SK-Auto Ay

Poormarkku

Minkälainen autokauppa kyseessä, onko luotettava vai huijari??
Antaako takuuta käytetyille autoille?
Onko kokemuksia?

52

11900

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yks Toyota Kauriskalliosta

      että kierrä kaukaa...nää pikkujobbarit on ihan oma maailmansa johon en halua enää sekaantua.

    • mää1

      älä osta kerran kävin siellä katsoo autoa vanha ei kelvannut vaihdossa liian harvinainen ja pah......

      • seoonmä

        Mikä auto oli kyseessä? Kannattaa muistaa että se oma rassi ei aina ole kaikkien mielestä se paras ja rakkain...


    • skattikat

      Jos on kirjoitustaito tuota luokkaa, en minäkään ostaisi sinulta autoa.

      • Mimmulinmunat

        Minä aiankin sain käytetylle autolle kuluttajasuojalain puitteissa olevan takuun. kolme viikkoa kaupoista, autosta hajosi ohjaustehostin ja SK-auto kustansi korjauksen ja hoiti minulle laina-auton korjauksen ajaksi. Mielestäni tämä on hyvää palvelua. Olen tyytyväinen myös uuteen autooni! :)


      • Anonyymi

        Jos se Savonmaan murretta,kuten kusettanut täällä .Taisi tulla lähtö takas mansikka pellolle.Kierosilmä.


    • Autoilija etelästä

      Kävin hieromassa vähän kauppoja k.o lafkassa. Sanoi, että takuuta ei tule - mutta ei halunnut edes lakisääteistä virhevastuuta kantaa. Suostui kuitenkin kaupan purkuun ja vanhan kulkineen sai takaisin, tosin siinäkin näytti kuskin puolen käsijarruvaijeri alkaneen roikkua... Liekkö sattumaa vaiko vitutuspäissään repinyt? En tiedä. Myynti ei kiinnostanut, ei halunnut tietää mitään hetken omistamasta autosta (mm. viat/plussat) ja hädin tuskin puhui mitään.

      Ei myöskään ollut halukas uskomaan k.o vikaa ja väitti, ettei ollut ollenkaan vikaa kun auto liikkeen pihasta lähti, vaikka koeajolla olin jo havainnut jotain mikä viittasi tähän ongelmaan (toki epäilys aiheuttajasta oli toinen).

      Että näin. Eivät kuitenkaan sen enempää ärissyt vastaan...

      • pölöjä

        Ja voi olla tyhmä! Jos koeajolla kerran huomasit, tai oli huomattavissa, niin omahan on vikasi! Vai luulitko kenties, että korjautuu itsestään ?


      • Voevoe-

        Uskomaton torvi!
        " koeajolla olin jo havainnut jotain mikä viittasi tähän ongelmaan"
        mistä näitä aivottomia paapottavia sikiää?


    • mersumies!

      Oma vika jos menee jobbarilta ostamaan! Turha valittaa jälkeenpäin... Tähän voisi sanoa vain että "sitä saa mitä tilaa"! Kyllähän kaikkien pitäisi tietää että lähestulkoon kaikki jobbarit ovat huijareita..

      • Automies

        Oma vika jos uskoo mersumiähiä, eihän heidän rakkineissaan ole yleensä edes valoja. Turha valittaa jäjkeenpäin... Tähän voisi sanoa vain että "siihen sammui johtotähti, jätkä kävelemään lähti" Kyllähän kaikkien pitäisi tietää että lähestulkoon kaikki mersumiähet ovat itsekeskeisiä paskanjauhajia.


      • omistajajoo

        Hehe, kyllä pitäisi tietää, että jokainen käyttäjä, kun myy omaa autoaan, on huijari. valehdellaan korvat täyteen, ja kehutaan jälkeenpäin vielä kun sai pskn ujutettua eteenpäin


    • 19+2

      Kerran on sieltä ostettu.... Sen verran voin valottaa että reipas 1kk auto oli käytössä, jätti tielle ja roiski bensat pitkin maanteitä. Kun soitin niin asiani jälkeen myyjä huutaa muille että ketä tämän paskan on myynyt... Mitään takuuta ei ole eikä heitä kiinnostanut edes sovitella tai perustella mistä noin jyrkkä päätös tietämättä edes missä vika. Korjaamolle meni omaan piikkiin.

      Toki vanhemmissa autoissa omat vikansa eikä niitä voi ennustaa mutta jos takavalotakuut on niin pitäkööt paskansa.

      Oli sen verran törkeää asiakaspalvelua että ikinä en sieltä autoa enää osta.

    • Autoilija etelästä

      Ei saa unohdaa kuluttajainsuojalain 6kk virhevastuuta myyjällä. Omassakin tapauksessa vänkyröi vastaan tasan niin kauan, kun kykeni. Sitten sanoin, että anteeksi vaan, mutta virhevastuu 6kk ja se lukee suoraan laissa - ja asia on sillä selvä. Totta kai kuluvissa osissa on tapauskohtaista tuo, mutta kuitenkin.

      Jos autoliikkeestä auton hakee, se hajoaa "heti" tai heti, autoliike on vastuussa pitkälle myös kuluvista osista, totta kai kilometrit, ikä ja yleiskunto huomioiden. Ja tässä taikasana on sitten tuo yleiskunto - jos auto on räävittömässä kunnossa jo myyntihetkellä, sen ei tarvitse korvata juurikaan mitään. Sen sijaan ulkoa ja sisältä oikeasti siistikuntoisen ja oikeasti ehjän näköisessä kuluttajalla on oikeus olettaa sen kestävän normaalikäytössä pitempäänkin. Autoliike melkein aina häviää, kun kuluttajariitalautakunnan kautta kävelee - itselläni ei ollut aikaa tuohon taisteluun, koska se vaan kestää ja kestää. Käsittelyajat ovat järkyttäviä.

      Oletan tässä omassakin tapauksessa myyjän ehdottaneen kaupanpurkua nimenomaan siksi, ettei tarvitse asiaa riitauttaa (ja liike maksaisi paljon enemmän, kuin muutamien tuhansien eurojen auton romuttamisesta).

    • ???

      Ostettiin tuolta auto jossa havaittiin seuraavana päivänä vikaa, no sk-autosta sanottiin että viekää korjattavaksi, he maksaa tietenkin.
      Hyvää palvelua sanoisin

    • Ei,ikinä

      Ikinä en kyseisestä puljusta autoani osta,sen virheen tein kerran,vaan en toiste...

    • oman kylänpoika

      loistavaa auto kauppa

    • Entinen asiakas

      Valitettavan epäluotettava jobbari ... 250 km autolla ehdittiin ajaa kun petti vauhtipyörä kytkimineen autoliikkeellä ei korjauskustannuksiin 1500 € kiinnostusta ollut ... naureskeli vain asialle ... En todellakaan suosittele kyseistä autokauppaa.

    • Entinen asiakas

      Valitettavan epäluotettava jobbari ... 250 km autolla ehdittiin ajaa kun petti vauhtipyörä kytkimineen autoliikkeellä ei korjauskustannuksiin 1500 € kiinnostusta ollut ... naureskeli vain asialle ... En todellakaan suosittele kyseistä autokauppaa.

    • pera61

      Minusta ihan luotettava kauppias, Ei mitään uutta tietenkään myy ja kaikkien pitää tämä tajuta ostaessaan käytettyä autoa että riskejä on olemassa. Ostin C5 citikan halvalla ja hyvin on toiminut. Voin suositella myyjää...

    • ökysika

      ai ostit sen mun vanhan romun.myin sen heille kun kytkin alkoi oireilemaan. myyjä sanoikin laittavansa sen eteenpäin,kun löytyy riittävän hyväuskoinen hölmö.

    • turhakäynti

      En suosittele. Myyjä elää valitettavasti jossain 80 luvulla eikä ole herännyt nykymaailmaan. Epäkohtelias ja puhuu aivan täyttä scheissea. Ihmettelen jos saa mitään myytyä tuolla asenteella. Ei ikänä ostaisi sieltä mitään ihan myyjän asenteen takia.

    • Hondamies4ever

      Ostettiin vuonna 2014,
      10min koeajon perusteella Beige Honda Crv vm2000, jolla oli rullattu yli 220tkm, auto ulko kuoreltaan kohtalaisessa kunnossa, myyjä kehui tekniikkaa ja voin kertoa, ettei paskaa puhunut, vain viikko kauppojen jälkeen lähdettiin kavereiden kanssa reissuun kyseisellä autolla ja kilometrejä kertyi 11 000!!! Ja ainoa huolto mitä piti tehdä oli öljyjen vaihto.

      Voi sitä joskus hyviäkin kauppoja tehdä!
      Myyjä oli kohtelias enkä käsitä mistä osa täällä puhuu?

      Aion tulevaisuudessakin asioida kyseisessä liikkeessä sen verran hyvä maku jäi suuhun.

    • hyväuskoinen

      Älkää vaan ostako autoa täältä!! Huonoa palvelua ja autot on mitä on... Huijareita!

    • NoGo

      Ei tunnu myyminen kiinnostavan tätä miestä. Kolme kertaa käytiin useampaakin hänellä myynnissä olevaa autoa katsomassa ja ei vaan passaa tulla jutulle ja muutenkin suhtautuminen erittäin ynseää. Hädin tuskin vastaa kun kysyy ja sekin vähä tulee harvinaisen töykeään sävyyn. Mikäs siinä jos ei raha kelpaa, kannan massini muualle.

    • Astraali84

      Tuo asiakaspalveluhaluttomuus pisti silmään ensteksi. Olisivat edes yrittäneet valehdella auton olevan hyvä, mutta ehkä tiesivät jo myydessä. Kyseessä vain muutaman tonnin auto, johon ensimmäisen viikon aikana liki neljänsadan remontti mm. Egr-venttiili. Kun Opelista hajosi sylinteri vajaan puolen vuoden jälkeen, ei liikkeellä ollut halua tulla vastaan 1500 euron korjauskuluissa. Helvetillinen kilinä ja kolina puhelun taustalta alkoi kuulua kun soittoni luonne selvisi. En ruvennut riitelemään, sillä Afrikan pojat lupasivat vetää Astran Helsinkiin, ja maksoivat siitä huvista 800e.

      Ei näin.

    • omillaan_ollaan

      Kai jokainen tajuaa jos päässä järkeä ettei yli 10 vuotta vanhaan autoon mitään takuuta saa eikä kannata antaakkaan. Omalla kustilla mennään...yksi auto on ostettu käytettynä Sk autosta ja ainakin vielä toiminut perheen kakkosautona.

    • AutoLotto

      Tulee mieleen huutokauppakeisari Palsanmäki; autot myydään sellaisenaan siinä kunnossa kuin ne on, niillä ei ole takuuta eikä palautusoikeutta, eikä niitä huolleta ennen myyntiä.
      Ei jakseta todellakaan edes määräaikashuoltoja teettää myytäville?

      • xxnnx

        Jaa? Ja paljonkos maksat enempi, jos on valmiiksi sun puolesta huolto teetetty? Ettet vaan jätä ostamatta , ja paru että tuo toinen on sen sataviiskymppiä halvempi, meen ja ostan sen?


    • eiongelmia

      Onko yleensä luotettavia auto kauppiaiata, eiköhän aina vähän fiilata linssiin. Käytetty auto ostettiin pojalle, oli katsastettu, kahdet renkaat ja ilmastointikin. Ikää yli 20v mutta hyvin toimii ja talvikin mentiin ongelmitta. Huoltokirjan mukaan kaikki huollot tehty, leimat löytyy. Ja myyjä oli ihan asiallinen.

    • HyvätKaupat

      Positiivinen kokemus!
      Molemmat myyjät tosi mukavia, koeajo helppoa.
      Auto oli huollettu viimeisen päälle edellisestä käynnistä jarruja myöten, mukaan kahdet uudet renkaat!! Kaupanteko sujui hienosti käteisellä nettipankin avulla paikan päällä.
      Hintataso kohtuullinen verrattuna esim. Kamux tai Stadissa Kehä kolmosen liikkeisiin.
      Täytyy suositella liikettä ainakin oman kokemuksen perusteella.

    • senjorimies

      Kaksi autoa on SK-autosta ostettu. Kokemukset liikkeestä positiiviset.

    • Nööli

      Todella loistavaa palvelua, olen ostanut edelliset 8autoani heiltä, kertaakaan ei ole tarvinnut herrasmiesten kanssa riidellä. Lisää tämänkaltaisia kauppiaita!
      Kaupantekeminen on aina kuitenkin kanssakäymistä asiakkaan/myyjän välillä, oma asenne on merkittävässä osassa.
      Täytyy kuitenkin muistaa eräs merkittävä seikka, tämä yritys on ollut yli 10v. Huono autokauppa ei kestä kahta vuotta markkinoilla ja kovassa kilpailussa.

      T. Volvomies. Seuraava Volvokin tulee olemaan heiltä.

    • rippe.l

      ostin golffin ennen vuotta 19 oli pientä vikaa rahalla selvisin nyt tuo yli 300thm ajettu golf toimii kuin ajatus ja käy kuin rolex en myisi alle 10 thm.

    • 0987w

      Pari autoa ostettu jälkikasvulle, ei suurempaa vikaa, normi huollot kuten muissakin peltilehmissä ja ajot jatkuu.

      • Anonyymi

        myös mosqito autosta ei kannata ostaa mitään! myyjä sanoo auton ollut täydellisessä kunnossa, ei mitään vikoja ja vasta rempattu. noin 3vko ostosta kas kumma kaikki mitä pitäisi olla huollettu ovatkin yhtääkkiä rikki. myyjä ei korvaa mitään, hänen mukaansa autokorjaamo kusettaa näistä vioista ja paskat.


    • Anonyymi

      Aina on niitä joille sattuu huono peli kohdalle, toisilla ei mitään ongelmia vaikka autossa ikää reili 20 vuotta...autot on autoja ja se siitä.

    • Anonyymi

      Ehkä paskin kokemus mitä autoliikkeistä on 🤣

    • Anonyymi

      Todellakin paskin kokemus mitä olla ja voi. Myyjää ei kiinnostanut raha. Rahat taskussa mentiin ostamaan autoa, toimimattomista turvavöistä huomautettiin. Myyjä otti puhelimen käteen ja alkoi selaamaan sitä. Mitä ihmettä?? Kiitos ja Moi!! Paskinta asiakaspalvelua.

    • Anonyymi

      parempaa palvelua siellä kuin esim passeliautossa..siellä tää melkein kuin passeliautonomistaja tiedätte varmaan kuka, niin olin autokauppaa tekemässä hän sanoi et tule uudestaan jos auto kiinnostaa..arvaateko meninkö..

    • Anonyymi

      Näiltä k-päiltä en enää ikinä osta mitään! Suosittelen kaikkia pysymään kaukana tästä paikasta. Vasta katsastettu auto osoittautui täydeksi pommiksi, myyjää ei kiinnosta.

    • Anonyymi

      Kannattaako sk motorsport Finland autokorjaamon autoja ostella?

    • Anonyymi

      Asiallinen liike toi on.Ostin nätin s60:n.Hinta väännettiin kohdilleen,ja rahnat käteen.Ei tarvinnu ku normi huollot sen jälkeen.2 v,n jälkeen myin volvon pois,ja sain lähes omat pois.Kaduttaa vähän kun myin hyvän.Mutta hyvä firma.

    • Anonyymi

      Välttäkää kyseistä yritystä. S60 2.4T AWD Volvo myytiin nelivetoisena, kaupan teon yhteydessä unohtui mainita, että neliveto on toimimaton. Kuluttajaneuvonnan kannanottoon oli vastaus reklamaatiot reklamaatiopalveun kautta. Kyseinen, vähintäänkin kysenalainen kahden henkilön vetämä yritys suorittaa maksettuja "asiantuntevia" lausuntoja autoliikkeille, joten lopputulos on arvattavissa etukäteen.
      Asia lähtee eteenpäin ja on mielenkiintoista nähdä muuttuuko Saku Riskin asenne asiaan.
      Kannattaa kantaa rahansa jonnekin muualle, itse en sitä ikävä kyllä tehnyt.
      Ari Laaksonen

    • Anonyymi

      Onneksi Salon seudulla on seudulla on jopa "rehellisimpiä" autokauppiaita, kuin kyseinen liike. Kannattaa käydä tutustumassa liikkeen kaupan käyntiin, tosin Mi__ Mo_____in näköinen myyjä saattaa jo käytöksellään käännyttää monta asiakasta jo oven avauksella.
      Ihme, jos saavat edes myytyä mitään.

    • Anonyymi

      Rehti liike, mutta alueen asiakkaat täysiä huijareita. Yrittävät tuoda rikkinäisiä autoja vaihtoon. Tinkivätkin vielä kurjat.

    • Anonyymi

      Tuplakäynti, eka ja vika.

    • Anonyymi

      Itse olen tuolta 3 autoa ostanut, eikä mitään moitittavaa ole. Ihan normi halvempien autojen kaupankäyntiä. Mun kohdalla asiakaspalveluun on ollut varsin hyvää ja sujuvaa.

    • Anonyymi

      Tervehdys! Päivitystä kirjoitukseeni 25.11-22.
      KRL päätös tuli noin 1/2 vuotta asian vireillejätön jälkeen. Tuloksen voi lukea iltalehden nrosta 24.8-23 Kys.kolumnissaan Juha Jaakkonen kertoo kattavasti miten "väännössä" kävi. KRL päätöksen jälkeen otin yhteyttä SK-autoon, enkä saanut mitään vastausta...
      Käytyäni paikanpäällä Saku Riski totesi ettei mitään yht.ottoa ole tullut KRL suunnasta, joku saattaa uskoa...hän soitteli pariin otteeseen johonkin puh.nroon ja kohta saapui jokin g_______ näköinen heppu kuulostelemaan tilannetta, (nähtävästi poikaystävä) yrittäen ehkä saada tilannetta uhkaavaksi. Lopuksi reilun 3 vkon ja KRL muistutuksen jälkeen kys. liike armeliaasti suoritti "rajun" 200e , mikä oli näköjään erittäin vaativa suoritus.
      Joten, harkitkaa ERITTÄIN tarkkaan , ennen kuin avaatte SK-auton ovea.
      Ystävällisin terveisin , Laaksosen Ari

    • Anonyymi

      Iso huijari ei kannata osta täysi huijaus minut

    • Anonyymi

      Onko nämä automyyjät Romaaneja?

    • Anonyymi

      Eivät, vaan Kusettajia. Rotuna VIELÄKIN epämielyttävämpiä.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      335
      2941
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      107
      2214
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1640
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1164
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      72
      1057
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      1003
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      960
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      944
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      852
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      41
      773
    Aihe