Makadi Bay vai Bahia Feliz?

perhe matkalla

Joulukuun alkuun ollaan jo varattu matka Bahia Feliziin (4 aik. 5 lasta). Kuitenkin vielä mietityttää olisiko Egypti sittenkin parempi vaihtoehto. Egyptissä olisi luultavasti varmemmin lämmintä, mutta Kanaria tuntuu lasten kanssa jotenkin turvallisemmalta.

Egyptissä meidän poppoon hotellina olisi Makadi Bayssa Blue Star Saraya Suites. Olen jo lukenut paikasta monia kommentteja, mutta haluaisin vielä kuitenkin kuulla kokemuksia lasten kanssa täällä lomailleilta. Tärkeintä meidän reissussa olisi että lapsille olisi ohjelmaa. Lastenkerhot Sarayassa toimiikin, mutta onko hotellissa lapsille iltaohjelmaa? Meidän perheessä olisi tilausta iltaisin minidiscolle yms. Toiseksi, millaiset ruuat Sarayassa on? Meidän kannattaisi ottaa all inclusive, koska viiden lapsen kanssa ravintolassa syöminen tulee muuten aika kalliiksi... Ilmeisesti Makadi Bay on melkoisen pieni paikka, mutta ei me mitään menoa ja meininkiä kaivattaisikaan, pääasia että lapset viihtyisivät. Silloin on aikuisillakin mukavampaa...

Eli kaikenlaiset kommentit puolesta ja vastaan ovat tervetulleita. Vielä olisi kuukauden verran aikaa vaihta lomakohdetta.

6

1573

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aikoinaan oltu

      Hei! Tämänhetkisestä tilanteesta en tiedä, olimme Sarayassa monta vuotta sitten. Lapset olivat bamsekerhossa, joka silloin sattui olemaan aika voimakkaasti ruotsinkielinen, mukana oli toki yksi suomenkielinenkin ohjaaja. Iltaisinkin oli jotain viihdeohjelmaa lapsille sekä aikuisille, mutta me väsähdettiin yleensä jo ennen sitä. Käytiin illalla syömässä ja lapset nukahtivat joko ruokapöytään (!) tai heti sen jälkeen.
      Merivesi on Egyptissä tuohon aikaankin lämmintä, Kanariallahan se ei koskaan ole oikein kunnolla lämmintä. Mutta Bahia Felizissä on varmaan lämpimät altaat. Ruoka Sarayassa oli ihan ok ja henkilökunta oli ystävällistä. Se mikä minusta on tärkeää, Kanarialla on paljon muutakin nähtävää jos haluaa lähteä sieltä hotellialueelta muualle. Makadi Bay on pelkkä hotellialue ja muutama putiikki. Hurghada ei kiinnostanut, eli siellä sitten ollaan tosiaan vaan hotellialueella. Parhaan ajantasaisen tiedon tarjolla olevasta ohjelmasta saat matkanjärjestäjältä. Turvallisuus Makadi Bayssa on hyvä, siitä en olisi huolissani. Vatsatautien riski Egyptissä isompi, mutta hotellin ravintolassa ruokailtaessa sekin riski aika pieni. Kylmiä tuulisia päiviä voi Egyptissäkin olla tuohon aikaan vuodesta, me olimme joulukuun alussa ja ainakin yksi päivä oli aika tuulinen ja viileä. Muuten kyllä oli lämmintä. Illat myös siellä talvella viileitä. En osaa suoraan sanoa kumpi teille olisi parempi, ovat vähän erityyppisiä paikkoja, eli makuasia. En ehkä lähtisi vaihtamaan.

    • Tammikuussa Sarayaan matkaavat

      Heissan!

      Pikainen kommentti:

      Olimme perheen kanssa viime vuonna Egyptissä Sharm el Sheikhissä ja totesimme, että Kanarialle emme enää lähde :)

    • Pötköttelijä

      Me valittiin äkkilähtö sillä perusteella, että aateltiin pääsevämme eroon punaniskabriteistä-nehän örveltää kanarialla. Niinpä aateltiin,että arabien alkoholipolitiikka (muslimimeininki)karkottais ne pois, on ne vaan niin maan perusteellisen tyhymiä.
      Saas nähä kuinka viihdytään Makadissa, vaikka kaipaankin taas Thaimaahan ja yleensä aasian upeaan itämaiseen ilmapiiriin, ehkäpäm tulee matkattua muihinkin maihin siellä,Vietnam, Singapore, Malesia, Hongkong. tuli vähän takapakkia Thaimaan matkailuun, kun sattui niin sikahuono Aurinkomatkojen hotelli-ihna pohjanoteeraus-joutuivat maksamaan osan hinnasta takaisin, ei se aina mee niin, että iso tsto ja pitkät perinteet ja virkailijat Suomessa puhuu puuta heinää hotellista ns.toisen käden tietoa ja paikallisen AM.n toimiston opas ei ollu käyny ees ko.hotellissa vaikka istua läsötti 50metrin päässä hotellista. Oi tsiisus. Mutta nyt on vaihdettu matkatstoa ja paljon varaan ja otan selvää asioista ite ja suunnittelen reissut aika paljon ite, kieskin luottaa mun kykyihin niin paljon ,että haluaa minun hoitavan kaikki matkqa-asiat.

      • pahalta näyttää

        "Punaniskabritit" ja "on ne vaan niin perusteellisen tyhmiä". Pidän noita suorastaan rasistisina kommentteina ja ihmettelen, että kukaan ei ole vaatinut poistettavaksi. Minulla on lomiltani briteistä pelkkää hyvää sanottavaa. Olisiko ongelmasi kielitaidon puute?

        Ja sitten jopa AM on kelvoton, niin kelvoton että joudut itse tekemään niiden hommia.

        Paha asennevamma sulla ainakin on.


      • ei bamse-kerholainen
        pahalta näyttää kirjoitti:

        "Punaniskabritit" ja "on ne vaan niin perusteellisen tyhmiä". Pidän noita suorastaan rasistisina kommentteina ja ihmettelen, että kukaan ei ole vaatinut poistettavaksi. Minulla on lomiltani briteistä pelkkää hyvää sanottavaa. Olisiko ongelmasi kielitaidon puute?

        Ja sitten jopa AM on kelvoton, niin kelvoton että joudut itse tekemään niiden hommia.

        Paha asennevamma sulla ainakin on.

        Hei!

        Olimme viime keväänä "aikuisporukalla" Bahia Felizissä (hotelli Tres vidas) ja meidän matkamme oli kyllä ihan tylsä juurikin siksi, että se paikka on ihan täydellisesti lapsiperheille suunnattu. Siis ehdottomasti voin suositella sellaiselle reissulle!


      • Makadi rules
        ei bamse-kerholainen kirjoitti:

        Hei!

        Olimme viime keväänä "aikuisporukalla" Bahia Felizissä (hotelli Tres vidas) ja meidän matkamme oli kyllä ihan tylsä juurikin siksi, että se paikka on ihan täydellisesti lapsiperheille suunnattu. Siis ehdottomasti voin suositella sellaiselle reissulle!

        molemmista paikoista, suosittelen Egyptiä sään puolesta. Bahia Felizin ranta ei houkuttele, oli kivikkoinen muistaakseni.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe