiä ja tyhmiä työtehtäviä tai "juoksulikan hommia"

    • Anonyymi

      ihminen on kaikista maapalloon eliöistä eliöllisesti äärimmäisen inhottava karvaton sairas apina. Äly ei paljon auta kun maailma täytyy näistä limanuljakoista ja tippuu kohta reunalta alas.

    • Anonyymi

      Mä poltan sut sänkyysi


      SanomA

    • Anonyymi

      Sama täällä, olen äärimmäisen herkkä ja ihmiset käyttäytyvät nykyään kun mitkäkin mu.... Olis ihanaa jos sais luoda jonkun keskittymän ihmisiä jotka ovat fiksuja, meitä on vaan kourallinen. Viime viikolla luin juuri keskustelua jossa teinit olivat sitä mieltä ettei sellaiset vaikeat jutut voi olla kaikkien tiedossa kun esimerkiksi se että kuukautiset jää pois jos tulee raskaaksi, että eivät he mitään lääketiedettä ole lukeneet. Mihin tämä maailma on menossa?

    • Anonyymi

      Mistä tiedät mitä taakkaa mikin ihminen kantaa? Saattaisit hämmästyä jos uskallat tutustua. Itse huomaan tuominneeni ensivaikutelmasta

    • Anonyymi

      Muista tappaa

    • Anonyymi

      Sama olen herkkä ihminen liiankin, minusta suurin osa ihmiset ovat vaan pahoja ja ilkeitä narsisteja.naapurit tai työssä tai koulussa joka nurkka täynnä näitä kusipäitä, ne on ja tulee olemaan,

    • Anonyymi

      Sanoma pyytää anteeksi trollauksiaan lehdissään.

    • Anonyymi

      Olet oikeassa minä myös vihaan ihmisiä, muutama hyvä on ollut elämässä suurin osa ilkeitä ja kateellisia ja kusipäitä, mulla on ollut koulussa ja työpaikalla ja naapurit, suomalainen on vain helvetin pahoja ja ilkeitä, harva tässä maassa on mukava ,mulla myös herkkä luonne ja se on vain myös taakka välillä

    • Anonyymi

      Vihaan sellaisia ihmisiä jotka käyttävät henkisesti toisia hyväksi. Sinä luotat läheiseen ihmiseen ja vetää maton alta.

      Jos puhutaan eläimistä: vihaan apinoita! Helvetti sentään , ne voi tehdä mitä haluavat ja määrätyt maat kunnioittaa niitä niin että ne kulkevat asunnoissa ja kaduilla varastaen ihmisten /tyhmien turistien ruokaa ja asioita. Ei muuta kuin monttuun kaikki apinat maapallolta!

    • miks tää on niin helvetin totta

    • Anonyymi

      Totta !. Ihmiset ovat käveleviä paskanpaloja. Ei minulla muuta. Jatkakaa !

    • Anonyymi

      Vittu että mää vihaan ihmisiä jotka luulee voivansa tehdä mitä ite huvittaa mulkut jotka luulee voivansa olla mitä haluaa kun te olette niin vitun tyhmiä kaikki ääliöt ansaitsisi saada haulikosta naamaan

    • Anonyymi

      Vihaan juoppoja mitkä mekastaa ja satuttaa viattomia ihmisiä. Juopot jonnekin saarelle ja vaan menolippu.

    • Anonyymi

      Joo oon myös herkkis eli en oikein sovellu tähän maailmaan ihmisten kanssa ja paremmin tuun toimeen eläinten kuin ihmisten kanssa. Liian herkkä ja kai mäkin liian älykäs. Tuntuu että ihmiset pilaa tämän kaiken= sisällissodat+ muut sodat+ idiootit politiikassa jotka haluaa tuhota lähinnä kuten hakee isompia tuloeroja joka johtanut aina maailmankaikkeuden aikana suuriin ongelmiin ja esim trump ja putin ajaa isompia tuloeroja ja putin aloitti sodan ja sitten sellaiset idiootit jotka esim tekee yleistyksiä esim kansanryhmistä ja kaikki rasistit ja fasistit.

      onneksi on myös melko paljon mukavia, älykkäitä ja empaattisia ihmisiä.
      Oma toivoni on mennyt ja oon sairaseläkkeellä enkä haaveile mistään oikeastaan kun kaikki toivo on mennyt. Vois sannoo että oon pystyynkuollut. oikeastaan kuolin jo ihan syntymähetkellä eli taisin panna syntymähetkellä hanttiin etten ois halunnutkaan tulla ulos sieltä kohdusta. Jotakin oli heti alussa perusteellisesti pilalla eli ehkä edellisessä elämässäni olin kokenut jo ihmisten ilkeyden joten en ollut heti elämäni ensimmäisillä hetkilläkään elämänhaluinen.

    • Anonyymi

      MÄ OON AIVAN SAMAA MIELYÄ MÄ MENETIN MUN LUOTTAMUKSEN JO NUORENA NOIN 9 VUOTIAANA LIKKANA OLIN KOULUN TERVEYDENHOITAJALLA JA SANOTTIIN ETTÄ MINUT VAIN MITATTAISIIN JA NIIN JNE MUT SITTEN SELVISIK ETTÄ SE VI*UN TERVEYDENHOITAJA PÄÄTTI ANTAA MULLE JONKU ROKOTTEEN JOTA KUKAAN MUU MINUN LUAKALLANI EI SAANUT JA ERÄS TOINEN KERTA OLIN MENOSSA PARTURIIN MINULLA OLI KAUNIS TAKAMUKSEEN PITKÄ HYVIN HOIDETTU TUKKA JOTEN PYYSIN VAIN TASOTTAMAAN LATVOJA MUTTA PÄÄTTIVÄTTE SITTE LEIKATA SELLAISEN ALLE OLKAPÄIDEN PITUSEN TUKAN JA MINULLA RI OLE MITÄÖN LYHYITÄ HIUKSIA VASTAAN MUTTA KYLLÄ SE HARMITTI KU OLIN SIINÄ KOKO IKÄNI KAUHEELLA HUOLELLA KASVATTANUT JA HOITANUT KUTRINI😡😡😭😭🙄🙄

    • Anonyymi

      Mä inhoan tätä

    • Anonyymi

      Nobody as foog as bgrian Patrick





      Ñ on niin ñ. Klo k mä rakastan sua saa

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      52
      1837
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      177
      1587
    3. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      21
      1115
    4. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      10
      1099
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      142
      1047
    6. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      48
      829
    7. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      39
      808
    8. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      57
      684
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      54
      662
    10. Oletko joskus pieni ja haavoittuva

      vai oletko aina vahva, miltä aina vaikutat? Nainen, oletko koskaan väsynyt ja haavoilla? Yritätkö silti pitää julkisivua
      Ikävä
      51
      648
    Aihe