Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tälläisessa kunnossa on 1985 rakennettu tiilitalo

Sweet home

Tuttu rakennusmestari käytti minua eräässä 1985 rakennetussa kohteessa, joka oli juuri myyty ja pettynyt ostaja oli ottanut häneen yhteyttä. Rakennusmestari nauroi, että talossa ei ole muuta hyvää kuin että siinä ei ole mitään mikä palaa. Ei kun hengityssuojat päähän ja sisälle:

Kattoeristeet olivat niin märät, että puristamalla vesi valui ja painon takia välikatto roikkui. Mestari arvoi, että katolla oli muutama tonni vettä. Tasakatto oli yksinkertaisesti vuotanut vuodesta -85, koska silloin ei tällaisiin "pikkuseikkoihin" osattu kiinnittää huomiota.

Kylpyhuoneen seinien alajuoksut olivat niin lahot, että koko seinä irtosi potkun voimalla. Puu oli aivan mustaa. Vesi oli päässyt alajuoksun alle.

Ja joku hullu oli ostanut talon ja vieläpä ylihintaan. Nyt mestari teki kustannusarviota.

Kaikki tämä paska oli ollut piilossa ja asunto oli vieläpä tuuletettu monta päivää ennen näyttöä.

3

996

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sweet home

      Höpö höpö. Etkö vuokra-kolhoosistasi parempaa keksinyt?

    • Kokemus-K

      Myyjä on vastuussa, ei "hullu" ostaja. Jos asioita on yritetty peitellä, se on myyjän kannalta vieläkin raskauttavampaa. Riippuen tapauksesta voidaan päätyä joko kaupan purkuun tai reiluun hinnan alennukseen.
      Kaikissa asuntokaupoissa on aina riskinsa, oli kohde minkä ikäinen tahansa. Jokaisena aikana on rakennettu hyvää ja huonoa. Tämä unohtuu usein. Vanhemmasta rakennuskannnasta vain nämä huonosti rakennetut tai rakenteeltaan epäonnistuneet tekeleet ovat jo aikaa sitten purettu ja siksi monilla on käsitys että ennen tehtiin kaikki aina paremmin. Toki osittain tehtiinkin mutta ei aina. Tasakattojakin on tehty hyviä ja huonoja. Yhteistä niille on kuitenkin se että ne vaativat hyvät materiaalit ja säännöllisen huollon. Ja nämä ovat usein unohtuneet. Kyllä harjakatonkin saa vuotamaan jos sen tekee huonoista meteriaaleista hätäisesti ja jättää vuosiksi huoltamatta. Mutta se ei jostain syystä olekaan enää kattomuodon eli harjakaton vika. Mutta tasakatto vuotaa ihmisten mielestä aina vain siksi että on tasakatto...

      • Sweet home...

        Rakennusmestarin lausunnon perusteella myyjä suostui perumaan kaupan. Tulipa myyjälle kallis yllätys, jos ei homeesta oikeasti aikaisemmin tiennyt. Talo on purkukuntoinen eli pelkkä rasite tonttia myytäessä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe