Onko Kimikin diiva?

Epäilen vaan

En millään tavalla haluata mollata Kimiä, mutta tulipa tässä mieleeni, että jos kerran Alonsoa pidetään diivana, niin eikös Räikköstäkin voisi? Mieshän on moneen kertaan sanonut, että häntä ei kiinnosta ajaa millään muulla kun voittamaan kykenevällä autolla. Ymmärrettävä toive kun Kimi kerran on voittaja-ainesta, mutta eikö se silti ole diivailua?

Mitä tuo toive oikein edes tarkoittavinaan, eihän Ferrari ole ollut viime vuosina voittamaan kykenevä auto, eikä MacLaren liioin ennen Kimin Ferrarille vaihtoa.

Kun kerran nimi ei näemmä ole tae tasokkudesta, miksi vaatia jotain "voittaja-autoa" koska kausihan voi lähteä käyntiin ihan miten vaan. Olisiko Brawnia pidetty viime vuonna voittaja-autona?

6

255

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jos se tarkottaa..

   Ehkä Kimi tarkottaa sitä että aivan turha vaan ajella jossain ruputallis mikä vaan yksinkertaisesti on huono talli ja sijoitus olis nippa nappa kympin joukos. Nythän on nähty että Formulat on pelkkää välineurheilua Esim. Button(Brown) Ja Brownin kaltaisia ylläreitä enää nähdään eli ymmärrän Kimiä hyvinkin miksi hän etsii hyvää tallia.

  • Sukkaeläin

   Tietenkin Kimi haluaa hyvän auton, etkö itse muka haluaisi? Ja sit se tietää et jollain huonol autol menee vaan maine ja ura. Niin ja Kimiä ei kiinnosta mikään muu kuin voittaminen, ja se jos mikä on tismalleen oikea asenne! Mut ainakin se on kova jätkä esittämään. Koko ajan vetää Jäämies-show'ta vaikkei ihan niin jäinen olekaan kuin antaa ymmärtää.

   • Epäilen vaan

    ...eikä edellinenkään oikein. Suurimman osan urastaan Räikkönen on ajanut sellaisessa tallissa jonka piti olla huipputalli voittaja-autolla, mutta joka ei sitten osoittautunutkaan sellaiseksi. Brawnia harva olisi osannut arvata voittaja-autoksi kauden 2009 alussa vaikka sellaiseksi se sitten kuitenkin osoittautui. Ja jos en vallan väärin muista, itse Schumi ajoi kaksi ensimmäistä maailmanmestaruuttaan BENETTONILLA. Pidettäisiinkö Benettonia nykyään "voittaja-autona" vai ei?

    Siis nimenomaan, Kimi on ajanut huonoilla autoilla ja siinä on mennyt sekä maine että ura, vaikka on pyrkinytkin koko ajan ajamaan sillä parhaalla (lue: nimekkäimmällä) autolla. Kuinka kauan kannattaa hakata päätä seinään ja nokka pystyssä vaatia parasta kun kuitenkin käteensä saa vaan paskaa? Alonsokin on jopa kaksinkertainen maailmanmestari, ja hän palasi Renaultille 2008 kaudelle, vaikka varmasti arvasi, ettei tässä voittaja-autolla päästä ajelemaan.

    Lyhyesti sanottuna siis: Kimin halu ajaa vain voittaja-autoilla ei ole tuottanut juuri muuta kuin tuskaa ja murhetta suurimman osan ajasta, joten pitäisikö kenties vaihtaa tavoitetta ja ottaa vähän riskejä sen tallinkin suhteen?

    Ja sikäli kun minä ymmärrän, Kimi pääsisi kyllä McLarenille, jos ei vaatisi voittaja-auton lisäksi muhkeaa palkkapussia. Pitäisikö edes priorisoida että haluaako mielummin sen voittaja-auton vaiko muhkean palkan, jos molempia ei voi saada? Pelissä on sentään tuoreempia ja/tai moninkertaisempiakin maailmanmestareita jotka ihan oikeasti ovat nöyrempiä tässä suhteessa kuin Kimi. Ja tämä on ihan rehellinen mielipiteeni, olen tähän asti kannattanut Kimiä, mutta jossain vaiheessa pitäisi osata nöyrtyäkin, vaikka vastoinkäymiset olisivatkin olleet kaikkien muiden syitä (joita ne harvoin kuitenkaan pelkästään ovat) ja se ei näytä Kimiltä onnistuvan, vaikka ulkoisesti vaikuttaakin nöyrältä ja vaatimattomalta.


  • :C)fani

   Eikö ihmisillä ole yleensä pyrkimyksenä päästä parempaan ja aina vain parempaa? Sehän on luonnollinen ilmiö.
   Kohti parempaa.

  • jnsrn

   Kimikin kuulemma käy paskalla,eli ei ole diiva,vaan ihan kansanmies.Diivat eivät paskanna.Mutta toki Kimin paska ei haise,vaan tuoksuu.

   • SennaA

    Montezemola: "Meidän täytyy palauttaa keskustelu teknikkojen ja kuskien välille" Siis potkut kun ei osaa kommunkoida mekaanikkojen kanssa...


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kisa (asialliset kommentit)

   Yksi, ikuinen umpityperien ketjujen aloittaja.. voidaanko tehdä joka kerta ilmoitus moderaattorille.. josko katoais bittiavaruuteen.. Mutta siis: uinn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   545
   4393
  2. En haluaisi uskoa että miehet ajattelee vain munallaan,

   mutta taas sain olla väärässä. Eli.. törmäsin männäviikolla puolituttuun mieheen työmatkalla. Hän kertoi, että viettäisi juhannusta minun kotikaupun
   Sinkut
   554
   3805
  3. Somalisulhanen syö Sara Siepin suosiota

   Ei kelvannut Sara Sieppi enää kummankaan iltapäivälehden juhannustytöksi. muutenkin tykkäysmäärät näyttävät laskeneen ja ilmeisesti myös Saran seuraa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   196
   3421
  4. STEFULLA OLI KOVA IKÄVÄ SOFIAA!

   Lennätti naisen Hankoon koko juhannuksen ajan ! Tosi rakkautta ilmassa. Taisi tulla kihlat ja häitä vietetään !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   1664
  5. Martina kisan kärjessä

   Kisa on käynnissä. Käsipohjauinti vetää kisaajien kädet hapoille. Martinan ranne on jo kivulias.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   189
   1554
  6. 65
   1448
  7. Yhden viestin päässä

   Voisit juuri tälläkin hetkellä olla tässä vieressäni. Silittelisin ja paijaisin sinut puhki.
   Ikävä
   56
   1112
  8. Tuletteko/tulitteko ikävöimäsi

   Kanssa hyvin juttuun? Ymmärsittekö toisianne? Sovitteko yhteen?
   Ikävä
   90
   959
  9. Abortti on kiellettävä Suomessakin

   Feministinen ajatus raskaudesta, ja sen keskeyttämisestä, jota Suomessa usein tarjoillaan ainoana mahdollisena, on kummallinen. Argumentti, jonka muka
   Maailman menoa
   515
   941
  10. Kyllä jään aina miettii

   Miks tää meni näin.. En ymmärrä sua.
   Ikävä
   55
   898
  Aihe