Oon ysiluokkalainen tyttö ja mietin jatko-opiskelupaikkaa hiki hatussa.. Mulla on jonkinlaista kiinnostusta hotelli-/ravintola-alan perustutkintoa kohtaan (lähinnä tarjoilijan duuni).
Joten, kokeneemmat (tarjoilijaksi tai muuksi sellaiseksi opiskelevat tai työskentelevät), kertokaa minkälaista duunia tämä hotelli-/ravintola-alan perustutkinnon jälkeinen työskentely sitten on? Oon lukenut kaikenlaista.. Onko tarjoilijan työ ns. kamala tiskirättiala vai ihan mukavaa hommaa? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet? Täytyykö osata mutkattomasti ruotsia, vai pärjääkö ilmankin?
Ja mikä ero on catering ja hotelli-/ravintola-alan perustutkinnoilla?
Tuhannet kiitokset vastaajille!
Kysymyksiä hotelli-/ravintola-alasta
Apuatarvitsevanuori
2
570
Vastaukset
- atila
Hi...how many hours before the shift starts a waiter/supervisor has to inform the restaurant manager that because of some health problem she is not going to work.
- tiskari1
As soon as possible, so they have a chance to find a replacement. I'd say 1.5 h before the shift starts in minimum.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kumpi vetoaa enemmän sinuun
Kaivatun ulkonäkö vai persoonallisuus? Ulkonäössä kasvot vai vartalo? Mikä luonteessa viehättää eniten? Mikä ulkonäössä?921836- 851282
- 1101133
- 761017
- 106931
Okei nyt mä ymmärrän
Olet siis noin rakastunut, se selittää. Onneksesi tunne on molemminpuolinen 😘57853- 36762
- 47761
Olen huolissani
Että joku päivä ihastut/rakastut siskooni. Ja itseasiassa haluaisin, ettei hän olisi mitenkään sinun tyyppiäsi ja pitäis48721- 33683