omituinen radio

jop67

Onko jollakin ollut verson radiossa tällaista vikaa:
Kun lähtee ajamaan niin radio lähtee normaalisti päälle,mutta muutaman minuutin jälkeen kuulu
kaijuttimista poksahtava ääni,ja radio sammuu.
Sitten kun sammutan radion niin se lähtee muutaman minuutin jälkeen toimimaan normaalisti,
eikä enään sammu,paitsi sitten taas sama homma kun käytät aitoa taas sammuksissa.

34

11170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei näin

      kannataa lopetta se kännäileminen ja nousta ulos autosta, ei sa aja ja olla juovuksissa.. Sit seuravana aaumuna ku krapula on ni kyllä se radio toimii ;)

    • AveCaesar

      Siis uusi Verso, Yaris Verso, Corolla Verso, Avensis Verso ? Onko alkuperäinen radio vai jälkiasennus ? Mikäli vastaus on jälkimmäinen, saatan tietää syyn.......

      • AveCaesar

        Tuli ajatuskatko, tää olikin Corolla-osio eikä Yleistä Toyotasta. No, se jäkimmäinen kysymys on edelleen voimassa eli komistaako kojelautaa orkkisradio vai onko siihen asennettu joku muu hanuri....


      • jop67
        AveCaesar kirjoitti:

        Tuli ajatuskatko, tää olikin Corolla-osio eikä Yleistä Toyotasta. No, se jäkimmäinen kysymys on edelleen voimassa eli komistaako kojelautaa orkkisradio vai onko siihen asennettu joku muu hanuri....

        Auto on -05 ja radio alkuperäinen


      • AveCaesar
        jop67 kirjoitti:

        Auto on -05 ja radio alkuperäinen

        Otahan poppikone irti, jos saat - ainakin 2-kopppaisessa avessa yhden listan (Elegance-mallissa "jalopuulista") irrottaminen paljasti ruuvit, joilla hanuri oli kiinni ja sitten vaan vetäisemällä irti. Tuskin on CV:ssa sen monimutkaisempi, liukuhihnalla ne kuitenkin on loogisessa järjestyksessä "nyrkillä" kasattu, vaikka äkkiä katsottuna näyttäisikin, että koko kojelauta on "yhtä puuta". Ei muuta kuin rauhallista tutkiskelua ja huom. vaikka välillä tuntuisikin, että äly loppuu, niin älä siitä huolimatta ota väkivaltaa kehiin :-) Voi olla, että joudut löysäämään ilmastoinnin säätöpanelinkin irti, mutta sen kiinnitys löytyy taas kingoittamalla vaihdekepin kehys irti - helppo homma sekin.

        Kun sitten olet saanut hanurin irti, niin ei muuta kuin ISO-liittimestä mittaamaan, mistä nastasta tulee virtalukkoa seuraava 12 V (Sen takia mittaamalla, vaikka käytössäsi olisi standardin mukainen nastajärjestyskuva, niin jotkut valmistajat katsovat asiakseen piuhoittaa standardipalikalta näyttävän liittimen eri järjestykseen.....). Sitten vaan yleismittarin plussa ao. liittimeen ja toinen karva maaliittimeen ja liikenteeseen ja seuranta päälle jännitealueella (suosittelen mittarinlukijaa vereiselle jakkaralle) häviääkö jännite missään vaiheessa. Toki saman testin voit tehdä myös jatkuvalle plussalle, mutta jotenkin kuvailemasi perusteella homma viittaisi pätkittyyn sähköön. Toinen, mikä tulee mieleen, on vastaava testi maadoitukselle eli yleismittari ohmialueelle ja toinen piuha maaliittimeen ja toinen kiinni johonkin, mikä varmasti ottaa rungon kautta miinusta ja taas tutkimus päälle, häviääkö maa kuvailemassasi tilanteessa.

        Kaverin ykkösAve teki aikanaan vähän vastaavanlaista kummittelua merkkiliikkeen asentamalla Pioneerillä ja merkkiliike vaihtoikin nöyrästi kaksi uutta samanlaista poppikonetta autoon ilman ongelman katoamista, jonka jälkeen vasta rupesivat tarkemmin tutkimaan tilannetta. Ainakin virallisen selítyksen mukaan, syyksi paljastui vasemman ovikajarin ikkunaremontin jäljiltä löysälle jäänyt liitin ! Tarua tai totta, mutta ongelma hävisi - en tosin itse keksi, miten h-tissä yhden kajarin pelistä puuttuminen aiheuttaa tuollaista ongelmaa, mutta sodassa, rakkaudessa ja varsinkin tekniikassa kaikki on näköjään mahdollista...... Mistä vielä mieleeni, että onko CV:ssa ajonopeuden mukaan säätyvä volumeautomatiikka ?


    • muuten hyvä auto

      Meillä on aivan saman lainen vika. Välillä pelittää ja välillä ei. Mitään logiikkaa asiale ei tunnu olevan. Poksahdus kuulostaa varsin ikävälle...

      Onko apuja?

      • johto johto

        Olisko jonkun johdon kuori hankautunut puhki ja pääsee välillä vetämään oikariin. Poksahdus toisi mieleen tuon mahdollisuuden oikarista.


      • jubba

        06 verso radio poksuttelee ikävästi välillä toimii ! täytyy kurkata mikä lie vaivaa


      • Oomm

        Mulla06 ei toimi kun ratin namikoista? Onko vika vai olenko vanhan ostanut tollo?? Onko tietoa


    • Zyrtek

      Sit on niin UFO meininkiä teroilla, että nää tarvii lippisten tilalle FOLIOHATUT. Ensinnäkin koko juttu on kuvitteellinen tojossa ei voi olla vikaa. Toiseksi ei kannata uskoa teseise teroja. Ainoo totuus oli tuo yhen hepun lausahdus ^että äly loppuu^.

      • Onnea_valinnalle

        Ei ole vikaa. Se on ominaisuus.


      • Anonyymi
        Onnea_valinnalle kirjoitti:

        Ei ole vikaa. Se on ominaisuus.

        Joopa joo mulla on 08 verso ja ei radio toimi kun ratin namikasta siis sammu tai syty jos on oikein että ei toimi radion namikasta niin miksi se on tehty muuten pelittää radio


    • Pelastus1884276

      Ookko varma ettei oviverhoilu kyde?

    • CJ-TECH
    • Poksuutäälläkin

      Outo juttu, oma Prius -12 on tehnyt muutaman kerran saman poksauksen. Lähdin googlaamalla ja kas, kohtalotovereita! Onko tähän tullut mitään selkoa? Melko eksoottinen vika...

      • merkkiominaisuus

        Sanoisin, että melko eksoottinen ominaisuus.


    • Huonosäästöradio

      Mulla PriukPriuksen radio mykistyi kokonaan ja valitettavasti sähkö vikaa ehti olla muutakin, ehkä liittyivät toisiinsa, ehkä ei. Mutta ei Se kaksinen radio ole, vaihto kannattaa.

      • toyotasi

        On surkia toosa toyotas, krammari hakee karjalasta, kun se jäi sinne soimaan kun myö lähettiin!


    • Tyyppivika.kaikissa

      Pääteasteen vahvistinputket ovat lopussa, kysy marmoritiskiltä uusia.

    • asdflkj

      Hei,

      minulla oli samanlainen vika radiossa. Löysin fixya-sivustolta ohjeita, jonka mukaan sain radio toimimaan. Radio pitää ottaa irti, piirilevyltä löytyy 4 transistoria. Lämmitä kolvilla kaikki jalat uudestaan, mittaa yleismittarilla että arvot kullakin transistorilla täsmää.

      Kuva piirilevystä: https://ibb.co/evfrX6

      Ohjeet radio irroittamiseksi, youtubesta eri hakusanoilla, esim. "Corolla Verso radio removal"

      http://www.fixya.com/cars/t4158155-toyota_corolla_verso_2004_cd_problem

    • RadioPihalle

      Onko kenelläkään käynyt niin, että ensin radio vaikenee tyystin ja sitten huutaa täysillä eikä sitä saa hiljaiseksi kuin ottamalla virrat pois (alkuperäinen radio, Toyota Corolla vm-06). Radion vaihto Toyotan huollon kautta yli 600 e, pelkästään säätönappia ei voi vaihtaa...

      • Tulee.halvemmaksi

        Tuohon on todella helppo vaihtaa soitin, eikä todellakaan kannata siitä alkuperäisestä romusta maksaa.
        Asennuskehys, johtosarja ja sitten voikin valita mieleisensä soittimen. Tosin ajotietokoneen menettää, mutta sillä nyt ei muutenkaan mitään tee.


    • Versomies

      Hei. Jaetaanpas täällä omat kokemukset... Omassa radiossa samaa poksahtelua. Välillä kuuluu ja välillä ei. Kerran kuului täysillä eikä volumesäätö vaikuttanut. Käytin huollossa, jossa otettiin radio irti. Kokeiltiin varmasti toimivaa toista radiota ja sen kanssa samaa ongelmaa. Vika löytyi lopulta liittimestä. Edestäpäin siis oikeanpuoleisin liitin laitteen takana ei jotenkin yhdistä. Jos liitintä nostaa musiikki lakkaa ja sitten kun painaa alaspäin niin musiikki taas kuuluu. Ehkä joku uusi johtosarja auttaisi.

      Itse taidan vielä ostaa 2-DIN sovittimen ja asentaa monipuolisemman radion.

      Semmoinen vinkki vielä, että reipas kämmenisku radion oikeaan alanurkkaan sytyttää näytön vihreän valaistuksen ja musiikki taas kuuluu ainakin hetken seuraavaan tlyssyn tai käännökseen. Huom. Saattaa tarvita Power off ja on lyönnin jälkeen että äänikin kuuluu. :)

      Kirjoitathan tänne jos sinulla sama ongelma ratkeaa. Kiitos!

    • Puavo

      Aivan sama vika mullakin. Olisko sittenkin tyyppivika muualla kuin itse radiossa. Purkaamolta ostin samanlaisen ja testattu toimivaksi.......sama vika toistui.

    • Fiksarifelix

      Tyyppivikana on piirilevyn tinausten irtoaminen ja liitintä käännellessä piirilevy taipuu jolloin liitokset irtoilevat. Olen pari saanut toimimaan ja voin kokeilla kunnostaa jos hinnasta sovitaan. myynti2014(at)gmail.com

    • CJTECH

      CJ-TECH korjaa Toyota , Pioneer ja Panasonic merkkisiä radioita 20v kokemuksella.

      [email protected]
      PUH. 0407330070

    • Anonyymi

      Radiossahan on selvästi skumppapullon poksahtelumoodi jäänyt tehtaalla päälle, koska sehän on yhtä juhlaa kun tojolla ajaa! POKS POKS!

    • Anonyymi

      Avensis vm 2005 radio alkaa suhisemaan kun hetken on päällä,ja suhisee aina kun laittaa takalasinlämmittimen päällä silloin ei kuunnella kun suhinaa. Ei sentään vielä ainakaan poksahtele

    • Anonyymi

      CJ-TECH korjaa vanhoja ja uusia Toyota / Lexus soittimia / näyttö yksiköitä. Myös kosketuspaneleita.

      [email protected]
      Puh. (nolla neljä nolla)7330070

    • Anonyymi

      Minun -07 versossa oli samantyyppinen vika mitä on aikaisemmissa viesteissä on todettu.
      Radio monesti toimi ajoon lähtiessä,mutta jonkin ajan päästä tuli kaijuttimista poksahdus ja ääni hävisi.
      Kaverini vaihtoi transistorit,mutta vika ei sillä korjaantunut.
      Jostain foorumilta löysin tietoa että voi olla vastusvika transistorien vieressä.Vika löytyikin pintavastuksesta transistorien vierestä.Vastuksen toisen puolen juotos oli irti.
      Kaverini korjasi juotoksen ja radio on toiminut jo reilun vuoden ilman vikoja korjauksen jälkeen.

      • Anonyymi

        Osaako kukaan kertoa mikä vastus on tinattava


    • Anonyymi

      Maikkari teksti tv näkyy venääjäks uus corolas joku madotus vika

    • Anonyymi

      Hei. Mutta cortenin teräs ja takata airbagit toimivat jos muu ri toimi

    • Anonyymi

      Samaa mystistä radiovikaa täälläkin. Corolla 2005. Selvitän tuota adapteri raamia mutta silloin joutuu luopumaan originaali kellosta, lämpömittarista ym.

      Jostain syystä Toyota vetää puoleensa kaikenlaista avohoitokeissiä, sosiaalipummia, amisjonea ja muuta kansankynttilää. Auto ihan perus ok eikä yhtään sen enempää. Huolettomampia nämä ovat olleet kuin ns laatumerkit. Edellä mainittujen ihmisoletettujen takia tätä ihan kelpoa merkkiä olen välttänyt. 900 euron kuukausipalkalla eli noin femman tunti ei saa täälläkin esiintyvää älykkyyttä kummosempaa. Peruskoulun apuluokat takaisin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3913
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      92
      2039
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      306
      1241
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe