Onko Kimikin diiva?

Epäilen vaan

En millään tavalla haluata mollata Kimiä, mutta tulipa tässä mieleeni, että jos kerran Alonsoa pidetään diivana, niin eikös Räikköstäkin voisi? Mieshän on moneen kertaan sanonut, että häntä ei kiinnosta ajaa millään muulla kun voittamaan kykenevällä autolla. Ymmärrettävä toive kun Kimi kerran on voittaja-ainesta, mutta eikö se silti ole diivailua?

Mitä tuo toive oikein edes tarkoittavinaan, eihän Ferrari ole ollut viime vuosina voittamaan kykenevä auto, eikä MacLaren liioin ennen Kimin Ferrarille vaihtoa.

Kun kerran nimi ei näemmä ole tae tasokkudesta, miksi vaatia jotain "voittaja-autoa" koska kausihan voi lähteä käyntiin ihan miten vaan. Olisiko Brawnia pidetty viime vuonna voittaja-autona?

6

303

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jos se tarkottaa..

      Ehkä Kimi tarkottaa sitä että aivan turha vaan ajella jossain ruputallis mikä vaan yksinkertaisesti on huono talli ja sijoitus olis nippa nappa kympin joukos. Nythän on nähty että Formulat on pelkkää välineurheilua Esim. Button(Brown) Ja Brownin kaltaisia ylläreitä enää nähdään eli ymmärrän Kimiä hyvinkin miksi hän etsii hyvää tallia.

    • Sukkaeläin

      Tietenkin Kimi haluaa hyvän auton, etkö itse muka haluaisi? Ja sit se tietää et jollain huonol autol menee vaan maine ja ura. Niin ja Kimiä ei kiinnosta mikään muu kuin voittaminen, ja se jos mikä on tismalleen oikea asenne! Mut ainakin se on kova jätkä esittämään. Koko ajan vetää Jäämies-show'ta vaikkei ihan niin jäinen olekaan kuin antaa ymmärtää.

      • Epäilen vaan

        ...eikä edellinenkään oikein. Suurimman osan urastaan Räikkönen on ajanut sellaisessa tallissa jonka piti olla huipputalli voittaja-autolla, mutta joka ei sitten osoittautunutkaan sellaiseksi. Brawnia harva olisi osannut arvata voittaja-autoksi kauden 2009 alussa vaikka sellaiseksi se sitten kuitenkin osoittautui. Ja jos en vallan väärin muista, itse Schumi ajoi kaksi ensimmäistä maailmanmestaruuttaan BENETTONILLA. Pidettäisiinkö Benettonia nykyään "voittaja-autona" vai ei?

        Siis nimenomaan, Kimi on ajanut huonoilla autoilla ja siinä on mennyt sekä maine että ura, vaikka on pyrkinytkin koko ajan ajamaan sillä parhaalla (lue: nimekkäimmällä) autolla. Kuinka kauan kannattaa hakata päätä seinään ja nokka pystyssä vaatia parasta kun kuitenkin käteensä saa vaan paskaa? Alonsokin on jopa kaksinkertainen maailmanmestari, ja hän palasi Renaultille 2008 kaudelle, vaikka varmasti arvasi, ettei tässä voittaja-autolla päästä ajelemaan.

        Lyhyesti sanottuna siis: Kimin halu ajaa vain voittaja-autoilla ei ole tuottanut juuri muuta kuin tuskaa ja murhetta suurimman osan ajasta, joten pitäisikö kenties vaihtaa tavoitetta ja ottaa vähän riskejä sen tallinkin suhteen?

        Ja sikäli kun minä ymmärrän, Kimi pääsisi kyllä McLarenille, jos ei vaatisi voittaja-auton lisäksi muhkeaa palkkapussia. Pitäisikö edes priorisoida että haluaako mielummin sen voittaja-auton vaiko muhkean palkan, jos molempia ei voi saada? Pelissä on sentään tuoreempia ja/tai moninkertaisempiakin maailmanmestareita jotka ihan oikeasti ovat nöyrempiä tässä suhteessa kuin Kimi. Ja tämä on ihan rehellinen mielipiteeni, olen tähän asti kannattanut Kimiä, mutta jossain vaiheessa pitäisi osata nöyrtyäkin, vaikka vastoinkäymiset olisivatkin olleet kaikkien muiden syitä (joita ne harvoin kuitenkaan pelkästään ovat) ja se ei näytä Kimiltä onnistuvan, vaikka ulkoisesti vaikuttaakin nöyrältä ja vaatimattomalta.


    • :C)fani

      Eikö ihmisillä ole yleensä pyrkimyksenä päästä parempaan ja aina vain parempaa? Sehän on luonnollinen ilmiö.
      Kohti parempaa.

    • jnsrn

      Kimikin kuulemma käy paskalla,eli ei ole diiva,vaan ihan kansanmies.Diivat eivät paskanna.Mutta toki Kimin paska ei haise,vaan tuoksuu.

      • SennaA

        Montezemola: "Meidän täytyy palauttaa keskustelu teknikkojen ja kuskien välille" Siis potkut kun ei osaa kommunkoida mekaanikkojen kanssa...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe