Kristiinankaupunki

Ei kannata

Moi,

En todellakaan suosittele kenellekkään. Olemme hieman alle 30 vuotiaita ja olimme liikenteessä ystäväpariskuntamme kanssa. Leinrintäalueen tiskillä iäkäs herra ilmoitti, että heidän ei tarvitse ottaa nuoria tänne riehumaan, pärjäävät ilmankin. Ei todellakaan oltu "riehumassa" vaan kiertämässä Suomea ja ihailemassa maisemia mukavassa seurassa, asuntoauton kanssa. Selitykset eivät paljoa auttaneet ja siihen saapui sitten myös nähtävästi herran vaimo puoltamaan heidän rasistista kantaansa. Ei auttanut kun etsiä jostain siksi yöksi hiljainen parkkipaikka, että ei tarvinnut yötä vasten matkustaa.

24

6825

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pyhävuoriko?

      Missä muuten kristiinankaupungissa on leirintäalue?

      • yhäri

        No harmi ikävästä kokemuksesta! Ilmeisesti heillä on varaa valita asiakkaansa, mutta aika ikävää jos esim. suoralta kädeltä iän (tai muunkaan ennakkoluulon) perusteella epäävät yöpymisen.

        Itselläni on hyvä kokemus paikasta: sympaattisimpia leirintäalueita Suomessa. Ehkä eivät respassa heti tajunneet, että ole yksinhuoltaja (huh huh!) ja lapseni sen vuoksi tietenkin kurittomia riiviöitä. No, olimme kyllä liikenteessä sesongin ulkopuolella, joten ehkä meidät sillä perusteella kuitenkin otettiin sisään.

        Se leirintäalue on puolisentoista kilsaa "keskustasta" vasempaan.


      • elli+ eikka
        yhäri kirjoitti:

        No harmi ikävästä kokemuksesta! Ilmeisesti heillä on varaa valita asiakkaansa, mutta aika ikävää jos esim. suoralta kädeltä iän (tai muunkaan ennakkoluulon) perusteella epäävät yöpymisen.

        Itselläni on hyvä kokemus paikasta: sympaattisimpia leirintäalueita Suomessa. Ehkä eivät respassa heti tajunneet, että ole yksinhuoltaja (huh huh!) ja lapseni sen vuoksi tietenkin kurittomia riiviöitä. No, olimme kyllä liikenteessä sesongin ulkopuolella, joten ehkä meidät sillä perusteella kuitenkin otettiin sisään.

        Se leirintäalue on puolisentoista kilsaa "keskustasta" vasempaan.

        Ei ikun enää sinne leirintäalueelle, johtuen pelkästään nykyisistä pitäjistä, vastaanotto oli sitä luokkaa, että tiesi tulevansa ihan varmasti heidän reviirilleen. Ajoimme vaunun portista sisään, paikka olisi pitänyt lunastaa välittömästi ilman alueen katsastamista. Minulla tökkäsi heti siinä vaiheessa, ja jatkoa seurasi, kun en lähtenyt peruuttamaan isohkoa vaunuamme suoraan tielle, vaan teimme pikku lenkin alueelle, että pääsimme nokka edellä ulos alueelta. Alueen vahti seurasi koko ajan haukkuen mitä sylki suuhun toi, hänen mielestään oli pääasia saada meidät ymmärtämään, että emme ole tervetulleita jatkossakaan tälle alueelle.

        Alue näytti ihan oli mukavalta, mutta alueen pitäjä saa kyllä meidät jatkossakin menemään muualle.


    • Rock`n roller

      Outoa ! Itse olemme olleet pariinkin otteeseen kyseisessä campingissa ja ihan ystävällistä väkeä ne pitäjät, Oltiin kerran jopa rokkibändin kansa mökissä ja mellastettiin yöllä hieman niin siitä huolomatta keittivät meille oman kannun kahvia !! Eivätkä valittaneet yhtään ?!

    • pibba

      Niin.
      Nykyisten omistajien oma vastaus.

    • lueskelin tätä koska olemme aika sama ikäinen porukka ja olemme menossa paikalle parin viikon päästä juhlimaan valmistujaisia. soittelen juuri sinne ja mukavalta kuulostivat lupasit jopa kaikenlaisia etuja minulle. Saa nyt nähdä miten paikan päällä suhtaudutaan koska jotkut porukastamme ovat jokseenki äänekkäitä.

    • Kokemukseni lasten kanssa monista kesäreissuista ovat olleet erittäin myönteisiä. Ystävällinen palvelu, siistit tilat ja siistejä matkailijoita. Ja se kaupunki on paras paikka Suomessa, sinne hiljaiseen merenrantamiljööseen voisi vaikka muuttaa asumaan...

    • ok mesta

      Oltiin viime vuonna rouvan kanssa, oikein kiva ja rauhallinen, mukava saunoa jne.

      • pariskunta_

        Kaunis, rauhallinen ja siisti leirintäalue. Palvelu ystävällistä. Viihdyimme hyvin. Kristiinankaupunki on puutaloineen näkemisen arvoinen.


    • mäkelä89

      perseestä koko putiikki! jos et ruottalaanen tai muu somali ole nii et saa palveluakaan. välttäkää ku ruttoa

      • kursiivi

        perseestä koko luukku henkilökunnan osalta. Aivan sisäsiistejä. Samaa kohtelua kuin ketjun alussa.


      • helle16

        Parhaimpia ja siisteimpiä caravan alueita koko Suomessa.


    • 2+2

      Pukinsaaren leirinnässä vietetty pari päivää. Sää suosi, henkilökunta moitteetonta, paikat siistit. Kerran aikaisemmin käyty, siitäkin jäi hyvä muisto samoin kuin tästäkin kerrasta. Eli vielä tulemme. Hyvä kesää kaikille.

    • Teltalla

      Kiva ja erittäin siisti paikka puhtaustaso 10 .

    • Kartiska

      Tosi mukava paikka, kotoinen, siisti ja rauhallinen. Jäätelöannokset ovat reiluja ja valinnanvaraa riittää

    • Kesäaurinkoa

      Oikein mukava ja rauhallinen leirintäalue. Olemme käyneet usein, ja tulemme jatkossakin käymään. Omistajat pitävät alueen todella siistinä. Palvelu pelaa. Ei valittamista mistään.

    • Käydääntoistekin

      Aivan mukava alue. Naisen opastus leiripaikkaan on kyllä huono. Ajaa pyörällä edeltä hirveää vauhtia ja husii kädellään miten sattuu. Ja on hieman komentelija. Hyvä sijainti ja mies hyvin ystävällinen.

    • Carafaaanari

      Ylimielisiä olivat kun ei ruotsia puhuttu ja nainen melkein alkoi haukkumaan.. Ei jääty yöksi kohtelun vuoksi. Lähialueella on hienoja paikkoja asuntoautolla matkaavalle. Mielipaha korjantui kalajoen leirintäalueen ystävällisyydellä.

    • Kötsä

      Olimme vaimon kanssa 29/6/2018 menossa pukinsaaren leirintä alueelle,meillä on aina tapana tsekata paikka autolla ajaen,ja tarkistaa vessat ja niiden kunto.Mutta tälläkertaa nainen tuli fillarilla ja rupesi möykkäämään,että teillä ei ole mitään asiaa tänne,selitin että aiomme jäädä vieraaksi,mutta hän kehoittikin heti ajamaan takaisin respaan.Kohtaus oli niin epäkohtelias,että menin respaan ja kiitin epäkohteliasta käytöksestä,päätimme,ettei koskaan erään käydä täällä.

      • Anonyymi

        Ihan oikein tarkastuksen voi tehdä kävellen eikä autolla alueella pyörien . Erittäin siisti ja rauhallinen leirintäalue muutamalla kymmenellä alueella käyneenä yksi siisteimmistä.


      • Anonyymi

        Tarkastaa vessat autolla ajaen ?? Oikein armeijan malliin tupa, kaappi ja siisteystarkastus.


    • Anonyymi

      Mitä ihmettä, näitä kun lukee niin ei oikein meininki vakuuta. Miten helvetissä tuolla kukaan käy, huonoa kohtelua on saanut useampi, eli jotain perää noissa on oltava. Yksi jos valittaa niin voi olla peiliin katsomisen paikka mutta jos noin moni ?!
      Onko lähialueella muita campingejä ?

      • Anonyymi

        Leirintäalueopas neuvoo lähimmät muut leirintäalueet tai lomakylät.


    • Anonyymi

      2009??? olisi hyvä menna sinne nyt, hieno ja kaunis paika

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe