Homous ja islam?

zaf ibrahim

Pariisilainen amatöörijalkapallojoukkue The Paris Foot Gay on joutunut homofobian uhriksi. Muslimien jalkapalloseura Creteil Bebel kieltäytyi pelaamasta joukkuetta vastaan viime sunnuntaina.

- Koska joukkueemme periaatteena on olla hartaita muslimeja, me emme voi pelata teitä vastaan, Creteil Bebel kirjoitti sähköpostissaan homojoukkueelle.

- Meidän vakaumuksemme on paljon tärkeämpää kuin jokin yksinkertainen jalkapallo-ottelu, sähköposti jatkui.

The Paris Foot Gay on vaatinut amatööriliigaa rankaisemaan muslimijoukkuetta.

- He kieltäytyivät saapumasta otteluun vain, jotta heidän ei tarvitsisi pelata homoja vastaan.

Creteil Bebelin edustaja Zahir Belgarbi pahoitteli asiaa France-Infon radiolähetyksessä ja pyysi anteeksi, jos " joku on loukkaantunut tai pahoittanut mielensä" heidän päätöksestään.

Mutta:

- Muslimina minulla on oikeus kieltäytyä pelaamasta homoja vastaan, koska en hyväksy heidän ajatusmaailmaansa, Belgarbi sanoi.

Salliiko joku islamilainen lahko homoilun koska tiedän monia islamiin uskovia homoja ja nuo eivät tunnu hyväksyvän sitä???

8

567

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Asiantuntija

      En voi ymmärtää näitä ranskalaisia. Kyllä Muhammed hyväksyi homot. Kerran Muhammed tapasi matkallaan Jerusalemissa miehen, joka oli kotoisin Sodomasta. Mies kysyi Muhammedilta: Olen yhtynyt mieheen, olen siis asettanut siittimeni hyvän miesystäväni peräsuoleen, ja se tuntui hyvältä, minä sain siemensyöksyn. Voinko tehdä niin uudestaan? Muhammed vastasi: Kyllä sinä voit, mutta annan sinulle neuvon. Nautitte molemmat siitä enemmän, jos sivelet ensin siittimesi syljellä, sillä silloin siitin liukuu peräsuoleen kivuttomasti. Tämän hadithin mukaan Muhammed ei voinut kieltää homoutta, joten homous on sallittua. Mutta on huomattava, että Muhammed ei sanonut tämän hadithin mukaan mitään naisista. Eli, ottakaa kaikki tämä huomioon.

    • It´s gay to be gay!

      Minäkin ihmettelen näitä syytöksiä homojen karsastamisesta. Ranskassa on tapahtunut jotain kummallista. Olen lukenut pyhää kirjaa ja erityisesti näitä haditheja, joissa on kuvauksia Muhammedin kuljeskelusta nykyisen Lähi-idän alueella. Muistan erään hadithin, jossa Muhammed antoi tunnetulle tyttöjen ympärileikkaajalle ohjeita, miten tyttö ympärileikataan oikein. Tämä sai muslimit erityisesti Pohjois-Afrikassa yleistämään tyttöjen ympärileikkausta. Entä miksi Muhammed oli mieltynyt pieniin tyttöihin? Seksuaalinen tyydytys oli silloin suurempi, sillä hänen siittimensä oli pieni, ja aikuisen naisen emätin taas iso pienelle pilille, joten pienen tytön koskematon ja tiukka syli oli Muhammedin mieleen. Eikä hän karsastanut myöskään homoja, joita oli jo tuolloin ihan yhtä suuri osuus väestöstä kuin nykyisinkin. Kun miehet olivat keskenään autiomaassa kuukausiakin ilman naista, oli täysin normaalia ja hyvin yleistä, että pojat harrastivat seksiä keskenään. Ja tähän tosiasiaan Muhammed myös nojautui, kun hän hadithissaan hyväksyi homouden. It´s gay to be gay!

    • "Olkaa siis Jumalalle alamaiset"

      homous on haureutta. se on fataali sairaus. sirkussyndroomakin on humpuukia.

    • Juukkopunkkari

      välillä jalkapallon pelaamisesta. Meinaan notta entäs sitten kun jossakin ilmestyypi semmoinen joukkue, joka tuumaa: Me olemme hartaita... emmekä siksi voi emmekä halua pelata harhaoppisten muslimien kanssa?

    • Että silleen

      Kun täällä on nyt todistettu, että homous on sallittua, niin miksi imaamit ja muut islamin oppineet eivät vahvista sitä. Olen lukenut Ajatollah Khomeinin erästä opaskirjaa, jossa sekä lapsiavioliitot että tämä homous ovat eräällä tavalla harmaalla alueella. Tai lasten kanssa seksi ei sitä niinkään ole, se on nimenomaan islamilaisessa Iranissa arkipäivää, mutt homous ja nimenomaan sen toteuttaminen, siittimen työntäminen toisen miehen peräsuoleen on harmaalla alueella. Khomeini ei uskalla sanoa siitä mitään kovin täsmällistä, sillä Muhammed hyväksyi homouden. Hän jopa antoi ohjeita, miten miesten välinen homoseksi olisi miellyttävämpää sekä aktiiviselle että passiiviselle osapuolelle.

    • Haluan paratiisiin

      Joo, muhammed ei todellakaan vastusta homoutta. Olen lukenut koko Koraanin läpi eikä siellä näy homoja kieltävää tekstiä. Muhammedilla oli itsellään kokemusta nuorista pojista (jos olivat lapsia, se on tuomittavaa). Mutta Koraanissa mainitaan Vuoren suurassa 52:24 seuraavaa paratiisissa miehiä odottavista iloista: Heidän parissaan kiertelee palveluspoikia, jotka ovat kuin kallisarvoisia helmiä. Nämä ovat nimeomaan hyvien muslimimiesten, hurskaiden palkkioita paratiisissa. Täytyy sanoa, että paratiisissa on homoilla hyvät oltavat, siellä on nuoria miehiä palvelemassa homoja.

    • Housussa pullottaa

      Olisiko aiheellista tehdä kirjallisuudesta tekstianalyysi, olikohan Muhammed homo? Kirjallisessa jäämistössä on kuitenkin niin paljon seksiin liittyvää aineistoa, että hänelle seksi oli aivan keskeinen elämänalue. Siinä ei sinänsä ole mitään pahaa, mutta jos tämä seksuaalinen kiinnostus keskittyy niin paljon nuoriin ja tosiasiassa lapsiin, syntyy ongelma, sillä Muhammedia pidetään erehtymättömämä esikuvana. Jos hurskaille eli oikein eläneille muslimimiehille luvataan paratiisissa nuoria poikia ja nuoria tyttöjä, katson, että kyllä tällä miehellä on ollut myös homoeroottisia pyrkimyksiä. Mitä Hämeen-Anttila sanoo tästä? Eräässä yhteydessä hän näet kritisoi kristinuskoa seksuaalikielteisyydestä ja kehuu islamia aistillisista piirteistä eli seksuaalisuutta korostavasta otteesta.

    • sisuviina

      joku turkkilainen vuosia sitten sanoi tai siis kertoi mulle että on islamin uskonnon vastaista pelata fudista.vanha turkkilainen tarina leilasta ja mesnunista ei päättynyt hyvin.prinsessa leila rakastui talonpoikaan,joku pillastui siitä,leila laitettiin kaulaa myöten hiekkaan.isä kivitti ensimmäisenä tytärtään ja muut potkivat leilaa ku fudista.tyyppi joka kerto tän jutun mulle on lapsesta asti käyny (omiensa sanojensa mukaan koraani koulua)onhan näitä juttuja mut oli hauska kuunnella sen kertomuksia,liekkö totta kuka tietää.eli tää tyyppi joka kerto mulle tän stoorin sano että on koraanin vastaista pelata fudista?ketkä on fanaatisempia fudiksen suhteen ku MUSLIMIT?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe