mustasukkaisuus

rapugirl *

olen huomannut kuinka epävarma ja mustasukkainen mies kaksonen on.en ymmärrä miksi.?pelkää kai menettävänsä minut vaikkei myönnä.molemmat tykkäävät toisistaan.mutta miksi pilata jonninjoutaviin syytöksiin.ja väitteisiin mitkä ei pidä paikkaansa.tulee jo siittä mustasukkaiseksi jos baarissa minulle joku mies tulee juttelemaan.kuinka saisin vakuuttuneeksi miehen????

7

2058

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vaakatyttö täällä....

      Kyllä taitaa olla vain mustasukkaista lajia miehesi. Ei siinä taida ainoastaan horoskoopit vaikuttaa...vaikka kyllä olen huomannut suuttumistavoissa jotain yhtäläisyyttä horokooppien mukaan. Mulla oli ex-mieheni kaksonen ja hän oli iloinen, seurallinen ja kaikinpuolin mukava...mutta illanvietossa jos joku mies tuli mulle juttelemaan tai pyysi tanssimaan tai vähänkään naureskelin tai juttelin jonkun toisen miehen kanssa, niin joskus oikein pelotti lähteä mieheni kanssa takaisin kotiin illan päätteeksi. Moni tuttu ei olisi ikinä arvannut millainen hän saattoi olla kahden kesken kotona tuollaisen illanvieton jälkeen. Hän sai toisinaan käsittämättömiä raivokohtauksia ja huusi miten olin kuulemma keikistellyt jollekin miehelle illalla tai oliko joku mun ex-poikaystävä tmv. Mutta ei hän ollut onneksi väkivaltainen. Kerran erehdyin vähän naurahtamaan hänen kiukuttelulle ja epäilyilleen...niin voi hyvänen aika! Juoksin jo karkuun kun sai sellaisen raivarin. Livahdin takaisin kotiimme kun oli tilanne vähän rauhoittunut. Ei auttanut mitkään selitykset. Lopulta hän rauhoittui vuosien mittaan kun opin huomioimaan hänet paremmin illanvietossakin enkä ollut niin kaverikeskeinen. Olimme kihloissa lopulta...mutta erosin kun muutin opiskelemaan toiseen kaupunkiin.

      • =)

        Itse olin 20v. kaksosmiehen kanssa joka oli mustasukkainen koko sen ajan. Samat oireet, jos jossain oltiin ( baarissa), en saanut keskukstella kenenkään kanssa muuten hän poistui paikalta. Kaksosmies tykkää, että nainen on kotona ainoastaan häntä varten ja hoitaa kodin/lapset, itse kyllä juoksee omia menoja. Syyttelee turhista, kaksosmies on itse suuri flirttailija ja nauttii naisten huomiosta.


      • Vaakatyttö täällä...
        =) kirjoitti:

        Itse olin 20v. kaksosmiehen kanssa joka oli mustasukkainen koko sen ajan. Samat oireet, jos jossain oltiin ( baarissa), en saanut keskukstella kenenkään kanssa muuten hän poistui paikalta. Kaksosmies tykkää, että nainen on kotona ainoastaan häntä varten ja hoitaa kodin/lapset, itse kyllä juoksee omia menoja. Syyttelee turhista, kaksosmies on itse suuri flirttailija ja nauttii naisten huomiosta.

        Joo..kiire oli ex-miehellä ns. saada pallo mun jalkaan...olisi kovasti halunnut naimisiin kun olimme kihloissa ja avoliitossa...mutta tämäpä tuhma vaakatyttönen halusi haistelemaan uusia tuulia ja haki mieheltään salaa opiskelemaan toiselle paikkakunnalle ja lopulta muutin pois :D. Olisihan se elämä varmaan tuon mustiksen ex-kaksosmieheni kanssakin mennyt eteenpäin, mutta kyllä mulle olisi toden totta jäänyt päävastuu lapsista, kodinhoidosta ym. Ja se jatkuva mieheni kyttäily illanvietossa...hohoijaa! itsekin olen sosiaalinen, puhelias ja nauravainen nainen kun viihteelle mennään ystävien kesken, niin en todellakaan viihdy seinäruusuna. Enkä todellakaan halua pukeutua mihinkään tylsiin arkivaatteisiin kun juhlimaan olen menossa...niistä vaatejutuistakin piti ex-mieheni marista "ET kai sä nyt tuota hametta laita päällesi?"-tyyliin - no tottakai laitan! En pukeutunut mielestäni mitenkään liian paljastavasti tmv. mutta ilmeisesti kaikki vartalonmyötäiset mekot, hameet tai muutoin näyttävämmät juhlavaatteet olivat mieheni mielestä kiellettyjen listalla. Haluan tanssia ja jutella juhlissa, bileissä tmv. mutta ei se tarkoita mitään pettämistä! Piti tätä asiaa sitten miehelle kääntää ja vääntää rautalangasta. Mustasukkaisella ex-miehelläni oli jo valmiiksi yhdessä illanviettoon lähtiessämme jotenkin "kireä" olemus ja tiesihän sen miten silloin ilta päättyi....yöllä kuulin kunniani kotona. Joskus lukitsin itseni vessaan yöksi kun en jaksanut huutoa ja joskus karkasin ulos jne. Oli kyllä minussakin vikaa kun tarpeeksi ärsytettynä en osannut aina olla "sovitteleva vaakatyttönen" vaan ärsytin takaisin naureskelemalla tai sanallisesti ja kerran yksi juhannus mieheni raivosi mulle mökillä ja sanoin hänelle lopulta, että "Tule sitten antamaan piiskaa mulle kun noin mielesi kuitenkin tekee, mutta et sinä känninen köntys mua kuitenkaan juosten kiinni saa!" Karkuun juoksi ja en saanut piiskaa, mutta kaivelinpa aika lailla ns. verta omasta nenästäni. Sovintoseksiä harrastimme kerran jos toisenkin ja joskus mietin saiko mieheni jotain ihme nautintoa tuosta riita-sovinto-jutuista vai kuvittelinko vain? Tottelinhan minä usein miestäni mutta kun tuli tunne, että mitä enemmän suostuin kaikkeen, niin sitä enemmän vaadittiin. Mihin se olisi päättynyt? Ilmeisesti suhteessamme vain mieheni olisi saanut loistaa sosiaalisissa tilanteissa, juhlissa tmv. tilanteissa ja mun olisi naisena pitänyt olla tyytyväisenä, kauniina ja hiljaisena taustatukijana...sitten olisi varmaan ollut kaikki hyvin. No kukin omalla tyylillään...


    • Nipsu-Sipsu

      Itse olen skorpioni ja todella mustasukkainen pienistäkin asioista poikaystäväni suhteen! Jos läheltä kävelee kaunisnainen niin jo olen punaisena syyttelemästä kultaani! : ))

      • rapugirl*

        oletteko sitä mieltä että kannattais luovuttaa mustasukkaisesta miehestä????
        tiedän että pidemmän päälle se voi hankaloitua....mutta terve mustasukkaisuus on hyvästä.tätä mieltä olen.kertoohan se jotain tunteista.

        ja mitä mustasukkaisuus kertoo,siis sairaalloinen.niin huonoa itsetuntoa ja menettämisen pelkoa.siittäkin voi päästä eroon.

        mietin vaan,että jos on sosiaalinen nainen ja hymyilee aina ja tykkään seurustella ihmisten kanssa niin miksi mies ei voi tätä sulattaa.miksi mies saa vaan olla parrasvaloissa ja nainen ei???naisen täytyisi vaan olla hiljaa ja kuunnella..

        mistä johtuu että toinen on liian mustasukkainen???????hajoan kohta kun en jaksa kauaa tätä.


      • mustat sukat

        itselläni oli mies,joka oli skorppioni ja
        osasi tehä mustasukkaisuudella oloni vaikeaksi.


    • Kaksostyby

      En ole koskaan ollut mustasukkainen kenestäkään. En ole koskaan tuntenut pienintäkään mustasukkaisuutta, vaikka sen hetkinen poikaystäväni olisi kuinka flirttaillut muiden tyttöjen kanssa. En siis ennen kun tapasin nykyisen mieheni. Voi herranjestas kun välillä olen niin mustasukkainen, että oikein suutun itselleni! Olin aluksi todella hämmentynyt, että mikä tämä tällainen uusi ennenkokematon tunne oikein on. Mutta sitten tajusin, että tämähän on aivan loistava juttu, olen ihan oikeasti ja aidosti ihastunut!
      Luotan poikaystävääni täysin, joten mustasukkaisuuteni on aivan tervettä. Se vain viestittää minulle, että välitän hänestä todella paljon. Mieleeni ei tulisikaan missään tilanteessa pettää häntä, niinkuin olen tehnyt joitakin kertoja edellisille poikaystävilleni..
      Jokainen tuo tunteensa esille eri tavoin. Ikävää, jos sinun kaksosesi ilmaisee välittämisensä syyttelyllä ja epäilyillä. Suosittelen, ettet ainakaan anna tarkoituksella hänelle minkäänlaista aihetta olla mustasukkainen. Tällä tarkoitan siis sellaista tahallista salamyhkäisyyttä, häviämistä ulos sanomatta toiselle mitään jne. Itse ainakin tunnen oloni jollain tavalla luottavaisemmaksi, kun tiedän suunnilleen, missä mieheni on menossa. En halua häntä kytätä, mutta koska perinteisesti kaksosilla on hyvä mielikuvitus, alkaa mielessäni liikkua vaikka minkälaista, jos olen täysin tietämätön hänen menoistaan.
      Vakuuta siis kaksosellesi, että hän on ainoasi, ja että pidät hänestä niin paljon, ettei pettäminen tuntuisi edes mahdolliselta. Ja baarissa yhdessä ollessanne miehesi varmasti hykertelee tyytyväisyydestä, jos huomioit häntä paljon!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      274
      2830
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      212
      1818
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1502
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      1
      1261
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1188
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      254
      1126
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1032
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      973
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      78
      895
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      770
    Aihe