playa de las americas: sunprime coral suite, kellään kokemusta?

taidn

Ollaan menossa mieheni kanssa ekaa kertaa ulkomaille ja varattiin tuollaisesta hotellista huome, Olisi kuitenkin kiva tietää muiden kokemuksia kyseisestä hotellista :) Enää reissuun 1,5vkoa ja matkakuume alkaa olla jo kova. Ei millään jaksais odottaa aurinkoa ja lämpöä, joka meitä siellä teneriffalla odottaa :)

33

4972

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sunea

      Pakko sanoa,että teidän hotellista en tiedä,mut Americaksesta sanon,että ihana paikka.
      Varsinkin kun olette ekaa kertaa menossa,siellä on teille kaikkea,shoppailua,rantaelämää,
      ja VARSINKIN toisistanne nauttimista.
      Ihanaa matkaa teille!!!

    • resort

      Olemme menossa marraskuun alussa myös tähän hotelliin. Kellään ei taida olla vielä kokemusta tästä uusitusta versiosta, kun matkat ovat vasta eilen alkaneet tähän kohteeseen. Olisin kuitenkin kiinnostunut teidän kokemuksista, kun palaatte. Ehditte varmaan takaisin ennen meidän lähtöä.

      • kiinnostaa!!

        Minä olen menossa mieheni kanssa kyseiseen hotelliin tammikuussa 2010. Kertokaa siellä käyneet kokemuksia. Ainakin Gran Canarialla olevat Sunprime -konseptin hotellit näyttävät hyviltä. Toivottavasti tämäkin täyttää odotukset.
        Hyvää matkaa teille!


      • jaanuska_
        kiinnostaa!! kirjoitti:

        Minä olen menossa mieheni kanssa kyseiseen hotelliin tammikuussa 2010. Kertokaa siellä käyneet kokemuksia. Ainakin Gran Canarialla olevat Sunprime -konseptin hotellit näyttävät hyviltä. Toivottavasti tämäkin täyttää odotukset.
        Hyvää matkaa teille!

        Ensimmäiset reissaajat on varmaan jo palanneet ko. hotellista tältä syksyltä. Olisi kiva kuulla heidän kokemuksiaan.


      • Tofik
        jaanuska_ kirjoitti:

        Ensimmäiset reissaajat on varmaan jo palanneet ko. hotellista tältä syksyltä. Olisi kiva kuulla heidän kokemuksiaan.

        Eikös hotelli ollut ennen coral beach ja tjareborg ainakin myi matkoja siihen...


      • jaanuska_
        Tofik kirjoitti:

        Eikös hotelli ollut ennen coral beach ja tjareborg ainakin myi matkoja siihen...

        Olihan se, hotelli on tietty ollut paikalla jo kauan. Se on nyt vaan täysin uusittu ja tänä syksynä käytössä ensi kertaa uusittuna.


    • utelias uuno

      Ei näköjään vieläkään kukaan ole kertonut mitään ko hotellista. Kiinnostaisi sellainenkin, että saako omalla parvekkeella tupakoida, kun on kerran muuten savuton hotelli. Sisältyykö tallelokero huoneiston hintaan?

      • koilo

        Menemme tuohon kyseisee hotelliin tammikuussa, kertokaa ihmeessä kaikki siellä olleet, mitä koitta ja mitä kannattaa ottaa huomioon !!! Ja mitä piditte ??????


      • 6+4

        Hotellit on savuttomia (thank god) tarkoittaen yleisiä tiloja, ei tuo hotelli tee siinä poikkeusta.
        Parvekkeella saa tupakoida.


      • jaanuska_
        koilo kirjoitti:

        Menemme tuohon kyseisee hotelliin tammikuussa, kertokaa ihmeessä kaikki siellä olleet, mitä koitta ja mitä kannattaa ottaa huomioon !!! Ja mitä piditte ??????

        Hotelli oli tosi hyvä, pienempien huoneiden parvekkeet oli aika pienet. Tallelokerosta ei tarvinnut maksaa erikseen. Altaalla aurinkotuoleja oli aika nuukasti, ei riittänyt kaikille. Katolla oli kyllä niitä lisää.
        Oli myös suomalaista henkilökuntaa respassa. Kivoja tyttöjä. Asiakkaina vain skandinaaveja joten ei ollut metelöiviä brittejä. Ihanaa kun siivottiin ja tiskattiin joka päivä. Voisin ehdottomasti suositella muille ja mennä itsekin uudestaan.


    • espanjafani

      Asuimme viikon kyseisessä hotellissa 27.10-3.11 2009 (Tjäreborgin matka). Hotelli oli hyvällä paikalla. Hieman sivussa vilkkaimmilta ravintolakaduilta, mutta tarpeeksi lähellä kuitenkin. Lähin ranta oli sopivalla etäisyydellä ja merivesikin oli lämmintä. Hotellin allasalueelta olisin toivonut vähän enemmän kun nyt Spa-hotelliksi itsensä kutsuivat. Asuimme 2 huoneen huoneistossa ja parveke oli tosi iso. Henkilökunta oli hyvin palvelualtis. Olimme nähtävästi huoneiston ensimmäiset asukkaat ja moni asia oli remontin jälkeen hieman vielä kesken, mutta virheet korjattiin vuorokauden sisällä. M.m suihkun, keittiön ja pesuhuoneen hanoista tuli joko jääkylmää tai tosi kuumaa vettä eikä mitään siitä välistä. Neljän tähden hotellista olisin toivonut ilmastointilaitetta, mutta oma oli vika kun ei huomannut sen puuttuvan jo tilaessa. Meillä oli todella upea ilma. Päivisin 25-30 astetta ja yöt oli noin 22 astetta, ja juuri öisin kaipasin ilmastointia. Paikallisetkin sanoivat, että oli harvinaisen lämmintä. Kävimme 5 tunnin retkellä katamaarinalla ja oli kiva matka. Olisimme tahtoneet lähteä saaren ympäri-retkelle, mutta retkeä ei toteutettu, koska lähtijöitä oli liian vähän. Hotelli on mielestäni hyvää keskitasoa ja aivan mainiolla paikalla, mutta ei oikein neljän tähden arvoinen. En esim. etukäteen maksaisi illallisista, koska hintaan nähden sai enemmän ympäristössä olevista ravintoloista. Hotellin ravintolassa oli iltaisin hyvin tilaa, joten kannattaa käydä katsomassa paikan päällä, ehkä taso on noussut, kun ovat kuukauden verran ehtineet toimia uusissa tiolissa. Hotellin kuntosalia käytettiin pari kertaa, sinne mahtui 3-4 henkilöa kerralla, mutta ei sinne kyllä ollut mitään ruuhkaa, joten se toimii hyvin niin kauan kuin sinne ei ole tulossa useampia kuntoilijoita. Hyvää matkaa, lähtisin itsekin mielellä toisenkin kerran :)

    • Anonyymi

      Kolmasti ollut kolme viikkoa kerrallaan. Aina ollut yhtä tyytyväinen. Viime reissulla tarvitsin lääkärin apua, sekin hoitui nopeasti ja ystävällisesti. Taas ensi syksynä uudelleen.

    • Anonyymi

      Mahotonta menoa taas, ihan mahotonta.

    • Anonyymi

      Homo seksuaalisuus on inglesissä juttujen kunkku. Mitä enemmän kumia ja nahkaa sen parempi. Ihana elämä ihana ingles

    • Anonyymi

      On ollu varmaan hurja yö pannun ystävällä ja pojilla Inglesin vehreässä para tiisissa.

      • Anonyymi

        No varmasti. Ne on hurjia miehiä nuo canariot eläkepappa, pannunystävä, vilperi ja tanniininen washington


    Ketjusta on poistettu 28 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1897
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1306
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1206
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1182
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1171
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1166
    Aihe